PDA

View Full Version : مشکل در اضافه نمودن Subscriber با IP Address

AlirezaBahredar
چهارشنبه 28 شهریور 1386, 11:54 صبح
دوستان عزیز با سلام ....
کسی هست که با این مشکل بر خورد کرده باشه؟
من واسه Replicate کردن ناچارم از IP Address استفاده کنم ولی مشکلم اینه که در زمان اضافه نمودن Subscriber بایستی از Actual Server Name استفاده بشه....آیا امکانش هست از IP Address استفاده کنم یا نه؟

AminSobati
چهارشنبه 28 شهریور 1386, 13:14 عصر
علیرضا جان باید دقیقا با نام سرور، یک Alias در Configuration Manager درست کنین (IP اونجا استفاده میشه) و از Alias برای Replication استفاده کنین

hdbplus.sr
چهارشنبه 02 دی 1388, 17:30 عصر
با سلام
من alias هم تعریف کردم ولی باز هم نتوانستم به سرور راه دور connect بشم !!! آیا تنظیمات دیگری هم باید انجام بدهم؟

لازم به ذکر است که بصورت عادی میتوانم با ip به sqlserver آن connect بشم و ip آنرا هم در database engine رجیستر کرده ام.

hdbplus.sr
چهارشنبه 02 دی 1388, 17:37 عصر
برای ساختن alias ، در کامپیوتر ناشر نام سرور مشترک و IP آنرا وارد کرده ام آیا درست بوده؟؟

AminSobati
چهارشنبه 02 دی 1388, 23:07 عصر
Alias رو کامپیوتری ساخته میشه که میخواد با IP طرف دیگه رو ببینه. مثلا وقتی از کامپیوتر خانگی میخواین Publisher و Subscriber رو تنظیم کنید، باید روی کامپیتور خانگی برای هر دو Alias بسازین

hdbplus.sr
پنج شنبه 03 دی 1388, 11:06 صبح
سلام

ممنون از راهنمایی قبلیتون

1) من قبلا یک سروری داشتم که با همین نام در شبکه محلی بود و از طریق sql به آن connect میشدم و هنوز اسمش در لیست لاگین های sql sever هست. فکر میکنم هنگام اتصال به alias به دنبال همان سرور میگردد که الان دیگر موجود نیست.

a connection was successfully established with the server,but then an error occurred during the login process.

2) اگر ربطی به این مسئله نداره پس من برای ارتباط با alias چه کار باید بکنم.

3) سروری که میخواهم بهش وصل بشم IP valid داره آیا من هم باید ip valid داشته باشم؟

AminSobati
پنج شنبه 03 دی 1388, 19:58 عصر
برای تست Alias، بعد از درست کردن، ازش در Management Studio استفاده کنین برای کانکت شدن نرمال. اگر جواب نداد، شاید مشکلی در تعریف Alias باشه. اما اگر در این حالت جواب میده و فقط موقع Replication مشکل داره، شاید طبق حدس خودتون، ناشی از تنظیمات به جا مانده از قبل باشه. این رو تست کنین.
ضمنا ورژن SQL Server چنده؟

در مورد IP، میشه فقط به یک کامپیوتر Valid IP داد ولی ناچارا اون رو باید Subscriber کنین و Subscription هم فقط از نوع Push بسازین. داشتن دو Valid IP انعطاف پذیری کامل میده