-
نقل قول: ایا این قالب قشنگه
سلام دوست عزیز
خوب بود اما خیلی جای کار داره خیلی
ساده کار کردن رو دوست دارم اما سادگیش میزنه تو چشم آماتورش کرده
-
نقل قول:
نوشته شده توسط
pro_man
دوست عزیز از دعوت شما بسیار ممنونم..خیلی دوست دارم من هم همکاری کنم اما اگه دقت کرده باشی من فقط آخر هفته ها میتونم بیام انجمن..اون هم شانسیه که بتونم بیام یا نه.
در رابطه با تیم تشکیل دادن یه نکته بگم:
اول از همه نیاز به یه رهبر خوب دارین تا تیم رو هدایت کنه..اینجوری نباشه که هر کسی یه سازی بزنه.
دوم: نیاز به کسی دارین که فتوشاپ رو خوب بلد باشه و همچنین بتونه یه قالب خوشگل رو طراحی کنه
یک نفر هم باشه تا اون رو به Html تبدیل کنه(به صورت استاندارد)
یک نفر هم که جی کوئری کار کرده نیاز دارین تا اون صفحات Html رو یکم زیباتر کنه تا از حالت خشکی در بیاد.
یک نفر هم واسه سئو سایت نیاز هست(البته شخصی که تبدیل به html میکنه میتونه این کار رو انجام بده)
اگر یه برنامه نویس وب هم گیر بیارین که سایت رو داینامیک کنید خیلی خوب میشه.
--------------------------
می گم یه فکری دارم... می تونیم کلا سعی کنیم از CSS استفاده کنیم... :متفکر: بازم خیلی کارهای جالبی می شه انجام داد...
-
اول از همه سرگروه رو انتخاب کنید
-
سلام دوباره به دوستان عزیزم؛
میدونید دوستان من ایده م چی بود؟ ایده م این بود که به عنوان مثال یک طرح رو بذاریم بعدش از قسمت Header شروع کنیم به طراحی، مثلا بگیم این Header رنگ بندیش خوبه و میشه با همون رنگ بندی خودش ادامه داد. بعد هر کدوم از ما ایده تشکیل اون Header رو بده، مثلا بگه چند تا Div داره، بهتره کدوم slice بعنوان background باشه، نحوه برش PSD هاش چجوری باشه.
برای نظر دادن در مورد رنگ بندی یک روز مهلت داده بشه!
برای اسکلتش دو روز
و برای تبدیل Psd هاش به Html و css بین 2 تا 3 روز
البته وقتهای بالا فقط برای مثلا بخش Header بود؛ ممکنه زیاد باشه که خوب دوستان میتونن نظرات خودشون رو بدن.
-
نقل قول:
نوشته شده توسط
sahel65
سلام دوباره به دوستان عزیزم؛
میدونید دوستان من ایده م چی بود؟ ایده م این بود که به عنوان مثال یک طرح رو بذاریم بعدش از قسمت Header شروع کنیم به طراحی، مثلا بگیم این Header رنگ بندیش خوبه و میشه با همون رنگ بندی خودش ادامه داد. بعد هر کدوم از ما ایده تشکیل اون Header رو بده، مثلا بگه چند تا Div داره، بهتره کدوم slice بعنوان background باشه، نحوه برش PSD هاش چجوری باشه.
برای نظر دادن در مورد رنگ بندی یک روز مهلت داده بشه!
برای اسکلتش دو روز
و برای تبدیل Psd هاش به Html و css بین 2 تا 3 روز
البته وقتهای بالا فقط برای مثلا بخش Header بود؛ ممکنه زیاد باشه که خوب دوستان میتونن نظرات خودشون رو بدن.
دوستان ما اول باید سرگروه رو انتخاب کنید اگه خواستید من سرگروه بشم چون تشکیل دهنده گروه هم من بودم
-
دوستان با اجازه من هم هستم و ميشم سر گروه :قهقهه: :لبخند:
شوخي كردم ولي من هم تو اين پروژه يا آموزش يا هر چي هست با اجازه هستم.
-
نقل قول:
نوشته شده توسط
H:Shojaei
دوستان با اجازه من هم هستم و ميشم سر گروه :قهقهه: :لبخند:
شوخي كردم ولي من هم تو اين پروژه يا آموزش يا هر چي هست با اجازه هستم.
