-
نقل قول: تشکیل نهاد حمایت از برنامه نویسان
من با گزينه ي 2 موافقم چون به نظر من اول ظاهر مهمه كه اين طوري به ظاهر كار بيشتر توجه ميشه (حتما شنيدين كه ميگن ديگه مردم عقلشون به چشمشونه اگه لوگو زيبا باشه و كسي خوشش بياد يه مفهوم واسه خودش تو ذهنش ازش ميسازه حتي شايد اون مفهومي هم كه طراح مد نظرش بوده هم اصلا نباشه) تازه مفهوم رو هم كه طراحامون توضيح ميدن به اميد خدا و مشكلي پيش نمياد. :D
--------------------------------------------
در ضمن جاي خوشحالي داره كه ميبينيم هر وقت كه نگاه ميكنيم بيشتر دوستان شركت كننده در تاپيك و نشستها حتما تو تاپيكن و نظر ميدنو نظر خواهي ميكنن. :)
-
استاد شهرکی عجب عکس قشنگی برای آواتارتون انتخاب کردین :لبخند:
میشه لینک دانلودشو بدین ما هم دانلود کنیم ؟
-
نقل قول:
نوشته شده توسط
MMSHFE
خوب دو راه وجود داره:
1- ابتدا قالبها و لوگوهای پیشنهادی توسط متخصصهای گرافیک نقد بشن و تغییر کنن یا احیاناً حذف بشن و بعد، موارد باقیمانده به رأی گذاشته بشه.
2- ابتدا رأی گیری بین قالبهای موجود توسط تمام اعضا انجام بشه و بعد، قالبهایی که رأی بیشتری میارن، توسط کارشناسان بهینه سازی بشن و نواقص اونها برطرف بشه.
من خودم شخصاً راه دوم رو درحال حاضر بهتر میدونم چون اولاً تعداد طرحها خیلی کمه و اگه بخوایم چیزی رو هم حذف کنیم، اونوقت دیگه رأی گیری معنا نداره. ثانیاً کسی فعلاً رزومه نداده که بدونیم متخصصهای ما چه کسانی هستن که بخوایم از تخصصشون استفاده کنیم. اگه از متخصصان خارج از نهاد هم بخوایم استفاده کنیم، باز هم بنظرم تعدادی ناراضی خواهیم داشت. ثالثاً بنظر خودم شخصاً حتی طرحهای غیر حرفه ای هم حق شرکت در رأی گیری رو دارن. اینکه اول فیلتر بگذاریم و بعد رأی گیری کنیم، یه چیزی مثل تأیید صلاحیت نامزدهاست. نمیخوام بگم کار خوبی نیست، ولی فعلاً که مرجع متخصص و مورد قبول همه در این زمینه توی نهاد نداریم، هر فیلتری گذاشته بشه، نتیجه اون دوباره همین بحثها و توهینهایی هست که متأسفانه توی پستهای اخیر شاهدش بودیم.
حالا باز هم نظر نهایی رو خود دوستان باید بگن و من هم مثل بقیه، بعنوان یکی از اعضا نظر شخصی خودمو گفتم.
منم با گزینه 2 موافقم
-
1 ضمیمه
اینم از عکس:
ضمیمه 110155
-
========
جناب شهرکی با این اواتار یکم خطرناک به نظر میرسید :قهقهه:
گزینه 2
-
سلام
من هم با گزینه دوم موافق هستم چون امثال من که تازه کار هستیم هم می توانیم تا جایی که درتوانمان هست و بلدهستیم کمک کنیم و بعد با گذاشتن یک سری قوانین و فیلتر ها طرح ها را به صورت مرحله به مرحله انتخاب کنیم و از بین آنها طرح نهایی را تایید کنیم.بعد از انتخاب طرح قالب برای رفع معایبش، و ضعفهای اون گروه حرفه ایی تر میتونه وارد عمل بشه و تبدیلش کنه به چیزی که بهتره.
