-
نقل قول: طراحی رابط کاربری - UserInterface
برای مثال این کار من رو ببینید که یک برنامه محاسباتیه به اسم نمودار
حالا فرض کنید من میخواستم اونر رو برنگ تیره طراحی کنم
آیا واقعا خوب بود؟
https://barnamenevis.org/attachment.php?attachmentid=128439&d=1423852400
اگر فکر میکنید تیره برای برنامه های محاسباتی خوبه باید بگم اشتباهه
دلیل: شاید بد نباشه یک نگاهی به طراحی نرم افزارهای matlab, mathematica, maple بندازیم
-
7 ضمیمه
سلام
یک برنامه حسابداری قدیما نوشته بودم که چهل تم مختلف داشت تا ظاهر برنامه دل کاربر رو نزنه
اگر دست کاربر رو برای انتخاب سلیقه اش باز بزاریم خیلی کمک میکنه
چند تا از اون ها:
ضمیمه 138757
ضمیمه 138758
ضمیمه 138756
ضمیمه 138752
ضمیمه 138753
ضمیمه 138754
ضمیمه 138755
-
نقل قول:
فلت نیستند؟ چرا؟ چون کاربر دائم با ورود اطلاعات سرو کار داره و فکرش به زیبایی و این چیزا نیست.
شما به زیبایی هم اشاره کردین آقای گلبافان فرمودین فکرش به زیبایی نیست ، فلت باشه یا نباشه هم به خود برنامه نویس بستگی داره ، من نظرم در مورد برنامه هام اول از همه چی UX و زیبایی هست ... پس نظر من و شما با هم فرق میکنه
نقل قول:
آیا میشه گفت برنامه نویسهاش توان کافی ندارند؟ برای همین غیر فلت طراحی میکنن؟
خیر ، طراحی تخت رو همه زبان ها پشتیبانی میکنن حتی Vb.6 که ، توان برنامه نویسی و ابزار برنامه نویسی وقتی ناتوان میشن که من نمیتونم تو برنامه های Winform تو سی شارپ یک طراحی پویا و زیبا داشته باشم با استایل سفارشی .... ولی تو WPF این طراحی ها انجام میشه شما یک سری تصاویر قرار دادی که اکثرا WinForm هستن و با سی شارپ طراحی شده اند همینارو تو Widget Application در چارچوب کیوت طراحی کنی میشه همه استایل های تکس باکس و دکمه و ... رو با Html5 , Css3 استایل دهی کنی منظورم از توان برنامه نویسی و ابزارش اینه دوست عزیز ...
منظورم از ابزار و توان برنامه نویسی در طراحی تخت نبود ! کلی گفتم ...
-
نقل قول:
نوشته شده توسط
zidanerfan
شما به زیبایی هم اشاره کردین آقای گلبافان فرمودین فکرش به زیبایی نیست ، فلت باشه یا نباشه هم به خود برنامه نویس بستگی داره ، من نظرم در مورد برنامه هام اول از همه چی UX و زیبایی هست ... پس نظر من و شما با هم فرق میکنه
خیر ، طراحی تخت رو همه زبان ها پشتیبانی میکنن حتی Vb.6 که ، توان برنامه نویسی و ابزار برنامه نویسی وقتی ناتوان میشن که من نمیتونم تو برنامه های Winform تو سی شارپ یک طراحی پویا و زیبا داشته باشم با استایل سفارشی .... ولی تو WPF این طراحی ها انجام میشه شما یک سری تصاویر قرار دادی که اکثرا WinForm هستن و با سی شارپ طراحی شده اند همینارو تو Widget Application در چارچوب کیوت طراحی کنی میشه همه استایل های تکس باکس و دکمه و ... رو با Html5 , Css3 استایل دهی کنی منظورم از توان برنامه نویسی و ابزارش اینه دوست عزیز ...
منظورم از ابزار و توان برنامه نویسی در طراحی تخت نبود ! کلی گفتم ...
درست میفرمایید :-)
البته من هم مثل شما به UX و UI همیشه باهم توجه دارم و نه به تنهایی
تفاوت طراحی در wpf و winform از زمین تا آسمونه
الان متوجه منظور شما شدم
اما مبحث زیبایی شناسی و روانشناسی رنگ بنظرم فراتر از اینهاست
همچنین ux که اشاره فرمودید
-
1 ضمیمه
-
نقل قول:
نوشته شده توسط
zidanerfan
UX , UI
اون قسمت برندینگ رو دقت کنید دوستان ... من دارم سعی میکنم رو برنامه هام (تو هر زمینه ای که هست) از یه طراجی استفاده کنم (طبیعتا یه تغییراتی هم بسته به نیاز بش میدم)
ولی الان تو دو سه تا برنامه مختلف (که هیچکدوم تموم نشده :قهقهه: ) از یه طراحی استفاده کردم که اگه کسی ببینه متوجه میشه که این چند تا برنامه کار یه نفر یا یه گروه است !!!
بجای اینکه هر دفعه یه طرح از اول پیاده کنم (البته گسترش و تکمیل کردن جای خودش)
-
نقل قول:
نوشته شده توسط
winner1
سلام میشه بفرمایید که شما از چه فونتی توی برنامه تون استفاده کردید؟
-
همچنین یه نکته هم عرض کنم
آقای winner1
دوستانه عرض میکنم خدمتتون اگه سعی کنید که یه مقدار ملایم تر جواب بدید خیلی بهتره
شما نظراتتون رو حالا چه درست و یا نادرست ، یه مقدار تند بیان می کنید که خیلی مناسب نیست.