دوستان من از الان سرگرهم و شما چه چیزهایی رو بلدی؟
-
من css3 , html5 رو كامل بلدم كه همه هم بلدن فتوشاپ هم بلدم ولي نميدونم چقدر چون تا حالا خودمو نسنجيدم javascript هم 70% بلدم و PHP و mysql هم بلدم
-
من CSS و HTML و jQuery بلدم... PHP هم بلدم ولی به MySQL مسلط نیستم... طراحی سایت هام رو با Photoshop نکردم ولی Photoshop رو هم تا حدودی بلدم و قبلا کار می کردم...
-
نقل قول:
نوشته شده توسط
IamOverlord
می گم یه فکری دارم... می تونیم کلا سعی کنیم از CSS استفاده کنیم... :متفکر: بازم خیلی کارهای جالبی می شه انجام داد...
آره خوب میشه..ولی اگه جی کوئری بیاد توی کار خیلی خوشگلتر میشه..میتونید از پلاگین های آماده هم استفاده کنید..حالا نیازی نیست که حتما از اول کدنویسی کنید..از کدهای آماده استفاده کنید بهتره
-
به نظر من اصلا از كدهاي آماده استفاده نكنيم اگه قراره اينطوري باشه كه ديگه ما كاري قرار نيست انجام بديم يه نفر طرحو بزنه يكي هم كپي پست كنه ديگه.
بيايد از اول اول اول يه پروژه رو با كمك هم انجام بديم تا از تجربه ي همديگه هم استفاده كنيم و از هيچي توش دريغ نكنيم.
-
این کار بیشت راز بحث و گفتگو نیاز به عمل کردن داره
کلی سایت وجود داره که psd برای دانلود قرار میدن
یک psd دانلود کنید و شروع کنید به طراحی و همه بعد از اتمام طرح خودشونواینجا قرار بدن تا روش بحث و گفتگو بشه تا به بهترین روش برسید
فعلا نیازی هم به سر گروه یا مدیر پروژه نیست
-
نقل قول:
نوشته شده توسط
css-man
این کار بیشت راز بحث و گفتگو نیاز به عمل کردن داره
کلی سایت وجود داره که psd برای دانلود قرار میدن
یک psd دانلود کنید و شروع کنید به طراحی و همه بعد از اتمام طرح خودشونواینجا قرار بدن تا روش بحث و گفتگو بشه تا به بهترین روش برسید
فعلا نیازی هم به سر گروه یا مدیر پروژه نیست
الان ما داریم یک کنترل پنل هم میسازیم پس نیاز به گروه هست
-
به نظرم Photoshop رو فعلا بی خیال شیم... فعلا jQuery - CSS3 - HTML5...
به نظر من طرح رو مشخص کنیم... یکی شروع کنه اون طرح رو خیلی ساده پیاده کنه بذاره این جا... بعد هر کسی هر طور بلده اونو توسعه بده بذاره این جا... از ایده های هم استفاده کنیم یه طرح رو دوباره انتخاب کنیم و به همین ترتیب بریم جلو... چون همزمان که نمی شه هممون مثلا خط دهم رو بنویسیم که!
-
یه موضوع انتخاب کنید و دربارش قالب بسازید
-
دوستان من میکشم کنار کلا ولی اگه سوالی بود بپرسید در خدمتم
-
:متفکر:
همينه ديگه هميشه همين بوده و هست بعد ميگن چرا تو ايران نميشه گروهي كار كرد. :لبخند:
-
خوب پس یکی دیگه بکشه وسط! :لبخند:
موضوع رو هم انتخاب کنید دوستان...
-
نقل قول:
نوشته شده توسط
:متفکر:
همينه ديگه هميشه همين بوده و هست بعد ميگن چرا تو ايران نميشه گروهي كار كرد. :لبخند:
برای اینکه نمیشه خیلی ها با این که تو کار نیستن خودشونو میندازن وسط البته منظور با شما نیست
-
من هستم بچها کی گفته نیستم به عنوان مدیر نیستم
-
نقل قول:
نوشته شده توسط
IamOverlord
خوب پس یکی دیگه بکشه وسط! :لبخند:
موضوع رو هم انتخاب کنید دوستان...
املاک چطوره؟
-
سلام دوستان؛
شبتون بخیر؛ امیدوارم حالتون خوب خوب باشه.
اولا از دیدن این پیغام واقعا ناراحت شدم.
