-
نقل قول: تشکیل نهاد حمایت از برنامه نویسان
سلام
من هم از طرف خودم تشکر می کنم از تمامی دوستانی که زحمت کشیدن (مخصوصا آقا مهرداد) تا این نشست به خوبی و به بهترین شکل برگزار بشه.
از آقای شهرکی هم تشکر می کنم بابت انرژی که گذاشتن. این رو بدون هیچ تعارفی میگم روز دوم آقای شهرکی واقعا برای آموزش اینقدر حوصله به خرج دادن که خوده من به شخصه واقعا لذت بردم با اینکه شاید قسمت هایی از مباحث برام تکراری بود.قبلا همه ی ما کلاس آموزشی رفتیم ولی خوده من کسی رو ندیده بودم اینقدر با حوصله وقت بذاره و یه مبحث رو توضیح بده.
نتایجی که به دست اومد امیدوار کننده بود حالا نمیدونم گزارش نشست رو کدوم یک از دوستان زحمتش رو میکشن تا بقیه دوستان که نتونستن بیان در جریان قرار بگیرن.
فقط بگم نشست بعدی قطعا تهران هستش :D
-
قرار شد کم کم دست از سر این تاپیک برداریم و بریم سراغ سایت خودمون ... سایت نهاد!
البته این تاپیک هنوز برای بعضی کارها بد نیست ..
اینم بگم که اصفهانیا 4 نفر بودن که با آقای شهرکی میشد 5 نفر ... پرچممون بالاست ها!! :لبخند:
-
من که هنوز توی راه اهنم هنوز رفتم خونه ! ساعت 7 بلیط دارم :قهقهه:
ولی خب دیگه ما 1 شب بیشتر موندیم,از سفرمون لذت بردیم.
===
ولی خب منم جا داره از اقای شهرکی تشکر کنم به خاطر وقتی که گذاشتن برای این 2 روز ! مخصوصا بخش اموزش که کاملا مبحث شی گرایی و یک شبکه اجتمایی(+اموزش bootstrap) رو با حوصله توضیح دادن بدون هیچگونه ابهامی :قلب:
انشاالله که با حضور پررنگ در نشست ها و کمک در راه اندازی نهاد بتونیم جبران کنیم :کف:
-
سلام به همه ي دوستان
نميخواستم اسپم بدم ولي خب گفتم كه واقعا جا داره از آقاي شهركي و آقا مهرداد تشكر ويژه اي واسه مكان نشست كه واقعا بدون هيچ كمو كسري تدارك ديده شده بود و بحث هاي در مورد نهاد و مخصوصا جلسه ي آموزشي كه واقعا پر بار و كامل و خوب بود داشته باشم.
و همچنين از آقاي Lsass.CRC32 مدير بخش Nosql كه استارت يادگيري مطالب مفيدي رو واسه ي ما داشتن.
و اميدوارم انشاالله هر چه زودتر كارهاي ثبت نهاد انجام بشه و نشست بعدي هم مشخص بشه كي و كجاست.
از دوستاني هم كه اومده بودن و با هم جداي از بحث هاي نهاد ساعات تفرحي رو گذرونديم تشكر ميكنم و عاميانه ميگم دم همتون گرم ;)
راستي يه درخواست هم از دوستان داشتم ميگم بهتر نيست پستهايي كه نامربوط به نهاد بوده رو خودمون حذف كنيم كه اگر كسي خواست لااقل چيزي بخونه چيزي دستگيرش بشه.
و يا كلا يه تاپيك جديد زده بشه.
-
دوستان بگید توی نهاد درمورد چی چیزهایی بحث شد؟
-
دارم گزارش نشست دوم رو تکمیل میکنم.
نهایتا تا عصر همینجا در خدمت دوستان میزارمش
-
دوستان عزیز من هم از مهرداد و جناب شهرکی عزیز و همچنین همه شما برای حضورتون سپاسگزارم.و همینطور امیدوارم صحبت هایی که من باهاتون مطرح کردم مفید فایده بوده باشه و بتونید در تفکر و کارتان یک قدم به جلو بردارید.
مبین رنجبر
-
سلام به همه دوستان.