امیدوارم که ناراحت نشده باشید
-
نقل قول:
نوشته شده توسط
rahmatipoor
همچنین یه نکته هم عرض کنم
آقای winner1
دوستانه عرض میکنم خدمتتون اگه سعی کنید که یه مقدار ملایم تر جواب بدید خیلی بهتره
شما نظراتتون رو حالا چه درست و یا نادرست ، یه مقدار تند بیان می کنید که خیلی مناسب نیست.
امیدوارم که ناراحت نشده باشید
از تعارفات خوشم نمیاد فونتم Sego ui هستش البته فکر کنم املاییش رو درست ننوشته باشم به هر حال اونه
-
1 ضمیمه
یک تصویر جالب
که نشون میده چقدر ui و ux به هم مربوط هستند
حتی در طراحی بدن انسان
ضمیمه 138772
با این حساب
اگر ui مناسب نداشته باشه مورد توجه قرار نمیگیره
و اگر ux اش مناسب نباشه بزودی از بین میره و نمیتونه کارهاشو درست انجام بده
-
آقای winner1
از پاسختون خیلی ممنونم
مطلبی هم که توی پست قبلی گفتم فقط یه تذکر دوستانه بود تا روند خوب و سازنده ای که این تاپیک داره همچنان ادامه داشته باشه و خدای نکرده متوقف نشه و یا کدورتی پیش نیاد
ما از مطالبی که آقای گلبافان ، شما و سایر دوستان توی این تاپیک تا حالا مطرح کردید خیلی استفاده کردیم
-
1 ضمیمه
-
سلام آقا بهنام
اکسیژن مصرف میکنی؟ شوخی جالبی بود... :لبخند:
و اما طراحی شما:
1- اینکه برنامه خیلی واضح و روشن مطالب رو داره بیان میکنه خیلی خوبه و فکر کنم کار باهاش خیلی راحت هست :تشویق:
2- معمولا برای نرم افزارهای دولتی از کلمات محاوره ای استفاده نمیکنیم
3- فیلد وضعیت تولد نیاز به توضیح دارد
4- کلا بخش های ورودی متن رو باید در صورت لزوم مشخص تر نشون بدید: مثلا وقتی آقا و خانوم رو انتخاب مبکنبم بهتره یک قسمتی برای وارد کردن نام مشخص بشه
5- کلید ذخیره سازی رو یا به سمت پایین چپ ببرید یا بالا چپ: چون آخرین فیلدی که پر خواهد شد سمت پایین چپ هست
6-تم کلی برنامه رو حفظ کنید (قراره تیره باشه یا روشن؟)
-
نقل قول:
نوشته شده توسط
golbafan
سلام آقا بهنام
اکسیژن مصرف میکنی؟ شوخی جالبی بود... :لبخند:
و اما طراحی شما:
1- اینکه برنامه خیلی واضح و روشن مطالب رو داره بیان میکنه خیلی خوبه و فکر کنم کار باهاش خیلی راحت هست :تشویق:
2- معمولا برای نرم افزارهای دولتی از کلمات محاوره ای استفاده نمیکنیم
3- فیلد وضعیت تولد نیاز به توضیح دارد
4- کلا بخش های ورودی متن رو باید در صورت لزوم مشخص تر نشون بدید: مثلا وقتی آقا و خانوم رو انتخاب مبکنبم بهتره یک قسمتی برای وارد کردن نام مشخص بشه
5- کلید ذخیره سازی رو یا به سمت پایین چپ ببرید یا بالا چپ: چون آخرین فیلدی که پر خواهد شد سمت پایین چپ هست
6-تم کلی برنامه رو حفظ کنید (قراره تیره باشه یا روشن؟)
سلام ممنون اینا برمیگرده به عملکرد پروژه یعنی کاربر خودش همه ی این هارو تو بخش فرم ها و سوالاتعریف میکنه یعنی همه سوالات رو خود کاربر تعریف میکنه در واقع یه برنامه جامع واسه جمع اوریه اطلاعات هستش مثل پرسش نامه واسه همینه گزینه هارو من ازمایشی اینطوری نوشتم ولی رو پیش فرضش همه رسمیه مثلا اره و نه اصلا جالب نیست واسه تاریخم نمیدونم یه نوع تاریخ هم به نوع سوالات اضافه بکنم یا نه ولی فکر کنم اضافه کنم بهتر باشه در کل تو برنامه میشه n فرم تعریف کرد و هر فرم سوالات خودش رو داشته باشه
-
1 ضمیمه
دوسان من عکس پروندرم تو گرید نشون میدم و این باعث میشه دیتای کمتری تو صفحه جا بشه بنظرتون این کار اشباهه؟
ضمیمه 138899
-
سلام، من برنامه نويسي در سي شارپ رو شروع كردم، قبلن برنامه هاي زيادي در محيط vb6 نوشتم مي خوام تمام اون برنامه ها رو در يك برنامه (در واقع سيستم جامع) قرار بدم و در سازمانمون راه اندازي كنم ،بنظر شما من كه اول راه هستم در محيط windowsformapplication كار كنم يا WPFapplication
-
نقل قول:
دوسان من عکس پروندرم تو گرید نشون میدم و این باعث میشه دیتای کمتری تو صفحه جا بشه بنظرتون این کار اشباهه؟
بنظر من اینطوری بهتر و زیباتر هست
فقط باید اون جستجو بهینه عمل کنه یعنی وقتی طرف زد مثلا علی توی همه فیلد ها سرچ انجام بشه
-
سلام
با توجه به نحوه جستجو در فرم فوق،
اگر من بخوام آقایونی رو که بخشی از اسمشون مثلا طاهری هست و سال 93 ثبت شدند جستجو کنم چکار باید بکنم؟
-
نقل قول:
نوشته شده توسط
golbafan
سلام
با توجه به نحوه جستجو در فرم فوق،
اگر من بخوام آقایونی رو که بخشی از اسمشون مثلا طاهری هست و سال 93 ثبت شدند جستجو کنم چکار باید بکنم؟
این جستجو ابدایی هستش اصل جستجو در اماری هست که برنامه باید خروجی بده اونجا یه جستجو حرفه ای اعمال میکنم
-
1 ضمیمه
-
سلام
دوستان میشه لطف کنید یک مقدار منابع آموزشی برای افرادی مثل من که تازه شروع کردن و دوست دارن شکل زیبایی برنامه اشون پیدا کنه معرفی کنید ؟
کتاب یا منبع خوبی درباره رنگ شناسی نرم افزار ها سراغ دارید ؟
یک سوال خیلی مبتدی هم داره که امیدوارم نخندید بهم !
