-
نقل قول: بحث و گفتگو در مورد سریال هوش سیاه 2 ، حمایت از برنامه نویسان در این سریال
نقل قول:
نوشته شده توسط
mojtaba5
خب همونطور که همتون میدونید سریال زیبای هوش سیاه 2 که در مورد هک و امنیت و مسائل مربوط به این حوزه هست هم اکنون در حال پخش هست.
در سکانسی از این سریال شاهد حمایت از برنامه نویسان بودیم و گفته شد بخاطر اینکه هزینه برنامه نویس رو هنوز ندادن اونا هم حاضر به ادامه همکاری نبودن.
میخوایم توی این تاپیک کمی تخصصی تر به مسائل رخ داده در این سریال صحبت کنیم.
به نظر شما کارایی که کاظمی تو زندان میکرد تا چه حد قابل قبول و قابل باور بود؟
سلام برادر این فیلم که میبینید من اصلاً نمیبینم چون سریال ایرانی از نظر من فیلم و سریال ایران ارزش دیدن نداره چون همه چیز درونش دروغ هستش و در کشور ایران هک رو یه گناه میدونن اگه کسی میخواد هک رو یاد بگیره و برای تفریح هک انجام بده و قسط آسیب رسوندن نداشته باشه وقتی ماموران امنیتی از هک کسی خبر دار میشن مریزن خونه شون و کل خانوده رو دستگیر میکنن و همه رو بدون کسی متوجه بیشه عدام میکنن بی این خاطر هک تو ایران جایی نداره که بخواهیم راجبش بس کنیم وقتی به گشمون میرسه یه بچه 16 سال میکروسفات رو هک کنه و بیل میره اون رو پیدا میکنه و به هش خانه زندگی و ماشین کار میده و همین طور بچه هم درس میخونه هم بهترین کار رو داره چه چی سیستم بازی بیل هک کرده حالا یه نفر ناشی باشه یا وارد گیریش بیارن کلی وصلی دیگه به هش میچسبونن و غلط های اضافه خودشون رو هم میندازن گردن طرف و سعی میکنن طرف رو سرعی ادام کنن این فرق کشور ما هستش کشور دیگه برای هکر ارزش قاعل هستن و کشور ایران برای هکر حکم ادم رو ارزش قاعل هستش و من به هیچ عنوان این فیلم و سریال ر پیتی ایرانی رو قبول ندارم در صورتی که پدر خودم هم تو سینما هستش فیلم های پدرم هم نگاه نمیکنم.
-
نقل قول: بحث و گفتگو در مورد سریال هوش سیاه 2 ، حمایت از برنامه نویسان در این سریال
با تاپیک های که من خودم فهمیدم یه عده ناشی سریال رو ساختن اگه بتونم برم سر پشت صحنه این سریال تو همون جا تریپت مسخره کردن رو ور میدارم و حسابی مسخره میکنم هم کارگردان رو و هم مهندسی که گقتی با دستور dir در cmd عمل هک رو انجام بده آخه dir دستور جستجو هستش که بخواهی فایل داخل کامپیوتر رو بگرده ببینی چی فایل تو درایو با چه حجمی هستش نه اینکه هک انجام بده حداقل از دتسور ipconfig ya netstat ya یا از telnet یا remote استفاده میکرد میگفتی از هک باریشه آخه میگه با dir هک میکنن زایه های هستن تو این فیلم.
-
بچه ها امشب نشون داد یا نه؟ :دی
-
بچه ها یه پیش ناهاد دارم به جایی اینکه این سریال رو ببینید برید سریال nikita رو ببنید سریال خیلی قشنگی طرف بیرکف با کامپیوتریش دهن همه رو سرویس کرده همه جا رو هک میکنه و کسی متوجه نمیشه چی بیشه گند بزنه تو هک و همه شون هم تو هک حرفه ای هستن حتماً سریال نیکیتا رو ببنید این هم ادرسش رایگان هم هستش کل فیلم و سریال هاش http://www.mykavirmusic70.com/catego...%D9%84-nikita/
این سریال لذتش بیشتره تا سریال مسخره هوش سیاه .
