-
نقل قول: تشکیل نهاد حمایت از برنامه نویسان
ما نشست گذاشتیم برای تصمیم گیری نهاد نه اینکه نشست بزاریم برای دوره و کارای جدی نهاد !
این نشست ها که قبل از شکل گیری نهاد هست باید حضور داشته باشند افراد تا هسته اصلی شکل بگیره
بعد از اون میشه منطقه ای کرد شمال جنوب شرق غرب
شما بعد 4 ماه اومدی 20 صفحه و رد کردی رسیدی به صفحه خالی باز شروع کردی به بحث کردند ؟
احترامی هم که برای کسی قائل نیستید
جایگاه و مسئولیت هم برای کسی قائل نیستید !
حرف کسی هم که نمیتونه تموم کننده باشه !
جوری از جامعه open source دم میزنید که انگار ما یک لشکر ادم داریم و یک راه روشن !
ما داریم این وضعیت بد ایران و عوض میکنیم ! افکار خودمونو !
یک جاه هایی ما هم قوانین داریم که به یک سری ادم بگیم نه ! برخورد کنیم ! و و و ! شما میگی نمیتونیم ! خوب برو اونور جوب راهت از ما جدا !
-
نقل قول:
نوشته شده توسط
MMSHFE
فکر خیلی خوبیه. البته ما از این هم یک قدم جلوتر رفتیم. گفتیم هر کسی میتونه توی شهر خودش برای مکان نشستها و... بطور ثابت جایی رو درنظر بگیره، اعلام آمادگی برای کسب نمایندگی نهاد داشته باشه یا بگه که نشست بعدی رو اونجا بگذاریم. فعلاً نشست بعدی ما تهرانه. بعد از اون اگه خدا بخواد میایم شیراز. اما تا وقتی که نهاد شکل نگرفته و تعداد اعضای هیئت مدیره کم هست، نمیشه چند جا نشست برگزار کنیم. مثلاً خود من، چطوری میتونم همزمان هم تهران باشم، هم شیراز، هم بابل، هم اصفهان؟ بنابراین فعلاً تا وقتی که نهاد شکل نگرفته و نمایندگی رسمی تأسیس نکردیم، مجبوریم با فاصله زمانی بگذاریم که بتونیم در نشستهای مختلف حضور داشته باشیم. موفق باشید.
مرکز هر قسمت باید شرایطشو داشته باشه خب/همشو که با هم نمیگیریم/مثلا هر 2 ماه یکبار به ترتیب شما مرکز جنوب
این هم درست نیست که شما بخواید به همه ی نشست ها برسید که یه فکریم برای اون میکنیم
پس ما فعلا منتطر میمونیم
با تشکر
-
بنده نیز به نوبه خودم از زحمات استاد شهرکی وجناب حسین زاده وسایر دوستانی که در نشست شرکت کردند تشکر میکنم وامیدوارم پوزش ما را از عدم حضورمان بپزیرید
ولی دوستان ما منتظر دستاورد سفرتون هستیم بالاخره باید یک حرکتی رو شروع کرد نمیدونم دوستان چرا اینقدر راحت وقت رو از دست میدهند الان هرکدوم چه وظیفه ای داریم چه کار کنیم که کار نهاد راه بیفته ؟
کی قراره تقسیم وظایف بشه ؟
-
زمان همینجوری داره میره ! امروز هم تموم شد. امروز 4 شنبه.4 روز از تمام شدن نشست سپری شد./
اما هنوز چیزی خاصی مشخص نیست./
اگر قراره بر این باشه که فقط هرکسی اومد ی چیزه خلاف اون چیزی که ما فکر میکنیم بگه و بعد بیایم جوابشو بدیم,که نمیشه !
حداقل بیایم تصمیمات نهایی رو بگیریم !
تقسیم کارها انجام بشه ! در یک محیطی که اعضا همه حضور داشته باشن.مثل یاهو و .... صحبت بشه
گروه هایی برای انجام کار طراحی و برنامه نویسی سایت تشکیل بشه و دیگر کارها !
-
بنده هم با Veteran موافقم ... حداقل چار تا گروه مشخص بشه برای وبسایت نهاد ... که شروع کنیم کارو تا یه جاهایی پیش ببریم ... یه تقسیم وظایف هم انجام بدیم ...
