خوب دو راه وجود داره:
1- ابتدا قالبها و لوگوهای پیشنهادی توسط متخصصهای گرافیک نقد بشن و تغییر کنن یا احیاناً حذف بشن و بعد، موارد باقیمانده به رأی گذاشته بشه.
2- ابتدا رأی گیری بین قالبهای موجود توسط تمام اعضا انجام بشه و بعد، قالبهایی که رأی بیشتری میارن، توسط کارشناسان بهینه سازی بشن و نواقص اونها برطرف بشه.
من خودم شخصاً راه دوم رو درحال حاضر بهتر میدونم چون اولاً تعداد طرحها خیلی کمه و اگه بخوایم چیزی رو هم حذف کنیم، اونوقت دیگه رأی گیری معنا نداره. ثانیاً کسی فعلاً رزومه نداده که بدونیم متخصصهای ما چه کسانی هستن که بخوایم از تخصصشون استفاده کنیم. اگه از متخصصان خارج از نهاد هم بخوایم استفاده کنیم، باز هم بنظرم تعدادی ناراضی خواهیم داشت. ثالثاً بنظر خودم شخصاً حتی طرحهای غیر حرفه ای هم حق شرکت در رأی گیری رو دارن. اینکه اول فیلتر بگذاریم و بعد رأی گیری کنیم، یه چیزی مثل تأیید صلاحیت نامزدهاست. نمیخوام بگم کار خوبی نیست، ولی فعلاً که مرجع متخصص و مورد قبول همه در این زمینه توی نهاد نداریم، هر فیلتری گذاشته بشه، نتیجه اون دوباره همین بحثها و توهینهایی هست که متأسفانه توی پستهای اخیر شاهدش بودیم.
حالا باز هم نظر نهایی رو خود دوستان باید بگن و من هم مثل بقیه، بعنوان یکی از اعضا نظر شخصی خودمو گفتم.