اگر مثلا داخل فتوشاپ یک عکس برای پس ضمینه برنامه درست کنیم بعد که به عنوان پس زمینه قرار بدیم وقتی کاربر برنامه رو کوچیک با بزرگ کنه دکمه ها متناسب با عکس کوچیک و بزرگ نمی شن و موقعیتش تغییر نمیکنه , کار نمیشه کارد ؟ ( منظورم یک چیزی مثل طراحی ریسپانسیو وب هست که با بزرگ و کوچیک رکدن صفجه برنامه به هم خوره )
ببخشید طولانی شد , یک موردی هم که هست ربطی به تاپیک نداره من به خاطر پروژه دانشگاه با سی شارپ اشنا شدم کلا از زبان های دیگه بیشتر دوسش دارم به نظرتون بازار کار داره در شهرستان ها ( تهران که برای همه چی کار هست ) ؟
-
سلام دوستان
ببخشید چندتا کمک و راهنمایی می خواستم
به عنوان یک آماتور ممکن سوالاتم برای بعضی ها ساده بیاد.
1-من همیشه وقتی نرم افزاری می نویسم با سایز صفحه مشکل دارم و نمیدونم چه سایزی و به چه اندازه فرم رو درست کنم که به مشکل نخورم . جدیدا هم که کیفیت مانیتور ها و رزولوشن اونها بالا رفته و دلم میخواد یک فرم طراحی کنم که به قول معروف fit باشه.
2-بنده یکبار از DevComponent استفاده کردم که در آخر احساس کردم برنامه من روان نیست و سنگینه و مورد بعد که برام سوال بود وقتی من داشتم فایل ستاپ ایجاد میکردن داخل یک آموزش گفته بود ک باید Dev رو سیستم میزبان نصب باشه که نرم افزار من به طور صحیح کار کنه .
3- دوستان در مورد تمام روش های طراحی توضیح دادند و من سوالم این است ، من میخوام یک طراحی کاربر پسند انجام دهم بدون کدنویسی و نرم افزارم هم از لحاظ سرعتی افت نکنه باید از کدوم روش استفاده کنم ؟
پیشاپیش ممنون.
-
نقل قول:
دوستان در مورد تمام روش های طراحی توضیح دادند و من سوالم این است ، من میخوام یک طراحی کاربر پسند انجام دهم بدون کدنویسی و نرم افزارم هم از لحاظ سرعتی افت نکنه باید از کدوم روش استفاده کنم ؟
سلام
اگه وقتشو داری برو wpf یاد بگیر
سرعت بالا ی اجرا و وابسته نبودن به رزولوشن از مزایای این تکنولوژی هست
برای C++ برو qt کار کن و طراحی شما با qml هست. شما میتونی با کدهای html,css طراحی کنی.
-
سلام، جواب دو پست آخر:
به نظر من براي رفع مشكل بايد با wpf كار كنيد كه در طراحي و رفع مشكلات مربوط به رزولوشن و تغيير سايز پنجره هابسيار عاليه، و زبان xaml
در همين سايت بخش wpf مطالب خوبي هست
-
نقل قول:
نوشته شده توسط
hamid_hr
سلام
برای C++ برو qt کار کن و طراحی شما با qml هست. شما میتونی با کدهای html,css طراحی کنی.
بله درسته حرف شا ولی هنوز واسه کنار گزاشتن ویندوز فرم زود هستش بنطرم اون رو هم باید بلد باشه درسته wpf قدرت زیادی داره ولی واسه ایران هنوز زوده که ویندوز فرم رو بزاری کامل کنار برس سراغ wpf زاجب کیوتی هم نظری ندارم چون کار نکردم
-
5 ضمیمه
جستجو رو تو فرم اصلی دو بخش کردم یکی حالت سادش و دومی حالت چند گزینه ای
این نسخه اوله واسه نسخه بعدی میخوام سمت چپ که خاله اطلاعات اماری نمایش بدم البته باید تست کنم
ضمیمه 139123
ضمیمه 139124
ضمیمه 139125
ضمیمه 139127
ضمیمه 139130
-
نقل قول:
نوشته شده توسط
matinpf
سلام
دوستان میشه لطف کنید یک مقدار منابع آموزشی برای افرادی مثل من که تازه شروع کردن و دوست دارن شکل زیبایی برنامه اشون پیدا کنه معرفی کنید ؟
کتاب یا منبع خوبی درباره رنگ شناسی نرم افزار ها سراغ دارید ؟
یک سوال خیلی مبتدی هم داره که امیدوارم نخندید بهم !