در ضمن هم کارگروهی انجام دادیم ،همه حق هیچ کس را ضایع نکردیم و هم اینکه می تونیم از انتقادها و نکات سازندگی که دیگران درباره قالب ما می فرمایند،استفاده کرده و به دانشمان اضافه کنیم. یادگیری توی زمان کمتر و بهتر چرا که یک شخص نمی تونه هر چیزی را تجربه کنه و امتحان کنه یا مطالعه کنه چون وقت کم میاره و توی دنیایی که ثانیه ایی یا صدم ثانیه تغییراتی ایجاد میشه و فناوری ها و ابزار های جدید میاد...تجربه را تجربه کردن خطاست..:چشمک:
از همه شما هم ممنونم.:لبخندساده:
-
-
-
نقل قول:
نوشته شده توسط
engmmrj
جواب ***** خاموشیست !
به به فقط فحش رکیک کم داشتیم که شما زحمتشو کشیدید!
به خدا باید خجالت بکشیم. ما هنوز شروع نکردیم که وضعیت اینه, پس خدا رحم کنه به 1 سال بعد. البته فکر نمیکنم با این وضعیت سال بعدی در کار باشه.
انواع افراد عذر میخوام دستوپاچلوفتی رفتن یه گروه ی, شرکتی باهم زدن دارن مث آدم در کنار هم برای رسیدن به اهدافشون تلاش میکنن و روز به روز شاهد پیشرفتشون هستم! اما ما اینجا همش داریم حرف بغل دستیمونو رد میکنیم! حالا خوبه خداروشکر ما همگی افراد با سواد و منطقی هستیم این وضعمونه.
چرا به فکر آینده نیستین؟ واقعا فکر میکنید اینقدر قدرت و توان دارید که بتونید فردا برای خودتون بازاری دستو پا کنید؟ خیر دوست من. الان تا دلتون بخواد پارتی و رقابت شدید شده و مشتری هم برای یه هزارتوامنی داره به 100 جا زنگ میزنه!! چرا نمیخواید از این فرصت طلایی استفاده کنید. فکر کنم تعداد زیادمون تاحالا تو شرکتی کار نکردیم. وقتی یه بالاسری چلغوز میاد بهت دستور و طعنه میزنه, اونوقته که میفهمی دنیا دسته کیه.
اینجا به لطف تعدادی از دوستان مخصوصا جناب شهرکی داره یه مرکز پول زا و پول ساز میسازه که آینده همه مارو تامین میکنه. چرا همش داریم همدیگرو هل میدیم به پایین؟ چرا داریم کسی که توانایی و استعدادی داره رو هل میدیم؟
خواهشا کمی به خودتون بیایدو به اطرافتون نگاه کنید. آیا جز تعدادی معدود, کدامیک از شماها حتی پدرش همچین موقعیت و فرصتی رو براش آماده و مهیا کرده؟ ها؟ من که شخصا تو کل خانواده مون حتی پدرم همچین فرصت با ارزش ی رو برام مهیا نکرده. خدایش کمی فکر کنید ببینید اگه همه ما سعی کنیم با منطق و مهربانی در کنار همدیگه به پیشرفت روز افزون این نهاد کمک کنیم چی میشه. فکر کن تو تنها خودت به نهاد کمک میکنی ولی متقابلا تمام اعضای نهاد به تو کمک میکنن. لطفا سرتونو از زیر برف بیارین بیرون. چرا تو تاریکی رفتین؟ خیلی هامون دارن تو مسیر اشتباه قدم برمیدارن.
برای رسیدن به قله باید قدم به قدم جلو رفت. پس برای رسیدن به موفقیت در این نهادهم باید قدم به قدم پیش بریم. مطمئنا متوجه هستید که اولین قدم ها که مهمترین هاهم هستند همین گفتگوهای اولیه هست!
لطفا ...
-
-
نقل قول:
به به فقط فحش رکیک کم داشتیم که شما زحمتشو کشیدید!
فحش نیست ضرب المثله !!!!
-
جناب شهرکی من هم با گزینه دو کاملا موافق هستم
امیدوارم هر چه زودتر این کارها انجام بشه...
-
نقل قول:
نوشته شده توسط
engmmrj
فحش نیست ضرب المثله !!!!
