سلام دوست عزیز
خوب بود اما خیلی جای کار داره خیلی
ساده کار کردن رو دوست دارم اما سادگیش میزنه تو چشم آماتورش کرده
سلام دوست عزیز
خوب بود اما خیلی جای کار داره خیلی
ساده کار کردن رو دوست دارم اما سادگیش میزنه تو چشم آماتورش کرده
اول از همه سرگروه رو انتخاب کنید
سلام دوباره به دوستان عزیزم؛
میدونید دوستان من ایده م چی بود؟ ایده م این بود که به عنوان مثال یک طرح رو بذاریم بعدش از قسمت Header شروع کنیم به طراحی، مثلا بگیم این Header رنگ بندیش خوبه و میشه با همون رنگ بندی خودش ادامه داد. بعد هر کدوم از ما ایده تشکیل اون Header رو بده، مثلا بگه چند تا Div داره، بهتره کدوم slice بعنوان background باشه، نحوه برش PSD هاش چجوری باشه.
برای نظر دادن در مورد رنگ بندی یک روز مهلت داده بشه!
برای اسکلتش دو روز
و برای تبدیل Psd هاش به Html و css بین 2 تا 3 روز
البته وقتهای بالا فقط برای مثلا بخش Header بود؛ ممکنه زیاد باشه که خوب دوستان میتونن نظرات خودشون رو بدن.
دوستان با اجازه من هم هستم و ميشم سر گروه![]()
شوخي كردم ولي من هم تو اين پروژه يا آموزش يا هر چي هست با اجازه هستم.
من css3 , html5 رو كامل بلدم كه همه هم بلدن فتوشاپ هم بلدم ولي نميدونم چقدر چون تا حالا خودمو نسنجيدم javascript هم 70% بلدم و PHP و mysql هم بلدم
آخرین ویرایش به وسیله H:Shojaei : پنج شنبه 27 تیر 1392 در 21:20 عصر
من CSS و HTML و jQuery بلدم... PHP هم بلدم ولی به MySQL مسلط نیستم... طراحی سایت هام رو با Photoshop نکردم ولی Photoshop رو هم تا حدودی بلدم و قبلا کار می کردم...
به نظر من اصلا از كدهاي آماده استفاده نكنيم اگه قراره اينطوري باشه كه ديگه ما كاري قرار نيست انجام بديم يه نفر طرحو بزنه يكي هم كپي پست كنه ديگه.
بيايد از اول اول اول يه پروژه رو با كمك هم انجام بديم تا از تجربه ي همديگه هم استفاده كنيم و از هيچي توش دريغ نكنيم.
این کار بیشت راز بحث و گفتگو نیاز به عمل کردن داره
کلی سایت وجود داره که psd برای دانلود قرار میدن
یک psd دانلود کنید و شروع کنید به طراحی و همه بعد از اتمام طرح خودشونواینجا قرار بدن تا روش بحث و گفتگو بشه تا به بهترین روش برسید
فعلا نیازی هم به سر گروه یا مدیر پروژه نیست
به نظرم Photoshop رو فعلا بی خیال شیم... فعلا jQuery - CSS3 - HTML5...
به نظر من طرح رو مشخص کنیم... یکی شروع کنه اون طرح رو خیلی ساده پیاده کنه بذاره این جا... بعد هر کسی هر طور بلده اونو توسعه بده بذاره این جا... از ایده های هم استفاده کنیم یه طرح رو دوباره انتخاب کنیم و به همین ترتیب بریم جلو... چون همزمان که نمی شه هممون مثلا خط دهم رو بنویسیم که!
یه موضوع انتخاب کنید و دربارش قالب بسازید
دوستان من میکشم کنار کلا ولی اگه سوالی بود بپرسید در خدمتم
همينه ديگه هميشه همين بوده و هست بعد ميگن چرا تو ايران نميشه گروهي كار كرد.![]()
خوب پس یکی دیگه بکشه وسط!
موضوع رو هم انتخاب کنید دوستان...
من هستم بچها کی گفته نیستم به عنوان مدیر نیستم
سلام دوستان؛
شبتون بخیر؛ امیدوارم حالتون خوب خوب باشه.
اولا از دیدن این پیغام واقعا ناراحت شدم.
چرا به همین زودی؟ اولا یه مقدار قدرت تحمل مخالف رو داشته باشین(که خودم شاید نداشته باشم) و آستانه تحملم کم شده ؛ ثانیا من نظر رو قبول ندارم:دوستان من میکشم کنار کلا ولی اگه سوالی بود بپرسید در خدمتم
آقا IamOverlord فعلا ما مبتدی هستیم؛ میخوایم از ابتدا یا شاید هم متوسط شروع کنیم؛ پس اجازه بدین گام به گام میریم جلو.به نظرم Photoshop رو فعلا بی خیال شیم... فعلا jQuery - CSS3 - HTML5...
