تا جایی که من میدونم توی html باید از تگهای Meta استفاده بشه..همچنین واسه برخی از تگ ها از alt , title استفاده کنیم..به غیر از این ها کار دیگه ای هم هست توی html?
Printable View
من از زمانی که صفر بودم تا الان که مدیر بخش طراحی سایت یه سیستم هلدینگ هستم حدود 7 سال میگذره
اول از همه اینه که ما باید قبول کنیم داریم یه کار حرفه ای انجام میدیم
دوم اینکه بازاری رو برای خودمون انتخاب کنیم و متدی که طبق اون پیش بریم
از روزی که شروع کردم به عشق این شروع کردم که یه چیزی رو خودم خلق کنم
از روز اول هم کار با سی ام اس برام هیچ لذتی نداشت و هنوز هم نداره
به هیچ عنوان هم از سی ام اسای دیگران استفاده نمی کنم
این کار نیاز به مطالعه زیاد داره نیاز داره هر کس تو هر بخشی که فعالیتمی کنه هر روز اطلاعات جدید داشته باشه.
مثلا بچه های شرکت ما روزی یک ساعت زمان مطالعه تو ضمینه کاری خودشون دارن
هر هفته جلسه ای برگذار میشه که همه باید خلاقیتی رو برای اون هفته و در ضمینه مطالعه شون ارائه کنن
با این روش سعی میکنیم همیشه تیمممون روبه جلو پیش بره
و خیلی فعالیت های دیگه در ضمینه های مختلف
حداقل قیمتمون هم برای طراحی 2000000 تومان هست
پولی هم قرار نیست تقسیم بشه بچه ها حقوق خودشون رو میگیرن مطابق با توانایی هاشون تا حدودی این رقم بالاتر از شر کت های خصوصیه دیگهه هست
اما از طرف دیگه درصدی از سود شرکت به عنوان پاداش به بچه ها تعلق میگیره که هرماه بهشون پرداخت میشه
و این خودش اهرمی هست تا بچه ها امیدوار باشنو همیشه برای در آمد بیشتر کار کنن
در مورد هاست هم باید عرض کنم بله هاست دارم با قیمت های خیلی پائین اما مشکلاتی دارن که اینجا جای پرداختن به اونها نیست
مثل این مونه که بگیم کفش آدیداس الکی 400000 تومنه کفش ملی میخریم با 50 تومن
اینم بگم که تو ضمینه طراحی از لحاظ مهارت اصلا در سطح فوق العاده ای نیستم
ولی هر روز روبه جلو حرکت میکنم
در مورد سئو هم باید بگم اینائی که شما گفتی درسته
اما خیلی این مبحث پیچیده تر و وسیع تر از این حرف هاست
کلمات کلیدی
لینک ها
بک لینک ها
سئومنفی که توسط گوگل تائید هم شده
شبکه های اجتماعی
استفاده از تگ های H
landing page ها
نحوه انتخاب کلمه کلیدی در مراحل مختلف سئو
محل قرار دادن کلمات کلیدی
محتوی سایت
پست های میهمان
و...........
که بشدت روی سئو تاثیر دارن
جناب pro_man اين چيزي كه ميگم نميدونم لازم بوده كه انجام دادين يا از دستتون در رقته و اشتباه شده:
شما براي صفحه ي اصلي تون براي هر قسمت يه ديو دارين كه بخش ها رو جدا ميكنه و داخل ديو ها هم هر كدوم يه لينك دارين و داخل لينك ها يه ايميج باكس حالا شما هم توي ايميج باكس عكس مربوط به اون بخش رو قرار دادين هم براي ديو كه با اين روش 2 بار هر عكس لود ميشه و به نظر من جالب نيست. اگه دليلي داره ميشه بگيد چرا؟
يه نكته ي خيلي كوچيك ديگه هم وبلاگ منــ و تماس با منــ استايلش با درباره ي من فرق داره(منـ ، من)
يه چيز ديگه هم يادم رفت بگم:
به نظرم پس زمينتون يه كم از بغلا بيرون بزنه قشنگ تر بشه يعني بزرگ تر بشه البته من كه نمونه انجام شدش رو نديدم اگه بشه تصورم اينه كه بهتر بشه چون پس زمينه ي زيبايي انتخاب كردين(البته اين نظر شخصيه).
اميد وارم كمكي كرده باشم.
کارهای زیادی برای سئو سایت باید انجام بدین که همه رو اینجا نمیشه گفت اما چندتاشو میگم
برای عکسها باید alt و title تعریف کنید
برای تگ a بهتره که title تعریف کنید
توی هر صفحه باید یه تگ h1 بذارید و عنوان صفحه رو با کلمات کلیدی تعریف کنید و در هر صفحه فقط یه تگ h1 باید باشه
کلمات کلیدی متنتون رو bold کنید
و.....
نمیشه همه رو اینجا گفت زیاده یکم سرچ کنید
تا پروژه بزرگ نشده سئو رو پیاده سازی کنید اگه بزارید برای آخر کار مجبور میشید پروژه رو شخم بزنید :عصبانی++: