PDA

View Full Version : فیلترکردن فیلددرسابفرم

fanavar
یک شنبه 29 مهر 1386, 13:50 عصر
می خوام باانتخاب نام پروژه ازکمبوproje درسابفرم فقط اطلاعات مربوط به اون پروژه نشون داده بشه

مهدی قربانی
یک شنبه 29 مهر 1386, 14:22 عصر
سلام
نقش جدول lead در این بانک اطلاعاتی چی هست؟ لطفاً بیشتر توضیح بدید .

fanavar
یک شنبه 29 مهر 1386, 14:27 عصر
ببینید laed درواقع جدول اصلی منه ومی خوام نام پروژه روکه ازجدول laed درفرم انتخاب می کنم درسابفرم معین هاdetail های اون پروژه نشون داده بشه

fanavar
یک شنبه 29 مهر 1386, 14:30 عصر
البته اگه نام پروژه هم درسابفرم بودمشکلی نداشت وراحت می شدفیلترکرداماچون بصورت master و detail است نمی دونم چکارکنم

مهدی قربانی
یک شنبه 29 مهر 1386, 14:42 عصر
با توجه به منحصر بفرد بودن هر پروژه بهتر نیست برای سهولت کار جداول lead و proje با هم ادغام بشن .

fanavar
یک شنبه 29 مهر 1386, 17:22 عصر
درصحبت قبلی گفتم که میشه این کاروکردولی می خوام بدونم که درحالت کلی اگه یکی رودرmasterو دیگری رودرdetail قرار بدم جواب میده یانه اگه امکان پذیره لطف میکنین راهنمائی کنید

مهدی قربانی
دوشنبه 30 مهر 1386, 00:16 صبح
اگر به نمونه ای که تقدیمتون میشه دقت کنید می بینید که میشه اینکار رو کرد در کل توصیه می کنم اگر برای ایجاد کامبو باکس از ویزارد استفاده می کنید معمولاً گزینه سوم ویزارد Find a record on my form based on the value I selected in my combo box رو انتخاب کنید .
موفق باشید

fanavar
دوشنبه 30 مهر 1386, 13:08 عصر
سلام mehdi-ghعزیز:
ممنون ازنمونه ایکه برام گذاشتین جالب بودآیا میشه زمانیکه فرم روبازمی کنم درابتدا تمام رکوردهارونشون بده وسپس باانتخاب فیلدموردنظردرکمبوعمل فیلترکردن رکوردها درسابفرم صورت بگیره

مهدی قربانی
دوشنبه 30 مهر 1386, 13:30 عصر
سلام
دوست من عارضم خدمت شما تا اونجائیکه اطلاع دارم در مدل فرم و سابفرم ، فرم Master باید از نوع Single و سابفرم هم عموماً از نوع Continues باشه چرا که در فرم proje‌ فیلد project کلیدی است و منحصر بفرد و در عوض در سابفرم همین فیلد می تونه تا بینهایت تکرار بشه بنابراین از نظر منطقی بکارگیری فرم اصلی و سابفرم بصورت Continues صحیح نیست و کاربردی هم نمی تونه داشته باشه . اگر توضیحات کافی نیست بفرمائید تا بیشتر توضیح بدم .