PDA

View Full Version : چگونگی ساخت package و ارسال پارامترهایی به آن

rezamahdizadeh
شنبه 10 آذر 1386, 17:58 عصر
چگونه میشود package ساخت و پارامترهایی را به آن ارسال کرد و خروجی هایی از آن گرفت؟

ghabil
شنبه 10 آذر 1386, 23:14 عصر
دقیقا منظورت از Packageی که بشه بهش پارامتر ارسال کرد چیه؟!! فکر کنم باید بیشتر توضیح بدی ، بهتره بگی دقیقا میخوای چی کار کنی؟

rezamahdizadeh
یک شنبه 11 آذر 1386, 07:22 صبح
دقیقا منظورت از Packageی که بشه بهش پارامتر ارسال کرد چیه؟!! فکر کنم باید بیشتر توضیح بدی ، بهتره بگی دقیقا میخوای چی کار کنی؟
منظورم اینه که فرض کن من می خواهم یک گزارش ساز پویا بسازم و آن را در چند برنامه کاربردی که دارم استفاده کنم و این گزارش ساز پویا یک رشته که همان connectionstring است بگیرد. در واقع نمی خواهم برای هر برنامه گزارش ساز بسازم یا فایلهایی را به هر کدام add کنم. در واقع یک بار می خواهم یک گزارش ساز بسازم و با هر تغییری در آن در کل برنامه ها اعمال شود. در ضمن من اجرای برنامه های مالی شرکت همکاران سیستم را که دیدم دیدم موقع لود bpl هایی را لود می کند که به نظرم هر فایل bpl مال یک سیستم آن بود مثلا انبار فروش و ...

mortezakiaee
یک شنبه 11 آذر 1386, 10:05 صبح
packageها مثل فایل های dll هستند که در آنها می تواان کامپوننت ها فرم ها و توابع رو تعریف و از آنها استفاده می توان کرد (سایت رو بیشتر جستجو کنید)

ghabil
یک شنبه 11 آذر 1386, 12:13 عصر
خب این چیزایی که میگی لازمش اینه که یک سری مسائل رو مفهومی یاد بگیری ، اینکه بتونی برنامت رو طوری بنویسی که بشه چندین بار ازش استفاده کرد بر میگرده به تعریف درست کلاسهات و آشنایی درست با مفاهیم OOP و بعد از تعریف درست کلاسهات بعدا میتونی این کلاسها در قالب یک پکیج بزاری ، که کاملا بحث جدایی هست.

rezamahdizadeh
یک شنبه 11 آذر 1386, 17:40 عصر
آقای کوشا آیا helpی سراغ دارید؟