PDA

View Full Version : برنامه های مقیم در حافظه

naeeme
سه شنبه 19 خرداد 1383, 21:05 عصر
چه جوری یه برنامه مقیم در حافظه رو می نویسن؟ اگه میشه سورس یه برنامه رو هم بهم معرفی کنین.

naeeme
دوشنبه 15 تیر 1383, 02:15 صبح
کسی که به این سوال جواب نداد. خودم جوابش رو بذارم برای کسی که می خواد از این مطلب استفاده کنه( ما که پیدا کردیمُ دیگران هم یاد بگیرن)
باید از تابع Shell_NotifyIcon از توابه API استفاده بشه. شکل کلی تابع هم به صورت زیره:

Public Declare Function Shell_NotifyIcon Lib "shell32.dll" Alias " Shell_NotifyIconA" (ByVal dwMessage As Long, lpData As NOTIFYICONDATA) As Long

از نوع داده زیر هم باید استفاده بشه.

Public Type NOTIFYICONDATA
cbSize As Long
hwnd As Long
uID As Long
uFlags As Long
uCallbackMessage As Long
hIcon As Long
szTip As String * 64
End Type

miraghaee
جمعه 30 اردیبهشت 1384, 08:45 صبح
سلام دوست عزیز
اگر نمونه برنامه ای راجع به برنامه های مقیم در حافظه دارید ممنون می شوم اگر یک نمونه از آنرا بگذارید تا بقیه هم استفاده کنند.

با تشکر :reading:

sourenaface
جمعه 30 اردیبهشت 1384, 15:40 عصر
سلام دوست عزیز
اگر نمونه برنامه ای راجع به برنامه های مقیم در حافظه دارید ممنون می شوم اگر یک نمونه از آنرا بگذارید تا بقیه هم استفاده کنند.

منم همین رو میگم

rezaTavak
شنبه 31 اردیبهشت 1384, 07:04 صبح
سلام

مگه ویندوز هم برنامه مقیم در حافظه داره؟

حامد مصافی
شنبه 31 اردیبهشت 1384, 21:05 عصر
کسی که به این سوال جواب نداد. خودم جوابش رو بذارم برای کسی که می خواد از این مطلب استفاده کنه( ما که پیدا کردیمُ دیگران هم یاد بگیرن)

شما اگه از همون اول سوالت رو واضح می پرسیدی مطمئن باش خیلی زود تر بهت جواب داده می شد و مجبور نبودی دنبالش بگردی

در هر صورت برای راحتی کار می تونید از کنترل زیر استفاده کنید
و چون به صورت UserControl هست سورسشو هم می تونید ببینید

naeeme
دوشنبه 02 خرداد 1384, 17:01 عصر
آقای BlackDalُ بهتره قبل از پاسخ به سوالات، یه نگاه به تاریخ پرسیده شدن سوال و یه نگاه به تاریخ عضویت خودتون در سایت بیاندازین.
این سوال یک سال پیش پرسیده شده!
متاسفانه همین رفتارهای غلط باعث شده که مدتهاست از این سایت دوری کنم.

حامد مصافی
سه شنبه 03 خرداد 1384, 18:32 عصر
سلام
من موقع جواب دادن به تاریخ پرسیده شدن سوال نگاه نمی کنم بلکه ؛ من چند ساعت بعد از آخرین پست جواب دادم.

همون طور که قبلاً گفتم شما بهتره به جای گله کردن از دیگران عنوان سوال رو درست انتخاب کنید

ضمناً منظور شما از رفتار غلط چیه؟؟؟؟؟ :sad2:

scientist
چهارشنبه 04 خرداد 1384, 03:12 صبح
TSR یا همون برنامه های مقیم در حافظه معوملا به زبان ماشین نوشته می شن و یا با زبانهایی که بعد از کامپایل کد ماشین می شن مثل ++vc و امثال اون ولی vb برنامه رو بعد از کامپایل به pcode تبدیل میکنه که برای cpu قابل فهم نیست و نیاز به virtual machine داره.
اما به نحوه دیگری این مشکل حل شده > تو سیستم عامل های با هسته nt مثل 2000 ، xp و ... میشه از service های سیستم برای این کار استفاده کرد یعنی برنامه تون رو به عنوان سرویس مطرح کنید تا ویندوز اون رو به صورت خودکار اجرا کنه.
----------
اما یه روش خیلی ساده تر هم اینه که در برنامه تون یه class بسازید و اون رو تو registry ویندوز ثبت کنید ، البته برنامه تون بیستی از نوع activeX exe باشه. با ساختن یه نمونه از اون class در هر برنامه ای در واقع برنامه های دیگه به برنامه شما متصل می شن!

titbasoft
چهارشنبه 04 خرداد 1384, 10:09 صبح
کامپایل به pcode تبدیل میکنه
البته نه الزاما :wink: و این فقط یک امکانه

البته برنامه تون بیستی از نوع activeX exe باشه
با یک بار اجرا خودشون register میشن

sadon jahani
یک شنبه 14 آبان 1385, 20:58 عصر
چگونه یک برنامه مقیم در حافظه در vb بنویسم

SA_MEH
یک شنبه 28 بهمن 1386, 12:54 عصر
چه جوری یه برنامه مقیم در حافظه رو می نویسن؟ اگه میشه سورس یه برنامه رو هم بهم معرفی کنین.
trhtrghergherghergherg