حیف که یکم از نظر مسافت مشکل داشتم. وگرنه حتما شرکت میکردم. بچه ها لطفا سعی کنیم نشسته ها یه جوری وسط ایران باشه ما جنوبیا هم بتونیم بیایم . :ي
یه خسته نباشید به اقا مهرداد و اقا شهرکی که دارن بدون چشم داشته مالی وقت و انرزی میزارن
-
از نشست ها فیلم برداری کنین بزارین ما هم استفاده کنیم.
-
-
1 ضمیمه
دوستان یه عکسی دیگه
ضمیمه 108962
-
لطفا اسم افراد يا نام كاربريشون رو تو فروم هم روي سر افراد بنويسيد
-
نقل قول:
نوشته شده توسط
SONITAJ
خسته نباشید امیدوارم نتایج رضایت بخش و بهتری نسبت به دفعه قبل بدست آمده باشد و به هدف نزدیکتر بشوید.
لطفا .................جلسه سوم نشست را توی فارس بذارید؟2تا از نشستها را از دست دادم.:گریه::افسرده:
نشست شیراز با من اقا
هروقت نوبت ما شد بگیدد
-
درضمن اگر امکان داره فیلم یا صدای ضبط شدهی توی نشست هارو که قولشو داده بودید بزارید تا بقیه ی اعضا هم بهرمند بشن و ترقیب(طرقیب -ترغیب-طرغیب LOL) بشن برای شرکت توی نشستها
-
نقل قول:
نوشته شده توسط
omidabedi
درضمن اگر امکان داره فیلم یا صدای ضبط شدهی توی نشست هارو که قولشو داده بودید بزارید تا بقیه ی اعضا هم بهرمند بشن و ترقیب(طرقیب -ترغیب-طرغیب LOL) بشن برای شرکت توی نشستها
فایل ویدئویی فیلم های ضبط شده خیلی زیاده ... شما فرض کنید یه فایل 2 گیگابایتی رو ایشون چجوری آپلود کنه ... کجا آپلود کنه .. تازه بعدا یه سری شاکی میشن که چرا این همه حجمش بالاست!
-
نقل قول:
نوشته شده توسط
Variant
فایل ویدئویی فیلم های ضبط شده خیلی زیاده ... شما فرض کنید یه فایل 2 گیگابایتی رو ایشون چجوری آپلود کنه ... کجا آپلود کنه .. تازه بعدا یه سری شاکی میشن که چرا این همه حجمش بالاست!
اره حق با شماست اما بنظرم ارزش داره ادم بخواد 2 گیگ از ترافیکشو بزاره برای این که اگر بخوایم از لحاظ مادی بهش نگاه کنیم با بهترین کیفیت 2 گیگ ترافیک میشه 6 الی 8 تومن
برای اپلودشم هم من میزارم رو هاست خودم که مشکلی واسه دانلود نباشه
:)
-
بیشتر فیلم ها موضوعات نهاد هست و بنده مخالفم انتشار داده بشه ، بنده هم ندارم فیلم هارو :لبخندساده:
-
فیلم آموزشی میتونه منتشر بشه از دید من
باقی فیلم ها گفتگو صمیمانه دوستان و نقطه نظرات دوستان هست
نهایتا فک میکنم برای اعضا کافیه نتایج لیست بشه
و این فیلم ها آرشیو بشه
-
لطفا اگر امکانش هست فیلم آموزشی روز دوم را به ما هم بدهید و هزینه انتشار اون را بگیرید.لطفا
-
1 ضمیمه
دوستان شركت كننده در نهاد با اجازه شما نام كاربريتون رو به درخواست دوستان نوشتم اگر كسي مايل نبود نامش باشه و ريا نشه :چشمک: :بامزه: بگه بردارم.
در ضمن مديونيد فكر كنيد فتو شاپ هم كار كردم باهاش :لبخند: جناب شهركي اصلا از اول تو عكس بودن. :لبخند:
ضمیمه 109066
-
نقل قول:
نوشته شده توسط
H:Shojaei
دوستان شركت كننده در نهاد با اجازه شما نام كاربريتون رو به درخواست دوستان نوشتم اگر كسي مايل نبود نامش باشه و ريا نشه :چشمک: :بامزه: بگه بردارم.