-
نقل قول:
نوشته شده توسط
youngold
مایکروسافت باید چه کار بکنه اونوقت؟
مایکروسافت بیاد منو باد بزنه یکذره تفکر کن اخه
-
بچه ها من نوشته ها تون رو خواندن خداوکیلی یه عده ضایه دارن فیلم میسازن آخه با css میگه میشه کتاب خانه ساخت چرا میشه منو دسته بنده کتاب خانه رو ساخت و کد های css رو داد به html و از js هم برای زیبا سازیش و جلو قرار دادن استفاده کرد ولی دیگه نمیشه سایت داینامیک ساخت من خودم هم js,css,html و php کار کردم یه خورده با دیتتابیس آخه css و html که به دیتابیس وصل نمیشه js رو میشه گفت اگه بخواهی فقط به دیتابیس وصل شد باید 100 خط کد نوشت دهن سرویسیش زیاد حالا طرف از .net استفاده میکنه یا dremwevar یا برنامه اش گرون بود نخریدن روی سیستم نصب کنن و طرف با notepad طراحی میکنه میخوام ببنیم درصد خسیس بازی این فیلم چقدر هستش جداً سریال arrow هم حرف نداره در مورد هک هستش یه خورده . جداً بچه این سریال هوش سریال چند تا سوتی داده اون موقع که میخوان تصاویر مجرم نشان بدن با power point نشان میدن یعنی عکس های رو داخل power point نشان میدن و طرف موقع وارد کردن اطلاعات داخل ورد داشت اطلاعات رو وارد میکرد من مودم یه سازمان امنیتی آخه میاد از ویندوز استفاده میکنم برنامه های واژه پرداز حداقل یه لینوکس بود یه چیزی چند تا برنامه معمولی رو باز کردن به خودشون هم میگن هکر اون پکر هم نیستن چه بریسه هکر.
-
درسته تخیلش زیاده ولی من خییلی این سریالو دوس دارم
-
نقل قول:
نوشته شده توسط
davidrobert
بچه ها من نوشته ها تون رو خواندن خداوکیلی یه عده ضایه دارن فیلم میسازن آخه با css میگه میشه کتاب خانه ساخت چرا میشه منو دسته بنده کتاب خانه رو ساخت و کد های css رو داد به html و از js هم برای زیبا سازیش و جلو قرار دادن استفاده کرد ولی دیگه نمیشه سایت داینامیک ساخت من خودم هم js,css,html و php کار کردم یه خورده با دیتتابیس آخه css و html که به دیتابیس وصل نمیشه js رو میشه گفت اگه بخواهی فقط به دیتابیس وصل شد باید 100 خط کد نوشت دهن سرویسیش زیاد حالا طرف از .net استفاده میکنه یا dremwevar یا برنامه اش گرون بود نخریدن روی سیستم نصب کنن و طرف با notepad طراحی میکنه میخوام ببنیم درصد خسیس بازی این فیلم چقدر هستش جداً سریال arrow هم حرف نداره در مورد هک هستش یه خورده . جداً بچه این سریال هوش سریال چند تا سوتی داده اون موقع که میخوان تصاویر مجرم نشان بدن با power point نشان میدن یعنی عکس های رو داخل power point نشان میدن و طرف موقع وارد کردن اطلاعات داخل ورد داشت اطلاعات رو وارد میکرد من مودم یه سازمان امنیتی آخه میاد از ویندوز استفاده میکنم برنامه های واژه پرداز حداقل یه لینوکس بود یه چیزی چند تا برنامه معمولی رو باز کردن به خودشون هم میگن هکر اون پکر هم نیستن چه بریسه هکر.
موافقتم خراب!!!!!!!!!!!!!!!!
-
آقا کلا ماها خیلی خیلی بد بین هستیم...
اگر در کنار 99 تا بدی 1 خوبی وجود داشت باید اونو bold کرد ولی ماها برعکسیم...
از تیم ملی ایران که نمیشه توقع فوتبال برزیل و آرژانتین را داشت...
بیایید خوشبین باشیم و به هم انرژی مثبت بدیم و باعث پیشرفت و دلگرمی همدیگه باشیم...
-
نقل قول:
نوشته شده توسط
davidrobert
بابا واسه یه فیلم خودتون رو عصبی نکنید. :بامزه:
کامران توی زندان بود و توی پروندش ثبت شده بود که اکیدا کامپیوتر ندن دستش.
