PDA

View Full Version : داری درست پاک می‌کنی؟

amir_saniyan
سه شنبه 14 اسفند 1386, 14:42 عصر
سلام.
یکی به نام «علی کشاورز» بیشتر تاپیک‌هاش پاک می‌شه. خوب من نمی‌دونم چی پست می‌کنه که پاک شده اما کلی از پست‌ها که شروع کننده‌های اون «علی کشاورز» نیستند هم داره پاک می‌شه، مثل:
lajevardi106
a_true_2004
ir-tci
و از جمله یکی از پست‌های خودم.

حالا یا من بلد نیستم از این فروم استفاده کنم و یا کل پستی که مناسبه به خاطر یک پست بد وسطش اون هم توسط کسی دیگه‌ای که ارسال شده، حذف می‌شه!

به هر حال اگه مدیر این بخش توضیح بده ممنون می‌شم.
موفق باشید.

vcldeveloper
سه شنبه 14 اسفند 1386, 15:04 عصر
یکی به نام «علی کشاورز» بیشتر تاپیک‌هاش پاک می‌شه. خوب من نمی‌دونم چی پست می‌کنه که پاک شده اما کلی از پست‌ها که شروع کننده‌های اون «علی کشاورز» نیستند هم داره پاک می‌شه
اونی که پست هاش پاک میشه "علی کشاورز" نیست، بلکه علی کشاورز به عنوان یکی از مدیران سایت اون پست یا تاپیک خاص رو حذف کرده ;-)
اسم مدیری که یک تاپیک را پست را حذف میکنه اونجا نوشته میشه تا بعدا اگر کسی اعتراضی نسبت به پاک شدن مطالبش داشت، بدونه باید به کی اعتراضش رو برسونه.

در ضمن، این مطلب را باید در بخش گفتگو با مسئولان سایت مطرح می کردید، نه بخش اخبار.

تاپیک به بخش مناسب منتقل شد.

موفق باشید

Mahdi.Kiani
سه شنبه 14 اسفند 1386, 15:09 عصر
سلام.
یکی به نام «علی کشاورز» بیشتر تاپیک‌هاش پاک می‌شه. خوب من نمی‌دونم چی پست می‌کنه که پاک شده اما کلی از پست‌ها که شروع کننده‌های اون «علی کشاورز» نیستند هم داره پاک می‌شه، مثل:
lajevardi106
a_true_2004
ir-tci
و از جمله یکی از پست‌های خودم.

حالا یا من بلد نیستم از این فروم استفاده کنم و یا کل پستی که مناسبه به خاطر یک پست بد وسطش اون هم توسط کسی دیگه‌ای که ارسال شده، حذف می‌شه!

به هر حال اگه مدیر این بخش توضیح بده ممنون می‌شم.
موفق باشید.

دوست عزیز
آقای کشاورز خودشان از مدیران ارشد این سایت هستند.
معمولا پست هایی هم که پاک می کنند دلیلش را می نویسن که البته معمولا دلیل ها مشخص هستند.
به احتمال زیاد پست اون دوستان یا بی ریط به موضوع سایت بوده و یا فاقد ارزش علمی
احتمالا همین تاپیک هم پاک خواهد شد... چون نه جاش اینجا بود و نه ارزش علمی داره... می تونین این موضوع را چنانچه خیلی پیگیر هستین و می خوان دلیل پاک شدن پست ها را بدونین در بخش گفتگو با مسئولین سایت مطرح کنین
البته این هم یادت باشه که یکی از قوانین سایت اینه که مدیران هیچگونه الزامی در پاسخ گویی به اعمال مدیریتی که انجام می دن به کاربران عادی سایت نیستند
موفق باشید
موفق باشید

amir_saniyan
سه شنبه 14 اسفند 1386, 15:12 عصر
ممنون از پاسخ‌تون.
پس آقای علی کشاورز یکی از مدیران سایته :)
خوب پس معلوم می‌شه من بلد نیستم از این فروم درست استفاده کنم :)

amir_saniyan
سه شنبه 14 اسفند 1386, 15:23 عصر
نکته: برداشت شما از جمله زیر چی می‌تونه باشه؟

تاپیک علی کشاورز (http://barnamenevis.org/forum/member.php?u=4729) پاک شده است
دلیل: نامرتبط با موضوع بخش

اگه جمله بالا به شکل زیر بود شاید من چنین اشتباهی رو نمی‌کردم:

تاپیک مورد نظر توسط علی کشاورز (http://barnamenevis.org/forum/member.php?u=4729) پاک شده است
دلیل: نامرتبط با موضوع بخش

به هر حال ممنونم

PC2st
سه شنبه 14 اسفند 1386, 15:30 عصر
اگه جمله بالا به شکل زیر بود شاید من چنین اشتباهی رو نمی‌کردم

یا به شکر زیر (ساده و مختصر):
تاپیک توسط علی کشاورز پاک شد.

Mahdi.Kiani
سه شنبه 14 اسفند 1386, 18:44 عصر
اگه جمله بالا به شکل زیر بود شاید من چنین اشتباهی رو نمی‌کردم

این موضوع را من هم باهاش موافقم
اگه یه تغییراتی داخل متن داده بشه بهتره
البته برای کاربران قدیمی مشکل نیست و طبیعتا اون ها با چنین متن هایی آشنا هستند.همچنین مدیران سایت را می شناسن
ولی برای کاربران تازه وارد ممکنه کمی دچار سردرگمی بشن
موفق باشید

M-Gheibi
سه شنبه 14 اسفند 1386, 20:04 عصر
موضوع مورد اشاره پیگیری و تصحیح شد . :)

amir_saniyan
چهارشنبه 15 اسفند 1386, 01:31 صبح
سلام دوباره
هر چند که من با دکمه تشکر، تشکر کردم اما واقعا حیفم اومد از شما بابت اینکه در عرض یک روز، اینقدر سریع این مساله رو تصحیح کردید، تشکر نکنم.
به هر حال باز هم سپاسگزارم و امیدوارم همیشه این سایت راهش رو اینگونه ادامه بده.
موفق باشید.