اگر مثلا داخل فتوشاپ یک عکس برای پس ضمینه برنامه درست کنیم بعد که به عنوان پس زمینه قرار بدیم وقتی کاربر برنامه رو کوچیک با بزرگ کنه دکمه ها متناسب با عکس کوچیک و بزرگ نمی شن و موقعیتش تغییر نمیکنه , کار نمیشه کارد ؟ ( منظورم یک چیزی مثل طراحی ریسپانسیو وب هست که با بزرگ و کوچیک رکدن صفجه برنامه به هم خوره )
ببخشید طولانی شد , یک موردی هم که هست ربطی به تاپیک نداره من به خاطر پروژه دانشگاه با سی شارپ اشنا شدم کلا از زبان های دیگه بیشتر دوسش دارم به نظرتون بازار کار داره در شهرستان ها ( تهران که برای همه چی کار هست ) ؟
قابلیت طراحی ریسپانسیو در ویژوال استودیو موجوده و البته در اکثر ide های دیگه
شما دقت داشته باشید که وقتی ابزارها رو روی فرم میزارید layout اونها رو تنظیم کرده و کنترل کنید
-
نقل قول:
نوشته شده توسط
Fer[O]ciouS
سلام دوستان
1-من همیشه وقتی نرم افزاری می نویسم با سایز صفحه مشکل دارم و نمیدونم چه سایزی و به چه اندازه فرم رو درست کنم که به مشکل نخورم . جدیدا هم که کیفیت مانیتور ها و رزولوشن اونها بالا رفته و دلم میخواد یک فرم طراحی کنم که به قول معروف fit باشه.
2-بنده یکبار از DevComponent استفاده کردم که در آخر احساس کردم برنامه من روان نیست و سنگینه و مورد بعد که برام سوال بود وقتی من داشتم فایل ستاپ ایجاد میکردن داخل یک آموزش گفته بود ک باید Dev رو سیستم میزبان نصب باشه که نرم افزار من به طور صحیح کار کنه .
3- دوستان در مورد تمام روش های طراحی توضیح دادند و من سوالم این است ، من میخوام یک طراحی کاربر پسند انجام دهم بدون کدنویسی و نرم افزارم هم از لحاظ سرعتی افت نکنه باید از کدوم روش استفاده کنم ؟
پیشاپیش ممنون.
سلام
شما هم باید در زمینه امکانات layout control موجود در ویژوال استودیو مطالعه کنید
خیلی راحت میتونید مثلا یک پنل رو لایوتش رو left بزارید و ببینید چه اتفاقی داره میوفته و یک سری دکمه داخل اون پنل بزارید و اونها رو روی حالت top تنظیم کنید
-
نقل قول:
نوشته شده توسط
winner1
جستجو رو تو فرم اصلی دو بخش کردم یکی حالت سادش و دومی حالت چند گزینه ای
این نسخه اوله واسه نسخه بعدی میخوام سمت چپ که خاله اطلاعات اماری نمایش بدم البته باید تست کنم
الان جستجو هات رو میپسندم (لایک)
از اینکه برای رفاه حال ما فونت درشت نوشتید تشکر !!!
-
نقل قول:
نوشته شده توسط
tdodangeh
سلام، جواب دو پست آخر:
به نظر من براي رفع مشكل بايد با wpf كار كنيد كه در طراحي و رفع مشكلات مربوط به رزولوشن و تغيير سايز پنجره هابسيار عاليه، و زبان xaml
در همين سايت بخش wpf مطالب خوبي هست
نقل قول:
نوشته شده توسط
hamid_hr
سلام
برای طراحی ریسپانسیو اصلا نیازی به wpf نیست دوستان عزیزم... کافیه لایوت کنترل رو رعایت کنید
-
نقل قول:
نوشته شده توسط
golbafan
الان جستجو هات رو میپسندم (لایک)
از اینکه برای رفاه حال ما فونت درشت نوشتید تشکر !!!
چاکر بزودی لینک کار میزارم همینجا رایگان هستش
-
آخه اين چه عكسايي براي اعضا گذاشتيد!!!!!!!!!!!!!!!!
