مشاهده دست آورد نظرسنجی: نظر شما درباره تشکیل چنین نهادی چیست؟

رای دهنده
383. شما نمی توانید در این رای گیری رای بدهید
  • مفید است

326 85.12%
  • نظری ندارم

12 3.13%
  • بی نتیجه است

45 11.75%
نمایش نتایج 1 تا 40 از 2601

نام تاپیک: تشکیل نهاد حمایت از برنامه نویسان

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی

نقل قول: تشکیل نهاد حمایت از برنامه نویسان

دوستان بجای اینهمه توهین، بهتر نیست یکم منطقی صحبت کنیم؟ نا سلامتی برنامه نویس هستیم!
    دقت کنید که نهاد بطور کلی با چند دسته از افراد مواجهه:
    - اعضای هیئت مؤسس و مدیره (کسانی که تا قبل از شکل گیری نهاد، در نشستها شرکت داشتن و بعدش هم در تصمیم گیریها مشارکت داده میشن و البته اعضای گروه بعدی (عادی)، بطور چرخشی برحسب صلاحیت وارد دسته هیئت مدیره - نه مؤسس - و ازش خارج میشن)
    - اعضای عادی (کسانی که صرفاً عضو نهاد میشن تا از مزایای اون استفاده کنن و طبیعتاً تا قبل از تشکیل نهاد، چون هنوز نهادی وجود نداره، حقی برای این دسته از اعضا هم وجود نخواهد داشت)
    - مشتریان (کسانی که سمت مقابل تجارت نهاد هستن و رضایت اونها شرط اصلی بقای نهاده و تا مشتری نباشه، درآمدی هم وجود نداره که نهاد بخواد بطور عادلانه بین اعضا توزیع کنه ولی فعلاً موضوع بحث ما نیستن)
    - اخلالگران (کسانی که قصد ایجاد مشکل در روند تشکیل نهاد و فعالیتش دارن و فعلاً تا قبل از تشکیل نهاد، نادیده میگیریم ولی یه جا فهرستشون رو ثبت میکنیم و وقتی نهاد تشکیل شد، با قوانین حقوقی با این عزیزان کار داریم)
    دقت کنید که در روند حاکم بر حوزه IT کشور، اینقدر موانع بر سر راه تشکیل نهادی اینچنین وجود داره که عملاً فقط چند راه باریک و پر پیچ و خم وجود داره که بتونیم نهاد رو بی دردسر تشکیل بدیم و درنتیجه، تا قبل از تشکیل نهاد، بحثهای داخلی نهاد حتی بین اعضای عادی هم درز پیدا نمیکنه چون توی اون راههای باریک اینقدر سنگ میندازن که مسدود میشه! منظورم هیچ فرد خاصی نیست ولی افراد گروه چهارم، به راحتی میتونن خودشون رو جزو دسته دوم جا بزنن و احتیاط هم شرط عقله. فیلمهای آموزشی هم فعلاً در آرشیو نهاد ثبت میشه تا وقتی نهاد تشکیل شد، ازطریق سایتش بین اعضا توزیع بشه. بالأخره باید فرقی بین کسانی که کلی هزینه و زمان و انرژی صرف کردن و صدها و شاید بیش از هزار کیلومتر راه اومدن تا توی نشستها شرکت کنن و کسانی که کنار گود نشستن و میگن لنگش کن، وجود داشته باشه. فکر میکنم این قضیه، تعریف دقیق انصاف باشه. درسته؟
    کلیات صحبتهای نهاد به بیرون درز پیدا میکنه و به اطلاع اعضا میرسه ولی جزئیات، خیر! کسانی که میگن فاصله ما دوره، دقت کنن که از نقاط دورتر از اونها هم کسانی که هم مجرد بودن و هم خرجشون پای خانواده بود و هم متأهل بودن و کلی مشکلات دیگه داشتن، اومدن توی نشستها شرکت کردن. حالا این دوستمون چون شیرازیه و همسر و فرزند خودم هم شیرازین، یه شوخی باهاشون میکنم: مشکل نیومدن از شیراز، راه دور نیست، نبودن حس و حالشه
    خیلیها هم که میگن نشست تهران باشه و...، ببینیم توی نشست سوم چیکار میکنن. اگه خدا بخواد، همه زحمت ثبت و کارهای اداری نهاد رو میدیم به این عزیزان تا دیگه فاصله 4 ساعته رو بهانه نیومدن نکنن!
    روی صحبتم با همه اعضای نهاده: وقتی یه فیلم اکران میشه، کسانی که سینما نمیرن و هزینه و وقت و انرژی برای این کار نمیگذارن، باید صبر کنن تا فیلم توی شبکه خانگی توزیع بشه و بعد اون رو تهیه و تماشا کنن و انتظار اینکه کسی از روی پرده براشون ضبط کنه و در اختیارشون بگذاره، عقلانی و منصفانه نیست.
    پس یا مثل بقیه، آستینها رو بالا بزنین و یا علی بگین و مشارکت کنین تا سریعتر نهاد شکل بگیره و خودتون هم جزو هیئت مؤسس بشین، یا اینکه صبر کنین نهاد تشکیل بشه و بعد، من خودم شخصاً گزارش تمام کارهای نهاد و تمام مجموعه های آموزشی و... رو تقدیمتون میکنم. به قول معروف، اول برادریتون رو ثابت کنید، بعد ادعای ارث داشته باشین.
    -----
    موفق باشید.
    آخرین ویرایش به وسیله MMSHFE : چهارشنبه 23 مرداد 1392 در 10:39 صبح دلیل: تکمیل توضیحات

تاپیک های مشابه

1. گفتگو: تشکیل گروه برنامه نویسان php برای عرضه نرم افزارهای open source
    نوشته شده توسط dousti_design در بخش PHP
    پاسخ: 28
    آخرین پست: سه شنبه 28 آبان 1392, 11:23 صبح
  2. معرفی یک نرم افزار برای برنامه نویسان VB
    نوشته شده توسط Voldemort در بخش VB.NET
    پاسخ: 0
    آخرین پست: جمعه 06 تیر 1382, 00:08 صبح

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

• شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید