PDA

View Full Version : پیام خطای نا شناخته

dkhatibi
یک شنبه 11 آذر 1386, 21:52 عصر
من فرمی از فرمهام که چند تا dbedit و یک DbLookUpComboBox رو اون هست به تعداد آیتمهایی که به Combo اضافه می شه پیام خطای زیر را می بینم.

---------------------------
Debugger Exception Notification
Project School.exe raised exception class EOleException with message 'An unknown error has occurred'. Process stopped. Use Step or Run to continue.
OK Help

vcldeveloper
دوشنبه 12 آذر 1386, 02:10 صبح
احتمالا از ADO استفاده کردید و وقتی در حال کار با DataSet مربوطه هستید، این پیام ظاهر میشه. کدهای مربوط به بانک اطلاعاتی را در سورس کد خود چک کنید. یا روابطی که بین جداول یا فیلدها در IDE ایجاد کردید.

dkhatibi
دوشنبه 12 آذر 1386, 06:19 صبح
ظاهرا مشکلی نیست. بله از ADO استفاده شده است. Combo با روابط درست فیلدها رو در فایل EXE به ما نشون می ده اما در حال اجرا خطا می بینم.
ضمنا من در یک فرم برای خوندن رکوردها از متدهای Next و RecordCount استفاده کردم که نباید مشکلی داشته باشن.

SYNDROME
دوشنبه 12 آذر 1386, 08:01 صبح
از فیلد LookUp در ADO استفاده کرده اید؟
موفق باشید

dkhatibi
سه شنبه 13 آذر 1386, 06:17 صبح
مستقیما خیر! قاعدتا در DbComBoBox این کار انجام می شه.
البته گاهی که به طور مستقیم این کار رو می کنم یک پیام خطا می بینم. اما در این حالت به تعداد آیتمهای اضافه شونه خطا می ده.
ظاهران خطا مر بوط به LookUp شدن فیلدی است که در SqlServer فیلد Primary تعریف شده است.
این فیلد در روابط برای یافتن مقادیر وجود داره.

SYNDROME
سه شنبه 13 آذر 1386, 07:50 صبح
Exe برنامه را اجرا کنید ببینید باز هم خطا می دهد یا نه.
موفق باشید

dkhatibi
سه شنبه 13 آذر 1386, 19:18 عصر
نه فایل اجرایی این خطا رو نمی ده!
اما در موقع کامپایل به کرات این استثنا دیده می شه! خوب که اعصاب خورد کنه!

ghabil
چهارشنبه 14 آذر 1386, 01:23 صبح
البته پاک کردن صورت مسئله کار درستی نیست ولی میتونی بری توی Tools>>Debuger Options>>Language Exceptions و خطای EOLEException رو اضافه کنی و تیکش رو هم بزنی تا Ignore بشه.
من خودم هم خیلی خیلی قدیما این خطا رو میگفرتم ولی هرچی فکر کردم یادم نیومد کجا بود.

Mohammad_Mnt
چهارشنبه 14 آذر 1386, 01:38 صبح
این یه باگ است که فقط موقعی که در حال توسعه‌ی برنامه با IDE هستید اتفاق می‌افته، کافیه این Exception را به لیست Ignore (همون طور که قابیل گفت) اضافه کنی و بدون نگرانی از اتفاق افتادنش توی Runtime، فایل exe. را منتشر کنی

SYNDROME
چهارشنبه 14 آذر 1386, 05:00 صبح
برای حل این مشکل که در هنگام کامپایل کردن هم این اشکال را نبینید این است :

Tools -> Debugger Option -> Language Exception -> Stop On Delphi Exception

تیک آن را بردارید.
یا در هنگام ایجاد اطلاعات جدید اول فیلدی را که بر روی آن Lookp زده اید مقدار دهی کنید.
موفق باشید

dkhatibi
چهارشنبه 14 آذر 1386, 20:51 عصر
یا در هنگام ایجاد اطلاعات جدید اول فیلدی را که بر روی آن Lookp زده اید مقدار دهی کنید.
روشی که شما گفتید درسته و در مورد یاد شده هم خطا ایجاد می شه. .اما مشکل این بار از یکجای دیگره.
حدس دیگرم اینه که دلفی در روابطی که نامهای مشابه برای فیلدهای جداول متفاوت انتخاب شده اند. کمی گیر می دهد.