-
نقل قول:
نوشته شده توسط
tdodangeh
عکس زیر رو ببینید شاید دلیلش رو فهمیدید !!! :متفکر:
http://s6.picofile.com/file/82393044..._radsms_30.jpg
-
نقل قول:
نوشته شده توسط
Fer[O]ciouS
سلام دوستان
نیازی به نصب Dev روی سیستم میزبان نیست. یه فایل DLL داره (حدود 4 مگابایت . همونی که توی ویژوال استودیو موقع برنامه نویسی توی رفرنسهای برنامه اضافه میکنی ) که فقط همون رو کنار فایل اجراییت کپی کنی کفایت میکنه
-
نقل قول:
نوشته شده توسط
tdodangeh
اگه منظورت برنامه منه این دیتا ها واسه تسته رفیق زود قضاوت نکن
-
نقل قول:
نوشته شده توسط
golbafan
برای طراحی ریسپانسیو اصلا نیازی به wpf نیست دوستان عزیزم... کافیه لایوت کنترل رو رعایت کنید
موافقم برنامه بالا رو من با ویندوز فرم نوشتم بدون هیچ کمپوننت اضافی همه کنترل های خود ویندوز فرم هستش بنظرم زوده بخوایم ویندوز فرم رو بزاریم کنار چون همین برنامه ا الان رو سیستم های ضعیف با ویندوز اکس پی نصب شده رو ویندوز 10 هم نرمال اجرا میشه بنطرم رو ویندوز هم کسی زیاد دنبال انمیشن و اینا نیست وقتی برنامه اکثرا اوماسیون و دیتا اینترفیسه
-
ممنون بابت راهنماییاتون سوال آخر برای طراحی فرم هام با wpf مشکلی وجود نداره که از Expression Blend استفاده کنم ؟
-
نقل قول:
نوشته شده توسط
Fer[O]ciouS
ممنون بابت راهنماییاتون سوال آخر برای طراحی فرم هام با wpf مشکلی وجود نداره که از Expression Blend استفاده کنم ؟
نه چه اشکالی بلند یه ابزاره واسه wpf
-
نقل قول:
نوشته شده توسط
winner1
نه چه اشکالی بلند یه ابزاره واسه wpf
سلام
من چند سالی هست که وی بی 6 کار میکردم
تصمیم گرفتم که برم سراغ سی شارپ
بر حسب اتفاق به این تاپیک بر خوردم و اسکرین شات ها رو سیو کردم
برنامه های شما واقعا بی نظیر هستن یکی از عمده ترین دلایلی که باعث شدبنده تشویق بشم
UI ها ی شما بود - واقعا دستتون درد نکنه خیلی با قدرت دارین پیش میرین
اما خوب منم یه سری نقطه ضعف هایی دارم
ولی خوب شما برا تقویت سی شارپ از لحاظ کد نویسی
نظر تون چیه ؟
آیا آموزش های بازاری خریداری بشن بهتره
یا اموزش هایی که دیگر دوستان روی نت میزارن
البته من مورد دوم مد نظرم هست چون آنچه ما نیاز دارم و میگه
-
نقل قول:
نوشته شده توسط
YasserDivaR
سلام
من چند سالی هست که وی بی 6 کار میکردم
تصمیم گرفتم که برم سراغ سی شارپ
بر حسب اتفاق به این تاپیک بر خوردم و اسکرین شات ها رو سیو کردم
برنامه های شما واقعا بی نظیر هستن یکی از عمده ترین دلایلی که باعث شدبنده تشویق بشم
UI ها ی شما بود - واقعا دستتون درد نکنه خیلی با قدرت دارین پیش میرین
اما خوب منم یه سری نقطه ضعف هایی دارم
ولی خوب شما برا تقویت سی شارپ از لحاظ کد نویسی
نظر تون چیه ؟
آیا آموزش های بازاری خریداری بشن بهتره
یا اموزش هایی که دیگر دوستان روی نت میزارن
البته من مورد دوم مد نظرم هست چون آنچه ما نیاز دارم و میگه
ممنون
البته راجب دیزاین باید بگم واسه این که ایده طراحی شما خوب باشه سه چیز کنار هم باید باشه سواد مطالعه خلاقیت
کامپیوتر علم انلاینی هستش و اموزش های توی بازار کم پیدا میشه که واقعا اموزش باشه چون فقط میخوان یه چی به اسم اموزش بفروشن و هیچی توش کامل نیست و همچنین پر اشتباهات و نواقصه که شمارو به مسیر اشتباهی به نظر من سوق میده مثلا اکثرا عملیات ارتباط با داد رو ویزاردی توضیح میدن که این فاجعست
-
نقل قول:
نوشته شده توسط
golbafan
نه در مورد همه طراحی ها
خیلی وابسته به طراحی داره
من تو نرم افزارهای ساده به همین روش قضیه رو حل کردم
ولی یه نرم افزارهایی نشد
البته من که الان اومدم C++ این مشکل رو ندارم :لبخند:
-
با سلام خدمت همه دوستان
ما هم بالاخره در حضور اساتید جسارت کردیم چند تا تصویر از محیط یکی از برنامه هامون اینجا بذاریم.
