چه جوری یه پروگرس بار برای برنامه م بزارم؟
سلام
من یه حجم اطلاعات زیادی رو از دیتا بیس می خونم به همین دلیل چند ثانیه برنامه م قفل می کنه.
حقیقتش از چند نفر از اساتید پرسیدم گفتن باید یه پروگرس بار برای برنامه ت بزاری، و من این کارو کردم ولی پروگرس بار طوریه که ویژگی مقدارش (value) رو باید یکی یکی اضافه کنی، من می خوام طوری باشه که وقتی یه پراسس برای سی پی یو فرستاده میشه بسته به میزان پیشرفت پراسس پروگرس بار هم پر یشه مث وقتی که داریم یه چیزی رو کپی می کنیم
خواستم ببینم کسی می تونه کمکم کنه؟
البته اگه با کد باشه خیلی بیشتر ممنون میشم
نقل قول: چه جوری یه پروگرس بار برای برنامه م بزارم؟
سلام
برای کپی کردن مثلا فایل
این کد مینویسن
System.IO.FileInfo f = new System.IO.FileInfo(@"d:\hello.txt");
progressBar1.Value = Convert.ToInt32(f.Length);
f.CopyTo(@"e:\", true);
شما باید تعداد رکورد ها جدول یا تعداد سطر های دیتا گرید رو برابر ولیو پروگرس بار قرار بدی
:تشویق:
نقل قول:
نوشته شده توسط
alexmcse
سلام
برای کپی کردن مثلا فایل
این کد مینویسن
System.IO.FileInfo f = new System.IO.FileInfo(@"d:\hello.txt");
progressBar1.Value = Convert.ToInt32(f.Length);
f.CopyTo(@"e:\", true);
شما باید تعداد رکورد ها جدول یا تعداد سطر های دیتا گرید رو برابر ولیو پروگرس بار قرار بدی
:تشویق:
اینجا بخش جاوا است
نقل قول:
نوشته شده توسط
m.a.d1992
سلام
من یه حجم اطلاعات زیادی رو از دیتا بیس می خونم به همین دلیل چند ثانیه برنامه م قفل می کنه.
حقیقتش از چند نفر از اساتید پرسیدم گفتن باید یه پروگرس بار برای برنامه ت بزاری، و من این کارو کردم ولی پروگرس بار طوریه که ویژگی مقدارش (value) رو باید یکی یکی اضافه کنی، من می خوام طوری باشه که وقتی یه پراسس برای سی پی یو فرستاده میشه بسته به میزان پیشرفت پراسس پروگرس بار هم پر یشه مث وقتی که داریم یه چیزی رو کپی می کنیم
خواستم ببینم کسی می تونه کمکم کنه؟
البته اگه با کد باشه خیلی بیشتر ممنون میشم
شما میتونی تعداد کوئری هایی رو که میزنی مبنا قرار بدی. و درصد کوئری های انجام شده در کل کوئری های رو به دست بیاری و به JProgressBar بدی تا به اون اندازه Progress انجام بشه.
spiderman میشه در مورد پروگرس توضیح بدی من چیزی از حرف دوستمون نفهمیدم اما برام جالب شد که بفهمم این موضوع رو همراه با راه حلش
مرسی