PDA

View Full Version : آیا vb با اینترنت سروکار داره؟

nokhodi
یک شنبه 29 مهر 1386, 22:47 عصر
سلام...
میشه از طریق vb با اینترنت کار کرد...یعنی وقتی کاربر به اینترنت متصل هست یه میل از طریق برنامه یی که نوشته شده بره...؟؟؟

فعلا...

Payman62
دوشنبه 30 مهر 1386, 00:28 صبح
سلام.
چرا نمیشه. سورسشم هست.

Evil 69
دوشنبه 30 مهر 1386, 12:35 عصر
جناب payman62 خو ب چرا دهن ملت را آب میندازی و میری خوب سرسشو هم میذاشتی دیگه

nokhodi
دوشنبه 30 مهر 1386, 19:52 عصر
ممنون میشک اگه یه مثال بران بزارید

ebrahimhoze
دوشنبه 30 مهر 1386, 21:38 عصر
اینم یه مثال استفاده vb از اینترنت

nokhodi
دوشنبه 30 مهر 1386, 22:10 عصر
جناب ebrahimhoze (http://barnamenevis.org/forum/member.php?u=43979) بابت مثال بسیار ممنون...
یه سوالی برام پیش اومده...
آیا میشه کار زیز را توسط وی بی انجام داد:
یه جور سفارشی اینترنتی یه برنامه بنویسیم که وقتی کاربر به اینترنت متصل هست به ایملی نامه بدهد و سفارش کتاب ی را انجام دهد؟؟؟؟

ممنون

فعلا...

ebrahimhoze
سه شنبه 01 آبان 1386, 06:42 صبح
اینم یه برنامه ارسال ایمیل

nokhodi
سه شنبه 01 آبان 1386, 20:24 عصر
واقعاً ممنون....

فعلا...

مبین رنجبر
چهارشنبه 02 آبان 1386, 08:57 صبح
جناب ebrahimhoze این سورس ارسال ایمیلی که گذاشتین خیلی وقته برنامه نویسان دانلود می کنن اما نمی شه ازش استفاده کرد ... چون این سورس نیاز به Mail Server سایت های ارائه ایمیل داره که سایت به سایت این آدرس تغییر می کنه .... مثلا من شنیده یودم Mail Server یاهو آدرس اینه : mx1.mail.yahoo.com اما این اصلا کا نمی کنه ... اگرم بخوای برای ارسال ایمیل از طریق اسکریپت Html عمل کنی هم کار نمی کنه .......... بلاخره من آخر یه سورس خوب و کاملی از ارسال ایمیل که 100 % کار کنه هیچ جا ندیدم

nokhodi
چهارشنبه 02 آبان 1386, 13:30 عصر
جناب ebrahimhoze این سورس ارسال ایمیلی که گذاشتین خیلی وقته برنامه نویسان دانلود می کنن اما نمی شه ازش استفاده کرد ... چون این سورس نیاز به Mail Server سایت های ارائه ایمیل داره که سایت به سایت این آدرس تغییر می کنه .... مثلا من شنیده یودم Mail Server یاهو آدرس اینه : mx1.mail.yahoo.com اما این اصلا کا نمی کنه ... اگرم بخوای برای ارسال ایمیل از طریق اسکریپت Html عمل کنی هم کار نمی کنه .......... بلاخره من آخر یه سورس خوب و کاملی از ارسال ایمیل که 100 % کار کنه هیچ جا ندیدم

این کار نکمیکنه و جواب نمیده...
سمپل دیگه ی ندارید... چون اینگه جواب نمبده.... من نیاز دارم شدیداً....
از اینکه وقت گذاشتید ممنون....