View Full Version : راهنمایی درباره حرفه ای بودن در vb6
mrmalakan
یک شنبه 08 مهر 1386, 13:07 عصر
برنامه نویسی با vb6 را تازه شروع کردم
در حال حاضر اول دبیرستان هستم چند عدد بر نامه کوچک نیز نوشته ام
چه پیشنهادی برای حرفه ای شدن بنده دارید
متشکرم
Evil 69
یک شنبه 08 مهر 1386, 13:33 عصر
تمرین و تمرین
در باره هر چیزی که به نظر بهتره اون تو سیستمت باشه برنامه بنویس اگر وسط کار دیدی نمیتونی نا امید نشو بیشتر بهش سیریش شو
oVERfLOW
یک شنبه 08 مهر 1386, 13:34 عصر
سورسهای موجود در MSDN رو باز کنید و اجراشون کنید
سعی کنید ببینید تک تک کارها به چه شکل انجام شده
هر دستوری که متوجه نشدید برای چی هست با کمک F1 توضیحاتش رو بخونید
mrmalakan
یک شنبه 08 مهر 1386, 16:23 عصر
از راهنمایی شما متشکرم خوشحال میشم نظرتون رو در باره این برنامه بدونم
این اولین برنامه ای که نوشتم
اشکالات برنامه را بگین و اگه برنامه هم تو این مایه ها به ذهنتون میرسه بگین بنویسم بزارم اینجا
متشکرم
jeeveh2000
یک شنبه 08 مهر 1386, 16:33 عصر
سلام..
دوست خوبم چیز جالبی بود اما چند تا نکته:
1-حالا که تازه کاری ازالان سعی کن خودت را محدود به یک زبان نکنی بلکه به زبانها به دید ابزار نگاه کن.
2-سعی کن تا جایی که ممکنه ابتدا قبل اینکه دست به آچار شی(منظورم کیبورده و شروع به کد نویسی کردن!!)اول برای خودت دقیقا زوایای نرم افزار را حلاجی کن(به این کارمیگن طراحی نرم افزار که خودش عالمی داره)
mojtaba-saleh
یک شنبه 08 مهر 1386, 18:59 عصر
آره طراحی نرم افزار مهمتر از نوشتن اونه.
من اوایل نوشتن یک برنامه رو شروع میکردم بعد به یک مشکل برمیخوردم کم کم فهمیدم که اول طراحی کنم بعد شروع به نوشتن کنم
mojtaba-saleh
یک شنبه 08 مهر 1386, 19:01 عصر
روی یک کاغذ طرح خودتو بنویسی بهتر نتیجه میگیری براش چارت بکش. منو درختی و از این جور کارا و طبقه بندی کن قسمت ها رو
M8SPY_OK
یک شنبه 08 مهر 1386, 22:37 عصر
Salam
bebakhshid systeme man farsish kharabe .
man mehran hastam az shahrekord - sale sevomi ! ---- khoshhal misham ba man tamas begiri : mehran8_rasa
jk
دوشنبه 09 مهر 1386, 08:38 صبح
اول از همه تسلط کامل به زبان انگلیسی و مطالعه منابع مختلف
majjjj
دوشنبه 09 مهر 1386, 08:52 صبح
کتابهای مرجع بهترین راه برای یادگیری مقدماتی و بعد از اون دیدن سورس برنامه های دیگران
و در نهایت برنامه نویسی ساخت یافته و استفاده از کلیه امکانات برنامه نویسی پیشرفته مانند توابع api و رجیستری میتونه به شما کمک کنه که سریع پیشرفت کنید
__H2__
دوشنبه 09 مهر 1386, 15:09 عصر
سلام
با اجازه اساتید.
اگر تازه کار را شروع کرده اید (وچه کهنه کار هم باشید) واقعاً حیف است وقتتان و عمرتان را با یک نرم افزاتر قدیمی 9 سال پیش تلف کنید، به نظر شما از عمر 9 ساله VB6 چقدر دیگر باقی مانده؟؟؟؟
میدانید که در عالم رایانه یک نرم افزار 9 سال اگر آخر پیرمردی!!!!
پیشنهاد میکنم گرچه کمی سخت است ولی اطلاعات خود را بروز کنید و کار را با VB8 یا همان VB.Net2005 ادامه دهید، تازه تا چند ماه آینده VB9 هم ورژن فول و کاملش می آید و اگر در سایت مایکروسافت سرچ کنید میتوانید اطلاعاتش را پیدا کنید.
mrmalakan
سه شنبه 10 مهر 1386, 10:32 صبح
از راهنمایی همه بچه ها ممنونم ولی در جواب اقای h2 باید بگم که زبان برنامه نویسی visual basic به علت مستقل بودن این توانایی را به ما میدهد که حتی در این زمان
برنامه های بزرگی نوشت
با تشکر
MFiRE
پنج شنبه 12 مهر 1386, 15:57 عصر
نه اشتباه نکنید !
