نقل قول: جستجو از چند جدول
سلام مجدد
بزرگوار ما نیاز به راهنمایی های شما داریم
ممنون می شم اگه سوال منو جواب بدید:
دستور Me.Text1.DefaultValue = Me.Text1 فقط برای عدد، جواب داد ولی برای کاراکترها و حروف جواب نمی ده. مشکل کجاست؟
منتظر جواب سوال قبلی هستم. تشکر
نقل قول:
نوشته شده توسط
arman2000
سلام
دستور Me.Text1.DefaultValue = Me.Text1 فقط برای عدد، جواب داد ولی برای کاراکترها و حروف جواب نمی ده. مشکل کجاست؟
سلام
دوست من اگر نوع فيلد شما تكست باشه مشكلي پيش نمياد مگر اينكه در فيلد عددي بخواهين اين كار رو انجام بيدين كه طبيعتا امكانپذير نيست.
.................................
موفق باشيد
سلام دوست من
اتفاقا تکست هم هست ولی برای کاراکترها و حروف جواب نمی ده، فقط برای عدد جواب داد.
نقل قول:
نوشته شده توسط
arman2000
سلام دوست من
اتفاقا تکست هم هست ولی برای کاراکترها و حروف جواب نمی ده، فقط برای عدد جواب داد.
اگر ممكنه نمونه كارتون رو اپلود كنين تا به كمك دوستان بررسي بشه.
نقل قول:
نوشته شده توسط
arman2000
سلام دوست من
ظاهرا اولويت رفرنس ها اين تداخل رو بوجود آورده چون با انتقال رفرنس automation به اولويت پايين ترمشكل برطرف ميشه.
...........................
موفق باشيد
نقل قول:
نوشته شده توسط
arman2000
سلام
فايلي كه آپلود كرده ايد در حالت زيپ شده در حدود 2 مگا بايت ميباشد و دانلود كردن آن قدري طول مي كشد . آن را از حالت زيپ خارج كن و يكبار آن را ار طريق منوي tools\database utilities\compact فشرده سازي و مجدداً آن را در حالت زيپ و از قسمت فايل هاي ضميمه آپلود كن .
موفق باشيد
1 ضمیمه
سلام
همون طوری که فرمودید حجم رو کم کردم
سلام دوست من
بزرگوار ممنون می شم با مثال منظورتون رو متوجه ام کنید
نقل قول:
ظاهرا اولويت رفرنس ها اين تداخل رو بوجود آورده چون با انتقال رفرنس automation به اولويت پايين ترمشكل برطرف ميشه.
3 ضمیمه
نقل قول:
نوشته شده توسط
arman2000
سلام دوست من
بزرگوار ممنون می شم با مثال منظورتون رو متوجه ام کنید
سلام
تصوير p1 الويت رفرنس هاي شما و تصوير p2 اولويت اصلاح شده.
فايل اصلاح شده هم ضميمه گرديد.
.............................
موفق باشيد
دوست من تست كردم ولي بازم فقط برای عدد، جواب داد ولی برای کاراکترها و حروف جواب نمی ده.
سلام
يه نمونه autonumber سفارشي كه در اون مي تونيد به دلخواه هر نوع فالبي رو براي سري اعداد توليد كنين و هم ميتونيد اونو براي سالهاي بعد تغيير و استفاده كنين .
1 ضمیمه
نقل قول:
نوشته شده توسط
arman2000
دوست من تست كردم ولي بازم فقط برای عدد، جواب داد ولی برای کاراکترها و حروف جواب نمی ده.
سلام
با جايگزين كردن اين كد مشكل برطرف ميشه.
Me.tmp.DefaultValue = """" & (Me.tmp) & """"
در اين حالت در فيلد tmp هم عدد وهم كاراكتر جواب ميده.
فايل ضميمه رو ببينيد.
...................
موفق باشيد
1 ضمیمه
دوست عزیزم مثل همیشه پیشنهادتون عالی بود، لذت بردم. واقعا ممنونم، کمک بزرگی به من کردید.
بزرگوار دستور جدید رو که برای فیلدهای دیگه همین فرم با دستور قبلی جابجا کردم پیغام زیر رو می ده