فقط من اگه بتونم حتما روزی یک ساعت میام اینجا؛ خیلی دوست دارم یاد بگیرم ولی روزی ده ساعت کار بیرون از خونه + سایر دغدغه های زندگی ما ایرانیها ممکنه گاهی روزها انرژیم رو بگیره؛ هرچند سعی می کنم حتما حتما بیام و از شما دوستان عزیزم مطالب زیادی یاد بگیرم.
میگم من مبتدی هستم و زیاد وارد نیستم ولی خب تا جایی که بتونم میام و اگه کمکی از دستم بربیاد حتما انجام میدم.
تا چند دقیقه دیگه یه قالب قرار میدم و میگم چیکار کنیم.
ضمنا با سرگروهی آقای mohamad_torabi من مخالفتی ندارم؛ چون دوست داره باشه و آغاز کننده این تاپیک هم بوده؛ ولی بهرحال هدفمون یکی هست و تا جایی که شما باشین من هم هستم.
دوستان اول کامل همه نظر بدید که می خواهید من سرگروه باشم یا نه؟
درود به همه بهتره از bootstrap برای css استفاده کنید
اولین کار موضوع رو پیدا کنید .
نمیدونم میخواید فقط قالب بسازید یا اینکه یه سیستم مدیریت محتوا با php ؟
املاک نظری جالبی نیست یه چیزی باشه که دیگران هم توش بتونن ایده بدن و اشنا باشن بهش
بالا خره يه نفر واسه زدن حرف آخر لازمه ديگه آره شما باشيد چه بهتر.
راستي شما كه از ما پرسيديد چي بلديم اجازه بدين ما هم از شما بپرسيم ديگه. يعني همه ي دوستاني كه موافقن با اين كار بگن كه شروع كنيم ديگه.
نیازی به سرگروه نیست چون اخرش دعوا میشه بعدشم کار نوشتن یه سیستم خفن نیست که یه قالبه
حرف آخرو با نظر سنجی بزنید تا بتونید یکم هماهنگی کارگروهیتون بالا بره
دوستان این شکل رو که برش خورده بالا یا همون Header تمپلت نمونه هستش ببینید:
PicTem-1-Header.jpg
این Template رو هم قرار دادم تا دانلودش کنید ولی با اجازتون فایل css ش رو برداشتم تا اول خودمون بریم جلو و بعدش ببینیم خودشون چجوری کار کردن.
اگه خواستید بگید تا بذارم؛ ضمنا چون اولین کاری هست که میخوایم شروع کنیم عکس زیادی نداره که بخوایم تکه تکه ش کنیم ؛ شامل 3 تا عکس بیشتر نیست که خب از همونا میشه برای طراحی استفاده کرد.
-------
خب حالا میشه بگید به چه صورتی header بالا رو طراحی کنیم؟ شامل چند تا DIV میشه؟ و نحوه ایجادش به چه شکلی بهتره؟
از نظر رنگ فکر کنم خودش خوب انتخاب کرده و نیازی به تغییر رنگش نیست.
بازهم اساتید نظر بدن.
در ضمن قرار شد یه موضوع انتخاب کنیم و خودمون از پایه کد بنویسیم
منظور از دعوا کل کل بود
حالا میخواید سر چه موضوعی باشه ؟ روی کدوم سیستم مدیریت محتواست؟
درضمن اونی که sahel65 داده فک نکنم جالب باشه
یه ایده و موضوع بدبد که از 0 بنویسیم نه اینکه قالب اماده رو css هاشو بنویسیم
آموزش طراحی وب چطوره؟
یا یک شرکت طراحی وب
دوست عزیز storm_saeed ازت ممنونم که نظر دادی. میدونی هدفم این بود که ببینیم چجوری میشه یک قالب رو طراحیش کرد.درضمن اونی که sahel65 داده فک نکنم جالب باشه
اینجوری که همه مون رو یه طرح کار کنیم باعث میشه که یواش یواش با ایده های مختلف آشنا شده و بهترینش رو انتخاب کنیم ؛ که خوب اینجوری استانداردترین هم انتخاب میشه و طی چند مرحله به همدیگه نزدیکتر میشه ایده هامون.
ولی هر جور که دوستان می پسندن ؛ ما هم تابع جمعیم.