اول این متن رو خواستم پ خ کنم به جناب شهرکی ولی منصرف شدم.
لطفا دوستان هم نظر خودشونو در مورد نحوه اجرا و ... ارائه بدن.
-----------------------------------------
شدیدا توصیه میکنم که تاپیکی هم در نظر بگیریم که دوستان ایده های خودشونو بزارن که دیگر دوستان موافقت یا مخالفت خودشونو برای اون ایده مطرح کنن.
اصلا الان معلوم نیست میخوایم چیکار کنیم.
باید دوستان جمع شیم بگیم آقا رنگ اصلی نهاد به دلایلی باید این باشه! بعد بر اساس الگو و رنگ و فعالیت نهاد یه سری لوگو و بنر ساخته بشه و بعد از اینها به فکر خود سایت بود!
پیش نمایش های از سایت با همکاری همه دوستان ساخته باشه. یعنی ایده ها تو طرح پیاده بشن و بشه بیشتر در موردشون نظر داد. مثلا اگر من پیش نمایش دلخواهم رو برای سایت نهاد ارائه کنم و در صورتی که مورد تایید نباشه, ناراحتی های به وجود میاد که اصلا خوب نیستن.
اصلا قرار نیست که سایت به دلخواه من یا کسی دیگه ای طراحی بشه! باید بر اساس قوانین و فعالیتمون باشه.
جسارت نباشه ولی من قطعا طراحی که از نظر اصول و قوانین درستو حسابی نباشه رو قبول نمیکنم, مخصوصا اینکه برای نهادی باشه که خودم یکی از عضوهاش و قراره تاثیرات زیادی بر بازار و دیدگاه ها داشته باشه!

به نظر من باید طراحی سایت بر اساس طراحی تخت باشه, بوت استرپ 2.3.2 بر اساس سکیومورفیزم طراحی شده و باید به نسخه جدیدش (3) رجوع کنیم که بر اساس قوانین طراحی تخت هست. همچنین سبک تر و استاندارد تر از نسخه های قبلیش است.