حالا من نمیدونم که اون CSS واسه برنامه کتابخانه بد یا نه. حالا ما فرض رو بر این میزاریم که برنامه واسه کتاب خونه بوده و واسش هیچ برنامه ای برای برناه نویسی نصب نکرده بودم(سربازه گفت میدم بچه های آی تی واست نصب کنن اما دیگه نشون نداد " ما میگیم نصب نکردن واسش")
به نظر شما کسی که ضریب هوشیش از Bill Gates بیشتر باشه (حرف میزننا :| ) نمیتونه با وب و مخلفاتش :دی یک برنامه کتاب خونه بسازه؟
-
سلام ؛ نسبت به سریال های ایرانی بهتره . وقتی نگاش میکنم یاد Prison Break میوفتم ! کلا هک رو مسخره کردن هر کی از اونور میاد میگه من هکرم .
حتی در اکثر سریال های خارجی هم اینطوریه . مثلا سریال Arrow یارو دختره میگه من همین الان CIA رو هک میکنم(کمتر از 5 مین هک میکنه ! ، صفحه کامپیوتر هم نشون نمیده !) . خدا وکیلی نمیدونم چی فکر کردن.
-
بابا تازه این خوبه!چند وقت پیش یه فیلمی نشون داد(اسمش خاطرم نیست،اونیکه حمید رضا پگاه و کورش تهامی در نقش یه مهندس کامپیوتر!توش بودتوش بود)بقول صاحبکارم!لامصب!!هی با یه بچه دبیرستانی مشورت می کردن کاش!یارو مثلا داشت با عامل بیگانه حرف می چتید!مدیا پلیر رو باز کرده بودن و این جواب فایل صوتی از پیش ضبط شده رو میداد!!!
-
بهرحال اسمش روشه "فیلم"
چه prison چه arrow (خالی بندی محض)چه هوش سیاه (استاد سوتی ها و فراهم کنننده ی اسباب خنده ما ها!!!)
-
سریال نیکیتا رو ببنید سیستم که هم میکنن کامپیوتر طرف نشان میدن سیستم رو هک کردن تازه اونجا هستش زنه داره گزارش میده و تلبت هم دستش هستش بدبخت داره پرنده گان خشمگین بازی میکنه میخواد ریئسش متوجه نشه گرفته سمت خودش و تو فیلم های خارجی دیده طرف با تبلت میره پیش رئیسش و گزاراش میده اینم گفته با تبلت بره کلاس داره همون طوری که خارجی ها با تبلت میرن گزاراش میدن اینم با تبلت رفته گزاراش میده .
-
نقل قول:
نوشته شده توسط
_behnam_
بابا واسه یه فیلم خودتون رو عصبی نکنید. :بامزه:
کامران توی زندان بود و توی پروندش ثبت شده بود که اکیدا کامپیوتر ندن دستش.
حالا من نمیدونم که اون CSS واسه برنامه کتابخانه بد یا نه. حالا ما فرض رو بر این میزاریم که برنامه واسه کتاب خونه بوده و واسش هیچ برنامه ای برای برناه نویسی نصب نکرده بودم(سربازه گفت میدم بچه های آی تی واست نصب کنن اما دیگه نشون نداد " ما میگیم نصب نکردن واسش")
به نظر شما کسی که ضریب هوشیش از Bill Gates بیشتر باشه (حرف میزننا :| ) نمیتونه با وب و مخلفاتش :دی یک برنامه کتاب خونه بسازه؟
برادر میشه با وب صفحه اینترنتی ساخت با notepad هم میشه ساخت ولی چرا با css کار css فقط طراحی زیبا سازی هستش مثل ساخت منو ، تصویر جلو اوردن و غیره ولی باید در صفحه html اطلاعات رو نشان بدن نه اینکه در css خود css در کل هیچ چیزی رو نشان نمیده میگه اینکه لینک بیشه به صفحه html حداقل با notepad انجام بده یه چیزی میگم گروه it گدا هستن یه برنامه ندادن ولی notepad هستش حداقل با notepad درست بسازه صفحه statoc رو ولی بر ای هر مطلب چقدر باید طراحی کنه دهنش سریسی طرف حداقل php کار کنه و سایت کتاب خانه رو پویا بسازه و خودش اطلاعات بره صفحه بعد که با مشکل ذخیره اطلاعات بر خورد نکونه.
