PDA

View Full Version : تجزیه و تحلیل نقشه

Bahmany
پنج شنبه 22 آذر 1386, 10:19 صبح
سلام
اگر یک نقشه مثل نقشه یزد داشته باشیم و می خواهیم همراه با یک فرستنده (GPS/GIS) موقعیت شخص را روی نقشه بکشیم و مثل فیلم ها روی نقشه ردپایی از اون داشته باشیم:
1- از چه نوع فرمت نقشه ای باید استفاده شود ؟
2- از چه ابزاری باید برای کشیدن خط (گر اشتباه نکنم Vector ) باید استفاده کنم ؟
3- از چه توابعی باید برای بیرون کشیدن سرعت ، میزان مسافت طی شده و ... استفاده کنم ؟

با تشکر از دوستان عزیز

Valadi
پنج شنبه 22 آذر 1386, 14:29 عصر
این سایت ببین
www.tatukgis.com
کامپونتشم خواستی هست

vcldeveloper
پنج شنبه 22 آذر 1386, 17:37 عصر
در همین سایت به دنبال تاپیک های مربوط به GIS بگردید

Bahmany
شنبه 24 آذر 1386, 06:30 صبح
سلام

این سایت ببین
www.tatukgis.com (http://www.tatukgis.com/)
کامپونتشم خواستی هستاز کجا می تونم این کامپوننت ها رو جور کنم بنده تمام کامپوننت هاش رو دانلود کرده بودم و فقط می تونم نسخه موقت رو داشته باشم. بخاطر همین هم یک پیغام برای آقای کرامتی که در پست های قبلی می کفتند ایشون نسخه کامل رو داره زدم ولی جواب نداند.

در همین سایت به دنبال تاپیک های مربوط به GIS بگردیداین کار رو کرده بودم ،مطلبی که درباره موضوع درخواستی بنده هست بود ولی متاسفانه کامل نبود و با خوندن اونها کمی گیج شدم

ممنون میشم اگر بیشتر راهنماییم کنید .

Erfanian
شنبه 24 آذر 1386, 07:23 صبح
با سلام
1- با دو نوع فرمت رستری و وکتوری می‌توانید کار کنید.برای رستری مثلا jpg. بای در ابتدا آنرا GeoReference کنید یعنی با استفاده از محاسبات - که با جستجوی GeoReference در اینترنت آنرا می‌توانید پیدا کنید- معادل یک پیکسل را با مختصات واقعی پیدا خواهید کرد. بد نیست سری به سایت Franson.Com بزنید.
2- کشیدن خط هم برروی تصویر نیز که مشکلی ندارد.
3- این موارد را باید از طریق توابعی که GPS را باز و در هر لحظه می‌خواند ، بدست آورید.
فرمت اطلاعات GPS ها NEMA است.برای خواندن GPS علاوه بر سایت فوق به سایت geoframeworks.com نیز مراجعه کنید.

Valadi
شنبه 24 آذر 1386, 07:28 صبح
کامپونتی که من دارم
دو قسمته
1 - TatukGIS DK فقط دلفی 7
TatukGIS Editor- 2

Bahmany
شنبه 24 آذر 1386, 07:46 صبح
1- با دو نوع فرمت رستری و وکتوری می‌توانید کار کنید.برای رستری مثلا jpg. بای در ابتدا آنرا GeoReference کنید یعنی با استفاده از محاسبات - که با جستجوی GeoReference در اینترنت آنرا می‌توانید پیدا کنید- معادل یک پیکسل را با مختصات واقعی پیدا خواهید کرد. بد نیست سری به سایت Franson.Com بزنید.
2- کشیدن خط هم برروی تصویر نیز که مشکلی ندارد.
3- این موارد را باید از طریق توابعی که GPS را باز و در هر لحظه می‌خواند ، بدست آورید.
فرمت اطلاعات GPS ها NEMA است.برای خواندن GPS علاوه بر سایت فوق به سایت geoframeworks.com نیز مراجعه کنید.متشکرم جناب عرفانیان خیلی خوب و کامل بود.

بنده از مورد 1 شما نتیجه گرفتم که مختصات شخص مورد نظر را بوسیله GPS میگرم و سپس آنرا با استفاده از محاسبات و فرمول های مربوطه روی نقشه Jpg یا هر فرمت دیگری مشخص می کنیم.

آیا به نظر شما استفاده از فایل های اتوکد در این گروه از پروژه ها لازم است ؟
به نظر شما اگر بخواهیم نام و یا آدرسی را بروی نقشه Search کنیم باید چه کنیم یعنی با استفاده از چه چیزی مختصات محل مورد نظر را پیدا کنم ( بانک اطلاعاتی یا نقشه های Vector )

با تشکر