rezaei manesh
یک شنبه 13 آبان 1386, 18:29 عصر
سلام
من یک تابع دارم که اطلاعات رو توسط کامند ها از اس کیو ال می گیرم و درون یک دیتا تیبل لود می کنم . و خروجی این تابع این تیبل خواهد بود حالا من چطور این دیتا ریدر کامند رو ببندم ؟
این کد من هست . در ضمن این کد رو چون درون یک حلقه باید استفاده کنم در دفعات بعدی خطا می ده که دیتا ریدرت بازه و...
Dim cm As SqlCommand = Nothing
Dim Tbl As New DataTable
Try
cm = New SqlCommand(StrQuery, cnndatabase)
cm.CommandType = CommandType.Text
Tbl.Load(cm.ExecuteReader())
Return Tbl
Catch ex As Exception
Return Nothing
Finally
cm.Cancel()
cm.Dispose()
Tbl.Dispose()
End Try
خطا
There is already an open DataReader associated with this Command which must be closed first.
لازم به ذکر هست که من در این تابع متغیری از نوع دیتا ریدر هم ندارم در توابع ای که دارم هم همین مشکل هست چون اونجا نمی تونم دیتا ریدر رو ببندم چون اگه ببندم جدولی هم که به عنوان خروجی می دم صفر می شه و...
من یک تابع دارم که اطلاعات رو توسط کامند ها از اس کیو ال می گیرم و درون یک دیتا تیبل لود می کنم . و خروجی این تابع این تیبل خواهد بود حالا من چطور این دیتا ریدر کامند رو ببندم ؟
این کد من هست . در ضمن این کد رو چون درون یک حلقه باید استفاده کنم در دفعات بعدی خطا می ده که دیتا ریدرت بازه و...
Dim cm As SqlCommand = Nothing
Dim Tbl As New DataTable
Try
cm = New SqlCommand(StrQuery, cnndatabase)
cm.CommandType = CommandType.Text
Tbl.Load(cm.ExecuteReader())
Return Tbl
Catch ex As Exception
Return Nothing
Finally
cm.Cancel()
cm.Dispose()
Tbl.Dispose()
End Try
خطا
There is already an open DataReader associated with this Command which must be closed first.
لازم به ذکر هست که من در این تابع متغیری از نوع دیتا ریدر هم ندارم در توابع ای که دارم هم همین مشکل هست چون اونجا نمی تونم دیتا ریدر رو ببندم چون اگه ببندم جدولی هم که به عنوان خروجی می دم صفر می شه و...