-
این یارو 2 سال گذاشته واسه بریدن یه آهن با سوهان :دی خدا میدونه چه آدم چتی هست :)) دیگه میخواستی دهن خودشو سرویس نکنه با کامپیوتر :لبخند:
-
این کدی که دیشب داشت میزد vb بود؟
-
کلا ارزش دیدن نداره جک بیشترم تو فاز علمی تخیلی توهمی سیر میکنه :لبخند:
-
نقل قول:
نوشته شده توسط
mojtaba5
این کدی که دیشب داشت میزد vb بود؟
انگار من دیدم یه سینتکس تو مایه های سیشارپ یا جاوا بود شایدم اشتباه دیدم
-
فیلم خوبی هست اولین فیلمی هست که در زمینه رایانه میسازن ولی حیف که کپیه حیف
برید سریال نیکیتا رو ببینید میفهمید چی میگم!
حتی داستان فیلم هم از روی اون کپی کردن البته هوش سیاه قطره ای است در برابر دریا (نیکیتا)
-------------
توی نیکیتا پرسی (مالک واحد) تمام اطلاعات رو توی هارد مخصوصی ثبت کرده و ازش علیه دولت برای زنده موندن خودش استفاده میکنه اینجا هم کاضمی خودشو برای نجات دادن انداخت زندان
چیدمان مانیتور های روی دیوار هم کپی از نیکیتا هستش
خدایی سریال نیکیتا خیلی توپه :لبخند:
-
نقل قول:
نوشته شده توسط
davidrobert
بچه ها یه پیش ناهاد دارم به جایی اینکه این سریال رو ببینید برید سریال nikita رو ببنید سریال خیلی قشنگی طرف بیرکف با کامپیوتریش دهن همه رو سرویس کرده همه جا رو هک میکنه و کسی متوجه نمیشه چی بیشه گند بزنه تو هک و همه شون هم تو هک حرفه ای هستن حتماً سریال نیکیتا رو ببنید این هم ادرسش رایگان هم هستش کل فیلم و سریال هاش
http://www.mykavirmusic70.com/catego...%D9%84-nikita/
این سریال لذتش بیشتره تا سریال مسخره هوش سیاه .
کاملا موافقم فصل چهارمش قراره پاییز بیاد آخرته سریاله واقعا امنیت و شبکه یعنی این!کل سیستم ها دارای سیستم عامل و برنامه های مخصوص هستن ن مثل این هوش سیاه بیان از ویندوز استفاده کنن درضمن توی این هوش سیاه میان فقط log رو چک میکنن هیچ کاری دیگه بلد نیستن برید نیکیتا رو ببینید نظرتون عوض میشه یارو بیرکوف مغز دختره رو هک میکنه
-
انجمن تخصیصی فیلم و سریال برنامه نویس:قهقهه:
-
نقل قول:
نوشته شده توسط
__UFNHGGI_H__
:قهقهه::قهقهه:
-
نقل قول:
نوشته شده توسط
Maisam200
:قهقهه::قهقهه:
دهن سرویس تو اینجا چیکار میکنی؟:قهقهه:
-
نقل قول:
نوشته شده توسط
barnamenevisjavan
کاملا موافقم فصل چهارمش قراره پاییز بیاد آخرته سریاله واقعا امنیت و شبکه یعنی این!کل سیستم ها دارای سیستم عامل و برنامه های مخصوص هستن ن مثل این هوش سیاه بیان از ویندوز استفاده کنن درضمن توی این هوش سیاه میان فقط log رو چک میکنن هیچ کاری دیگه بلد نیستن برید نیکیتا رو ببینید نظرتون عوض میشه یارو بیرکوف مغز دختره رو هک میکنه
باز خوبه یه ذره قالب این فیلم های آبگوشتی از عشق و عاشقی و... بیرون اومد
نقل قول:
خوب گفتی داداش:قهقهه::قهقهه::قهقهه::ق قهه::قهقهه:
-
لطفا poll بزارید با این گزینه ها:
Alice In Wonderland/آلیس در سرزمین عجایب
Black Intelligence/هوش سیاه
24/بیست و چهار
Matrix/ماتریکس
Revolution/انقلاب
The Social Network/شبکه اجتماعی
قول میدم هوش سیاه آخر بشه.
-
نقل قول:
نوشته شده توسط
FastCode
لطفا poll بزارید با این گزینه ها:
Alice In Wonderland/آلیس در سرزمین عجایب
Black Intelligence/هوش سیاه
24/بیست و چهار
Matrix/ماتریکس
Revolution/انقلاب
The Social Network/شبکه اجتماعی
قول میدم هوش سیاه آخر بشه.