در ضمن مديونيد فكر كنيد فتو شاپ هم كار كردم باهاش :لبخند: جناب شهركي اصلا از اول تو عكس بودن. :لبخند:
ضمیمه 108993
من فتوشاپو که به شهریار ناطقی گفتم شوخی کردم تو چرا جدی گرفتی:گیج::قهقهه:
-
نقل قول:
نوشته شده توسط
***BiDaK***
من فتوشاپو که به شهریار ناطقی گفتم شوخی کردم تو چرا جدی گرفتی:گیج::قهقهه:
محسن جان من كه در جريان اين چيزي كه گفتي نبودم ولي گفتم همه يه جا باشيم تو يه عكس بهتره ديگه اين كارو كردم. :متفکر: از آقاي شهركي هم معظرت ميخوام اگر خراب شده اگه كسي بگه بردارمش، برميدارم. :لبخند:
-
نقل قول:
نوشته شده توسط
H:Shojaei
محسن جان من كه در جريان اين چيزي كه گفتي نبودم ولي گفتم همه يه جا باشيم تو يه عكس بهتره ديگه اين كارو كردم. :متفکر: از آقاي شهركي هم معظرت ميخوام اگر خراب شده اگه كسي بگه بردارمش، برميدارم. :لبخند:
همچين قشنگ گذاشتي كسي عكساي قبلي رو نديده باشه ميگه از اول بوده.
منم اول نفهميدم آقاي شهركي رو با فتوشاپ اوردي.
-
نقل قول:
مثلا اگر کسی فروشگاه داره و با پست کار میکنه برای اعضا بفرسته و هزینشو درب منزل دریافت کنه :)
من هم موافق هستم ولی اگر دوست ندارید هزینه را قبل از ارسال فیلم آموزشی دریافت کنید لطفا هزینه ارسال پستی و هزینه انتشار را محاسبه و اینجا بگذارید به همراه یک شماره حساب اول هزینه را واریز بعد شما فیلم را پست کنید. اینجوری نه سیخ میسوزه و نه کباب هزینه ایی هم برای نهاد جمع میشود که می تونه برای نشست های بعدی یا هر مورد مربوط به نهاد استفاده بشود.یا موردی که آقای شهرکی مناسب میدونند.:تشویق:
موافقید؟:متفکر::متفکر:
-
به نظر من توی یک پکیج DVD 8 گیگی ، اسکریپت جامعه مجازی و فیلم های نهاد رو به فروش بزارید.
-
با سلام خدمت بزرگان ببخشید دخالت میکنم;
ولی اول ببینید اجازه انتشار برنامه ها هست یا نه، بعد در رابطه با تحویل گرفتنش صحبت کنید. چون یادمه یکسری از این کارها که در نشست انجام شد(نظیر :آموزشات و DVD های هدیه) در کنار صحبت های اصلی بگفته مهندس شهرکی برای این بود که افراد بهتر جذب بشن، و اگر قرار بود فقط آموزش باشه همه توی خونه هاشون میشستن و کسی دیگر هم سی دی هاش رو میفروخت.
هدف اصلی یادتون نره که قراره این نهاد ایجاد بشه و پابرجا بمونه
و یک نکته دیگه اینکه هم نیان و حرف های هم رو تایید کنن، این صفحه آخر همش شده راه برای دریافت آموزشات، لطف با پیام خصوصی بپرسید تا جواب داده بشه، قطعا اگر قرار باشه آموزشات نزد عموم قرار بگیره حتما توی سایت نهاد گذاشته میشه.
با تشکر از همه!
-
اصلا دوست ندارم که مثل نشست اول دست روی دست بزاریم تا نشست بعدی !
بین نشست دوم بعد بیش از 4/5 ماه بعد از نشست اول برگذار شد.
اما چه کارایی بین این زمان انجام شد ؟ جز اینکه بیایم اینجا بکوبیم توی سره همدیگه ؟!
امیدوارم که بعد از اینکه جناب شهرکی از سفر برگشتند بتونیم کار رو شروع کنیم !
موارد 11 تا 13 اهداف نهاد رو میتونیم از همین الان شروع کنیم !
میتونیم برای برنامه نویسی وب سایت های مورد نیاز برای نهاد هم یک تیم تشکیل بدیم !
از اعضای نهاد
طراح که (color و Variant) رو داریم + دوستان دیگر در صورت اعلام.
برنامه نویس هم (جناب شهرکی,مهرداد,رضا شیخله,خودم)
پس منتظر چی هستم ؟!!