ضرب المثلهایی هم داریم که معناش از صد تا ناسزا بدتره و بهتره در مکانهای عمومی ازش استفاده نکنیم. هر سخن جایی و هر نکته مکانی دارد. از این به بعد پستهای اهانت آمیز در این تالار بدون هشدار قبلی ویرایش یا حذف و برای کاربر خاطی جریمه درنظر گرفته خواهد شد. اما در مورد نهاد، اینطوری که دارین پیش میرین، فکر کنم به زودی من و آقا مهرداد کنار بکشیم و بگیم این شما و اینم نهادتون. خودتون کارها رو پیش ببرین. شاید این تصمیم خیلی دور نباشه. دامنه ها و... رو هم رایگان تقدیم کسی خواهیم کرد که مسئولیتهای نهاد رو بعهده بگیره.
-
میگم گویا تا اینجا نظر همه روی گزینه 2 بوده. بنابراین، تا پایان فردا صبر میکنیم و بعدش طرحهای ارسال شده رو برای نظرسنجی در اختیارتون میگذارم تا نظرتون رو اعلام کنید. از دوستان عزیزی هم که طرح ارسال میکنن و یا تا الآن فرستادن تقاضا دارم هر توضیحی که لازمه، درمورد طرحشون بدن تا در کنار طرح در نظرسنجی درج بشه و رأی دهندگان هم لطف کنن با مطالعه کامل توضیحات و سنجش همه جوانب، نظرشون رو اعلام کنن تا در حق هیچ طرحی ظلم نشه.
-
ارسال طرح چجوریه؟ به کجا باید ارسال کنیم؟ شرایطش چیه؟
-
نقل قول:
نوشته شده توسط
qartalonline
ارسال طرح چجوریه؟ به کجا باید ارسال کنیم؟ شرایطش چیه؟
به ایمیل آقای شهرکی : mmshfe@gmail.com باید ارسال کنید
شرایطش هم اینه که فایل تصویر رو ارسال کنید و یه توضیحاتی در موردش :)
-
نقل قول:
نوشته شده توسط
MMSHFE
اما در مورد نهاد، اینطوری که دارین پیش میرین، فکر کنم به زودی من و آقا مهرداد کنار بکشیم و بگیم این شما و اینم نهادتون. خودتون کارها رو پیش ببرین. شاید این تصمیم خیلی دور نباشه. دامنه ها و... رو هم رایگان تقدیم کسی خواهیم کرد که مسئولیتهای نهاد رو بعهده بگیره.
کنار بکشین؟:متفکر:
مگه پیش بینی همچین روزایی رو نکرده بودید؟وقتی اینجوری آزادی میزارید فک نکنم بهتر ازاین باشه.بقیه سوال کنن چی شد بگیم سر لوگو دعوامون شد کنسل شد؟
آقای حسین زاده رو که نمیدونم از همون جلسه ی بعد اصفهان یه زمزمه هایی میکردو اگه اینجوری نکنین یا کنین شاید کنار بکشیم.کم اورده ؟
ولی شما نباید این کارو کنین.به همه امید دادین بعد یهو میخواین خالی کنین؟جلساتی که ما گذاشتیم مگه واسه تست بود که ببینینم میشه یا نه؟فک کنم الان دیگه دیر شده واسه کنار کشیدن.روشتونو عوض کنید.
ما بعنوان مسئول شمارو قبول داریم.نگید اگه کاری کنیم آزادی بهم میخوره.اینجوری سنگ رو سنگ بند نمیشه.بجای اینکه از همین اول به ایرانی جماعت آزادی بدیم خوبه اول فرهنگشو جا بندازیم یه تعریف ازش داشته باشیم تو گروه, وضعیت الانو بزاریم بعداز اینکه کارا رو غلتک (یا حالا قلطک شایدم قلتک و غلطک) افتاد.اینجوری ادامه دادن یه مشکل بزرگ داره , الان که تعداد زیاد نیست خوب شاید چون توو برپایی نهاد از اول بودیم توقعا بره بالا و همچین آزادی وقتی ببینیم فردا واسه هر تصمیم میگیم چرا؟حالا شما چجوری میخواید کنار بیاید؟فردا که تعداد بیشتر شد هم از بقیه یاد میگیرنو همین روشو ادامه میدن.
