PDA

View Full Version : من از dataenvironment جهت ارتباط با sql server استفاده می کنم . ولی من دوتا مشکل دارم

alivafadarpour
سه شنبه 16 بهمن 1386, 13:01 عصر
دوستان سلام .
من از dataenvironment جهت ارتباط با sql server استفاده می کنم . ولی من دوتا مشکل دارم
1- هنگام انتخاب یک سال مالی (نرم افزار حسابداری ) سال مالی مورد نظر را انتخاب می کنم .مشکلی هم ندارد ولی زمانیکه می خواهم یک سندی را انتخاب کنم .پیغام میده کانکشن شما بسته است ولی عملا در نرم افزار کانکشن مربوطه را باز کرده ام.
2- دقیقا در هنگام بازیابی اطلاعات همین مشکل رادارم . بازیابی را انجام می دهد ولی زمانیکه می خواهم سندی را انتخاب کنم پیغام کانکشن بسته است را میده.

اگر کسی از دوستان قبلا آنرا نوشته است برایم بفرستند خیلی خیلی ممنون میشم.
چون نرم افزارم نقص داره.

bobrus
سه شنبه 16 بهمن 1386, 18:01 عصر
احتمالاً کانکشنت Timeout داره یعنی بعداز یه مدت بیکار بودن خودبه خود بسته میشه ولی بازهم باید دید که چگونه و به چه grid ی وصل کردی شاید ربطی به Dataenviroment نداره باید دید تو برنامه چه کردی

alivafadarpour
چهارشنبه 17 بهمن 1386, 07:24 صبح
دوست عزیز به vsflexgrid7 وصل می باشد. نمونه را برایت فرستادم .

bobrus
چهارشنبه 17 بهمن 1386, 11:04 صبح
علی آقا من کد برنامه ای رو که گذاشته بودید نگاه کردم ظاهراً سالمه بهتره این قسمت رو با اون فرمی که گزارشتون رو توش نشون میدین با بانک مربوطه بدین که بشه اجرا کرد و از Tracing استفاده کنم تاببینم دقیقاً کجای کارت ایراد داره (فقط یک قسمت کوچیک ن همشو و نه اونقد کوچک که بالا دادین)

alivafadarpour
چهارشنبه 17 بهمن 1386, 13:23 عصر
سلام دوست عزیز.
acc86 , acc87 را اول attach کنید .
اول برنامه که اجرا شد روی حسابداری را کلیک می کنبم فرم شرح سندها باز میشود.
اما زمانیکه سال مالی در منوی انتخاب سال مالی انتخاب گردید در منوی حسابداری فرم شرح سند باز نمی گردد.

ABERTINO
چهارشنبه 17 بهمن 1386, 16:00 عصر
علی جان این فایلی که گذاشتی دوتا کامپوننت کم داره. . . my و vsflex. . 7 اینارو بزار کنارش تا منم یه نگاهی بندازم

alivafadarpour
پنج شنبه 18 بهمن 1386, 06:31 صبح
دوست عزیز ممنون . اینهم با ocx ها

alivafadarpour
شنبه 20 بهمن 1386, 06:39 صبح
کسی جواب مارا نمیده .