نقل قول:
دوستان من میکشم کنار کلا ولی اگه سوالی بود بپرسید در خدمتم
چرا به همین زودی؟ اولا یه مقدار قدرت تحمل مخالف رو داشته باشین(که خودم شاید نداشته باشم) و آستانه تحملم کم شده ؛ ثانیا من نظر رو قبول ندارم:
نقل قول:
به نظرم Photoshop رو فعلا بی خیال شیم... فعلا jQuery - CSS3 - HTML5...
آقا IamOverlord فعلا ما مبتدی هستیم؛ میخوایم از ابتدا یا شاید هم متوسط شروع کنیم؛ پس اجازه بدین گام به گام میریم جلو. :تشویق::تشویق::تشویق:
فقط من اگه بتونم حتما روزی یک ساعت میام اینجا؛ خیلی دوست دارم یاد بگیرم ولی روزی ده ساعت کار بیرون از خونه + سایر دغدغه های زندگی ما ایرانیها ممکنه گاهی روزها انرژیم رو بگیره؛ هرچند سعی می کنم حتما حتما بیام و از شما دوستان عزیزم مطالب زیادی یاد بگیرم.
میگم من مبتدی هستم و زیاد وارد نیستم ولی خب تا جایی که بتونم میام و اگه کمکی از دستم بربیاد حتما انجام میدم.
تا چند دقیقه دیگه یه قالب قرار میدم و میگم چیکار کنیم.
ضمنا با سرگروهی آقای mohamad_torabi من مخالفتی ندارم؛ چون دوست داره باشه و آغاز کننده این تاپیک هم بوده؛ ولی بهرحال هدفمون یکی هست و تا جایی که شما باشین من هم هستم.
-
دوستان اول کامل همه نظر بدید که می خواهید من سرگروه باشم یا نه؟
-
درود به همه بهتره از bootstrap برای css استفاده کنید
اولین کار موضوع رو پیدا کنید .
نمیدونم میخواید فقط قالب بسازید یا اینکه یه سیستم مدیریت محتوا با php ؟
املاک نظری جالبی نیست یه چیزی باشه که دیگران هم توش بتونن ایده بدن و اشنا باشن بهش
-
نقل قول:
نوشته شده توسط
storm_saeed
درود به همه بهتره از bootstrap برای css استفاده کنید
اولین کار موضوع رو پیدا کنید .
نمیدونم میخواید فقط قالب بسازید یا اینکه یه سیستم مدیریت محتوا با php ؟
املاک نظری جالبی نیست یه چیزی باشه که دیگران هم توش بتونن ایده بدن و اشنا باشن بهش
مشکل اینجاست که خیلی ها گفتن ما هم هستیم ولی هیچ کاری نمیکنن
-
بالا خره يه نفر واسه زدن حرف آخر لازمه ديگه آره شما باشيد چه بهتر.
راستي شما كه از ما پرسيديد چي بلديم اجازه بدين ما هم از شما بپرسيم ديگه. يعني همه ي دوستاني كه موافقن با اين كار بگن كه شروع كنيم ديگه.
-
نیازی به سرگروه نیست چون اخرش دعوا میشه بعدشم کار نوشتن یه سیستم خفن نیست که یه قالبه
حرف آخرو با نظر سنجی بزنید تا بتونید یکم هماهنگی کارگروهیتون بالا بره
-
2 ضمیمه
دوستان این شکل رو که برش خورده بالا یا همون Header تمپلت نمونه هستش ببینید:
ضمیمه 107505
این Template رو هم قرار دادم تا دانلودش کنید ولی با اجازتون فایل css ش رو برداشتم تا اول خودمون بریم جلو و بعدش ببینیم خودشون چجوری کار کردن.
اگه خواستید بگید تا بذارم؛ ضمنا چون اولین کاری هست که میخوایم شروع کنیم عکس زیادی نداره که بخوایم تکه تکه ش کنیم ؛ شامل 3 تا عکس بیشتر نیست که خب از همونا میشه برای طراحی استفاده کرد.
-------
خب حالا میشه بگید به چه صورتی header بالا رو طراحی کنیم؟ شامل چند تا DIV میشه؟ و نحوه ایجادش به چه شکلی بهتره؟
از نظر رنگ فکر کنم خودش خوب انتخاب کرده و نیازی به تغییر رنگش نیست.
بازهم اساتید نظر بدن.