-
3 ضمیمه
-
هاست هم برای سایت تهیه شده. به زودی فهرستی از کارهایی که توی سایت نهاد باید انجام بشه، همراه با مستنداتی درخصوص استانداردهای کدنویسی که باید رعایت بشه، در اختیار اعضای نهاد قرار خواهد گرفت تا کسانی که میتونن همکاری کنن، اعلام آمادگی کنن و تقسیم وظایف کنیم.
-
سلام
درسته من عضو نهاد نیستم ولی خوشحال میشم در زمینه html , css , js و jquery در خدمت نهاد باشم.
-
کل طراحی گرافیک سایت رو هم بسپرید به من :لبخند:
یاورش استاد بشه!
-
هیچ کار فردی انجام نمیشه
حد اقل کارگروه ها باید 2 نفره باشه تا رسالت کار تیمی انجام بشه و توش قدم بگیریم
هرکسی هم متقاضی همکاری هست باید از تکنولوژی ها روز استفاده کنه یا حد اقل یک نفر باید تو اون کارگروه همچین فعالیت و بتونه انجام بده
-
سلام
من مسئولیت نوشتن کدهای قالب وب سایت نهاد با html5وcss3 را می توانم به عهده بگیرم ولی چون توی php تازه کارهستم دراین باره نمی تونم کمک زیادی کنم.فقط کافیه یک توضیحاتی درباره قالبی که می خواهید به همراه لوگوی نهاد را به من بدهید تا انجامش بدهم .
نقل قول:
کل طراحی گرافیک سایت رو هم بسپرید به من
من توی گرافیک خیلی وارد نیستم ولی من با آقای Variant با کمک هم می تونیم قالب و گرافیکش را برای شما درست کنیم با همکاری هم البته اگر ایشان موافق باشند.
-
سلام
دوستان چرا عجله میکنید ؟
لطفا انقدر اسپم ندید
چند تا پست بالاتر جناب شهرکی اعلام کردن که قراره به زوری فهرست کارها و نیازمندی های سایت نهاد و ... اعلام بشه
باور کنید همه ی ما علاقه مندیم که همکاری کنیم اگر علاقه مند نبودیم صدها کیلومتر رو راه نمی افتادیم بریم بابل توی نشست شرکت کنیم،ولی همونطور که مهرداد جان هم گفتن کار باید در قالب گروه و با مشارکت همه افراد علاقه مند به همکاری ،انجام بشه و این مشارکت وقتی انجام خواهد شد که جناب شهرکی نیازمندی های سایت نهاد رو اعلام بفرمایند پس نباید عجله کنیم
پس لطفا اینقدر بحث های الکی راه نندازید،تعداد صفحات این تاپیک به 20 رسیده که شاید 15،16 صفحه ش بحث های اضافی و انحرافی هست
حتما باید جناب شهرکی تاپیک رو ببندن که دیگه بحثهای بی نتیجه تموم بشه؟
باور کنید کسی از بیرون نهاد بیاد تو این تاپیک کلی بهمون میخنده و این خوب نیست برای گروهمون که قراره بزرگ بشه و کل ایران بشناسه نهادمون رو
میدونم همه دوست دارن که به نهاد کمک کنند و این جای تقدیر و تشکر داره،ولی بیاید سعی کنیم درست و با برنامه کار کنیم نه اینکه هرکی یه تصمیم بگیره و اینجا اعلام کنه
با تشکر از همه ی دوستای خوبم
-
من هم میدانم باید منتظر تصمیم و خبر استاد شهرکی باید بود فقط خواستم از قبل اعلام آمادگی خودم را بیان کنم همین چون من موفق نشدم توی نشستها شرکت کنم . :لبخندساده: و این ناراحتی و نگرانی نداره دوست عزیز قبول ندارید؟:متفکر::لبخندساده:
-
اینکه گرافیک سایت با من یا نمیدونم بخش کد زنی با منو فلانی که فکر نکنم منطق درستی باشه برای نهاد.
هر کسی دوست داشت می تونه عضو نهاد باشه ولی اینطور نیست که تا عضو شد بعد از ظهر بهش پروژه داده بشه.
چون ممکنه طرف سطح علمیش اجازه نده اون پروژه رو ببره جلو و روند تحویل پروژه رو با مشکل روبرو کنه.
