-
نقل قول: طراحی رابط کاربری - UserInterface
سلام خسته نباشید . من در حال نوشتن یک برنامه برای مدیریت اطلاعات دانشجویان هستم
ممنون میشم اگر نظراتتان را درباره ی این طرح بگویید . :چشمک:
http://up.vbiran.ir/uploads/38151149...5_sshot-12.png
http://up.vbiran.ir/uploads/30221149...8_sshot-13.png
-
زیبا کار کردی خوبه ولی بهتره که خود بوردر فرم رو برداری که زیبا تر از این بشه و دکمه بستن رو هم خودت طوری طراحی کنی که به فرمت بیاد.
نام کاربر و رمز عبور بکگراند نزار خیلی زشتش کرده به نوع استایلت نمیاد.
رنگ بندی های دیگه ای که استفاده کردی خوبه خیلی با هم خوب میان و حتی بهتر از این هم میتونی بکنیش
-
نقل قول:
نوشته شده توسط
ebrahim.rayatparvar
زیبا کار کردی خوبه ولی بهتره که خود بوردر فرم رو برداری که زیبا تر از این بشه و دکمه بستن رو هم خودت طوری طراحی کنی که به فرمت بیاد.
نام کاربر و رمز عبور بکگراند نزار خیلی زشتش کرده به نوع استایلت نمیاد.
رنگ بندی های دیگه ای که استفاده کردی خوبه خیلی با هم خوب میان و حتی بهتر از این هم میتونی بکنیش
برای رنگ بندی از این استفاده کردم : http://flatcolors.net/palette/451-i-too-know-beauty#
نام کاربری و رمز عبور اگه بک گراند نزارم متن پیدا نمیشه و به نظر شما چه رنگی بزارم ؟ :متفکر:
برای دکمه بستن هم چون مبتدی هستم بلد نیستم اگر یک راهنمایی بکنید ممنون میشم :خجالت:
-
http://up.vbiran.ir/uploads/11477149...2_sshot-19.png
دوستان اندکی تغییر دادم ، ممنون میشم نظراتتان را بگویید
-
نقل قول:
نوشته شده توسط
SOU KA
عااااااااالیههههههههههه
-
2 ضمیمه
نقل قول:
نوشته شده توسط
SOU KA
دوتا نکته انتخاب پالت:
1- نیازی به استفاده از تمام رنگ های اون نیست.
2- تناسب استفاده از رنگ ها مهم هست.
نظرت راجع به طرح نمونه زیر چیه: (با استفاده از همون پالت که شما استفاده کردی و رابط که قرار دادی من یک نمونه زدم و قطعا قسمت های مختلف برنامه شما متفاوت هست و این رو فقط به چشم یک نمونه نگاه کن)
ضمیمه 145537
دانلود فایل psd :
ضمیمه 145539
-
نقل قول:
نوشته شده توسط
c0mmander
دوتا نکته انتخاب پالت:
1- نیازی به استفاده از تمام رنگ های اون نیست.
2- تناسب استفاده از رنگ ها مهم هست.
نظرت راجع به طرح نمونه زیر چیه: (با استفاده از همون پالت که شما استفاده کردی و رابط که قرار دادی من یک نمونه زدم و قطعا قسمت های مختلف برنامه شما متفاوت هست و این رو فقط به چشم یک نمونه نگاه کن)
ضمیمه 145537
دانلود فایل psd :
ضمیمه 145539
خیلی ممنون
اما به نظرتان اندکی خسته کننده نمی شه ؟
-
نقل قول:
نوشته شده توسط
SOU KA
الان خیلی بهتر شده اون آیکن برنامه که نمیدون 7*7 پیکسله چنده اون گوشه گذاشتی رو بردار یا تو هدرت یه لوگوی خوب از برنامه ات بزار یا اون گوشه نزار :لبخند:
در مورد رنگ بندی هم که دوست عزیزمون مهندس c0mmander براتون یه نمونه گذاشتن که جالب بود شاید به نظر شما خسته کننده باید ولی اینجور نیست تو برنامه ها نباید زیاد با رنگ بازی کرد نمیگم رنگ هایی که انتخاب کردی بده نه اتفاقا هم خیلی هم خوب انتخاب کردی البته نظر منه که تو نگاه کردن باهاش و کار کردن مشکلی باهاش ندارم که رانگای اضافه ای باشه که آذارم بده. ولی با ترکیب های رنگ ها مثل مهندس که گذاشتن کنار هم هنوز میتونی بهتر از مهندس هم طراحی کنی البته طراحی مهندس خودش تو نمونه برنامه های قبلی دیدم خیلی خود کار میکنن. شما هم به طراحی های قبلی فلت رو ببینید و رنگ بندی ها رو ببینید.