تولید فیلم های اموزشی رو هم میشه شروع کرد ! سرفصل تعیین بشه کارو میشه شروع کرد
نباید بشینیم تا نهاد ثبت بشه ! میتونیم از همین الان شروع کنیم
کارهای اداری ثبت نهاد و این دسته از کارها هم تا هفته اینده شروع میشه.
-
دوستان چرا بحث الکی میکنید ؟
اگه قراره فیلم آموزشی روز دوم نشست انتشار پیدا کنه ، بنده خودم فشرده سازی رو انجام میدم و اپلود میکنم
البته باید با اجازه جناب شهرکی و مهرداد عزیز باشه این موضوع.
درمورد کسانی که هم موقیت حضور رو پیدا نکردن ، حالا به هر دلیلی قرار نیست یه سری پاشن راه رو درست کنن باقی با 120 تا ویراژ بدن.
شما که شرکت نکردی توی این نشست به صورت نسبی باید از امکانات کمتری برخوردار بشی .
موضوع این تاپیک هم دیگه بسته بشه به نظرم بهتره ، ( طبق صحبت های انجام شده مراحل پیگیری نهاد دیگه توی فروم نیست یا حداقل میشه)
-
بحث نکنید دوستان!
ما خیلی جلوتر رفتیم از نشست اول ! تو آموزش تو اعتماد به هم تو شناختمون تو تصمیماتمون
اینکه فیلمی منتشر بشه یا نه الان بحث ما نیست
فیلم ها ارشیو میشند بعد اینکه به بک تعدادی رسید ( یا تولید شد ) تصمصمی گرفته میشه
من خیلی نمی خوام بکوبم کسایی که نتونستند بیان یا نیامدند چون میدونم مشکلات زیادی وجود داره اما همیشه با برنامه ریزی میشه به همه پیز رسید
هدف ما پول گرفتن از فروش 1 دیویدی و پست و اینا نبوده دوستان ! اینجوری میشه سرکیسه کردن خیلی ها
افکارمون و رشد بدیم
ما اهداف نهاد و جلو میبریم
عضو گیری میکنیم و سرویس میدیم | سرویس میگیریم
اموزش
دی وی دی ها ماهانه
ایمیل ها روزانه
پشتیبانی ها روزانه
ارسال پروژه و و همه تو قالب حق عضویت که همه پرداخت میکنیم انجام میشه
من نظرم اینه که با اجازه آقا مصطفی فیلم نشست اول و هرکسی خواست براش با هزینه خودش پست کنیم ( نه برای کسب درآمد - برای اینکه به خواستش برسه و اینجا هزینه دی ویدی + پست گرفته میشه و زحمت اینهمه کار ( رایت و ارسال ) هم هدیه به همه دوستان از طرف نهاد )
و پروژه انجام شده بره رو یک سایت به عنوان دمو + فیلم اون هم آپلود بشه
تا قدرت بچه های نهاد و قدرت اینجور کلاس ها که غیر از خودم جمع شده از اساتید این حرفه هستند به رخ خیلی ها کشیده بشه تا محم تر از همیشه بتونیم بگیم ما میتونیم ! تا خیلی ها بتونند تشویق بشند و بدونند همه کارای ما در حد حرف نیست!
-
اقایون این بحث هارو فعلا بیخیال بشید !
بیاید کارهارو عملی کنیم !
اینکه بیایم بگین فیلم رو بزاریم یا نزاریم رو فعلا ول کنید !
شما دست به کار بشید من خودم ی سیستم بهتر از سیستمی که جناب شهرکی رو نوشت مینویسم واستون (:لبخند::لبخند::لبخند::لبخند:: لبخند::لبخند::لبخند:)
ما توی نشست بحث اموزش هم داشتیم.نگران اینجور مسائل نباشید ! یکم کمک کنید اگر نهاد شروع بشه برنامه اموزشی هم داریم
====
اینجا نمیشه صحبت کرد !
باید ی سیستمی بنویسیم اختصاصی که اونجا صحبت کنیم ! اینجا هرکسی از راه میرسه ی نظر میده بحث رو عوض میکنه !