باید سریعتر آزمون های نهاد بین کسانی که دوست دارن همکاری کنن به صورت آنلاین راه اندازی بشه و اعضای نهاد با شرکت در آزمون ها و پاس کردن هر آزمون مدرک اون مرحله رو از نهاد بگیرن.بعد از اون با توجه به پروژه ها و مدارکی که اعضای نهاد دارن بهشون پروژه داده بشه.در هر مرحله هم اگر شخص نیاز به آموزش داشت به صحبت هایی که شد آموزش رو در شهر خودش میگذرونه و مجددا در آزمون شرکت می کنه و مدرک اون سطح رو میگیره.
-
نقل قول:
نوشته شده توسط
Dead Space
اینکه گرافیک سایت با من یا نمیدونم بخش کد زنی با منو فلانی که فکر نکنم منطق درستی باشه برای نهاد.
هر کسی دوست داشت می تونه عضو نهاد باشه ولی اینطور نیست که تا عضو شد بعد از ظهر بهش پروژه داده بشه.
چون ممکنه طرف سطح علمیش اجازه نده اون پروژه رو ببره جلو و روند تحویل پروژه رو با مشکل روبرو کنه.
باید سریعتر آزمون های نهاد بین کسانی که دوست دارن همکاری کنن به صورت آنلاین راه اندازی بشه و اعضای نهاد با شرکت در آزمون ها و پاس کردن هر آزمون مدرک اون مرحله رو از نهاد بگیرن.بعد از اون با توجه به پروژه ها و مدارکی که اعضای نهاد دارن بهشون پروژه داده بشه.در هر مرحله هم اگر شخص نیاز به آموزش داشت به صحبت هایی که شد آموزش رو در شهر خودش میگذرونه و مجددا در آزمون شرکت می کنه و مدرک اون سطح رو میگیره.
:متعجب:
عزیز اینایی که شما میگی مال الان نیست ... مال زمانیه که نهاد رسماً کار خودش رو به عنوان یه شرکت شروع کنه ... الان مثلا اگه بخوایم بفهمیم کدوم اعضا در بخش گرافیک بهتر عمل میکنه ، کی باید این آزمون رو بگیره ؟ من میخوام الان آزمون گرافیک بدم ... شما از من آزمون میگیری یا ...
اینی که شما میگی الان نمیشه روش مانور داد ... :چشمک:
-
نقل قول:
نوشته شده توسط
Dead Space
دوست عزیز بله حرف شما درسته ولی منظور من گرفتن پروژه نبود. گفتم برای راه اندازی سایت نهاد اگه نیاز بود میتونم در سطح حرفه ای در خدمت باشم.
-
فعلاً تا قبل از راه اندازی سایت، از دوستان ساکن تهران یا کرج، کسانی که میتونن مسئولیت پیگیری کارهای ثبت شرکت رو بعهده بگیرن، توی پیام خصوصی به بنده اطلاع بدن.
-
دوستان یک خواهش داشتم امکان داره گروه نهاد رو به جای فیس بوک توی گوگل پلاس تشکیل بدیم
راستش استفاده از فی ل تر شکن سرعتو خیلی پایین میاره در ضمن همه جا هم نمیشه از ف ی لتر شکن استفاده کرد اکثر مواقع هم که قطع هست نمیدونم من که خیلی وقتم تلف میشه که کلا بیخیالش میشم ولی گوگل پلاس این مشکل رو نداره
ممنونم
-
نقل قول:
نوشته شده توسط
shpegah
دوستان یک خواهش داشتم امکان داره گروه نهاد رو به جای فیس بوک توی گوگل پلاس تشکیل بدیم
راستش استفاده از فی ل تر شکن سرعتو خیلی پایین میاره در ضمن همه جا هم نمیشه از ف ی لتر شکن استفاده کرد اکثر مواقع هم که قطع هست نمیدونم من که خیلی وقتم تلف میشه که کلا بیخیالش میشم ولی گوگل پلاس این مشکل رو نداره
ممنونم
خب چرا از امکانات خارجی ها استفاده کنیم؟ مگه ایران شبکه ی اجتماعی نداره!!!!!!!!!!!
فرندفا و آی تگ و خیلی از شبکه های اجتماعی ایرانی!!!!!!!!
www.friendfa.com
www.iteg.ir
همین سایت آیتگ خودش برنده ی جایزه ی بهترین سایت توی یه جشنواره شده. خیلی ام خوب طراحی شده و محیط خیلی خوبی هم داره و نه سیاسی هست نه مطالب مبتذل توش رد و بدل میشه. و یک محیط با رعایت اخلاق.