مثله ی سختی بودن vb.net نیست !
باید از کم شروع کرد ... یعنی vb6 ... بعد می تونی نسخه های بالاتر رو یاد بگیری !
به قول بچه ها پایه ای ... ریشه ای !
در ضمن کی گفته vb پیرمرده !؟
در مورد اینکه چطوری بهتر و همیشگی یاد بگیرید :
سورس مطالعه کنید
به سایت plant-source-code.com برید ... اونجا شما تبدیل به استاد vb می شید (دلفی و سی و ... هست)!
توی همین سایت هم خیلی نمونه پیدا می کنی
bigcowboy
پنج شنبه 12 مهر 1386, 16:35 عصر
اگه تازه کاری از ماکروسافت دوری کن ... برو دنبال C
__H2__
پنج شنبه 12 مهر 1386, 17:41 عصر
سلام
باید از کم شروع کرد ... یعنی vb6 ... بعد می تونی نسخه های بالاتر رو یاد بگیری !
من که اصلاً و ابداً قبول ندارم!
اگر حرف شما صحیح است، چرا VB6 ؟؟؟ پس باید رفت VB5 یاد گرفت و شاید VB4 و شاید ... QB5 و GWBasic و...
فکر کنم با این تفکر تا 50 ساله آینده نوبت برنامه تحت ویندوز ویستا برسید!!!! :لبخند::لبخند::لبخند:
MFiRE
پنج شنبه 12 مهر 1386, 18:12 عصر
او لالا
من که اصلاً و ابداً قبول ندارم!
این نظر شماست ... که ظاهراً اشتباه هم هست !
برید و در مورد افراد حرفه ای پرس وجو کنید ... می بینید که یکی از دلایلی که باعث شد که واقعا بلد باشن اینه که از کم شروع کردند (Dos) و حالام که شدن یه حرفه ای واقعی !
پس زیاد به مغزتون فشار نیارین ! ... می ترکونینشا !
اگر حرف شما صحیح است، چرا VB6 ؟؟؟ پس باید رفت VB5 یاد گرفت و شاید VB4 و شاید ... QB5 و GWBasic و...
به خاطر اینکه نسخه ی 6 علاوه بر اینکه تقریبا کامله ... تازه راحت هم هست و مشکلات نسخه های قبل رو نداره !
در ضمن کمی راجع به متن پستتان بیاندیشید.
فکر کنم با این تفکر تا 50 ساله آینده نوبت برنامه تحت ویندوز ویستا برسید!!!!
این تجربه ی من بود ... راستی برنامه تحت ویندوز ویستا دیگه کدومه ؟
من هنوز از ویندوز 95 استفاده می کنم. ولی خداییش سرعت داس بیشتره :لبخند:
فتوشاپ 9 روی داس نسخه ی 2 بهترین کارکرد رو داره !
مبین رنجبر
پنج شنبه 12 مهر 1386, 19:01 عصر
دوست من شما چرا اینقدر به مایکروسافتو محصول ویژوال استودیوش گیر دادی ... برو دنبال قوی ترین زبان های برنامه نویسی مثل C , JAVA و ...
__H2__
شنبه 14 مهر 1386, 10:28 صبح
سلام
این همه پست الکی میزنم قصد ناراحت کردن دوستان و سروران را ندارم.
ولی من واقعاً حیفم می آید وقتی میبینم دوستان هنوز با نسخه های قدیمی کار میکنند..!
و دلم میخواهد اغفالشان کنم تا به سمت نسخه های جدید رو بیاورند و هنوز هم احساس میکنم که همانطور که برای یادگیری VB6 دلیل و توجیحی به یادگیری VB5 وجود ندارد برای VB8 هم هیچ دلیل و توجیحی به یادگیری VB6 وجود ندارد و VB8 سادگی و قدرت را با هم دارد و همانطور که یک تازه کار میتواند به سرعت آن را یادبگیرید یک حرفه ای هم میتواند کدهای خوبی در آن بنویسید و جای توسعه و پیشرفت را با زیاد شدن معلومات دارد.
