PDA

View Full Version : object pascal

neo_matrix
پنج شنبه 01 مرداد 1383, 11:10 صبح
من می خواهم object pascal را خوب یاد بگیرم تا راحت بتوانم کلاس بوجود بیاورم و راحت از متدهای ارث بری استفاده کنم .ایا منبعی برای این کار وجود دارد یا نه؟

neo_matrix
پنج شنبه 01 مرداد 1383, 11:34 صبح
ببینید من از ساختارها و قواعد خوب سردر می اورم فقط نمی دانم چطور از انها استفاده کنم. می دانم که چطور باید کلاس نوشت ولی نمی دانم چطور می توان از کلاس ارث ببرم.کمک.................... :cry: :skull: :( :? :| :گیج: :خیلی متعجب:

مهدی کرامتی
پنج شنبه 01 مرداد 1383, 12:07 عصر
بهترین منبع برای Object Pascal راهنمای Object Pascal Language Guide خود بورلند است که بصورت PDF بر روی CD 2 دلفی 7 موجود است.

مثال: فرض کنیم کلاسی بصورت زیر داریم:

type
TForm1 = class(TForm)
private
{ Private declarations }
public
{ Public declarations }
end;
در این مثال کلاس TForm1 از کلاس TForm به ارث برده شده است.

در صورتی که هنوز مشکل دارید دقیق‌تر سوال کنید تا پاسخ داده شود.

در ضمن، تیتر سوال را صحیح انتخاب کنید.

neo_matrix
جمعه 02 مرداد 1383, 01:09 صبح
به خدا گشتم ولی نبود :oops:

مهدی کرامتی
جمعه 02 مرداد 1383, 11:39 صبح
سی دی های دلفی 7 در حقیقت 5 سی دی است، شما چند تاش رو دارید؟

حاجی مسعود
جمعه 02 مرداد 1383, 11:48 صبح
من این مطلب را چند وقت پیش از سایت www.delphi.about.com برداشتم. فصلی از کتاب Delphi in Nutshell است. توش مثال هم دارد. اما در مورد استفاده از روشهای شی گرایی باید گفت چیزی است که حتما باید با چند تا مثال واقعی case study درک شود. اصلا برنامه نویسی شی گرا را باید با مهندسی نرم افزار شی گرا یاد گرفت (البته به نظر من). البته خود من هم نمیتوانم بگویم صد در صد روی آن تسلط دارم. به هر حال بد نیست نگاهی بکنید.

neo_matrix
جمعه 02 مرداد 1383, 19:49 عصر
من فقط دو تا دارم که یکی ماله نصب دلفی و دیگری ماله نصب دات نت است.
از اینکه به من کمک می کنید ممنون ...می دانید من از نظر دستوری مشکلی ندارم مشکل من این است که مثال یا تمرینی برای انجام مرحله به مرحله دانسته هایم پیدا نمی کنم.به عنوان مثال می دانم که چگونه باید کلاس بنویسم و از ان ارث ببرم ولی تا حالا تمرینی انجام ندادم که از دانسته های خودم مطمپن بشوم. :flower:

MFCGalaxy
جمعه 02 مرداد 1383, 20:23 عصر
سی دی های دلفی 7 در حقیقت 5 سی دی است،

از اولی و دومیش خبر دارم ...ولی اون سه تای دیگه ؟؟؟؟
حالا چی توشون هست ؟
لطفا جواب بدین تا من هم از خماری دربیام ... ممنون ........

مهدی کرامتی
جمعه 02 مرداد 1383, 23:47 عصر
سی دی 3 : Delphi Companion Tools
سی دی 4: آموزش وب سرویس ها در دلفی
سی دی 5: کتابهای دلفی بصورت PDF ، ModelMaker ، Bold for Delphi و ...

neo_matrix
شنبه 03 مرداد 1383, 10:54 صبح
شما را به خدا کمک کنید من احتیاج به تمرین کردن دارم.
تمرینهای طبقه بندی شده و جداجدا نه اینکه همان اول کار برم یک نرم افزار تولید کنم. :flower:

سار
شنبه 03 مرداد 1383, 10:59 صبح
اگر به پاسکال بخوای من یه دموی نصفه نمیه میتونم بهت بدم که توش از آبجکت پاسکال استفاده شده.
بفرستم برات؟

neo_matrix
شنبه 03 مرداد 1383, 11:36 صبح
اره بفرست مرسی :heart:

مهدی کرامتی
شنبه 03 مرداد 1383, 11:58 صبح
ببین عزیز من، شما یکی یکی سوال کن، یکی یکی هم جواب بگیر.

این جوری تا ابد هم به نتیجه نمیرسی.

سار
شنبه 03 مرداد 1383, 21:16 عصر
هم فارسیش هم انگلیسیش.

neo_matrix
یک شنبه 04 مرداد 1383, 16:51 عصر
اقای DelphiAssistant ببینین من منبع برای یادگیری زیاد دارم ولی تمام انها فقط توضیح دادن و نیامدن تمرینی یا مثالی درباره مطالبشان اراپه دهند. مثلا help خود دلفی کامپوننت ها را توضیح داده ولی بدون مثال و تازه خصوصیات ان را هم نگفته.
من مشکلم همین است که مطالب را می خوانم ولی چون تمرین برای انجام دادن ندارم مطالب یا یادم می رود و یا بدون استفاده می مانند. من دنبال چیزی هستم که یک مثال داده باشد و در مورد مثالش توضیح هم داده باشد.
از اینکه به من کمک می کنید متشکرم :heart: :kiss:

سار
دوشنبه 05 مرداد 1383, 00:17 صبح
اقای DelphiAssistant ببینین من منبع برای یادگیری زیاد دارم ولی تمام انها فقط توضیح دادن و نیامدن تمرینی یا مثالی درباره مطالبشان اراپه دهند. مثلا help خود دلفی کامپوننت ها را توضیح داده ولی بدون مثال و تازه خصوصیات ان را هم نگفته.
من مشکلم همین است که مطالب را می خوانم ولی چون تمرین برای انجام دادن ندارم مطالب یا یادم می رود و یا بدون استفاده می مانند. من دنبال چیزی هستم که یک مثال داده باشد و در مورد مثالش توضیح هم داده باشد.
از اینکه به من کمک می کنید متشکرم :heart: :kiss:بنده که برای شما مثالی ارسال کدم.
بخونید اگر مشکلی بود فید بک بزنید.