مطمئنا وقتی با فیلم های خارجی مقایسش کنیم آخر می شه ولی با فیلم های ایرانی که صدا و سیما پخش می کنه شاید حتی اول هم بشه . در ضمن ماتریکس جزو 250 فیلم برتر دنیاست و مقایسش با هوش سیاه مثل مقایسه ی خورشید با ماه هست .
-
من فکر میکنم بیشتر شبیه مقایسه خورشید با یک تیکه ماهواره مرده باشه.
واقعا چه فکری میکنند؟میخوان آخرش به کجا برسن؟تمشک طلایی؟البته با دلار ۳.۵ی الان باید ۱۷ هزار تومنی شده باشه.
Revolution با اینکه اصلا به کامپیوتر ربطی نداره از ksh و اینترفیس ptp و صد تا چیز واقعی دیگه استفاده کرد.
فقط تنها اشتباهشون این بود که کدی که برای یک سیستم عامل نشون دادن با اینکه low-level بود مشخصا user-space بود.
و بله همه رو توی ۱ دهم ثانیه که دوربین از روی مانیتور رد شد دیدم.
-
چند روز پیش یکی از بستگانمون میگفت میخوام سه ماه تابستون پسرمو بفرستم کلاس کامپیوتر تا برام یه فروشگاه درست کنه
پسرش 15 سالشه بلد نیست سی دی رایت کنه با برنامه نرو و فقط ولش کنی با کامپیوتر گیم بازی کنه
به باباش میگم باید حداقل چندتا زبان بلد باشه تا اینکارو بکنه html, css,vb ya C# , js ... که اگه شروع کنه تا به فروشگاه برسه با توجه به اینکه صفر کیلومتره 10 ماه کمه کم طول میکشه توی خوش بینانه ترین حالت
میگه نه پسر من باهوشه
آخه آدم از کم بودن اطلاعات مردم جامعه در مورد it دردشو به کی بگه
میخواستم کلشو بکنم
-
من هم میدونم نمیتونه.
ولی خیلی اشتباه کردی
چون دو حالت داره
۱.میتونه
یعنی یک نابغه به دنیا اضافه میشه.
۲.نمیتونه
یعنی قیمت نرمافزار میره بالا
۳.گند میزنه به بازار
فکر نمیکنم از این بدتر بشه
-
لطفا ویرایش رو درست کنید.یا حداقل اگر نمیکنید بگید چرا نمیکنید؟
s/دو/سه/
-
با سلام به همه
یکی از نکاتی که دوستان اشاره نکردن و برای من خاطراتی رو زنده کرد اون بحث دانلود آفلاینش بود واقعا این دیگه مصخره بود کسایی که بخوان این کارا رو انجام بدن فکر نکنم بیایین اینجوری عمل کنن اونم روی م ا ه و ا ر ه w3 با اون فرکانس های مشهورش 10928و ...یادش بخیر اینترنت دیال آپ بود!!سیستم رو از شب تا صبح با برنامه هایی مثل مانا و اسکای نت روشن میذاشتیم و صبح چی داشتیم .....یه مشت فایل مسخره
-
نقل قول:
نوشته شده توسط
esafb52
با سلام به همه
یکی از نکاتی که دوستان اشاره نکردن و برای من خاطراتی رو زنده کرد اون بحث دانلود آفلاینش بود واقعا این دیگه مصخره بود کسایی که بخوان این کارا رو انجام بدن فکر نکنم بیایین اینجوری عمل کنن اونم روی م ا ه و ا ر ه w3 با اون فرکانس های مشهورش 10928و ...یادش بخیر اینترنت دیال آپ بود!!سیستم رو از شب تا صبح با برنامه هایی مثل مانا و اسکای نت روشن میذاشتیم و صبح چی داشتیم .....یه مشت فایل مسخره
rules و regex رو درست تنظیم کنی فایلهاش خوبه.
-
نقل قول:
نوشته شده توسط
FastCode
مک های روسی رو چرا نمیگی؟ مک های FB فایلاش حرف نداره فقط فیلماش دوبله روسی داره مسخرست
-------------------
یه سوتی دیگه توی فیلم یادم اومد...توی یه سکانسی برنامه ای که استفاده میکردن فکر کنم حرف "گ" بود توی برنامه بصورت ... بودش برنامشون فارسی ساپورت نبوده:قهقهه:
-
سلام.