الان تصمیما و نظراتتونو بگید بهترازینه که فردا نهاد بیشتر بشه.کسی که میخواد نفع ببره صد در صد باید تصمیمات قبول کنه.چه خوشش بیاد چه بدش بیاد.
اگه دقت کرده باشین اینجا اکثر مشکلات این بوده که یک نفر یه چیزی میگفته و 50 نفر میومدیم جواب این یه نفرو میدادیم(یعنی 50 نفر یک حرفو میزدن).پس زیاد مشکل حاد نیست.
الان یه نگرانی که وجود داره بالاخره شما حرف ادامه ندادنو زدید, این احتمال هست یک ماه یا دوماه دیگه یا وسط کار بازم این صحبت پیش بیاد؟؟؟http://www.iran-stu.com/images/smilies/f41.gif
-
یه خواهشی که از دوستان دارم احترام همو نگه دارن.بزرگتر کوچیکتری رو بدونن.یکم فکر آیندشون باشن.
دعوا کردنو بهم پریدنو بدو بیراه گفتن خدایی هنر نیستا.خیلیا بلدن.اگه سکوت میکنن واسه رسیدن به هدفشونه.خوب نیست پشت کامپیوتر بشینیم از یه طرف قطار کنیم همرو.
من ناراحتمhttp://www.millan.net/minimations/sm...owboysmile.gif
-
به نظر من تمام بچه های نهاد باید یه چیز و توو خودشون تقویت کنند ----->" نقدپذیری"
تا زمانی که ما فقط بخوایم حرف خودمونو به کرسی بشونیم و به نظر جمع بنا به هر دلیلی (تخخصص ، دانش ، صلاحیت و . . .) اهمیت ندیم باز همین آش و همین کاسه
هر کس اگه ایده ای داره اگه کاری کرده اگه طرحی زده و یا توو هر فعالیتی از نهاد شرکت کرده بعد از دفاع از فعالیت و محصول و کار خودش باید خودشم تابع جمع باشه نه اینکه چون من این و میدونم چون من خیلی وقت گذاشتم خیلی کار کردم حتما باید از کار من و یا طرح من استفاده بشه حداقل تا زمانی که نهاد اجزای مختلفش تشکیل نشده و توو هر بخشی اعضاش مشخص نشده همه حق رای دادن و نظر دادن دارند.
-
متاسفانه یا خوشبختانه بنده و آقای شهرکی باید از هر گونه تنشی و پاسخ های کوبنده دوری کنیم
منتها آقای موحد عزیز من کم نیاوردم ! به پست های بنده رجوع کنید متوجه میشید که چقدر شب و روز تایپ کردم و حرف زدم تا تونستیم اسم " نهاد حمایت از برنامه نویسان " جا بیافته
و بعد از اون هم پشت پرده همیشه درگیر این مسئله بودم و هستم
ایرانی جماعت : خوب ما خواستیم تغییر داشته باشیم | خواستیم مسئول حرف نزنه همیشه و بقیه با سیاست درسا یا حتی غلط اون ها پیش برند
منتها نتیجه این شد که الان شما جواب دادید
دوستان که رزومه ها و کامل ندادند
طرح هم که اینه تکلیفش
تا یکی حرف میزنه سری دعوا میشه و توهین و فحش و فحش کاری
به نظرتون بنده یا آقای شهرکی همیشه کارمون این باید باشه که همه با هم بحث کنند و ما اخر بیایم با هزارتا باریکلا و قربونت برم پسر و نازکشی خاتمه بدیم به بحث؟
سوالم از همه اینه : چرا ؟؟
ما دغدغه نداریم ؟ ما حوصلمون بعضی وثتها سر نمیره ؟ کم نمیاریم ؟ آهنیم ؟
نه دوستان گلم
بالاخره باید بعد از این همه ماه به نتایجه برسیم حتی { تو رفتار کردند با همدیگه }
دوستان باید هماهنگ باشند نه اینکه مارو مجاب کنید که اگه کنار برید کم اوردید...من فکر میکنم این جواب زحمت های ما نیست