-
حالا اگر کار های رو به راه بشه واسه خودمون ی سایت بالا بیاریم که نیاز به این سایت ها دیگه نداشته باشیم !
-
سلام
اره بنظرم تویه سایت خود نهاد این اتفاق بیفته بهتره و گرنه همین سایت که مشکلی نداره.
-
خوب یکسری موارد درخصوص سایت نهاد، قطعی شده که همینجا اعلام میکنم و دوستان برحسب تخصص خودشون، اعلام آمادگی کنن (ازطریق پیام خصوصی یا پیامک). فقط لطفاً توی پیامها نگین فلان بخش با من! قراره همکاری بشه و تقسیم وظایف انجام میگیره:
1- برنامه نویسی بصورت شئ گرا
2- معماری بصورت MVC جدید
3- قالب سایت بر مبنای طراحی Flat و حتی الأمکان با استفاده از تصاویر SVG
4- موتور قالب سایت Smarty
5- استفاده از استانداردهای روز HTML5 (با ساختار XHTML) و CSS3
6- استفاده از AJAX در بخشهای ضروری (سایت Full AJAX نیست)
طی یکی دو روز آینده، کسانی که ایده طراحی خوبی دارن، طرحهای پیشنهادی خودشون رو در قالب فایل PSD لایه باز به ایمیل mmshfe@gmail.com ارسال کنن.
امکاناتی که قراره در سایت باشه و باید توی طراحی شما، فضای مناسب برای اونها درنظر گرفته بشه (ترتیب خاصی نداره و با همکاری اعضا، تکمیل میشه) :
1- عضویت در سایت
2- امکان تکمیل پروفایل اعضا برمبنای مواردی که در پروفایل نمونه هست (فایل آپلود نمیشه بلکه پروفایل مرحله به مرحله تکمیل میشه و درصد تکمیل پروفایل هم مشخص میشه)
3- خبرنامه (ارسال اخبار جدید ازطریق ایمیل و پیامک - API در اختیار قرار خواهد گرفت)
4- امکان کار بصورت امن با درگاههای پرداخت آنلاین (اطلاعات درگاهها در اختیار قرار خواهد گرفت)
5- چت آنلاین بین اعضا با تکنیک COMET
6- نمایش نمونه کارها همراه با توضیحات و Screenshot بصورت Slideshow
7- مقالات کاربران و مقالات کلی نهاد
8- بخشنامه ها
9- معرفی نهاد
10- اخبار و گزارش کارها، سمینارها، نشستها به تفکیک عمومی و بخش ویژه اعضا (برای مثال، گزارش همراه با جزئیات نشستها فقط در اختیار اعضای نهاد هست و بازدیدکنندگان عادی، گزارش خلاصه رو میبینن)
11- معرفی و فروش محصولات نهاد (بسته های آموزشی و...)
12- حمایت از نهاد (Donation)
13- معرفی و حمایت از ایده ها
14- پرداخت حق عضویت نهاد توسط اعضا و گزارشگیری از پرداختهای قبلی
15- گزارش روند تکمیل پروژه های در دست اجرا
16- پروفایل کاربری (نمایش اطلاعاتی که کاربر بصورت عمومی اعلام میکند و پروژه های انجام شده و نقش کاربر در هر پروژه)
17- کلاسها و کارگاههای آموزشی (اعلان، ثبت نام، گزارش، آزمون، گواهی و...)
...
-
ضمناً دامین org. هم برای نهاد ثبت شد.
-
1 ضمیمه
ضمیمه 109319
این ی عکس از ایران نهاد که با بچه رفته بودیم بابلسر
-
نقل قول:
نوشته شده توسط
MMSHFE
طی
یکی دو روز آینده، کسانی که ایده طراحی خوبی دارن، طرحهای پیشنهادی خودشون رو در قالب فایل PSD لایه باز به ایمیل
mmshfe@gmail.com ارسال کنن.
...
نمیشه یکم بیشتر وقت بدید ؟
الان من بخوام یه طرح بزنم خب توی یکی دو روز نمیشه طرح خوب زد ... !