-
نقل قول:
نوشته شده توسط
omidabedi
ما هم نگفتیم نهاد شروع بکار نکنه
خودمم میدیدم که بعضیا دارن توی روند این نشست ها مشکل بوجود میارن اما خداروشکر ما تماشاگر بودیم
چرا وقتی میشه با 2 3 تا دی وی دی مشکلو حل کرد این همه اعضا هزینه کنن و وقت بزارن و خیلیاشونم بخوان شرکت کنن اما شرایطشون جور نباشه بیایم هرکسیو که شرکت نکرده از گروه جدا بدونیم؟؟!!
این اعضا باید از جزئیات و بحث های نهاد اگاه باشن چه حاضرین چه غائبین!!
حداقل یکی از حاضرین وبلاگنویسی کنه موضوعات انجمن و بحث های ردوبدل شده رو!!
این که نمیشه خب
مشکل اینه که عجله داری:لبخند:کلیت حرفارو بچه ها که گفتن.جزئیاتشم که آقای شهرکی یا کسه دیگه میاد میگه.حالا اگه حرف سر اون پروژه ی روز دومه که اون بحثش جداس(یعنی تصمیم گیریش با آقای شهرکیه).
-
داداش این بحثا برا چیه ؟
بزرگ ما استاد شهرکی هست .. صبر کنید خودش میاد بهتون جواب میده دیگه ...
تاپیک رو با این پست ها شلوغ نکنید لطفا ...
-
دوستان خواهشن بس كنيد ديگه همش اسپم از بس رفرش كرديم كه خسته شديم.
محسن جان شما كوتاه بيا
آقاي omidabedi دوستان كه گفتن اقاي شهركي ميان همه چيزو مشخص ميكنن
اگر هم اين نشست ها چه فيلمهاش چه بحث هاش چه هر چيزيش بخواد حقي واسه كسي ادا كنه اون شخص آقاي شهركي ان كه واسه كارگاه آموزشي از صبح تا دقيقا ساعت 6 شب رو پاهاشون وايسادن و اين آموزش ها رو تدارك ديدن واسه بچه ها ايشون ميگن چي ميشه تمام.
خواهشن بحث علكي نكنيد. ما تو صفحه ي شماره ي 18 واسه مكان كه تقريبا لازمه با بچه ها بحث ميكرديم بعدش فهميديم نبايد تو اين تاپيك بحث ميكرديم و من خودم هرچي پست گذاشته بودم حذف كردم. شما به اين وضعيت دچار نشيد.
البته اين موضوع و انتشار فيلمها هم مهمه ولي بايد يه كم دندون رو جگر بذاريد آقاي شهركي هنوز بابلن برگردن همه چيز مشخص ميشه.
-
در ضمن اين هم لينك صفحه ي فيس بوك نهاد هست دوستان اگر دسترسي دارن بيان اين طور سوالات رو اونجا بپرسن هم $ M 3 H R D A D $ هست هم آقاي شهركي هم بقيه ي دوستان يا سوالاتون رو پيام خصوصي كنيد كه از فرد مورد نظر جواب بگيريد.
لینک صفحه فیسبوک نهاد
-
درود و ...
دوستان ممنون که مخالفت میکنید و آبرو داری میکنید :قهقهه:
دوستان دارن از من دفاع میکنند :بامزه:
و اما جواب :
تمام فیلم ها و آموزش ها برای همه هست منتها اون فیلم آموزشی ساختار یه جامعه مجازیه که قراره بزودی راه اندازی بشه اینطوری که نمیشه ...
خوب همه به سورس برنامه دسترسی داشته باشند
اما فکر میکنم این کار نمونه باشه و سورس و فیلم هردو رو آقای شهرکی انتشار بده
اما شما هم حق بدین یه عده ای واقعا وقت گذاشتن با تمام مشکلات راه و ... تشریف آوردن و الان وقتشونو دوست دارن با کسی تقسیم کنند که اون هم از اعضای این نهاد هست
و دوستان خواهشا احساسی برخورد نکنید این تند روی ها اصلا به نفع نهاد نو پای شما نیست
یاد یه شعر از مولانا افتادم خالی از حکمت نیست
آزمودم! مرگ مــن در زنـــدگی اســـت
چون رهی زین زندگی، پایندگیست
-
من وقت خوندنه پست هاتون رو ندارم جناب omidabedi
اگر منطق داری شما ۱۰۰ بار بچه ها گفتن منتظر بمونید آقای شهرکی تشریف بیارن پاسختون رو بدن.
