PDA

View Full Version : VB Setup و ویندوز vista

maryam_80
جمعه 20 مهر 1386, 17:03 عصر
با سلام خدمت اساتید

من vb6 را روی ویندوز ویستا نصب کرده بودم و بعد از تکمیل پروژه روی همین ویندوز installshield 2.11 را نصب کرده و برای برنامه ام یک setup ایجاد کردم .
setup ساخته شده را روی ویندوز vista و xp professional اجرا کردم بدون هیچ مشکلی نصب شد و برنامه کار کرد.
ولی وقتی این setup را روی windows xp embedded اجرا کردم بااولین restart بعد از نصب ویندوز دیگه بالا نیامد که نیامد و تنها پیغامی را هم که می داد از msvcrt.dl خطا می گرفت و ،من نمیدانم مشکل از setup من هست یا در windows xp embedded .

.strcat_s - Entry Point Not Found
The procedure entry ... could not be located in the dynamic link
library msvcrt.dll.

ممنون می شوم دوستان من را راهنمایی کنند .در ضمن دستگاه مربوطه یک Industry pc هست با قیمت 3500$ که من ظرف 30 ثانیه اون را down کردم .:گیج:

maryam_80
جمعه 20 مهر 1386, 22:34 عصر
من همچنان منتظر راهنمایی اساتید هستم

Mbt925
جمعه 20 مهر 1386, 23:11 عصر
برای این که مشخص بشه اشکال از ویندوزه یا برنامه ی شما ، باید به پیغامی که میده توجه کنین،

اگه با اون Dll مشکل داره ، خودتون دستی دوباره بریزید و ثبتش کنین.

اگه بعد از رفع مشکلاتی که پیغام داده میشه ، بازم برنامه اجرا نشد ، میشه نتیجه گرفت مشکل از ناسازگاریه برنامه با ویندوزه موردنظره.

maryam_80
شنبه 21 مهر 1386, 02:56 صبح
من این dll را به صورت دستی در system32 کپی کردم .در ضمن توجه داشته باشید که ویندوز من بعد از کلی نمایش خطای فوق فقط background ویندوز را نمایش می دهد و من فقط قادر بودم که از task manager استفاده کنم .هیچ دستور ویندوزی هم اجرا نمی شود