-
دوستان سلام
این اولین برنامه اندرویده بنده اس (اولین تجربه بنده بود) ... توی بخش اندریود همچین تاپیکی نیست ! (خیلی فعال نیستن)
لطفا در مورد ظاهرش نظر بدین :
https://cafebazaar.ir/app/ir.rahgosh...yisready/?l=fa
-
نقل قول:
نوشته شده توسط
ghasem110deh
سلام
برنامه ت طراحی خوب و استانداری داره از تولبار , cardview و کاستوم لیست ها همه خوب متناسب هم طراح با رنگ مناسب اما داخل یکی از صفحاتت تب ویو استفاده کردی که ایندکیتورش نارنجی رنگه زیاد به آبی پس زمینه ش جور نیست. اما همه چیز خوب طراحی شدن برای تجربه اول خییلی بیشتر از یکم خوبه:تشویق:
ویرایش:
داخل بخش اندروید معرفی برنامه هست اما یکی دو سالی میشه که بچه ها میلی به شرکت بحث ها اونجا نمیکنن. حالا دلیلش هرچی هست به نظرم این تاپیک دیگه کم کم داره فرا پلتفرمی میشه. هر چند که دوستان شرکت کننده در بحث به عدد دو دست نمیرسند اما بازم خوبه.
-
نقل قول:
نوشته شده توسط
ghasem110deh
کارت درسته :لبخند::تشویق::تشویق:
-
2 ضمیمه
طراحی چطوره ؟
ضمیمه 145541
ضمیمه 145542
از کامپانت استفاده کردم :ناراحت:
-
خوبه رنگ بندی خوبی داره فقط آبی که استفاده کردی یه خورده نرم تر بشه رنگش چشم نواز تره البته اینم خیلی خوبه ولی اکاش از فرم هات عکس میزاشتی اگه برنامه شرکتی و فروشی نیست که ببینیم چطور طراحی کردی البته به اسمش نمیخوره که اینجور برای شرکت های کوچیک باشه ولیب از این 2 عکس نمیشه نظر داد همین قدری میشه گفت رنگ بندی و طراحی منو و پوپات خوبه زیبا طراحی کردی من خوشم امده
-
3 ضمیمه
سلام دوستان لطفا میشه در مورد ui برنامه نظر بدید
ضمیمه 145558
ضمیمه 145559
ضمیمه 145560
-
1 ضمیمه
با سلام این طراحی فرم چطوری شده نظر بدید خوشحال میشم به دل خودم که ننشست شبیه تنگ ماهی شده
ایراداش رو بگید ممنون میشمضمیمه 145561
-
1 ضمیمه
و یه طراحی دیگه از همین فرم خواهش میکنم ایراداش رو بگید با تشکر
ضمیمه 145562
-
1 ضمیمه
و این فرم ساده طراحی شده ایراداش رو بگید ممنون میشم
ضمیمه 145563
-
نقل قول:
نوشته شده توسط
ghasem110deh
برنامه خیلی خوب از کار در اومده انشاالله در تجربه های بعدی خیلی یهتر هم خواهد شد.
:تشویق:
اما روی نام برنامه و برند سازی هم باید کار کنید. نام برنامه شما 7 بخشه و این خیلی زیاده.
-
نقل قول:
نوشته شده توسط
user18
با سلام این طراحی فرم چطوری شده نظر بدید خوشحال میشم به دل خودم که ننشست شبیه تنگ ماهی شده
ایراداش رو بگید ممنون میشم
ضمیمه 145561
تنگ ماهی رو خوب اومدی:لبخند:
همون دیگه...
جستجو کجاست؟
-
نقل قول:
نوشته شده توسط
C-man 15
از طراحیت خیلی خوشم امده خیلی خوب کار کردی ولی تو عکس اول تو عکس بوردر سمت راستت نشون داده نمیشه یا فرمش اینجوره؟؟؟
یه نکته ای که تو فرم اولت هست من کمی طول کشید تا دکمه ذخیره و پاک کردن رو پیدا کنم اصلا مشخص نبود.
چرا تو فرم اول برای هر گروپ باکس دکمه ذخیره و پاک کردن گذاشتی مگه هر دو برای یه سند نیستن؟؟؟ پس برای کل این فرمت ذخیره ویرایش حذف جدید از هر کدوم یکی داشته باشه.
قیمت کل رو ای کاش به عنوان سامری ستون جمع کل گریدت اضافه میکردی زیباتر میشد.
-
نقل قول:
نوشته شده توسط
rooterror
از چه کامپوننتی؟ فارسی (راست چین) هم میشه؟
-
نقل قول:
نوشته شده توسط
C-man 15
نقل قول:
از طراحیت خیلی خوشم امده خیلی خوب کار کردی ولی تو عکس اول تو عکس بوردر سمت راستت نشون داده نمیشه یا فرمش اینجوره؟؟؟
یه نکته ای که تو فرم اولت هست من کمی طول کشید تا دکمه ذخیره و پاک کردن رو پیدا کنم اصلا مشخص نبود.