-
نقل قول:
نوشته شده توسط
$ M 3 H R D A D $
متاسفانه یا خوشبختانه بنده و آقای شهرکی باید از هر گونه تنشی و پاسخ های کوبنده دوری کنیم
منتها آقای موحد عزیز من کم نیاوردم ! به پست های بنده رجوع کنید متوجه میشید که چقدر شب و روز تایپ کردم و حرف زدم تا تونستیم اسم " نهاد حمایت از برنامه نویسان " جا بیافته
و بعد از اون هم پشت پرده همیشه درگیر این مسئله بودم و هستم
ایرانی جماعت : خوب ما خواستیم تغییر داشته باشیم | خواستیم مسئول حرف نزنه همیشه و بقیه با سیاست درسا یا حتی غلط اون ها پیش برند
منتها نتیجه این شد که الان شما جواب دادید
دوستان که رزومه ها و کامل ندادند
طرح هم که اینه تکلیفش
تا یکی حرف میزنه سری دعوا میشه و توهین و فحش و فحش کاری
به نظرتون بنده یا آقای شهرکی همیشه کارمون این باید باشه که همه با هم بحث کنند و ما اخر بیایم با هزارتا باریکلا و قربونت برم پسر و نازکشی خاتمه بدیم به بحث؟
سوالم از همه اینه : چرا ؟؟
ما دغدغه نداریم ؟ ما حوصلمون بعضی وثتها سر نمیره ؟ کم نمیاریم ؟ آهنیم ؟
نه دوستان گلم
بالاخره باید بعد از این همه ماه به نتایجه برسیم حتی { تو رفتار کردند با همدیگه }
دوستان باید هماهنگ باشند نه اینکه مارو مجاب کنید که اگه کنار برید کم اوردید...من فکر میکنم این جواب زحمت های ما نیست
تغییر زمانی حاصل میشه که برنامه ای واسش باشه.نه اینکه فقط حرفشو بزنیم.
واسه این تغییری که ما میگیم همین الان چه برنامه ای داریم؟
من مخالف این تغییرات نیستم.من حرفم اینه اگه آزادیه یه تعریف ازش داشته باشیم.از نظر شما چه چیزایی آزادین؟از نظر بقیه چطور؟این آزادی نباید حدومرز داشته باشه؟نباید مشخص باشه از چه نوعیه؟تا کجاس؟
75 میلیون جمعیت ایران.واقعا همه میتونن باهم بشینن رودررو تصمیم بگیرن؟هیچ مشکلی پیش نمیاد؟
الان باز ازین حرفا برداشت اشتباه نشه ها.حرف اینه اگه 75 میلیون قراره آزاد باشن باید تو یک چارچوبی باشن.نظرات آزاد ولی با یک برنامه ی بهتر.
یعنی آزادی باید در مسیری باشه که به نفع همه باشه نه به ضرر بقیه.
تو این 6 ماه نتیجه مشخص شده.البته با تایپ بازم نمیشه منظور حرفارو گفت که شاید بعضیا فک کنن من مخالف آزادیم که باید بگم اتفاقا صددرصد موافقم.یکی که برگشت به خودت حرفایی زد و توام برگشتی جواب دادی اینجا نشون میده هر کی از آزادی برداشتی واسه خودش داره.
اتفاقا نهاد نباید زیر بار سیاست غلط جلو بره.هرکی هر گوشه ای از کار نهادو میکنه واسه تک تک ساعتها و تصمیماتی که میگیره مسؤوله.تا جایی که میتونیم باید بهترین تصمیم و کم اشتباه ترین مسیر انتخاب کنیم.نهاد قرار نیست 50 50 حرکت کنه.
اون بحث کم اوردن هم واسه این بود که این قضایا از قبل معلوم بود پیش میاد و یه دفه بیان شد بعداز تموم شدن ماجرا گفتم چی شد یهو.
تا الانم اگه بقیه حرفای منطقی رو قبول میکردن و اصرار نداشتن رو حرفای خودشون کدورت پیش نمیومد.