البته میدونم که خیلی حرفه ای نیست. ولی این کاریه که از ابتدا به عنوان تمرین یادگیری برنامه نویسی شروع شد و کم کم یه مقدار بهتر شد و الآن به صورت عمومی در حال فروشه و شرکتهای زیادی هم خریدن. ( بگذارید به حساب کم سلیقگی کاربران و شرکتهای خریدار !!! بالاخره ما هم یه جوری باید شکم زن و بچه رو سیر کنیم :لبخند: )
خواهشا ببینید و نظر خودتون رو بفرمایید
http://s5.picofile.com/file/8172662792/nameh_list.png
http://s4.picofile.com/file/8172662750/Add_Nameh.png
http://s5.picofile.com/file/8172656518/users.png
http://s5.picofile.com/file/81726613..._andikator.png
http://s4.picofile.com/file/81726565..._Picture_2.png
http://s5.picofile.com/file/8172656600/andikator.png
http://s5.picofile.com/file/81720400...meh_Varede.png
-
البته تصاویر قدیمی اند و یک مقدار تغییرات داشته
-
نقل قول:
نوشته شده توسط
rahmatipoor
نه رفیق کافی نیست دوبار کار کن روش سعی کن متد های جدید رو تو دیزاین استفاده کنی این سادتر باشه و شیکتر بد نیست کارت ولی کافی نیست دوباره کار کن اینبار چنتا نمونه دیگه نگاه کن و کار رو سادتر کن برد های اضافی روو حذف کن خلاصه سعی کن سادتر باشه شلوغیش رو کم کن موفق باشی ایکون های برنامتهم پتانسیل بهتر شدن رو داره از سایت flaticon.com استفاده کن
-
نقل قول:
نوشته شده توسط
winner1
نه رفیق کافی نیست دوبار کار کن روش سعی کن متد های جدید رو تو دیزاین استفاده کنی این سادتر باشه و شیکتر بد نیست کارت ولی کافی نیست دوباره کار کن اینبار چنتا نمونه دیگه نگاه کن و کار رو سادتر کن برد های اضافی روو حذف کن خلاصه سعی کن سادتر باشه شلوغیش رو کم کن موفق باشی ایکون های برنامتهم پتانسیل بهتر شدن رو داره از سایت flaticon.com استفاده کن
سلام
به نظرم خوب نیست ما سلیقه مون رو به همدیگه تحمیل کنیم
طراحی آقای rahmatipoor https://barnamenevis.org/images/butto...wpost-left.png به نظر من خیلی کاربر پسند هست و علی الظاهر UX خوبی رو هم ارائه کرده
مزایا
همه اجزا جاشون مشخصه و رنگ بندی چشم نواز هست من چند دقیقه ای بهش خیره شدم و دیدم استاندارد رنگ آمیزی شده (البته به غیر از تصویر بک گراند)
کنترل Navigation درست جانمایی شده و طرح آیکون ها با کلیات فرم های برنامه هماهنگه
کنترل ها از نظر سایز و مشخص بودن فاصله ها مناسب هستند و فاصله لیبیل با تکست باکس رعایت شده
تم کلی برنامه مشخصه و در همه فرم ها پیاده شده
گرید ها وضوح خوبی دارند
قسمت پایین فرم ها و کلیدهای مربوطه در اون قسمت خوب طراحی شدن و یک حس یکپارچگی و آسوده خاطر بودن به آدم میده
نوار وضعیت status-bar خیلی خوب طراحی شده
کلیدها بخوبی disable میشن و تصویرشون خاکستری میشه
معایب
منوی اصلی البته از سمت راست باید باشه که مشکل داره و چپ چین هست
تصویر بک گراند (البته شاید مشکل از من سلیقه باشه:لبخند: اما اگر میشد بجاش یک داشبورد مدیریتی کوچیک با چند تا نمودار دایره ای بزارید بهتر بود)
فونت برای رزولوشن های امروزی کوچیکه (میتونید تغییر سایز رو تا حد 2 سایز به کاربر بسپارید)
رنگ قرمز رو باید کمتر برای فونت استفاده کنید و صورتی رو اصلا استفاده نکنید
بعضی از فرم ها این امکان رو دارن که MDI باشن
جای یک نوارابزار toolbar زیر منوی اصلی خیلی خالیه
کلید جستجو رو باید بالا بزارید (بالا سمت چپ) من که شانسی دیدمش!!!
-
نقل قول:
نوشته شده توسط
golbafan
سلام
به نظرم خوب نیست ما سلیقه مون رو به همدیگه تحمیل کنیم
طراحی آقای
rahmatipoor https://barnamenevis.org/images/butto...wpost-left.png به نظر من خیلی کاربر پسند هست و علی الظاهر UX خوبی رو هم ارائه کرده
مزایا
همه اجزا جاشون مشخصه و رنگ بندی چشم نواز هست من چند دقیقه ای بهش خیره شدم و دیدم استاندارد رنگ آمیزی شده (البته به غیر از تصویر بک گراند)
کنترل Navigation درست جانمایی شده و طرح آیکون ها با کلیات فرم های برنامه هماهنگه
کنترل ها از نظر سایز و مشخص بودن فاصله ها مناسب هستند و فاصله لیبیل با تکست باکس رعایت شده
تم کلی برنامه مشخصه و در همه فرم ها پیاده شده
گرید ها وضوح خوبی دارند
قسمت پایین فرم ها و کلیدهای مربوطه در اون قسمت خوب طراحی شدن و یک حس یکپارچگی و آسوده خاطر بودن به آدم میده
نوار وضعیت status-bar خیلی خوب طراحی شده
کلیدها بخوبی disable میشن و تصویرشون خاکستری میشه
معایب
منوی اصلی البته از سمت راست باید باشه که مشکل داره و چپ چین هست
تصویر بک گراند (البته شاید مشکل از من سلیقه باشه:لبخند: اما اگر میشد بجاش یک داشبورد مدیریتی کوچیک با چند تا نمودار دایره ای بزارید بهتر بود)
فونت برای رزولوشن های امروزی کوچیکه (میتونید تغییر سایز رو تا حد 2 سایز به کاربر بسپارید)
رنگ قرمز رو باید کمتر برای فونت استفاده کنید و صورتی رو اصلا استفاده نکنید
بعضی از فرم ها این امکان رو دارن که MDI باشن
جای یک نوارابزار toolbar زیر منوی اصلی خیلی خالیه
کلید جستجو رو باید بالا بزارید (بالا سمت چپ) من که شانسی دیدمش!!!
