PDA

View Full Version : مشکل در نصب مجدد کامپوننت های دلفی

Mah6447
سه شنبه 21 اسفند 1386, 08:35 صبح
شاید برای شما پیش آمده باشد که به هر علتی مجبور به نصب مجدد دلفی باشید .
حال چنانچه کامپوننت های زیادی در دلفی نصب کرده باشید وقت زیادی صرف نصب مجدد آنها خواهد شد . برای حل این مشکل چه باید کرد ؟؟؟

حمیدرضاصادقیان
سه شنبه 21 اسفند 1386, 08:52 صبح
برای حل این مشکل شما ابتدا یک package تعریف میکنید و تمامی کامپوننتهای خود رو داخل اون اضافه میکنید در دفعات بعدی که نیاز داشته باشید دلفی رو مجدد نصب کنید ، فقط کافیه این package رو باز کنید و دکمه install رو بزنید. برای اضافه کردن یک package جدید شما در قسمت components دکمه install components رو میزنید بعد در ااون قسمت install new package رو میزنید یک نام برای package خود انتخاب میکنید سپس فایلهای خود رو داخلش اضافه میکنید.
موفق باشید.

Mah6447
چهارشنبه 22 اسفند 1386, 07:08 صبح
نام فایل Library که آدرسهای کامپوننتها نصب شده در آن ثبت می شود چیست ؟

SYNDROME
چهارشنبه 22 اسفند 1386, 07:37 صبح
نام فایل Library که آدرسهای کامپوننتها نصب شده در آن ثبت می شود چیست ؟
اگر منظورتان نام Library پیش فرض است dclusr.dpk است و نام جدید را هم خودتان هر چیزی می توانید بگذارید.
موفق باشید

babak_delphi
پنج شنبه 12 اردیبهشت 1387, 00:30 صبح
آیا لازم نیست دیگه فایلهای Pas و dcu رو کنارشون داشته باشیم؟
یا لازمه و Package فقط برای نصب لازمه؟

AlirezaBahredar
جمعه 13 اردیبهشت 1387, 16:48 عصر
از دوستان (مخصوصا حمیدرضا گل) کسی نیست این بحث رو کامل و شفاف بیان کنه؟

reza26am
چهارشنبه 22 خرداد 1387, 20:13 عصر
آیا لازم نیست دیگه فایلهای Pas و dcu رو کنارشون داشته باشیم؟
یا لازمه و Package فقط برای نصب لازمه؟

در Package فقط نام فایلهایی را که می خواهید نصب کنید ثبت می شود و خود فایلها باید در کنار Package وجود داشته باشد .
بنابراین : در دلفی 7
1 - شما باید یک فولدر جدید (مثل C:\ComponentBackup) بسازید و فایهای کامپوننت خود را با پسوند ( Pas یا dcu) در این فولدر کپی کنید ، اگر کامپوننت شما از فایل های دیگری مانند فایلهای res استفاده می کند باید این فایلها را هم کپی کنید
2 - منوی Component -> InstallComponent را انتخاب کرده و سپس تب Into new package را انتخاب می نمایید
در بخش Package file name یک نام جدید در همان path فولدر ایجاد شده می سازید مثل
C:\ComponentBackup\_SaveComponent.dpk
سپس در بخش Unit file name یکی از کامپوننت ها را انتخاب می کنید و با انتخاب OK فرم مدیریت پکیج شما باز می شود(فقط با 1 کامپوننت)
3 - در این فرم می توانید با انتخاب کلید Add بقیه کامپوننت ها ( Pas یا dcu) را اضافه کنید
4 - نکته : نیازی به Compile و Install نیست فقط در هنگام خروج از این فرم Save کنید
5 - نکته : باید دقیقا" بدانید که کامپوننت شما از چه فایل هایی استفاده می کند و این فایلها در فولدر کپی شده باشند در غیر اینصورت نصب Pakeage جدید Error خواهد داشت

اصغر (پآچ)
چهارشنبه 22 خرداد 1387, 20:55 عصر
سلام دوستان

من که از همین روش استفاده می کنم یه مشکل داره اون این که باید آدرس پوشه ای رو که خودم ساختم به قسمت کتابخانه ها و یا پکیج های دلفی به صورت دستی اضافه کنم و دیگه هیچ مشکل دیگه ای ندارم خیلی هم راحته

موفق و موید باشید