-
یک نظرسنجی خیلی ساده ولی کارآمد درست کردم برای انتخاب لوگو و قالب سایت. لطفاً دوستان بعد از مطالعه کامل توضیحات طرحها، نظر خودشون رو اعلام کنن. امکان انتخاب بیش از یک طرح هم وجود داره و درصورتی که چند طرح رأی نزدیک بیارن، به مرحله دوم منتقل میشن. دقت کنید که واردکردن شماره تلفنی که باهاش توی سامانه پیامک نهاد عضو شدین، لازمه. لینک: http://inahadpoll.barnamenevis.ir
-
نقل قول:
نوشته شده توسط
MMSHFE
یک نظرسنجی خیلی ساده ولی کارآمد درست کردم برای انتخاب لوگو و قالب سایت. لطفاً دوستان بعد از مطالعه کامل توضیحات طرحها، نظر خودشون رو اعلام کنن. امکان انتخاب بیش از یک طرح هم وجود داره و درصورتی که چند طرح رأی نزدیک بیارن، به مرحله دوم منتقل میشن. دقت کنید که واردکردن شماره تلفنی که باهاش توی سامانه پیامک نهاد عضو شدین، لازمه. لینک:
http://inahadpoll.barnamenevis.ir
سلام آقای شهرکی
دو سه بار امتحان کردم ایراد کد امنیتی می گیره!
ممنون میشم چک بفرمایید
--------------------------------------------------------------------
درست شد!
ممنون!
-
توی کد امنیتی دقت کنید که اعداد با اندازه بزرگتر نشون داده میشه و کوچکترها حروف الفبا هستند (صفر رو با O اشتباه نگیرید). ضمناً تمام حروف بصورت بزرگ نوشته شدن و از حروف کوچک استفاده نشده (البته فرقی نمیکنه که شما به چه شکلی بنویسید).
-
برای بنده هیچ مشکلی نبود. ممنون از جناب شهرکی
-
نقل قول:
نوشته شده توسط
***BiDaK***
...اون بحث کم اوردن هم واسه این بود که این قضایا از قبل معلوم بود پیش میاد و یه دفه بیان شد بعداز تموم شدن ماجرا گفتم چی شد یهو.
تا الانم اگه بقیه حرفای منطقی رو قبول میکردن و اصرار نداشتن رو حرفای خودشون کدورت پیش نمیومد.
بحث کم آوردن نیست. اتفاقاً همونطور که خودتون هم اشاره کردین، بحث انجام کارهای غیرمنطقیه. باور کنید دارم کم کم به این نتیجه میرسم که یکی از دلایلی که اوضاع برنامه نویسی اینه، همین مسئله است که برنامه نویسهای ما متأسفانه اونطوری هم که از دور بنظر میاد، منطقی نیستن و حتی توی نهادی که قراره منفعت جمعی رو دنبال کنه، بعضیها ساز منافع فردی خودشون رو میخوان کوک کنن. البته نگران نباشین، به این زودی از دست من خلاص نمیشین ولی خواستم یه هشدار به بعضی دوستان بدم که صبر و تحمل هم حدی داره و تا یه جایی آدم میتونه نصیحت کنه و غصه اوضاع کاری بقیه رو بخوره و از یه جایی به بعد، دیگه میگه ولش کن، من که اوضاعم بد نیست. بگذار تو همین وضع خودشون دست و پا بزنن. امیدوارم منظورم رو متوجه بشین. راستی اون فایل Word رو هم مطالعه کردم. خیلی ممنون، نکات خیلی خوبی توش مطرح شده بود که حتماً مدنظر قرار خواهد گرفت. موفق باشید.
-
حالا بخوایم تو سامانه پیامک عضو شیم باید چی کار کنیم ؟
-
توی پست اول همین تاپیک توضیح داده شده.
-
روش عضویت در سامانه پیامک:
نقل قول:
یک پیامک با قالب زیر به 30005833000333 بفرستید:
نقل قول:
NAHAD:USERNAME:NAME
توی قالب فوق، NAHAD ثابته، USERNAME شناسه کاربری شما در سایت برنامه نویس و NAME اسم واقعی شماست. وجود اسم واقعی برای ارتباط بیشتره و درصورت عدم تمایل، میتونید قسمت آخر رو ننویسید.
-
سلام
اگر بخواهیم دوتا از طرحها را انتخاب کنیم می شود یا نه فقط یکی؟مثلا قالب نمونه اول با لوگوی نمونه دوم؟:متفکر:
این را چه جوری باید بنویسم؟
-
بله میشه. هرکدوم رو خواستین، تیک بگذارین. حتی میتونید همزمان چند قالب یا لوگو رو انتخاب کنید.