دیگه این همه جنگ و دعوا چیه تو تاپیک راه انداختید!!!!
-
دوستان بجای اینهمه توهین، بهتر نیست یکم منطقی صحبت کنیم؟ نا سلامتی برنامه نویس هستیم!
دقت کنید که نهاد بطور کلی با چند دسته از افراد مواجهه:
- اعضای هیئت مؤسس و مدیره (کسانی که تا قبل از شکل گیری نهاد، در نشستها شرکت داشتن و بعدش هم در تصمیم گیریها مشارکت داده میشن و البته اعضای گروه بعدی (عادی)، بطور چرخشی برحسب صلاحیت وارد دسته هیئت مدیره - نه مؤسس - و ازش خارج میشن)
- اعضای عادی (کسانی که صرفاً عضو نهاد میشن تا از مزایای اون استفاده کنن و طبیعتاً تا قبل از تشکیل نهاد، چون هنوز نهادی وجود نداره، حقی برای این دسته از اعضا هم وجود نخواهد داشت)
- مشتریان (کسانی که سمت مقابل تجارت نهاد هستن و رضایت اونها شرط اصلی بقای نهاده و تا مشتری نباشه، درآمدی هم وجود نداره که نهاد بخواد بطور عادلانه بین اعضا توزیع کنه ولی فعلاً موضوع بحث ما نیستن)
- اخلالگران (کسانی که قصد ایجاد مشکل در روند تشکیل نهاد و فعالیتش دارن و فعلاً تا قبل از تشکیل نهاد، نادیده میگیریم ولی یه جا فهرستشون رو ثبت میکنیم و وقتی نهاد تشکیل شد، با قوانین حقوقی با این عزیزان کار داریم)
دقت کنید که در روند حاکم بر حوزه IT کشور، اینقدر موانع بر سر راه تشکیل نهادی اینچنین وجود داره که عملاً فقط چند راه باریک و پر پیچ و خم وجود داره که بتونیم نهاد رو بی دردسر تشکیل بدیم و درنتیجه، تا قبل از تشکیل نهاد، بحثهای داخلی نهاد حتی بین اعضای عادی هم درز پیدا نمیکنه چون توی اون راههای باریک اینقدر سنگ میندازن که مسدود میشه! منظورم هیچ فرد خاصی نیست ولی افراد گروه چهارم، به راحتی میتونن خودشون رو جزو دسته دوم جا بزنن و احتیاط هم شرط عقله. فیلمهای آموزشی هم فعلاً در آرشیو نهاد ثبت میشه تا وقتی نهاد تشکیل شد، ازطریق سایتش بین اعضا توزیع بشه. بالأخره باید فرقی بین کسانی که کلی هزینه و زمان و انرژی صرف کردن و صدها و شاید بیش از هزار کیلومتر راه اومدن تا توی نشستها شرکت کنن و کسانی که کنار گود نشستن و میگن لنگش کن، وجود داشته باشه. فکر میکنم این قضیه، تعریف دقیق انصاف باشه. درسته؟
کلیات صحبتهای نهاد به بیرون درز پیدا میکنه و به اطلاع اعضا میرسه ولی جزئیات، خیر! کسانی که میگن فاصله ما دوره، دقت کنن که از نقاط دورتر از اونها هم کسانی که هم مجرد بودن و هم خرجشون پای خانواده بود و هم متأهل بودن و کلی مشکلات دیگه داشتن، اومدن توی نشستها شرکت کردن. حالا این دوستمون چون شیرازیه و همسر و فرزند خودم هم شیرازین، یه شوخی باهاشون میکنم: مشکل نیومدن از شیراز، راه دور نیست، نبودن حس و حالشه :چشمک:
خیلیها هم که میگن نشست تهران باشه و...، ببینیم توی نشست سوم چیکار میکنن. اگه خدا بخواد، همه زحمت ثبت و کارهای اداری نهاد رو میدیم به این عزیزان تا دیگه فاصله 4 ساعته رو بهانه نیومدن نکنن!
روی صحبتم با همه اعضای نهاده: وقتی یه فیلم اکران میشه، کسانی که سینما نمیرن و هزینه و وقت و انرژی برای این کار نمیگذارن، باید صبر کنن تا فیلم توی شبکه خانگی توزیع بشه و بعد اون رو تهیه و تماشا کنن و انتظار اینکه کسی از روی پرده براشون ضبط کنه و در اختیارشون بگذاره، عقلانی و منصفانه نیست.
