PDA

View Full Version : اخطارها!

Elham_gh
چهارشنبه 08 اسفند 1386, 13:17 عصر
یک مسئله هست که دوست دارم یکی از مدیران ارشد در این مورد راهنمایی بفرمایند. ببنیم اصلا شاید من اشتباه می کنم. البته موردی با مدیران مربوطه در این مورد مکاتبه داشتم ، اما هر بار محکوم بودم و جواب نگرفتم.
اونم در مورد اخطارهایی که داده می شه و پیغامهایی که حذف می شه. اینجا مگر نه اینکه این سایت تخصصی است؟ و الحق و انصاف در بسیاری در تالارها وجود آدمهای متخصص باعث شده ، این سایت جزو محدود سایتهایی باشد که می تونیم مشکلات رو تا حد زیادی توی اون حل کنیم.
اما خود من به شخصه در عرض 1 ماه 3 تا اخطار گرفتم . حالا این اخطار ها بابت چی بود؟
یکی این که من در جواب دوستی که یک برنامه می خواد بهش گفتم اگر عجله نداره ، تا فردا من این برنامه رو در اختیارش قرار میدم.
بعد که پیگیری کردم ، مدیر مربوطه گفت لزومی نداشت اینو بگی!! و در صورتیکه من بارها پیغام از مدیر دید حاوی پیغامی مثل:
:)

همین!
یا مورد دیگه اینکه من لینک یک کتاب رو که کسی آن را درخواست کرده بود در گوگل جستجو کردم و نتیجه اونو که ادرس یک PDF بود در پاسخ دادم. پیغامم حذف شد و اخطار فعالیت Warez گرفتم .

یا در مورد دیگری که اشتباه مدیر بود و بهشون گفتم اخطار دخالت در امور مدیریتی گرفتم.

آیا مدیران هم کارت زرد دارند؟؟؟ و یا این رفتارهای بعضا غیر تخصصی چه معنایی می ده؟
من یک زن 32 ساله هستم و نه برای سرگرمی که برای فعالیتهای تخصصی به اینجا می یام. بعضی حرکات و رفتارهای مدیران(بعضا جوان) توهین کننده است.

Behrouz_Rad
چهارشنبه 08 اسفند 1386, 13:27 عصر
این موارد رو معمولا به صورت عمومی مطرح نمی کنن و در نهایت می تونید با یکی از مدیران کل سایت در میان بگذارید.
به هر حال از شما به عنوان یک فرد 32 ساله انتظار میره که کمی بیشتر نسبت به قوانینی که برای رفاه حال خودتون فراهم شده عنایت بفرمایید.

یکی این که من در جواب دوستی که یک برنامه می خواد بهش گفتم اگر عجله نداره ، تا فردا من این برنامه رو در اختیارش قرار میدم.
بعد که پیگیری کردم ، مدیر مربوطه گفت لزومی نداشت اینو بگی!! و در صورتیکه من بارها پیغام از مدیر دید حاوی پیغامی مثل:
:)

از اونجایی که در این فروم سعی بر این هست که حد الامکان تنها به مطالب فنی توجه و از حاشیه پرهیز بشه، نسبت به ارسال پست های غیر فنی حساسیت خاصی وجود داره.
در مورد مثالی که زدید، اون پست از مدیری که اشاره فرمودید مربوط به 3 سال پیش میشه و حساسیت ما در اون موقع به میزان کنونی نبود.
در نهایت اگر احساس کردید که مدیری نیز پستی فاقد ارزش فنی ارسال کرده اون پست رو گزارش بفرمایید. مطمئنا رسیدگی میشه.

مورد دیگه اینکه من لینک یک کتاب رو که کسی آن را درخواست کرده بود در گوگل جستجو کردم و نتیجه اونو که ادرس یک PDF بود در پاسخ دادم. پیغامم حذف شد و اخطار فعالیت Warez گرفتم .

لینکی که در تاپیک مربوطه قرار دادید کتابی بود که حق مالکیت داشت و رایگان نبود. اصولا خیلی راحت میشه متوجه شد که چنین کتاب های مرجع و مهمی رایگان نیستند.
http://barnamenevis.org/forum/showthread.php?p=474618#post474618
بنده لینک مربوط به این کتاب رو در سایت Amazon.com در اون تاپیک قرار دادم.

در پایان از فعالیت علمی شما در این انجمن سپاسگذاریم. :)

موفق باشید.