و این که چرا قالب باید بر پایه ی Bootstrap باشه ؟ دلیل خاصی داره ؟ در اون صورت من که گرافیک کار میکنم باید تماشاچی باشم!
-
علت استفاده از BootStrap در مرحله اول اینه که استاندارده، سریع میشه باهاش کار کرد و درصورت نیاز، قابلیت Customize بالایی هم داره. بعداً که سایت نهاد راه اندازی شد و کلاً نهاد دارای دفتر و تشکیلاتی شد و تونستیم ارتباط حضوری بیشتری داشته باشیم، CSS Base Template اختصاصی خودمون رو مینویسیم.
-
سلام
یه index بذارید روی سایت فعلا .
بنر هم بسازید توی سایتهامون بذاریم جهت معرفی عمومی .
منتظریم .
خدا قوت
-
نقل قول:
نوشته شده توسط
MMSHFE
علت استفاده از BootStrap در مرحله اول اینه که استاندارده، سریع میشه باهاش کار کرد و درصورت نیاز، قابلیت Customize بالایی هم داره. بعداً که سایت نهاد راه اندازی شد و کلاً نهاد دارای دفتر و تشکیلاتی شد و تونستیم ارتباط حضوری بیشتری داشته باشیم، CSS Base Template اختصاصی خودمون رو مینویسیم.
خب پس ظاهرا طراحی گرافیکی برای وبسایت در کار نیست که بنده بخوام کمک کنم!
خیلی دوست داشتم کمک کنم...
اوکی موفق باشید.
-
چرا اتفاقاً طراحی گرافیکی داریم. شما هر طرحی که دوست دارین، ایجاد و ارسال کنید. هر طرحی که باشه، میتونیم BootStrap رو مطابق باهاش Customize کنیم که بشه اون طرح رو با BootStrap پیاده سازی کرد.
-
اول این متن رو خواستم پ خ کنم به جناب شهرکی ولی منصرف شدم.
لطفا دوستان هم نظر خودشونو در مورد نحوه اجرا و ... ارائه بدن.
-----------------------------------------
شدیدا توصیه میکنم که تاپیکی هم در نظر بگیریم که دوستان ایده های خودشونو بزارن که دیگر دوستان موافقت یا مخالفت خودشونو برای اون ایده مطرح کنن.
اصلا الان معلوم نیست میخوایم چیکار کنیم.
باید دوستان جمع شیم بگیم آقا رنگ اصلی نهاد به دلایلی باید این باشه! بعد بر اساس الگو و رنگ و فعالیت نهاد یه سری لوگو و بنر ساخته بشه و بعد از اینها به فکر خود سایت بود!
پیش نمایش های از سایت با همکاری همه دوستان ساخته باشه. یعنی ایده ها تو طرح پیاده بشن و بشه بیشتر در موردشون نظر داد. مثلا اگر من پیش نمایش دلخواهم رو برای سایت نهاد ارائه کنم و در صورتی که مورد تایید نباشه, ناراحتی های به وجود میاد که اصلا خوب نیستن.
اصلا قرار نیست که سایت به دلخواه من یا کسی دیگه ای طراحی بشه! باید بر اساس قوانین و فعالیتمون باشه.
جسارت نباشه ولی من قطعا طراحی که از نظر اصول و قوانین درستو حسابی نباشه رو قبول نمیکنم, مخصوصا اینکه برای نهادی باشه که خودم یکی از عضوهاش و قراره تاثیرات زیادی بر بازار و دیدگاه ها داشته باشه!
به نظر من باید طراحی سایت بر اساس طراحی تخت باشه, بوت استرپ 2.3.2 بر اساس سکیومورفیزم طراحی شده و باید به نسخه جدیدش (3) رجوع کنیم که بر اساس قوانین طراحی تخت هست. همچنین سبک تر و استاندارد تر از نسخه های قبلیش است.
-
نقل قول:
نوشته شده توسط
Veteran
ضمیمه 109319
این ی عکس از ایران نهاد که با بچه رفته بودیم بابلسر
این عکسو کی گرفتید من ندیدم ؟
-
نقل قول:
نوشته شده توسط
MMSHFE
چرا اتفاقاً طراحی گرافیکی داریم. شما هر طرحی که دوست دارین، ایجاد و ارسال کنید. هر طرحی که باشه، میتونیم BootStrap رو مطابق باهاش Customize کنیم که بشه اون طرح رو با BootStrap پیاده سازی کرد.