-
استاد شهرکی من به نوبه خودم به خاطر تمام زحمات شما و آقای حسین زاده سپاسگزارم . میدونم حق با شماست ولی شما به بزرگواری خودتان ببخشید و به حساب کم تجربه و خام بودن ما بذارید .انشالله بعد از اتمام نظر سنجی و مشخص شدن لوگو و قالب این بحثها تمام میشه و دیگه تکرار نمیشه .انشالله
بازم ممنونم
-
به نظر من نباید افردای که تا دیروز جزو اسامی پیامکی نهاد نبودن, امروز با ثبت نام بتونن تو نظرسنجی شرکت کنن!
اگه اینجوری باشه من بگم چندتا از دوستان بیان ثبت نام کنن و رای بدن, !؟
-
-
اینم برای حمایت از دوستان که جهت هر چه بهتر شدن وضع برنامه نویسی و بازار کار آن تلاش میکنند : ( اگه تایید شد اطلاع بدید )
http://up.vbiran.ir/uploads/13786013...Untitled-1.png
-
به نظرم لوگوهایی که هستن سطحشون خیلی پایینه.
-
ضمن تشکر از دوستان، باید بگم که زمان مشارکت در طراحی قالب و لوگو به اتمام رسیده و با توجه به در جریان گذاشتن اعضا توسط پیامک، مجال تمدید باقی نمیمونه. نظرسنجی تا پایان روز 20 شهریور ادامه داره و روز 21 شهریور نتایج اعلام میشه. لوگوها هم حتی اگه فرض رو بر پایین بودن سطحشون بگذاریم، درهرحال تنها طرحهای ارسالی هستن و قبلاً هم تذکر داده شد که اگه بموقع مشارکت نکنید و طرحهاتون رو ارسال نکنید، مجبور به پذیرفتن یکی از طرحهای ارسالی خواهیم بود.
-
نقل قول:
نوشته شده توسط
MMSHFE
ضمن تشکر از دوستان، باید بگم که زمان مشارکت در طراحی قالب و لوگو به اتمام رسیده و با توجه به در جریان گذاشتن اعضا توسط پیامک، مجال تمدید باقی نمیمونه. نظرسنجی تا پایان روز 20 شهریور ادامه داره و روز 21 شهریور نتایج اعلام میشه. لوگوها هم حتی اگه فرض رو بر پایین بودن سطحشون بگذاریم، درهرحال تنها طرحهای ارسالی هستن و قبلاً هم تذکر داده شد که اگه بموقع مشارکت نکنید و طرحهاتون رو ارسال نکنید، مجبور به پذیرفتن یکی از طرحهای ارسالی خواهیم بود.
این قاطعیت و هماهنگی شما جای تقدیر وتشکر داره ولازمه مدیریت یک چنین تشکلیه
ولی چون حساسیت لوگو کمی بیشتره گاهی جای تمدید گذاشتن شاید بد نباشه
من خودم یک 10 روزی مسافرت بودم واینترنت در دسترس نداشتم وفکر میکردم حداقل طرحهای قبلی جزئ رای گیری در نظر گرفته میشه طرح دوستمون جناب webconsle هم به نظر بدنیست منتها ظاهرا ایشون از اعضا نیستند که در طرح شرکت داده نشدند حالا اگه امکان داره یک تجدید نظری بشه
-
من خودم هم دو تا طرح دیگه الآن رسیده دستم که انصافاً بد نیستن ولی از اونجا که سیستم طوری طراحی شده که کسانی که رأی دادن، دیگه نمیتونن شرکت کنن و ازطرفی حذف نتایج فعلی هم اهانت به رأی دهندگان محسوب میشه، دیگه نمیشه رأی جدیدی رو وارد نظرسنجی کنیم.
-
به نظر من اگر تعداد رای دهندگان کم باشه اسامی اونا رو اینجا بیارید اگر موافق با حذف رای ها باشند کلید تشکر را بزنند وبعنوان رای گیری مجدد میتواند یک امضا محسوب شود