View Full Version : اضافه کردن یک فیلد به جدول
mandana2010
پنج شنبه 12 مهر 1386, 13:23 عصر
سلام
من یه بانک access دارم می خوام هرماه تعدادی فیلد جدید به دلخواه کاربر به یکی از جداول اون اضافه کنم این کار چطور امکان داره البته اگه لازم بشه می تونم بجای access از sql هم استفاده کنم
ممنون
ghabil
پنج شنبه 12 مهر 1386, 15:51 عصر
این کار با Alter Table قابل انجام هست ، اما قبلش ، احتمالا داری یک جایی رو اشتباه میکنی ، چون حداقل اضافه کردن فیلد تنها به دیتابیس که مشکلی رو حل نمیکنه باید معادلش هم در برنامت یک کاری بکنی با این فیلدها، برای همین دقیق بگو میخوای چه کاری بکنی اونطوری شاید بشه بهتر بهت کمک کرد.
mandana2010
چهارشنبه 25 مهر 1386, 07:39 صبح
حق با شماست من می خوام فیلدی که اضافه می کنم مقداری که داخلش وارد میشه با فیلدهای قبلی جمع بشه و نتیجه رو توی گزارش بده در واقع برنامه من یک برنامه درامدی که مجموع درامد ایتم های مختلف رو به تفکیک با هم جمع می کنه و ممکن هر ماه با توجه به قراردادهای جدیدی که بسته شده نیاز باشه فیلد جدیدی در سیستم اضافه بشه
vcldeveloper
چهارشنبه 25 مهر 1386, 10:30 صبح
حق با شماست من می خوام فیلدی که اضافه می کنم مقداری که داخلش وارد میشه با فیلدهای قبلی جمع بشه و نتیجه رو توی گزارش بده در واقع برنامه من یک برنامه درامدی که مجموع درامد ایتم های مختلف رو به تفکیک با هم جمع می کنه و ممکن هر ماه با توجه به قراردادهای جدیدی که بسته شده نیاز باشه فیلد جدیدی در سیستم اضافه بشه
اگر قراره هر ماه یک فیلد به جدول اضافه بشه، پس طراحی بانکتون اشتباه است. می تونید مثلا این مقادیر را بصورت یک جدول جداگانه نگه داری کنید و بین آن جدول و جدول اصلی برنامه ارتباط یک - به - چند برقرار کنید.
Rocker
چهارشنبه 25 مهر 1386, 12:18 عصر
اگر قراره هر ماه یک فیلد به جدول اضافه بشه، پس طراحی بانکتون اشتباه است. می تونید مثلا این مقادیر را بصورت یک جدول جداگانه نگه داری کنید و بین آن جدول و جدول اصلی برنامه ارتباط یک - به - چند برقرار کنید.
من هم با آقای کشاورز موافقم این کار کاری غیر استاندارده است مثلا شما تصور کنید بعد از دوسال دیتابیس چقدر عظیم میشه.
در طراحی دیتابیس تا جایی که میتوان باید سعی کرد که از اضافه شدن ستون ها جلوگیری کرد.
شما بهتر است که یک جدول دیگر ایجاد کنید و همان فیلدهایی که ماهانه اضافه میشوند را در قالب رکورد ذخیره کنید همونطور که آقای کشاورز هم اشاره کردند.
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.