خب پس من از امروز شروع میکنم به طراحی اولیه ی Layout و اگر مایل باشید مراحل پیشرفت رو اینجا بزارم...
نقل قول:
نوشته شده توسط
colors
به نظر من باید طراحی سایت بر اساس طراحی تخت باشه, بوت استرپ 2.3.2 بر اساس سکیومورفیزم طراحی شده و باید به نسخه جدیدش (3) رجوع کنیم که بر اساس قوانین طراحی تخت هست. همچنین سبک تر و استاندارد تر از نسخه های قبلیش است.
البته همون نسخه ی 2.3.2 هم بر پایه ی سکیومورفیزم نیست و میشه گفت تو مایه های Fresh و این چیزا هستش ...
در مورد رنگ نهاد هم ، بنده چند تا رنگ استاندارد Flat Design اینجا میزارم .. دوستان می تونن به رنگ مورد نظرشون رأی بدن... تا رنگ نهاد رو هم انتخاب کنیم.
برای رابط کاربری سایت نهاد ایده های خوبی دارم که اگه خدا یاری کنه و بتونم این ایده ها رو پیاده سازی کنم خیلی خوب میشه.
-
رنگ های پیشنهادی من برای نهاد :
1- http://uploadtak.com/images/i6498_color1.png مشتق شده از قرمز - این رنگ نشان میل شدید نسبت به چیزی یا کاری و نمادی از حسرت، تمایل و اشتیاق است .قرمز رنگ عشق و خون است. قرمز رنگ جنگ و جرات و جسارت است. قرمز رنگ نفسانیات و اعلام خطر است و سمبل عشق و تحرک. و بسیاری از کشو رها هم رنگ قرمز را رنگ شادی میدانند.
2- http://uploadtak.com/images/x736_color2.png مشتق شده از سبز - رنگ سرد - نشانگر آرامش، خوشبختی، سلامتی و پیروزی
3- http://uploadtak.com/images/r4783_color4.png مشتق شده از سبز و خاکستری - رنگ سرد
4- http://uploadtak.com/images/x3712_color5.png مشتق شده از صورتی - رنگ گرم - نماد عشق و امید
5- http://uploadtak.com/images/n5959_color6.png آبی نفتی - مشتق شده از آبی معمولی - رنگ سرد - آبی مورد علاقه اکثر مردم می باشد
دوستان لطفا عدد رنگ مورد نظر رو ذکر کنید.
من خودم به شماره 1 رای میدم.
ویرایش پست : توضیحات به صورت مختصر هستش... برای توضیحات بیشتر می تونید توی اینترنت جستجو کنید چون رنگ ها همه مشتق شده هستند.
-
-
منم به 5 رای میدم :شیطان:
-
البته بهتره که جناب Variant هم خصوصیات این رنگهارو بزاره که دوستان بهتر تصمیم بگیرن. مخصوصا بحث روانشناسیشون
-
نظر من هم 1 و 5 هست
رنگ گزینه 1 شاداب و سرزنده تره و رنگ گزینه 5 رسمی و عامه پسند تر
-
فعلا گزینه 1 و 5 بهتره ولی بعد از مشخص شدن ساختار قالب میشه بهتر نظر داد.
به نظر من نیازی به استفاده از BootStrap نیست. چون فقط یه سری امکانات ضروری داره. و باعث محدودیت در طراحی میشه.
من میتونم در زمینه کد نویسی اصولی قالب مطابق با استاندارد w3c + سازگاری با همه مرورگرها + html 5 + css3 همکاری کنم.
اگه خواستید میشه قالب رو بصورت ریسپانسیو نیز طراحی کرد.
-
البته این نکته رو هم اضافه کنم که اگه بتونیم برای Glyph ها و آیکون های سایت از تصاویر SVG استفاده کنیم بهتره ... هم حجم کمتری دارن و هم مناسب کار ما هستند... صرف با استفاده از SVG هاست به نظرم.
-
سیستم قالبپذیر باشه بهتره چون میشه تغییرات داد
سیستم رزومه نویسی هم داشته باشه که من تو یکی از تاپیک ها بحث کردم قبلا
سیستم استخدام بانک سینا هم همینه
هر فیلد و سطر و فرم سازی میشه اضافه کرد و بعد اون جستجو های خوبی میشه ساخت