نقل قول: پروژه mono چیست؟
نقل قول:
نوشته شده توسط
aminsharifi67
سلام استاد.
با اینکه این پستم برای ترم پیش بود،ولی خیلی ممنون که جواب دادید.
استاد با برنامه wine توی لینوکس کار کرده اید؟آیا میشود با اطمینان برنامه یمان را نوشت و توی لینوکس اجرا کرد؟
سلام
نرم افزار wine توانایی اجرای برنامه های ویندوز را در لینوکس دارد، اما نه همه آنها را. در صورتی که نرم افزاری فقط از توابع API ویندوز استفاده کرده باشد اجرای آن بوسیله wine امکان پذیر است اما نمی توانید برنامه تان را با اطمینان از اجرا شدن روی لینوکس بنویسید.
ضمناً، هرچند پست شما مربوط به ترم پیش بوده اما به عرض میرسانم من وب سایت های نوشته شده با .NET 2.0 را روی لینوکس اجرا کرده ام.
نقل قول:
نوشته شده توسط
BlackDal
سلام
ضمناً، هرچند پست شما مربوط به ترم پیش بوده اما به عرض میرسانم من وب سایت های نوشته شده با .NET 2.0 را روی لینوکس اجرا کرده ام.
میشود یکم یشتر توضیح بدهید؟
من مونو را پیشن دانلود کرده بودم،آیا برای اینکه برنامه در لینوکس اجرا بشود،باید آنرا در مونو بنویسیم؟و اینکه با توجه به تجربه ی شما مونو با چه نسخه های دات نت سازگاری خوبی دارد و با چه خصوصیت های دات نت اصولا مشکل دارد؟
با سپاس
نقل قول:
من مونو را پیشن دانلود کرده بودم،آیا برای اینکه برنامه در لینوکس اجرا بشود،باید آنرا در مونو بنویسیم؟و اینکه با توجه به تجربه ی شما مونو با چه نسخه های دات نت سازگاری خوبی دارد و با چه خصوصیت های دات نت اصولا مشکل دارد؟
-خیر، می توانید برنامه هایی را که قبلاً در ویندوز نوشته اید در سایر سیستم عامل ها با مونو اجرا کنید.
- من نسخه 2 را اخیراً نصب کرده ام و تجربه چندانی با این نسخه ندارم اما نسخه های پیشین با راست به چپ مشکلاتی داشتند (هرچند خود دات نت هم با این مسئله خرده مشکلاتی دارد)!
نسخه های 1.1 و 2.0 در مونو پشتیبانی می شوند.
اقايون ببخشيد من يه برنامه نوشتم توي دات نت 2 و از يه سري کلاسهاي دات نت فريمورک استفاده کردم مثلا .net remoting ولي ميخام اين برنامه رو روي کامپيوترهاي تين کلاينت که يک ويندوز Embeded دارند و 512 مگابايت بيشتر فضا ندارند و دات نت فريمورک رو نميتونم کاملا نصب کنم چون تنها 100 مگابايت فضا دارم
ميخاستم ببينم ايا ميشه با مونو يا يه ابزاري دات نت فريمورک رو نصب نکرد يا فقط اون کلاسهايي که من استفاده کردم رو نصب کنه
ممنون ميشم اگه راهنماييم کنين
نقل قول:
نوشته شده توسط
mosiera98
اقايون ببخشيد من يه برنامه نوشتم توي دات نت 2 و از يه سري کلاسهاي دات نت فريمورک استفاده کردم مثلا .net remoting ولي ميخام اين برنامه رو روي کامپيوترهاي تين کلاينت که يک ويندوز Embeded دارند و 512 مگابايت بيشتر فضا ندارند و دات نت فريمورک رو نميتونم کاملا نصب کنم چون تنها 100 مگابايت فضا دارم
ميخاستم ببينم ايا ميشه با مونو يا يه ابزاري دات نت فريمورک رو نصب نکرد يا فقط اون کلاسهايي که من استفاده کردم رو نصب کنه
ممنون ميشم اگه راهنماييم کنين
گفتم شاید این بدردتون بخورهhttp://www.go-mono.com/mono-downloads/download.html
نقل قول:
شما میخوای( SQL server رو بوسیله مونو توی لینوکس) نسب کنی یه میخوای بدونی که (مونو با SQL server مستونه ارتباط داشته باشه یا نه) ؟؟؟؟
اینا با هم خیلی فرق داره.
در مورد اول که گفته شد. نه نمیشه.
در مورد دوم باید بگم که امکانش هست. (
http://www.mono-project.com/SQLClient)
احتمالا فقط در محیط ویندوز ممکنه (اینو درست نمیدونم).
مونو در همه محیطها میتونه به همه دیتابیسها متصل بشه
در ضمن خطاب به اون دوستی که گفتن سرعت اجرا پایینه:
سرعت اجرا بخاطر ماشین مجازی پایینه.
مونو همیشه سریعتر بوده و هست.
و با استفاده از llvm و کامپایل باینری سریعتر هم میشه.که کاملاً محسوسه