نقل قول نوشته شده توسط winner1 مشاهده تاپیک
من نگفتم بده معلومه نظرات سر سری میخونین گفتم کافی نیست درضمن تو هر چیزی باید نو شد حالا تو کامپیوتر که دیگه جای خود دارد طرح ایشون الگوشون قدیمی هستش شاید خوب باشه ولی قدیمیه سلیقه نیست راکد موندنه شما اگه تو طراحای 5 سال پیش میخواین بمونین مشکلی نیست ولی من این اقا رو به نو شدن تشویق میکنم نمونش رو تو ویندوز تن میشه دید که چطور کار باهاش به ادم ارامش میده چرا یکی رنگ بندیها که فکر کنم متریال هست دومی چیزهای اضافی از دیزاین حذف شده مثلا حالت پفی یا سه بعدی باتون ها تو ویندوز سون به یه مربع ساده تبدیل شده یا ایکون ها ظریفتر شدن شلوغی پنجره ها به شدت کم شده مطمن باشین اگه قرار باشه طرح کهنه بزنیم به راحتی میشه یه کمپوننت نصب کرد با تتم ها همون پیش رفت
سلام
نظر دادن بصورت کلی در مورد طرح ها دردی رو از دوستان دوا نمیکنه (البته میتونید مثلا بگید "اگر من طراحی میکردم فلت دیزاین انجام میدادم" ) بنابراین نمیتونیم بطور مطلق کلیات طرح رو بگیم که خوب نیست و قدیمی هست اما کاری که ما اینجا داریم انجام میدیم دیدن اشکالاتی هست که در جزئیات طرح ها میبینیم و طراح اونها رو دقت نکرده و یا استاندارد انجام نداده و حتی اینجا هم بنظرم درست نیست سلیقه ای عمل کنیم. قبلا هم عرض کردم مدرن بودن خوبه اما نه به قیمت از دست دادن UX و در نهایت از دست دادن مشتری!!!
باز نگید که آقا شما دارید طراحی فلت رو زیر سوال میبرید و کلا مخالف هستید. من منظورم این نیست که اگر مدرن بشه پس UX حتما کم خواهد شد. من دارم میگم هر نوع طراحی که باشه اگر باعث بشه مشتری و سود شرکت کاهش پیدا کنه اون مورد رو باید روش بیشتر فکر کنیم و صرفا سلیقه خودمون رو در نظر نگیریم. این موارد که میگم حاصل 16 - 17 سال تجربه در این زمینه هست دوست عزیز