View Full Version : شبکه
saeed razaee
چهارشنبه 19 دی 1386, 10:19 صبح
با سلام دوستان عزیز من یک دیتا بیس دارم که می خواهم آن را روی شبکه قرار دهم تا چند کاربر از آن استفاده کنند من فقط تیبل های خود را روی سرور قرار داده ام و فرمها و کوئری ها و دیگر موارد را روی کامپیوتر کاربرها کپی کرده ام و داخل هر بانک تیبلها را از طریق لینک به تیبل روی سرور اتصال داده ام و دیتا روی سرور به صورت red only برای کاربرها sheir شده است و در حال حاضر وقتی کاربرها فرمها را باز می کنند داخل آنها فیلدها نمایش داده نمی شود لطفا راهنمائی نمائید.
mostafa-sohrablou
چهارشنبه 19 دی 1386, 11:33 صبح
سلام
اطلاعاتی که شما روی سرور قرار می دهید نباید در حالت Read Only باشد . بلکه شما از طریق برنامه اطلاعات را Read Only نماید تا کاربر نتواند تغییرات در اطلاعات ایجاد نماید.
فایل روی سرور را از حالت Read Only خارج نمائید تا برنامه درست کار کند.
saeed razaee
چهارشنبه 19 دی 1386, 12:03 عصر
سلام دوست عزیز مدیر شبکه می گوید پوشه ای که دیتا داخل آن می باشد باید Read Only باشد تا کاربران نتوانند فایل داخل آن پوشه کپی کنند و یا اینکه ویروسی روی سرور منتقل نشود . من روی سرور فقط تیبلها را قرار داده ام آیا می شود تیبلها را Read Only نمود باز هم پوشه ای که باید به اشتراک قرار داده شود باید فول باشد در صورتی که Read Only باشد باز همین مشکل پابر جا می ماند
mostafa-sohrablou
چهارشنبه 19 دی 1386, 12:19 عصر
از بابت کپی کردن اطلاعات که مشکلی نیست. شما یک بچ فایل می سازید و در سرور قرار می دهید و هر روز به سیستم می گوئید که آن را در ساعت معیین روز اجرا کرده و تمامی فایلهای اضافی را پک نماید.
و برای فایل هم قابلیت حذف را غیر فعال می کنید ولی قابلت خواندن و نوشتن را فعال می نمائید تا برنامه جواب دهد.
شما نمی توانید تیبلها را در جدول به حالت Read Only در بیاورید.
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.