نقل قول نوشته شده توسط davidrobert مشاهده تاپیک
بچه ها من نوشته ها تون رو خواندن خداوکیلی یه عده ضایه دارن فیلم میسازن آخه با css میگه میشه کتاب خانه ساخت چرا میشه منو دسته بنده کتاب خانه رو ساخت و کد های css رو داد به html و از js هم برای زیبا سازیش و جلو قرار دادن استفاده کرد ولی دیگه نمیشه سایت داینامیک ساخت من خودم هم js,css,html و php کار کردم یه خورده با دیتتابیس آخه css و html که به دیتابیس وصل نمیشه js رو میشه گفت اگه بخواهی فقط به دیتابیس وصل شد باید 100 خط کد نوشت دهن سرویسیش زیاد حالا طرف از .net استفاده میکنه یا dremwevar یا برنامه اش گرون بود نخریدن روی سیستم نصب کنن و طرف با notepad طراحی میکنه میخوام ببنیم درصد خسیس بازی این فیلم چقدر هستش جداً سریال arrow هم حرف نداره در مورد هک هستش یه خورده . جداً بچه این سریال هوش سریال چند تا سوتی داده اون موقع که میخوان تصاویر مجرم نشان بدن با power point نشان میدن یعنی عکس های رو داخل power point نشان میدن و طرف موقع وارد کردن اطلاعات داخل ورد داشت اطلاعات رو وارد میکرد من مودم یه سازمان امنیتی آخه میاد از ویندوز استفاده میکنم برنامه های واژه پرداز حداقل یه لینوکس بود یه چیزی چند تا برنامه معمولی رو باز کردن به خودشون هم میگن هکر اون پکر هم نیستن چه بریسه هکر.
بابا واسه یه فیلم خودتون رو عصبی نکنید.
کامران توی زندان بود و توی پروندش ثبت شده بود که اکیدا کامپیوتر ندن دستش.
حالا من نمیدونم که اون CSS واسه برنامه کتابخانه بد یا نه. حالا ما فرض رو بر این میزاریم که برنامه واسه کتاب خونه بوده و واسش هیچ برنامه ای برای برناه نویسی نصب نکرده بودم(سربازه گفت میدم بچه های آی تی واست نصب کنن اما دیگه نشون نداد " ما میگیم نصب نکردن واسش")
به نظر شما کسی که ضریب هوشیش از Bill Gates بیشتر باشه (حرف میزننا :| ) نمیتونه با وب و مخلفاتش :دی یک برنامه کتاب خونه بسازه؟