PDA

View Full Version : 3 پیشنهاد برای بهبود سایت

bsng110
دوشنبه 01 بهمن 1386, 07:35 صبح
به نام خدا
سلام مجدد
چرا قسمتی نیز برای تفریح و سرگرمی در این سایت راه نمی اندازید؟ به هر حال برنامه نویسید، ربات که نیستید؟ گهگاهی کسی خسته شد، بره اونجا یه سپتی بذاره، یه پستی بخونه، ... . من در یک سایت دیدم قسمت مشاعره داشت و اگه کسی خسته می شد می رفت یک شعر می نوشت و دوباره به راهش ادامه می داد.
یک پیشنهاد دیگر هم دارم. پیشنهاد می کنم که دوستان، به خصوص مدیران قسمت های مختلف با کمک دیگر دوستان وارد، مطالب مفید هر قسمت را که به نتیجه رسیده اند، جمع آوری کرده و به صورت کتابی ، جزوه ای .... در آورند مانند استاد هاشمیان عزیز که بنده هنوز مشغول مطالعه کتاب خوبشان هستم. در پایان نیز این کتاب ها را در همین سایت قرار دهند که در این صورت هم افتخاری برای سایت، هم برای کاربران و مدیرانی که در هر قسمت فعالیت کرده اند خواهد بود و هم افرادی مثل بنده از دعا بی نصیبشان نخواهند گذاشت.
این پیشنهاد هم بعد از پیشنهاد دوم است. چنانچه پیشنهاد دوم را عملی کردید، یک مقداری نیز پست های درون سایت را مرتب تر کنید. البته پیشنهاد است و بدک نیست پست هایی که دیگر ارزش علمی ندارند و در قسمت های علمی وجود دارند را پاک کرده تا دیگران نیز راحت تر بتوانند در سایت شما فعالیت کنند. این موضوع کمی آزار دهنده نیز هست، مثلاً بنده فلان کلمه ای را جستجو می کنم اما در هزاران تالار بی ربط نتایج پیدا می شود و عیبی هم ندارد، اما مشکل اینجاست که وقتی می روم آن موضوع را مشاهده می کنم می بینیم که بنده خدا می خواسته یک چیزی را توضیح دهد و برای مثال به کلمه بنده نیز اشاره کرده است که ربطی به خود کلمه مورد جستجو نداشته است و چنانچه این موضوعات دسته بندی شده و جمع بندی شوند، و از دوستانی که در آنها تلاش کرده اند، قدر دانی شود(دقت کنید که این عمل حتی می تواند سابقه خوبی برای این کاربران در دنیای برنامه نویسی و ... نیز بوجود آورد) و برای دیگران نیز وبلاگ و یا کتابی تهیه شود دیگر به دلایلی که خودتان حدس می زنید بهتر است.
ممنون که به حرف هایم گوش کردید
در پناه حق
علی یارتان

Inprise
دوشنبه 01 بهمن 1386, 10:37 صبح
- تجربه بخش متفرقه و غیر فنی وجود داره . عاقبت خوبی نداشته ( سایت برنامه نویس 5 سال قبل راه افتاده و اتفاقاتی که روی فروم میفته نتیجه تجربه خوبی است ) اگر کسی واقعا ربات نیست حتما در دنیای واقعی اش برای تفریح کردن روشهائی داره ، اینترنت و وب هم محدود به سایت برنامه نویس نیست .

- مطالب بی ربطی که در هر تاپیکی میبیند را لطفا گزارش کنید . کلید گزارش به مدیر سمت راست پائین هر نوشته وجود داره . مدیر بخش بلافاصله متوجه میشه و با خوندن توضیح شما اگر لازم بود مطلب رو حذف یا ویرایش میکنه . مهمترین همکاری که کاربران میتونن با مدیران بخشها بکنن گزارش مطالب غیر ضروری و بی ربط هست .

- دسته بندی و تهیه کتاب از مطالب نوشته شده در فروم وظیفه کسی نیست اما اگر کسی دوست داره و حوصله و زمانش رو داره و میتونه چیز خوبی درست کنه حتما ما ازش استقبال میکنیم . اما نمیتونیم به مدیر یه بخش یا بقیه اجبار کنیم که چنین کاری رو انجام بدن . هر کدوم از کاربران که مایل باشن میتونن اینکارو در بخش خودشون انجام بدن و برای همکاری مدیر بخش و ایجاد تاپیک خاص و ...با مدیر بخش یا یکی از مدیران ارشد تماس بگیرید .

bsng110
سه شنبه 02 بهمن 1386, 08:56 صبح
به نام خدا
سلام مجدد
از پاسخ گویی شما دوست عزیز بسیار متشکرم. قانع شدم. اما در مورد مطالب بی ربط، منظورم این بود که دیگر به درد نمی خورند. هنگامی که آن بحث مطرح شده است، آن مطالب به درد بخور بوده اند چرا که حاوی مناظره های دوستان بوده اند اما هم اکنون دیگر فایده ای ندارند و فقط چند پاسخ از یک Tpic حاوی جواب ها و از این جهت گفتم آنها را گرد آوری کنیم که ظاهراً .ظیفه کسی نیست و کسی هم استقبالی نکرد.

یا علی
یا حق