قله بلند
جمعه 09 فروردین 1387, 18:16 عصر
با سلام
سوالی در مورد گذاردن سطح دسترسی برای ورود به فرم ها دارم.
روی فرمی از دو textbox یکی با نام "نام کاربری" و دیگری با نام "رمز عبور" استفاده کرده ام. جدولی نیز با نام User_Pass دارم که نام های کاربری و رمزهای عبور در این جدول قرار دارند. وقتی کاربر ، نام کاربری و رمز عبور خود را در این دو مکان وارد می کند ، با فشردن دکمه "ورود" در صورت درست بودن به صفحه مورد نظر و در صورت اشتباه بودن پیغام صادرمی کند.
من این برنامه را در حال استفاده از select case textx نوشته ام و پاسخ نیز گرفته ام ولی اگر بخواهم مکانی برای ویرایش رمز به کاربر اختصاص دهم ، دیگر از رمز مورد نظر کاربر اطلاعی ندارم تا بر اساس آن، کد این کلید را بنویسم. در واقع کد باید حالت عمومی پیدا کند تا کاربر هر چه وارد کرد ، جستجو انجام شود و نتیجه نیز تولید شود.
کدی را که از select case textx استفاده می کند به قرار زیر است:
Private Sub Enter _Click()
Me.Text13.SetFocus
Select Case Text13
Case "c
Me.Text15.SetFocus
Select Case Text15
Case "3"
DoCmd.OpenForm "Admin_Transaction"
DoCmd.Close acForm, "Access_Form"
Case Else
MsgBox "Invalid Password"
Text15.Text = ""
End Select
Case Else
MsgBox "Invalid UserName"
Text13.Text = ""
End Select
End Sub
با وجود این کد ، برنامه نویس باید رمزها را بداند تا تکلیف case ها مشخص شود ولی این امر مطلوب نیست و برنامه را از حالت عمومی خارج می کند. درباره این موضوع زیاد فکر کردم و کدهای مختلفی نوشتم ولی به نتیجه نرسیدم.
به نظر دوستان باید چه تغییری اعمال کرد؟
با تشکر
سوالی در مورد گذاردن سطح دسترسی برای ورود به فرم ها دارم.
روی فرمی از دو textbox یکی با نام "نام کاربری" و دیگری با نام "رمز عبور" استفاده کرده ام. جدولی نیز با نام User_Pass دارم که نام های کاربری و رمزهای عبور در این جدول قرار دارند. وقتی کاربر ، نام کاربری و رمز عبور خود را در این دو مکان وارد می کند ، با فشردن دکمه "ورود" در صورت درست بودن به صفحه مورد نظر و در صورت اشتباه بودن پیغام صادرمی کند.
من این برنامه را در حال استفاده از select case textx نوشته ام و پاسخ نیز گرفته ام ولی اگر بخواهم مکانی برای ویرایش رمز به کاربر اختصاص دهم ، دیگر از رمز مورد نظر کاربر اطلاعی ندارم تا بر اساس آن، کد این کلید را بنویسم. در واقع کد باید حالت عمومی پیدا کند تا کاربر هر چه وارد کرد ، جستجو انجام شود و نتیجه نیز تولید شود.
کدی را که از select case textx استفاده می کند به قرار زیر است:
Private Sub Enter _Click()
Me.Text13.SetFocus
Select Case Text13
Case "c
Me.Text15.SetFocus
Select Case Text15
Case "3"
DoCmd.OpenForm "Admin_Transaction"
DoCmd.Close acForm, "Access_Form"
Case Else
MsgBox "Invalid Password"
Text15.Text = ""
End Select
Case Else
MsgBox "Invalid UserName"
Text13.Text = ""
End Select
End Sub
با وجود این کد ، برنامه نویس باید رمزها را بداند تا تکلیف case ها مشخص شود ولی این امر مطلوب نیست و برنامه را از حالت عمومی خارج می کند. درباره این موضوع زیاد فکر کردم و کدهای مختلفی نوشتم ولی به نتیجه نرسیدم.
به نظر دوستان باید چه تغییری اعمال کرد؟
با تشکر