اگه بخوایید زیاد وارد مسائل جزئی بشید فیلم سوتیای زیادی داره اما من از شخصیت کامران خوشم میاد .:لبخندساده:
-
دیشب تو فیلم اون دوربین مدار بسته تو فرودگاه داشت دنبال اون مرد عصا سفیده میرفت مگه دوربین یه جا ثابت نیست؟؟؟؟؟؟؟؟؟
-
نقل قول:
نوشته شده توسط
matrix-program
دیشب تو فیلم اون دوربین مدار بسته تو فرودگاه داشت دنبال اون مرد عصا سفیده میرفت مگه دوربین یه جا ثابت نیست؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سوتی زیاد داره چند قسمت قبل میگفتن فایل های هاردش بدون پسوند و نامشخص هستند تازه دیشب میگفت دنبال فایل بدون پسوند باش:قهقهه:
کلا خیلی چرته من فقط میخوام ببینم آخرش چی میشه
-
من رو بگو که فکر میکردم اینها فایلهای فشرده رو on the fly عوض میکنن.از این به بعد پسوندشون رو عوض میکنم که نفهمن چیه.
راهنمایی برای پلیس:
توی سیستم من دنبال این پسوند بگردید:
.zfs.aes.256.cbc.luks
-
نقل قول:
نوشته شده توسط
FastCode
بله درست می فرمایید ولی اون اسکای نت زبل بویس چیز باحالی بود و اینها رو مرتب و بروز کرده بود خودم یه دوسالی کار کردم کل خوب نبود من از آف لاینش راضی نبودم فایل های exe اش همیشه برنامه های رایج بودن مثلا موزیلا و پلیرا فیلم اش همش یا خارجکی یا ........کم پیش میومد که با حال باشن ولی از فایل فشرده کد نشده اش چرا خصوصا ف رک ان س ه ای که بچه ایران دان میکردن در کل با حال بودخصوصا داستان هک مک ها که با یه میکروتیک و...........انجام میشد تجربه جالبی بود باحال ترینش یه گروه عربی بودن که یه برنامه داشتن که اسمش الان یادم نیس لیست فایل های دانلودی هر روز رو نمایش میداد و کافی بود برنامه رو اجرا میکردی و راحت کل فایل رو دان میکردی..........
-
سلام
درمورد برنامه نویسی در یک سکانس ، اول یک فایل نوت پد را نشون میده که ساختار اچ تی ام ال داره که در داخ تگ نوشته کتابخانه مرکزی و ربطی به هک و اینجور چیزا نداره تصویر زیر
http://forum.oranustalk.ir/uploaded/3_01372087082.jpg
در قسمت دوم این سکانس هم یک فایل رو نشون میده که کدهای سی اس اس و یک سری استایل نوشته که مربوط به رنگ و دایرکشن و .... هسش که این هم به نظرم ربطی به هک نداره
http://forum.oranustalk.ir/uploaded/3_11372087082.jpg
----------------------------------------
یک سوتی جالب دیگه اش هم مربوط میشه به مونتاژ یک کامپیوتر با قطعات اسقاطی هستش که بعد از مونتاژ!!! همه درایدهای سخت افزارها و ویندوز و حتی فتوشاپ برای جعل نامه داخلش نصب بود
-
اصلاح میکنم
..... همه درایوهای
که اشتباها "همه درایدهای" تایپ شد
-
نقل قول:
نوشته شده توسط
shahryari
tag ه table رو بدون اینکه باز کنه بسته.
تاثیر روانیش روی من از Super Natural بیشتره.
-
نظرتون در مورد امشب و استفاده از نت ماه.واره ای چی بود؟
-
سلام.
من فکر میکنم که این فیلم خیلی داره تخصصی است و واسه عموم زیاد جالب نیست و جذابیتی نداره واسه کسی حتی علم پایه از کامپیوتر را نداره!!!!!!
مخصوصا زمانی که از الفاظ کاملا تخصصی استفاده می کنند.
بهتر بود کمی از الفاظ عمومی تر استفاده کنند یا حداقل اگر از کلمه خاصی استفاده می کنند طوری بیان کنند یا توضیح سینمایی بدند که واسه اون کسی که علم و سررشته ای نداره متوجه عملکرد این افراد بشوند.
اما در کل فیلم جالبیه.