-
نقل قول:
نوشته شده توسط
sahel65
ضمیمه 107505
این Template رو هم قرار دادم تا دانلودش کنید ولی با اجازتون فایل css ش رو برداشتم تا اول خودمون بریم جلو و بعدش ببینیم خودشون چجوری کار کردن.
اگه خواستید بگید تا بذارم؛ ضمنا چون اولین کاری هست که میخوایم شروع کنیم عکس زیادی نداره که بخوایم تکه تکه ش کنیم ؛ شامل 3 تا عکس بیشتر نیست که خب از همونا میشه برای طراحی استفاده کرد.
-------
خب حالا میشه بگید به چه صورتی header بالا رو طراحی کنیم؟ شامل چند تا DIV میشه؟ و نحوه ایجادش به چه شکلی بهتره؟
بازهم اساتید نظر بدن.
یه عکس از کل قالب بزارید بدونیم باید چیکار کنیم
-
در ضمن قرار شد یه موضوع انتخاب کنیم و خودمون از پایه کد بنویسیم
-
نقل قول:
نوشته شده توسط
storm_saeed
نیازی به سرگروه نیست چون اخرش دعوا میشه بعدشم کار نوشتن یه سیستم خفن نیست که یه قالبه
پس سر يه قالب هم كسي نمياد دعوا كنه ديگه ميكنه منفعتي كه تو اين كار نيست كه بگيم كي باشه و بعد واسش دعوا بشه.
-
نقل قول:
نوشته شده توسط
بالا خره يه نفر واسه زدن حرف آخر لازمه ديگه آره شما باشيد چه بهتر.
راستي شما كه از ما پرسيديد چي بلديم اجازه بدين ما هم از شما بپرسيم ديگه. يعني همه ي دوستاني كه موافقن با اين كار بگن كه شروع كنيم ديگه.
من html و css و jQuery و فتوشاب بلدم
-
نقل قول:
نوشته شده توسط
storm_saeed
حرف آخرو با نظر سنجی بزنید تا بتونید یکم هماهنگی کارگروهیتون بالا بره
یعنی ماها کارمون به جایی میرسه که سر یه قالب دعوا کنیم
-
نقل قول:
نوشته شده توسط
sahel65
ضمیمه 107505
-------
بازهم اساتید نظر بدن.
به نظر من هم كاملا از پايه باشه بهتره يعني ايدش هم مال خودمون باشه از 0.
-
منظور از دعوا کل کل بود
حالا میخواید سر چه موضوعی باشه ؟ روی کدوم سیستم مدیریت محتواست؟
درضمن اونی که sahel65 داده فک نکنم جالب باشه
-
یه ایده و موضوع بدبد که از 0 بنویسیم نه اینکه قالب اماده رو css هاشو بنویسیم
-
آموزش طراحی وب چطوره؟
یا یک شرکت طراحی وب
-
نقل قول:
نوشته شده توسط
storm_saeed
آموزش طراحی وب چطوره؟
یا یک شرکت طراحی وب
موافقم نظر بقیه چیه؟
-
نقل قول:
درضمن اونی که sahel65 داده فک نکنم جالب باشه
دوست عزیز storm_saeed ازت ممنونم که نظر دادی. میدونی هدفم این بود که ببینیم چجوری میشه یک قالب رو طراحیش کرد.
اینجوری که همه مون رو یه طرح کار کنیم باعث میشه که یواش یواش با ایده های مختلف آشنا شده و بهترینش رو انتخاب کنیم ؛ که خوب اینجوری استانداردترین هم انتخاب میشه و طی چند مرحله به همدیگه نزدیکتر میشه ایده هامون.
ولی هر جور که دوستان می پسندن ؛ ما هم تابع جمعیم.
-
نقل قول:
نوشته شده توسط
sahel65
دوست عزیز storm_saeed ازت ممنونم که نظر دادی. میدونی هدفم این بود که ببینیم چجوری میشه یک قالب رو طراحیش کرد.
اینجوری که همه مون رو یه طرح کار کنیم باعث میشه که یواش یواش با ایده های مختلف آشنا شده و بهترینش رو انتخاب کنیم ؛ که خوب اینجوری استانداردترین هم انتخاب میشه و طی چند مرحله به همدیگه نزدیکتر میشه ایده هامون.
ولی هر جور که دوستان می پسندن ؛ ما هم تابع جمعیم.
شما یه وقت ناراحت نشده باشی دوستان فقط گفتن از صفر بنویسیم بهتره