View Full Version : فایروال مک افی
حمیدرضاصادقیان
پنج شنبه 04 تیر 1383, 21:47 عصر
سلام.دوستان من فایروال مک افی نصب کردم حالا وقتی به اینتر نت کانکت میشم یک سری ای پی رو میبنده که با ای پی خودم در یک رنج هستند.اسم هاست های اونها هم مثلا به اسم های مجبتی -علی و... است.
میخواستم ببینم اینا چی هستند.معمولا هم به پورتهای 135-137 و... کانکت میشن.
ICsharp2
جمعه 05 تیر 1383, 23:47 عصر
Ip هایی که واست میاد قرمز رنگه یا رنگ بقیه ٍevent ها........چون اگه دایم از یک ip بدون ban کردن اون آدرس event به رنگ قرمز log بشه MCAFEE غاط زده و باید اون رو دوباره نصب کنی :roll:
houtanal
شنبه 06 تیر 1383, 16:20 عصر
میخواستم ببینم اینا چی هستند.معمولا هم به پورتهای 135-137 و... کانکت میشن.
اختار فیروال شما در مورد کسانی است که سعی دارند با netbios شما ارتباط برقرار کنند که باید آن ها را بلاک کرد
Inprise
دوشنبه 08 تیر 1383, 00:06 صبح
دوست عزیز ،
به احتمال قریب به یقین ، این بسته ها رو از شبکه داخلی دریافت میکنی که البته خطرناک و مشکلزا نیستند . سرویسهای Browser و Server ویندوز برای کشف دائمی و به روز رسانی لیست کامپیوترها و منابع اشتراکی شبکه یا ارائه نام و منابع اشتراکی به سایر اعضاء شبکه ، درخواستهائی رو روی پورتهای 135 ، برای دریافت نام ، و 139 ، برای تست وجود اتصال ، ارسال میکنند . بدون وجود این درگاهها ، امکان برقراری ارتباط مبتنی بر SMB روی شبکه های مبتنی بر ویندوز نخواهد بود . اگر نیازی به ، به اشتراک گذاری فایل و سایر منابع روی شبکه داخلی نداری ، ابتدا قابلیت NetBios Over TCP/IP رو غیر فعال کن و سپس این پورتها رو روی فایروالت ببند و اگر نیاز داری روی شبکه داخلی منابعی رو به اشتراک بگذاری یا از اشتراکات دیگران استفاده کنی این پورتها رو باز بگذار . فراموش نکن باید مسیریاب یا GateWay شبکه شما به سمت اینترنت ، حتما این پورتها رو بسته باشه . اگر چنین امکانی وجود نداره ، این پورتها رو روی همه فایروالهای سطح شبکه ببند و قابلیت NetBios Over TCP/IP رو غیر فعال کن و بررسی کن Client for Microsoft Networks حتما" نصب شده باشه . بعد از این میتونی منابع رو به اشتراک بگذاری یا از منابع اشتراکی روی شبکه استفاده کنی اما "فقط" با استفاده از نام NetBios کامپیوتر مورد نظر و نه بوسیلهء IP . یعنی برای دسترسی به اشتراکات باید از مسیر UNC سیستم مورد نظرت استفاده کنی :
<span dir=ltr>\\ali\SharedDirectory</span>
موفق باشید
houtanal
دوشنبه 08 تیر 1383, 17:34 عصر
ارتباط مبتنی بر SMB
لطفا کمی در مورد این پروتکل توضیح دهید :flower:
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.