PDA

View Full Version : تبدیل کلیدها به غیر متعارف

IC_prog
سه شنبه 27 آذر 1386, 11:20 صبح
من بدنبال الگوریتم یا برنامه ای هستم تا حروف را از ایران سیستم به یک صفه کلید غیر متعارف تبدیل کنم دلیل اون هم استفاده از فونت فارسی برای پرینتر با زبان PCL5 است .
چگونه میتوان مشخص کرد که در یک جمله یک حرف دارای یکی از حالتهای زیر است :
1- حالت ابتدا
2- حالت وسط
3- حالت آخر
4- حالت بزرگ
هر کارکتر با توجه به حالتهای فوق به کارکتر معادلی تبدیل میشود یعنی مثلا حرف ک اگر در ابتدای کلمه باشد بدون دنباله است در وسط به ابتدای آن دنباله وصل میشود ولی در انتهای آن بدون دنباله است اگر در انتها قرار بگیرد دارای یک دنباله در ابتدا و در انتها کامل است و اگر تنها باشد بعنوان ک بزرگ قرار میگیرد . بنابراین حرف ک خود 4 کارکتر معادل با حالتهای فوق را خواهد داشت . ببخشید که زیاد حرف زدم:کف: لطفا اساتیدی که در این زمینه تجربه ای دارند راهنمایی کنند.

javad_hosseiny
سه شنبه 27 آذر 1386, 20:55 عصر
اگر می خواهید با همان فونت ایران سیستم اینکار رو انجام بدید خوب می توانید از برنامه fstr (از توابع شرکت نفت) تحت داس استفاده کنید
و جهت پیاده سازی با سایر فونتها نیز می توانید الگورتیم کاری همان تابع را مطالعه کنید
(البته در صورت دریافت متن فارسی با پیش فرض خود ویندوز فکر نکنم اینکار انجام شدنی باشد)

IC_prog
چهارشنبه 28 آذر 1386, 08:01 صبح
اگر می خواهید با همان فونت ایران سیستم اینکار رو انجام بدید خوب می توانید از برنامه fstr (از توابع شرکت نفت) تحت داس استفاده کنید
و جهت پیاده سازی با سایر فونتها نیز می توانید الگورتیم کاری همان تابع را مطالعه کنید
(البته در صورت دریافت متن فارسی با پیش فرض خود ویندوز فکر نکنم اینکار انجام شدنی باشد)

در کاری که من می خواهم انجام بدهم نسبت تبدیل از 1به2 تا 1به 4 است .
در ضمن در داس باید انجام شود.:ناراحت:

javad_hosseiny
چهارشنبه 28 آذر 1386, 09:07 صبح
در کاری که من می خواهم انجام بدهم نسبت تبدیل از 1به2 تا 1به 4 است .
در داس که به مراتب راحتتر است
خوب بحثی نیست طبیعتا در دریافت متن فارسی خیلی حروف دارای حالت مختلف هستند همانطور که گفتم در تابع مربوطه این موارد رعایت شده است. (البته اگر از کدپیچ ایران سیستم استفاده می کنید)
منظور شما تابعی جهت دریافت متن فارسی و تعریف آرایش حروف مختلف فارسی بر روی صفحه کلید است که با توجه به بحث حروفی همچون ه (سه حالته) و موارد دیگری تصور می کنید که مشکل باشد
که خوب عرض کردم اگر متن تابع fstr را خوانده باشید تمامی این موارد در این تابع رعایت شده و حتی با تغییر محل حروف در متغیرهای مربوطه به راحتی قادر به تغییر آرایش حروف صفحه کلید نیز خواهید بود.
(البته دقت داشته باشید که در کدپیچ های فارسی محیط داس معمولا هم تک کاراکتری (ایران سیستم) داشتیم و هم دو کاراکتری (پانیذ، نور و...) )