پس یا مثل بقیه، آستینها رو بالا بزنین و یا علی بگین و مشارکت کنین تا سریعتر نهاد شکل بگیره و خودتون هم جزو هیئت مؤسس بشین، یا اینکه صبر کنین نهاد تشکیل بشه و بعد، من خودم شخصاً گزارش تمام کارهای نهاد و تمام مجموعه های آموزشی و... رو تقدیمتون میکنم. به قول معروف، اول برادریتون رو ثابت کنید، بعد ادعای ارث داشته باشین.
-----
موفق باشید.
-
نقل قول:
توی اون راههای باریک اینقدر سنگ میندازن که مسدود میشه! منظورم هیچ فرد خاصی نیست ولی افراد گروه چهارم، به راحتی میتونن خودشون رو جزو دسته دوم جا بزنن و احتیاط هم شرط عقله
این مورد برای کارهای اداری هم باید مورد توجه قرار بگیره !
بهتره نیست از افرادی که در نشست حضور پیدا کردن یک نفر انتخاب بشه برای کارهای ثبت و ... ؟
-
نقل قول:
نوشته شده توسط
MMSHFE
دوستان بجای اینهمه توهین، بهتر نیست یکم منطقی صحبت کنیم؟ نا سلامتی برنامه نویس هستیم!
دقت کنید که نهاد بطور کلی با چند دسته از افراد مواجهه:
- اعضای هیئت مؤسس و مدیره (کسانی که تا قبل از شکل گیری نهاد، در نشستها شرکت داشتن و بعدش هم در تصمیم گیریها مشارکت داده میشن و البته اعضای گروه بعدی (عادی)، بطور چرخشی برحسب صلاحیت وارد دسته هیئت مدیره - نه مؤسس - و ازش خارج میشن)
- اعضای عادی (کسانی که صرفاً عضو نهاد میشن تا از مزایای اون استفاده کنن و طبیعتاً تا قبل از تشکیل نهاد، چون هنوز نهادی وجود نداره، حقی برای این دسته از اعضا هم وجود نخواهد داشت)
- مشتریان (کسانی که سمت مقابل تجارت نهاد هستن و رضایت اونها شرط اصلی بقای نهاده و تا مشتری نباشه، درآمدی هم وجود نداره که نهاد بخواد بطور عادلانه بین اعضا توزیع کنه ولی فعلاً موضوع بحث ما نیستن)
- اخلالگران (کسانی که قصد ایجاد مشکل در روند تشکیل نهاد و فعالیتش دارن و فعلاً تا قبل از تشکیل نهاد، نادیده میگیریم ولی یه جا فهرستشون رو ثبت میکنیم و وقتی نهاد تشکیل شد، با قوانین حقوقی با این عزیزان کار داریم)
دقت کنید که در روند حاکم بر حوزه IT کشور، اینقدر موانع بر سر راه تشکیل نهادی اینچنین وجود داره که عملاً فقط چند راه باریک و پر پیچ و خم وجود داره که بتونیم نهاد رو بی دردسر تشکیل بدیم و درنتیجه، تا قبل از تشکیل نهاد، بحثهای داخلی نهاد حتی بین اعضای عادی هم درز پیدا نمیکنه چون توی اون راههای باریک اینقدر سنگ میندازن که مسدود میشه! منظورم هیچ فرد خاصی نیست ولی افراد گروه چهارم، به راحتی میتونن خودشون رو جزو دسته دوم جا بزنن و احتیاط هم شرط عقله. فیلمهای آموزشی هم فعلاً در آرشیو نهاد ثبت میشه تا وقتی نهاد تشکیل شد، ازطریق سایتش بین اعضا توزیع بشه. بالأخره باید فرقی بین کسانی که کلی هزینه و زمان و انرژی صرف کردن و صدها و شاید بیش از هزار کیلومتر راه اومدن تا توی نشستها شرکت کنن و کسانی که کنار گود نشستن و میگن لنگش کن، وجود داشته باشه. فکر میکنم این قضیه، تعریف دقیق انصاف باشه. درسته؟
کلیات صحبتهای نهاد به بیرون درز پیدا میکنه و به اطلاع اعضا میرسه ولی جزئیات، خیر! کسانی که میگن فاصله ما دوره، دقت کنن که از نقاط دورتر از اونها هم کسانی که هم مجرد بودن و هم خرجشون پای خانواده بود و هم متأهل بودن و کلی مشکلات دیگه داشتن، اومدن توی نشستها شرکت کردن. حالا این دوستمون چون شیرازیه و همسر و فرزند خودم هم شیرازین، یه شوخی باهاشون میکنم: مشکل نیومدن از شیراز، راه دور نیست، نبودن حس و حالشه :چشمک:
خیلیها هم که میگن نشست تهران باشه و...، ببینیم توی نشست سوم چیکار میکنن. اگه خدا بخواد، همه زحمت ثبت و کارهای اداری نهاد رو میدیم به این عزیزان تا دیگه فاصله 4 ساعته رو بهانه نیومدن نکنن!