من نگفتم بده معلومه نظرات سر سری میخونین گفتم کافی نیست درضمن تو هر چیزی باید نو شد حالا تو کامپیوتر که دیگه جای خود دارد طرح ایشون الگوشون قدیمی هستش شاید خوب باشه ولی قدیمیه سلیقه نیست راکد موندنه شما اگه تو طراحای 5 سال پیش میخواین بمونین مشکلی نیست ولی من این اقا رو به نو شدن تشویق میکنم نمونش رو تو ویندوز تن میشه دید که چطور کار باهاش به ادم ارامش میده چرا یکی رنگ بندیها که فکر کنم متریال هست دومی چیزهای اضافی از دیزاین حذف شده مثلا حالت پفی یا سه بعدی باتون ها تو ویندوز سون به یه مربع ساده تبدیل شده یا ایکون ها ظریفتر شدن شلوغی پنجره ها به شدت کم شده مطمن باشین اگه قرار باشه طرح کهنه بزنیم به راحتی میشه یه کمپوننت نصب کرد با تتم ها همون پیش رفت
-
نقل قول:
نوشته شده توسط
winner1
من نگفتم بده معلومه نظرات سر سری میخونین گفتم کافی نیست درضمن تو هر چیزی باید نو شد حالا تو کامپیوتر که دیگه جای خود دارد طرح ایشون الگوشون قدیمی هستش شاید خوب باشه ولی قدیمیه سلیقه نیست راکد موندنه شما اگه تو طراحای 5 سال پیش میخواین بمونین مشکلی نیست ولی من این اقا رو به نو شدن تشویق میکنم نمونش رو تو ویندوز تن میشه دید که چطور کار باهاش به ادم ارامش میده چرا یکی رنگ بندیها که فکر کنم متریال هست دومی چیزهای اضافی از دیزاین حذف شده مثلا حالت پفی یا سه بعدی باتون ها تو ویندوز سون به یه مربع ساده تبدیل شده یا ایکون ها ظریفتر شدن شلوغی پنجره ها به شدت کم شده مطمن باشین اگه قرار باشه طرح کهنه بزنیم به راحتی میشه یه کمپوننت نصب کرد با تتم ها همون پیش رفت
سلام
نظر دادن بصورت کلی در مورد طرح ها دردی رو از دوستان دوا نمیکنه (البته میتونید مثلا بگید "اگر من طراحی میکردم فلت دیزاین انجام میدادم" ) بنابراین نمیتونیم بطور مطلق کلیات طرح رو بگیم که خوب نیست و قدیمی هست اما کاری که ما اینجا داریم انجام میدیم دیدن اشکالاتی هست که در جزئیات طرح ها میبینیم و طراح اونها رو دقت نکرده و یا استاندارد انجام نداده و حتی اینجا هم بنظرم درست نیست سلیقه ای عمل کنیم. قبلا هم عرض کردم مدرن بودن خوبه اما نه به قیمت از دست دادن UX و در نهایت از دست دادن مشتری!!!
باز نگید که آقا شما دارید طراحی فلت رو زیر سوال میبرید و کلا مخالف هستید. من منظورم این نیست که اگر مدرن بشه پس UX حتما کم خواهد شد. من دارم میگم هر نوع طراحی که باشه اگر باعث بشه مشتری و سود شرکت کاهش پیدا کنه اون مورد رو باید روش بیشتر فکر کنیم و صرفا سلیقه خودمون رو در نظر نگیریم. این موارد که میگم حاصل 16 - 17 سال تجربه در این زمینه هست دوست عزیز
-
نقل قول:
نوشته شده توسط
golbafan
سلام
نظر دادن بصورت کلی در مورد طرح ها دردی رو از دوستان دوا نمیکنه (البته میتونید مثلا بگید "اگر من طراحی میکردم فلت دیزاین انجام میدادم" ) بنابراین نمیتونیم بطور مطلق کلیات طرح رو بگیم که خوب نیست و قدیمی هست اما کاری که ما اینجا داریم انجام میدیم دیدن اشکالاتی هست که در جزئیات طرح ها میبینیم و طراح اونها رو دقت نکرده و یا استاندارد انجام نداده و حتی اینجا هم بنظرم درست نیست سلیقه ای عمل کنیم. قبلا هم عرض کردم مدرن بودن خوبه اما نه به قیمت از دست دادن UX و در نهایت از دست دادن مشتری!!!
باز نگید که آقا شما دارید طراحی فلت رو زیر سوال میبرید و کلا مخالف هستید. من منظورم این نیست که اگر مدرن بشه پس UX حتما کم خواهد شد. من دارم میگم هر نوع طراحی که باشه اگر باعث بشه مشتری و سود شرکت کاهش پیدا کنه اون مورد رو باید روش بیشتر فکر کنیم و صرفا سلیقه خودمون رو در نظر نگیریم. این موارد که میگم حاصل 16 - 17 سال تجربه در این زمینه هست دوست عزیز
من هم ایرادشو گفتم کاری به تجربه شما هم ندارم دوستان عزیز کامپیوتر نو شدن میطلبه سعی کنین متد های جدید رو امتحان کنین هم تجربه جدید بدست میارین و هم کاربر ها احساس رراکد بود نمیکنن طرح شما عالیه اصلن ولی بنظرتون این طرح ها قدیمی نیستت؟ از این طرح ها چه تجربه ای میخواین کسب کنین اینا قبلا هزاران بار استفاده شده تجربش امادست خلاصه جرات خلاقیت داشته باشین قدیمی بودن تو کامپیوتر ایراد هستش
-
نقل قول:
نوشته شده توسط
Fer[O]ciouS
سلام دوستان
پیشاپیش ممنون.
