View Full Version : عدم موفقیت در چاپ باستفاده از شی پرینتر
alireza1514
پنج شنبه 19 مهر 1386, 13:27 عصر
با عرض سلام و خسته نباشید خدمت دوستان ..
مشکل من از اینجا شروع شد که یک پرینت 4 سانتی برای یک نرم افزار فروشگاهی که با پرینتر postech کار میکنه ساختم روی سیستم خودم تمامی تنظیمات از قبیل انتخاب پرینتر پیش فرض و انتخاب paper size رو انجام دادم و بعد mde کردم اما زمانی که نرم افزار را با همان پرینتر روی یک سیستم دیگر نصب کردم.پرینتر هماه بود اما paper size عوض شده بود .و یک پیغام مبتنی بر اینکه پرینت کنسل شد داده می شود . .... هر کاری کردم نشد یه نمونه تننظیم پرینت هم از مایکروسافت گرفتم اما باز eror داد.
الان دنبال اینم که بدون استفاده از ریپرت اطلاعات رو به پرینتر ارسال کنم اما زمانی که از شی پرینتر استفاده می کنم eror می ده.
اگه کسی این کار رو کرده لطا من رو راهنمایی کنه...
باید بگم که خیلی گشتم ولی نتونستم جوابم رو بگیرم
مهدی قربانی
پنج شنبه 19 مهر 1386, 13:39 عصر
سلام
آفیسهای موجود روی هر دو دستگاه یک ورژن هستند ؟
صبا9841
پنج شنبه 19 مهر 1386, 21:20 عصر
این چیزی که من میگم نمیدونم مرتبط به مشکل شما هست یا نه ولی یه برنامه رو چندی پیش تحویل داده(mde) با اینکه دیفالت برنامه کامپیوتر کاربر با کامپیوتری که برنامه را توی اون ساختم یکی بود بازهم paper size تغییر کرده بود. (از A5 خبری نبود)
راه حلش نصب درایور پرینتر بود. امیدوارم بدردت بخوره چون میدونم آدم اینجور موارد خیلی کلافه میشه!!!
alireza1514
یک شنبه 22 مهر 1386, 13:06 عصر
دوست عزیز ....
ورژن آفیس هر دوتاکامپیوتر باهم یکیه..
من این کار رو هم کردم فقط مشکل اینجاست که پرینترش پرینتر خاصه یعنی 4 سانتی هستش
اگر از طریق کد نویسی بشه اطلاعات را مستقیم به پرینتر داد مشکل حله فقط ارسال اطلاعات به پرینتر برون استفاده از ریپرت امکان پذیر نیست البته از نظر من ....
اگه کسی ocx خاصی سراغ داره راهنماییم کنه ممنون میشم
من دیگه کلافه شدم نمی دونم چی کار کنم
مهدی قربانی
یک شنبه 22 مهر 1386, 16:43 عصر
این کد روتست کنید ببینید تاثیری داره ؟
Private Sub Report_Open(Cancel As Integer)
Me.Printer.BottomMargin = 4 * 58
Me.Printer.TopMargin = 4 * 58
Me.Printer.LeftMargin = 4 * 58
Me.Printer.RightMargin = 4 * 58
End Sub
alireza1514
یک شنبه 22 مهر 1386, 19:22 عصر
سلام مهدی جان ...
قبل از هر چیزی بگم که اصلا ریپرت باز نمی شه یه اخطار مبتنی بر اینکه عملیات کنسل شد ظاهر میشه تمامی رویدادهای ریپورت رو چک کردم اصلا و ابدا هیچ رویدادی از ریپرت اجرا نمی شه ...
تنها راهش ارسال اطلاعات به صورت مستقیم به پرینتره که اونم قربونش برم متد print فقط تو ریپرت جواب می ده نه جای دیگه...
اگه ocx یا یه روش دیگه برای چاپ هست خواهش می کنم منو راهنمایی کنید...