-
این سریال هنوز تموم نشده؟:افسرده:
-
نقل قول:
نوشته شده توسط
shahryari
تگ head کجا بسته شده ؟ تگ body کجا باز شده
-
دوستان فکر نمیکنید یکم دارید یک طرفه قضاوت میکنید ؟
من حامی این فیلم نیستم اما خب برام جالبه که اساتیدی مثل شما اینجوری صحبت میکنند
1-در مورد بحث لینوکس و ویندوز،والا شما نمیتونید عقیده یک شخص رو نسبت به سیستم عامل مورد استفادش تغییر بدید،هستند بسیاری که با ویندوز و ابزار های Win-Based فرایند های هک و امنیت رو انجام میدن و نیاز به لینوکس نیست.شاید عقیده و علاقه کامران استفاده از این سیستم هست،یا فراتر از اون عقیده سازمانی که براش کار میکنه استفاده از این سیستم هست
در ثانی همین الانش خیلیا میگن فیلم تخصصی شده!شما فکر کنید لینوکس بیاد رو کار که دیگه واویلاست،مخصوصا اگه قرار نباشه از دسکتاپ استفاده بشه و تو محیط Command بکترک کاراشو انجام بده
2-مورد بعدی در مورد نرم افزار کتاب خونه است،توضیح این مورد رو هم قبلا کارشناس بخش it فیلم مهرداد صالح گفته بودن کامران صرفا اون سیستم رو براش اشنایی با ویندوز جدید ( 7 ) میخواست،و با یک دیتابیس متنی یک برنامه تحت وب برای کتاب خونه نوشت.در مورد عدم نصب نرم افزار هم دلیلش کاملا مشخص بود.نمیخواستن نرم افزار دستش باشه که بتونه ازش سواستفاده کنه
3-در مورد ماهواره و دانلود افلاین،شاید انجام این کار برای همچین شبکه بزرگی حرفه ای و صحیح نباشه.اما قابل باور ترین کاری بود که میتونستن تو فیلم نشون بدن ( ایده ها قبل فیلم زیاد بوده ولی مراجع بالاتر اجازه استفاده نمیدن،احتمال ایجاد اختلال توی سیستم های خودشون رو هم حساب کردن.تا همیجا هم خیلی قسمت ها به سازندگان فیلم برای استفاده یک سری موارد فشار اوردن)
اما در مورد پسوند فایل ها،در حالت عادی بدون پسوند نمیشه اما وقتی چند فایل جداگانه داشته باشید که بخواید merge کنید ذخیره بدون پسوند ( تا اونجایی که بنده میدونم)ممکنه
4-در مورد استفاده از کیت برای وصل شدن به شبکه زندان،ساختش ممکنه ولی یک بحثی که هست فراهم بودن موارد مورد نیازش تو زندان هست
5-در مورد غلط نشون دادن کار هکر ها هم حرف دوستان درسته،اما خیلی از فیلم های خارجی هم همین معنی رو برای مخاطب تداعی میکنه،فقط فرق اینجاست که توی بینندگان خارجی اشخاصی که برای موارد تخصصی میرن بیشتره و خب کسب اطلاعاتی در مورد دسته بندی هکر ها و کارهاشون بیشتر
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
نقد های دوستان تا اینجا یادم بود
امیدوارم علم کم من کمک کوچیکه تونسته باشه انجام بده
پ.ن:فیلم سوتی هم زیاد داره اما میشه از این دست فیلم ها حمایت کرد تا اگه قرار شد فیلم های بعدی تولید بشه این نواقص برطرف بشه
یا حق
-
با یه مدار میشه به وایرلس کانکت شد ولی چه مداری؟
باید accespoint ها رو در بیاره.
رمزشون رو بشکنه.(که این کار CUDA یا ASiC مخصوص میخواد.
associate بشه.
با dhcp یک ip بگیره.با بتونه sniff کنه و یک ip برای خودش پیدا کنه.
به نظر من کسی که بتونه با یک مدار چنین کاری بکنه درآمدش از همه پولهایی که توی فیلم حرفی ازش برده شد بیشتره.
-
من هکر نیستم.
ولی همین الان چون گفتی command رفتم و فایل .bash_history کاربر خودم رو باز کردم.
خط اولش مال امروز صبح بود.
اصلا نمیفهمم چطوری یک نفر میتونه همزمان Internet Explorer روی سیستمش داشته باشه.هک هم بکنه.
-
فیلم کلا تخیلیه.
ارزش دیدنم که اصلا نداره.
اگر تو IMDB میزاشتن برای امتیاز گرفتن احتمالا میرفت تو لیست بدترین سریال های 2013 و اونجا میشد 1 یعنی از این بدتر دیگه نداریم.