سلام مجدد
بزرگوار ما نیاز به راهنمایی های شما داریم
ممنون می شم اگه سوال منو جواب بدید:
دستور Me.Text1.DefaultValue = Me.Text1 فقط برای عدد، جواب داد ولی برای کاراکترها و حروف جواب نمی ده. مشکل کجاست؟
سلام مجدد
بزرگوار ما نیاز به راهنمایی های شما داریم
ممنون می شم اگه سوال منو جواب بدید:
دستور Me.Text1.DefaultValue = Me.Text1 فقط برای عدد، جواب داد ولی برای کاراکترها و حروف جواب نمی ده. مشکل کجاست؟
منتظر جواب سوال قبلی هستم. تشکر
سلام دوست من
اتفاقا تکست هم هست ولی برای کاراکترها و حروف جواب نمی ده، فقط برای عدد جواب داد.
آخرین ویرایش به وسیله amirzazadeh : پنج شنبه 01 مهر 1389 در 08:05 صبح
سلام
فايلي كه آپلود كرده ايد در حالت زيپ شده در حدود 2 مگا بايت ميباشد و دانلود كردن آن قدري طول مي كشد . آن را از حالت زيپ خارج كن و يكبار آن را ار طريق منوي tools\database utilities\compact فشرده سازي و مجدداً آن را در حالت زيپ و از قسمت فايل هاي ضميمه آپلود كن .
موفق باشيد
سلام
همون طوری که فرمودید حجم رو کم کردم
سلام دوست من
بزرگوار ممنون می شم با مثال منظورتون رو متوجه ام کنید
ظاهرا اولويت رفرنس ها اين تداخل رو بوجود آورده چون با انتقال رفرنس automation به اولويت پايين ترمشكل برطرف ميشه.
دوست من تست كردم ولي بازم فقط برای عدد، جواب داد ولی برای کاراکترها و حروف جواب نمی ده.
سلام
يه نمونه autonumber سفارشي كه در اون مي تونيد به دلخواه هر نوع فالبي رو براي سري اعداد توليد كنين و هم ميتونيد اونو براي سالهاي بعد تغيير و استفاده كنين .
دوست عزیزم مثل همیشه پیشنهادتون عالی بود، لذت بردم. واقعا ممنونم، کمک بزرگی به من کردید.
بزرگوار دستور جدید رو که برای فیلدهای دیگه همین فرم با دستور قبلی جابجا کردم پیغام زیر رو می ده
آخرین ویرایش به وسیله arman2000 : یک شنبه 04 مهر 1389 در 22:18 عصر