PDA

View Full Version : کاربر های گرامی این سایت

mehdihamedali
دوشنبه 19 شهریور 1386, 22:41 عصر
دوستان عزیز و کابر گرامی و اساتید محترم این سایت
برای از بین نرفتن وجه ای این سایت از مطرح کردن سئوال های ساده خوداری کنید گاهی سئوال ها خیلی ساده است مثل "من چطوری کلید Enter را بزنم؟" بابا قربون اون شکل ماهت برم اینتر رو بزن هر جوری که می خواهی این که دیگه سئوال نداره که ای وای
حتماً در مورد سئوال خود جستجو کنید حتماً جواب را پیدا خواهید کرد بخدا این سایت یک جستجوگر خوب و راحت داره مدیر های این جا که قربونشون برم اصلاً نه تاپیک میذارن نه کنترل بخش رو انجام میدن ولی به هر حال خیلی مدیر های محترمی دارم تو خیلی از سایت ها مدیر ها تا میبینن سئوال تکراری تاپیک رو پاک میکنم تازه طرف رو هم تهدید می کنم که اگر دوباره تکرار بشه از سایت اوتش میکنن
یک گلگی از اساتید عزیز و محترم لطفاً جواب ها تون رو واضح و روشن بدین طوری که دیگر کاربران هم بتونن این از این جواب شما استفاده کنند خیلی موقع دیدم طرف یک چیزی سئوال کرده استاد محترم یک چیز دیگه جواب میده طرف می پرسه رکورد چیه تو جواب درباره طریقه ساختن فرم یاد میدن طرف میپرسه اکسس چیه درباره دلفی توضیح میدن تئ رو به خدا بیشتر رعایت کنید
ببخشید این برادر ناچیز شما یک چند کلمه ای درد دل کرد
موفق باشید
قربان شما
مهدی حامدعلی

hamed2661
سه شنبه 20 شهریور 1386, 07:23 صبح
خیلی شدید با فرمایشات شما موافقم مهدی جان . درسته که کاربرهای مبتدی هم میان اینجا اما اگه خودشون هم یکم تلاش کنن از دستکاری و آزمایش راههای جدید هراس نداشته باشن بعدا هم خیلی پخته تر کار خواهند کرد و هم ابتکارات و روشهای جدیدی ابداع می کنن . ادعائی ندارم من از همه مبتدی تر هستم ولی مگه ماها با فروم کارمون رو شروع کردیم؟ بهتره اینجا رو بذاریم واسه تبادل همین ابداعات و پرسیدن سئوالهائی که با یه جستجوی ساده 5000 تا سایت فارسی جوابشو نداده باشن.