مهدی قربانی
یک شنبه 22 مهر 1386, 21:34 عصر
دوست عزیز اگر براتون ممکنه نمونه فایل رو آپلود کنید تا بیشتر بررسی بشه .
alireza1514
دوشنبه 23 مهر 1386, 08:21 صبح
والا چیز خاصی واسه آپلود کردن نمی خواهد در حد یه کلید روی فرم هستش که در زمان اجرا اطلاعات را از فرم مستقیما چاپ کنه مثلا یه پیغام رو چاپ کنه البته بدون استفاده از ریپرت اکسس ..
چون فایل من چیزی نداره و من هم چیزی نتونستم ازش در بیارم به همین خاطر آپلود کردنش بی مورده...
alireza1514
دوشنبه 23 مهر 1386, 11:54 صبح
وای وای ...
یعنی یکی پیدا نمیشه ما رو راهنمایی کنه ..
باز هم خواهش می کنم اگه کسی هست یا لا اقل ocx سراغ داره ما رو راهنمایی کنه ..
من فقط می خوام از درون خود فرم بدون استفاده از ریپرت اطلاعات مستقیما به چاپگر ارسال بشه
مهدی قربانی
سه شنبه 24 مهر 1386, 21:10 عصر
علی آقا اینکه شما می فرمائید ریپورت باز نمی شه معلومه که یا فایل خرابه یا آفیس مشکلی داره و یا حتی ممکنه پرینتر متصل به دستگاه مشکل داشته باشه به همین خاطر هم بنده پیشنهاد گذاشتن نمونه رو دادم در هر حال پیشنهاد من همون استفاده از ریپورت هست که با قرار دادن margin در رخداد On Open احتمالاً باید اشکال مرتفع بشه البته می تونید اطلاعات رو بواسطه export به یک فایل متنی شبیه سازی کنید و بعد با توجه به امکانات کاملتر مثلاً در word اقدام به چاپ کنید .
موفق باشید .
hamed2661
چهارشنبه 25 مهر 1386, 07:29 صبح
آقا مهدی ایشون اینجور که من فهمیدم واسه پرینتر یه فروشگاه یا همچین چیزی که کاغذ رول چاپ میکنه دارن منطقی نیست که گزارش رو به ورد بفرستند. اما تنها چیزی که به ذهن من میرسه همینجور که دوستان گفتن درایور پرینتره که مشکل ساز شده بهتر پرینترها رو حذف کنین یه باره دیگه درایور رو از رو یه سی دی رو هر 2 کامپیوتر نصب کنین ببینین چی میشه.
alireza1514
چهارشنبه 25 مهر 1386, 08:36 صبح
سلام حامد شما درست می فرمایید ...
اما چه کنم که درایور پرینتر روهم نصب میکنم روی هر دو کامپیوتر اما بازهم PAPERSIZE عوض می شه اما پرینتر نه همین عوض شدن PAPER SIZE باعث می شه که اصلا ریپرت باز نشه ...
گفتم که تنها راه ارسال مستقیم اطلاعات به پورت پرینتره که اگه کسی نمونه اش رو داره لطف کنند و کار ما رو راه بیندازند ممنون می شیم...کلافه شدم کلافه نمی دونم چی کار کنم
alireza1514
یک شنبه 29 مهر 1386, 18:38 عصر
سلام دوستان یعنی یکی پیدا نمیشمه ما رو رهنمود بده !!!!!!! وای وای وای وای...
ما هنوز چشم به کمک دوستان بستیم خواهشا یه کمکی بکنید..
daskar
یک شنبه 29 مهر 1386, 20:27 عصر
سلام دوست عزیز
شما ادرست راهنمایی کن ماهم جواب میدهیم
1- نمونه بزار تا بررسی بشه حداقل فایل report رو با بانک یا کوری مربوطه بزار تا تجزیه تحلیل بشه
2- این جوری که نمیشه گفت دقیقاً مشکل از کجا است
3- ممکنه فیلد فارسی تعریف شده باشه که در بعضی از مواقع ... ممکنه تو event مشکلی وجود داشته باشه و ...
3-
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.