دوست من شما چرا اینقدر به مایکروسافتو محصول ویژوال استودیوش گیر دادی ... شما چرا فرار میکنید عزیز دل بابا! :چشمک::چشمک:
مایکروسافت برنامه خوب میزنه و مهمتر از آن به خوبی و در سطح عالی کاربرانش را ساپورت و پشتیبانی میکنه و با توجه به اینکه خیلی از نرم افزارهای دیگه از خودش هستند محصول نهایی اگر برنامه نویسی خودش اشتباه نکند به روانی و راحتی در رایانه اجرا میشه و مخصوصاً زبانهای برنامه نویسی اش دارای Designer های خیلی قوی و فوق العاده ای هستند که به جرات میتوان گفت شاید شرکتهای دیگر زبان هاتی بهتری بدهند ولی از Designer کم می آورند.
ما هم که در ایران قربونش برم پولی نمیدیم!
پس من دلیلی بر فرار کردن از محصولات این قول نرم افزاری که ساپورت عالی هم داره نمیبینم. و ترجیح میدهم در جبهه قدرتمند باقی بمانم و به سمت نیروی ضعیفتر نروم (و نه بحث عدالت و حق کشی و چیزی در بین است، یک بحث ساده محصول بهتر وروانتر با ساپورت گسترده تر) یعنی فقط به خاطرات یکسری تفکرات تقریباً حسودانه که پایه اش بر این مبنا است که "مایکروسافت داره پول پارو میکنه پس ما باید نفسشو بگیریم و انگشت کنیم تو چشش تا چشش درآد(!) و نگذاریم این همه پول در بیاورد"، از مایکروسافت دوری کنم، نه! محصول خوب میزنه و ساپورت میکنه و... پولش هم نوش جانش! و هر زمان احساس کردیم چیز دیگه ای قدرتی فراتر و پایدارتر از مایکروسافت داره بدون تعصب میریم آنطرف. :بوس::لبخند:
برو دنبال قوی ترین زبان های برنامه نویسی مثل C , JAVA و ...
اگر منظورتان ++VC است که شکی در قدرت آن نیست و مخلص خودشو اجدادش هستیم ولی امیدوارم منظورتان این نباشد که JAVA قوی تر از VB8 است !!! :قهقهه:
خوب فکر کنم عملیات اغفال سازی VB6 کارها بس باشه و بهتره دیگه پستی در این تاپیک ندهم تا یک تاپیک مناسب دیگر برای تلنگر زدن به دوستان VB6 کار پیدا کنم.
اساتید و سروران و دوستان عزیز عضو سایت ممنون و بای ! :قلب:
مبین رنجبر
شنبه 14 مهر 1386, 12:15 عصر
مایکروسافت یه دیده کاربر پسندی داره نه یه دیده برنامه نویس پسند .. برای همین بیشتر نرم افزار هایی که تولید می کنه یاد گیریش آسونه .........
من دقیقا منظورم زبان JAVA ( J2SE & J2EE & J2ME ) x بود .. حاضرم ثابت کنم .... محصول JAVA شرکت سان پوزه ی مایکروسافت رو به خاک مالیده و مایکروسافت هنوز نتونسته فکری دربارش بکنه ....
بهتره به سایت های www.Sun.com (http://www.Sun.com) & www.Java.com (http://www.Java.com) بروید و ببینید که چه نرم افزار هایی با Java که تولید نکردند
برای مثال :
برنامه پایگاه سفینه فضایی اسپریت
برنامه مدیریت خطوط هوایی ( که همین الان در برج مراقبت فرودگاه شهر های کالیفرنیا و لس آنجلس و چند تا از شهر های دیگه دارن ازش استفاده می کنن
ir_1365
شنبه 14 مهر 1386, 23:11 عصر
قابل توجه دوستان:
ما همه کاربر ویندوز هستیم و بعید می دونم حالا حالا دست از سر ویندوز برداریم. نتیجه پس بهترین را استفاده از همین برنامه های خود مایکروسافت است ضمنا مایکروسافت هم پلت فرم C رو داره (قابل توجه دوستمون که گفته بود : اگه تازه کاری از ماکروسافت دوری کن ... برو دنبال C ).
به نظر من کارتو با وی بی 6 شروع کن و بعد از یه مدت که حس کردی دیگه تقریبا ازش سر در می آری ازش گذر کن و ورژن های بالاتر مثل ویژوال استدیو 2005 و یا دات نت برو. چون نمی خوام اشتباه منو تکرار کنی که از سال 79 تا همین چند ماه پیش با وی بی 6 کار می کردم تقریبا با که حالا فهمیدن با وی استدیو 2005 چقدر کارم راحتر شده است.
اگر خواستی که از ویندوز در بری و بزنی تو لینوکس بهتر از نسخه تحت لینوکس دلفی استفاده کنی.
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.