شمت چند وقته این کار رو شروع کردین؟
بله مشتری های خاص خودش رو داره..شما یه سر به سایت parspake.com بزن..به نظرت این تیم قدرتمند میاد با 300 تومن سایت طراحی کنه؟مسلما خیر..
بزار یه چیز رو بگم: اگه مشتری شرکت یا سازمان دولتی یا خصوصی باشه، به راحتی میتونی ازش پول زیادی بگیری..اما اگه قرار باشه واسه یه شخص خاص سایت بزنی،اونوقت طرف میاد حساب جیب خودش رو میکنه و با 200 تومن میگه من سایت خوب میخام..
این رو هم بگم خیلی ها هستن قبلش میان سوال میکنن تا قیمت بیاد دستشون..نفر اول میگه 500 تومن..میره پیش نفر دوم ..اون میگه 400 تومن..همینجوری میاد پایین تا یه نفر میگه آقا ترو خدا بده من با 100 تومن واست میزنم..به پول احتیاج دارم..اینجاست که این نفر آخر کار رو خراب میکنه..
اما این حرف های من نیست.حرف های دوستان من هستش..من اصلا به این حرف ها اعتقاد ندارم..
یادمه وقتی کاردانی بودم ترم آخر بهم پروژه php دادن..منم اون موقع هیچی بلد نبودم..یه چندجا سر زدم ببینم کجا پروژه من رو انجام میدن..یه سایت خبری باید درست میکردم..زنگ زدم به یه شرکت طراحی وب بهشون گفتم همچین سایتی میخام ..طرف بهم گفت زیر یک میلیون پروژه انجام نمیدن..میدونی چرا این حرف رو زد؟ چون خیلی شرکت بزرگی بود..پس ما هم هرچقدر بتونیم قوی بشیم به همون اندازه میتونیم از این حرفه پول در بیاریم.
اگه قرار باشه به مشتری های 100 تومنی دل ببندیم به هیچ جایی نمیرسیم..این رو هم بگم باید پله به پله پیش بریم..خیلی از آدم هایی رو میشناسم که اولش فقط با پروژه دانشجویی شروع کردن و کم کم قوی شدن.
حالا اگه قرار باشه راه چند ساله رو توی شب بخام برم مطمئنم به هیچ جایی نمیرسم.
در ضمن این قیمت هایی که شما گفتین یکم بالاس.من خیلی جاها قیمت ها رو دیدم..گرافیست های خوب قالب PSD رو نهایت 100 تا 150 میزدن..
کی گفته حداقل قیمت هاست 100 تومنه؟ هاست خوب هم میتونی پیدا کنی با 200 مگابایت سالی 20 تومن..اتفاقا من قبلا داشتم و ازش هم راضی بودم..البته واسه وب سایت های خیلی خفن و پر بازدید فکر کنم سرعتش بیاد پایین