PDA

View Full Version : درخواست برای نمایش ندادن دیالوگ پرینت

msadgd
دوشنبه 13 اسفند 1386, 22:42 عصر
با سلام خدمت دوستان عزیز.
من توی برنامه ( Vb.net 2005)می خوام با زدن یه دکمه توسط کاربر گزارشهای خاصی (که از قبل درست شده) به طور اتوماتیک (مثلا برای هر مشتری) چاپ بشه. درواقع همه کاراش هم شده درست هم جواب میده به این صورت که اطلاعات یک مشتری توی viewer نمایش داده میشه به طور اتوماتیک با فرمان

CrystalReportViewer1.PrintReport()
چاپ میشه و بعد میره سراغ مشتری بعدی و الی آخر.
حالا مشکل اینجاست که موقع لود هر گزارش با فرمان چاپ دیالوگ چاپ باز میشه و کاربر مجبوره ok کنه تا چاپ بشه و اگر هم ok نکنه یه عالمه دیالوگ چاپ باز میشه که باید همه اونا رو یکی یکی تایید کنه .
(منظور از دیالوگ چاپ همون پنجره ای هست که باز میشه تا پرینتر رو انتخاب کنیم و ok کنیم)

حالا سوال اینجاست که چطوری میشه برای برنامه مشخص کرد که دیالوگ چاپ رو نمایش نده و همه ریپورت ها مستقیما به چاپگر فرستاده بشن.

از حسن توجهتون پیشاپیش سپاسگذارم.

msadgd
سه شنبه 14 اسفند 1386, 18:44 عصر
سلام مجدد خدمت دوستان. من نمیدونم چرا هنوز کسی جواب نداده به سوالم ولی خوب احتمالا اساتید این چند روزه سرشون شلوغ بوده نتونستن بیان. به هر حال من جواب سوالمو پیدا کردم من از دستور PrintToPrinter(1, True, 1, 3) استفاده کردم که مستقیما پرینت رو روی پرینتر میفرسته ( این دستور موفقیت آمیز بود چون آیکن پرینتر توی tskbar نشون داده میشه)
اما یک اشکال مهمتر که هنوز نتونستم حلش کنم پیش اومد و اون اینه که من توی گزارشم دوتا فیلد پارامتری دارم. برای ارسال این دو پارامتر به گزارش از یه زیر برنامه استفاده کردم که در جای خودش درست جواب میده ( یعنی اشکالی توی کدش نیست ) ولی بعد از ظاهر شدن آیکن پرینتر روی خط بالا PrintToPrinter(1, True, 1, 3) ارور (error) میده و میگه

Missing parameter values

حالا چطوری باید این دو فیلد پارامتری رو براش مشخص کنم؟
ممنون

msadgd
شنبه 18 اسفند 1386, 15:08 عصر
سلام
اساتید کسی جواب منو نمیده؟ من خیلی گیر این قضیه هستم. کمک .. . . . . . :افسرده:
اگر درست توضیح ندادم بگین تا یه جور دیگه توضیح بدم.

hasanain
یک شنبه 19 اسفند 1386, 18:59 عصر
من با VB6 و کریستال 9 اینو نوشتم، امیدوارم که کمکتون کنه.

Dim crApp As New CRAXDRT.Application
Dim crRept As New CRAXDRT.Report
Set crRept = crApp.OpenReport("C:\Report.rpt")
crRept.PrintOut False

msadgd
یک شنبه 19 اسفند 1386, 21:15 عصر
باسلام و تشکر ویژه از شما حسنیان عزیز.
راستش این printOut توی Vb.net نیست که false بشه ولی میدونم که یه کدی هست که نمایش دیالوگ پرینتر رو غیر فعال میکنه ولی هنوز گیرش نیاوردم.
باز هم از لطف و عنایت شما ممنونم.
پیروز باشید.