سلام دوست عزیز ، همه ما یه زمانی آماتور بودیم (منم خودم الانم آماتورم :دی) سوال اول شما :
سوال شما چند جواب داره شما سعی کنید همیشه از حالت Maxmize یا FullScreen استفاده کنید ، حال شما باید Width کنترل رو طوری تعین کنید که با بزرگ یا کوچک شدن صفحه نمایش تغییر کنه یه مثلا در کیو ام ال : Width کنترل رو من برار با Screen.Width قرار میدم هر وقت پنجره تغییر سایز داده بشه Width کنترل مورد نظرم کوچک یا بزرگ میشه تنها چیزی که اینجا مهمه X,Y و همچنین Height , Width کنترل هستش با یکم تمرین میتونی یه چیزی تو مایه های BootStrap طراحی کنی که وقتی سایز اندازه فرم کوچک یا بزرگ شد بیا این کنترل رو در اینجا و با این اندازه قرار بده یعنی دقیقا میشه تو Qml بوت استرپ معروف رو پیاده سازی کرد و برنامه رو واکنش گرا کرد :کف: برای اطلاعات بیشتر یه نگاه به اینجا بیندازید میتونه مفید باشه !
سوال دوم شما سوال بنده هم بود تو صد تا سایت خارجی و ایرانی تاپیک زدم ، عده ی زیادی جوابشون این بود که شما از یه ابزار داری به صورت غیر قانونی استفاده میکنی سرعت هم میخوای ؟؟ بندهم انقد خجالتی کشیدم که یه مدت رفتم طرف لینوکس و برنامه های OpenSource از بس عذاب وجدان گرفتم :قهقهه: عده ای هم گفتن که این مشکل طبیعیه و عده ای هم مشخصات سیستمو خواستن که بگن سیستم شما ضعیفه مشکل نه کرک بود نه ضعیفی سیستم ! شما بیا همین ابزار هارو تو Qml طراحی و پیاده سازی کن بعد اجرا کن ببین سرعتش چجوریه ! پس شاید مشکل زبان برنامه نویسی باشه که سرعت برنامه نویسی یا Rapid Programming زیاده ولی در عوضش سرعت برنامه پایینه !
و اما
نقل قول:
آخه دوست عزیز بدون کد نویسی ؟ مگه میشه یه خروجی با کیفیت و سرعت گرفت ؟ سوال شما منو یاد خودم انداخت وقتی طرف آندروید اومدم با یه سری نرم افزارهای ایرانی شروع کردم که یک سری عکس به برنامه میدادی و خروجی Apk میگرفتی بعد برنامه رو اجرا میکردی عکساتو میتونستی فقط ببینی بدون هیچ افکت انیمیشن و غیره فقط و فقط یه Option داشت اونم میتونستی یه صدا هم رو برنامه بزاری که وقتی اجرا شد آهنگ رو پلی کنه ! به همین سادگی !
تعداد خطوط کد نویسی : 0
تعداد کلیک : 10 عدد
حجم خروجی : 10 مگابایت
برنامه : نمایش چند عکس
:قهقهه: پس من نمیخواستم کد نویسی کنم و از نتیجه کارم خیلی راضی بودم تا اینکه با Android Studio و Eclipse که دو تا Ide هستن آشنا شدم و کم کم رفتم سراغ جاوا که انشاالله وقت بشه InterFace هایی که با جاوا طراحی کردم و چند تا برنامه بعدا میزارم که نتیجه کار چند شب کد نویسی و طراحیه ! در نتیجه کارایی بیشتر میخوای باید بیشتر کار کنی ! اگه واقعا میخوای طراح Ui بشی باید گرافیکت رو به راه بشه بعد دنبال تبدیل طرح به برنامه بشی که من ابزاری قدرتمند تر از Qt/C++ و فناوری کیو ام ال تو Desktop ندیدم و فکر نکنم ببینم !
موفق و پیروز باشید .
-
نقل قول:
نوشته شده توسط
winner1
سلام منم اینجا میتونم نظر خودمو بگم ،
دوست عزیز رنگبندی مهمترین بخش در طراحی برنام هستش که میتونه تو ارتباط برقرار کردن مداوم کاربر تاثیر بزاره و هر روز کاربر راحت بدون چشم درد و خسته شدن از برنامه بروی داده ها مدیریت داشته باشه ! من چیز مدرنی تو طراحی شما نمیبینم ببخشید نظرمو گفتم ! بنظر بنده آقای rahmatipoor کارشون هر چند از استایل ها و کنترل های از پیش ساخته شده استفاده کرده چیدمان و رنگبندیش خیلی بهتره...
امیدوارم از نظر من ناراحت نشوید و بجای ناراحتی بروی برنامه بیشتر کار کنید !