روی صحبتم با همه اعضای نهاده: وقتی یه فیلم اکران میشه، کسانی که سینما نمیرن و هزینه و وقت و انرژی برای این کار نمیگذارن، باید صبر کنن تا فیلم توی شبکه خانگی توزیع بشه و بعد اون رو تهیه و تماشا کنن و انتظار اینکه کسی از روی پرده براشون ضبط کنه و در اختیارشون بگذاره، عقلانی و منصفانه نیست.
پس یا مثل بقیه، آستینها رو بالا بزنین و یا علی بگین و مشارکت کنین تا سریعتر نهاد شکل بگیره و خودتون هم جزو هیئت مؤسس بشین، یا اینکه صبر کنین نهاد تشکیل بشه و بعد، من خودم شخصاً گزارش تمام کارهای نهاد و تمام مجموعه های آموزشی و... رو تقدیمتون میکنم. به قول معروف، اول برادریتون رو ثابت کنید، بعد ادعای ارث داشته باشین.
-----
موفق باشید.
اقای شهرکی میشه یه درخواست کنم؟؟؟
نشست ها به این صورت باشه بهتر نیست
که ایران رو به 3 بخش شمال مرکز و جنوب تقسیم کنیم که تو این 3 بخش 1 الی 2 شهر مرکز بشن و نشستها توی اون شهر ها برای همون بخش برگزار بشه و بعد بحث های مطرح شده در نشست یا وبلاگنویسی بشه یا پادکست و یا به صورت ویدئوکست انتشار پیدا کنه برای 2 بخشی که نبودن و غائبین همون بخش؟؟؟
اینجوری یه نظم خاصی میگیره نشست ها و نهاد حالا فوقش 6 ماهی یکبار هم توی مرکز یه نشست کلی میزاریم که همه چه از جنوب چه از شمال شرکت کنن
اینجوری مشکل راه و هزینه ها به حداقل میرسه و افراد بیشتریم میتونن شرکت کنن
تا اینکه بدون برنامه توی هر شهر برگزار بشه و عده ای شاکی بشن عده ای راضی باشن
الان مثل از تهران تا بابل چقد راه بوده/3 4 ساعت فکر کنم دوستان از تهران پا نشدن بیان از ما شیرازیا =)) توقع دارید پاشیم بیایم حالا بحث حوصله جدا ولی خب مشکلات شخصی هم هست (نه راه و هزینه)
-
فکر خیلی خوبیه. البته ما از این هم یک قدم جلوتر رفتیم. گفتیم هر کسی میتونه توی شهر خودش برای مکان نشستها و... بطور ثابت جایی رو درنظر بگیره، اعلام آمادگی برای کسب نمایندگی نهاد داشته باشه یا بگه که نشست بعدی رو اونجا بگذاریم. فعلاً نشست بعدی ما تهرانه. بعد از اون اگه خدا بخواد میایم شیراز. اما تا وقتی که نهاد شکل نگرفته و تعداد اعضای هیئت مدیره کم هست، نمیشه چند جا نشست برگزار کنیم. مثلاً خود من، چطوری میتونم همزمان هم تهران باشم، هم شیراز، هم بابل، هم اصفهان؟ بنابراین فعلاً تا وقتی که نهاد شکل نگرفته و نمایندگی رسمی تأسیس نکردیم، مجبوریم با فاصله زمانی بگذاریم که بتونیم در نشستهای مختلف حضور داشته باشیم. موفق باشید.