PDA

View Full Version : خواندن از فایل متنی بدون عنوان

mohinsoft
جمعه 09 فروردین 1387, 19:11 عصر
با سلام خدمت دوستان
نتونستم عنوان جالبی پیدا کنم ولی موضوع اینه:
از یک نرم افزار خروجی text تولید میشه به طوری که در فایل excel هم قابل خوندن هست حالا من میخوام این اطلاعات رو به یک جدول توی sql منتقل کنم،زیاد جستجو کردم کدی برای خوندن از فایل excel و ... بود اول میخواستم کاربرم رو مجاب کنم که فایل متن رو تو excel باز کنه بع من بتونم با کد زیر اون رو توی sql بیارم:

insert into mytableinsql
select * from OPENROWSET
('Microsoft.Jet.OLEDB.4.0',
'Excel 8.0;Database=C:\myfile.xls;',
'SELECT * FROM [mysheet$]')

ولی چون توی فایل متنی اصلی برای هر ستون عنوانی انتخاب نشده بود این کد من اولین سطر رو که حاوی اطلاعات اصلی بود رو به عنوان نام فیلد در نظر میگرفت و در اصل رکورد اول به excel منتقل نمی شد
راهی به ذهنتون میرسه که مستقیم فایل همون فایل متنی رو به جدولم توی sql انتقال بدم؟

dana74
جمعه 23 فروردین 1387, 18:30 عصر
ولی چون توی فایل متنی اصلی برای هر ستون عنوانی انتخاب نشده بود این کد من اولین سطر رو که حاوی اطلاعات اصلی بود رو به عنوان نام فیلد در نظر میگرفت و در اصل رکورد اول به excel منتقل نمی شد
راهی به ذهنتون میرسه که مستقیم فایل همون فایل متنی رو به جدولم توی sql انتقال بدم؟
من دقیقا نگرفتم که منظور شما چیه! بالاخره فیلدهای جدولت را باید یک چیزی در نظر بگیری. اگه سطر اول فیلدهات نیست پس خودت چند تا فیلد در نظر بگیر و بعد از فایل متنی سطر به سطر بخون و تو جدول بریز.
اگه سوال دیگه ای داشتی در خدمتم!