چرا تو فرم اول برای هر گروپ باکس دکمه ذخیره و پاک کردن گذاشتی مگه هر دو برای یه سند نیستن؟؟؟ پس برای کل این فرمت ذخیره ویرایش حذف جدید از هر کدوم یکی داشته باشه.
سلام ... منم دقیقا نظر آقا ابراهیم که جای استادم هست رو دارم
منتها به نظر حقیر چون رنگ زمینه سفید هست توی دراز مدت چشم کاربر اذیت میشه !
-
دقت کنید دوستان من برنامه هایی که میزارم کامل نیست مثلا همین که جستجو براش ننوشتم یا ویرایش براش ننوشتم هدف فقط طراحی ظاهر برنامه هست که بفهمم طراحی فرمام چه ایراداتی داره یا اگه خوبی توش هست بیان بشه ممنون از نظرات دوستان
-
سلام ممنون از نظرتون
راستش این برنامه اولم برا دسکتاپ و اولین برنامم با C# بود و کلا اینو برا تمرین زدم و بعدا نتونستم روش زیاد کار کنم
نقل قول:
نوشته شده توسط
ebrahim.rayatparvar
تو عکس اول تو عکس بوردر سمت راستت نشون داده نمیشه یا فرمش اینجوره؟؟؟
خب فرمش اینجوری بود ولی این عکس مال قبله و الان مشکلی نداره
نقل قول:
نوشته شده توسط
ebrahim.rayatparvar
فکر کنم یاید یه استایل متفاوت به دکمه ها بدم
نقل قول:
نوشته شده توسط
ebrahim.rayatparvar
چرا تو فرم اول برای هر گروپ باکس دکمه ذخیره و پاک کردن گذاشتی مگه هر دو برای یه سند نیستن؟؟؟
خب گروپ باکس اولی برای ذخیره خود سفارش هست و گروپ باکس دومی برای مدیریت غذاهایی که مشتری سفارش میده
نقل قول:
نوشته شده توسط
ebrahim.rayatparvar
انشاالله اینو اضافه میکنم
نقل قول:
نوشته شده توسط
ghasem110deh
به نظر حقیر چون رنگ زمینه سفید هست توی دراز مدت چشم کاربر اذیت میشه !
بنظرم چون از این برنامه کاربر برا مدت طولانی استفاده نمیکنه مشکلی پیش نمیاد ولی میتونیم یه تم سیاه هم بهش اظافه کنم
-
1 ضمیمه
سلام
دوستان این پلت رنگ چطوره ؟ (واسه اپ اندروید)
-
نقل قول:
نوشته شده توسط
black_fire667
بهترین نظری که توی این تاپیک دیدیم تا به امروز این نظر بوده!
اتوماسیون اداری میشناختم که شرکتش خودشو کشت تا تِم رو بروز کرد و رابط لمسی واسش ساخت! ولی بالغ بر 90% استفاده کننده ها بعد از 2 سال از ارایه تم جدید از تم قدیم استفاده میکردن! تا شرکت مجبور شد تم قدیم رو از روی تمام نسخه هاش حذف کنه!
به شخصه حتی ذره ای وقت روی زیبا بودن وقت نمیزارم! ترجیح میدم بازخورد برنامه و در دسترس قرار بودن ابزارها برای سهولت استفاده رو مد نظر قرار بدم
اتفاقا من مشتریان بسیاری دارم که از روی ظاهر برنامه اقدام به سفارش اون یا حتی برنامه های جدید کردن
بحث سهولت استفاده از برنامه مطمئنا اولویت اول هستش ولی شما طوری نوشتید که انگار هر کس برنامش زیبا باشه پس برای استفاده راحت نیست و بالعکس !!!
من که شخصا اگر از ظاهر نرم افزاری خوشم نیاد هر چقدر هم خوب باشه میندازمش دور مخصوصا بعضی فارسی ها با اون فونتهای عجیب که چشم های آدم در میاد تا بخونه متونش رو
البته منظور رنگ و وارنگ کردنهای عجیب و غریب نیست، بلکه اول از همه تناسب چیدمان اجزاء برنامه و فونتهای خوانا است که حتی یک رنگ هم باشه قشنگش میکنه، بعد استفاده از نهایتا سه رنگ با درجات مختلف
-
1 ضمیمه
من با نظر vbhamed موافقم. حتی اگر گاهی نیاز شد برنامه های کنسول بنویسید، بازهم باید به UI اهمیت بدید. UI و UX از هم جدا شدنی نیستند
ضمیمه 145625
-
-
از اینجا به بعد خوبه که در رابطه با طراحی UI برای نرم افزارهای تحت وب هم بحث کنیم.
در نرم افزارهای تحت وب، سبک بودن کدهایی که به سمت کلاینت میان خیلی مهمه و لازمه که کدهای html نهایی، سبک و عین حال زیبا باشن...
میتونیم با این موارد بحث رو ادامه بدیم...
-
-
نقل قول:
نوشته شده توسط
SOU KA
سلام
رنگهای جالبی داره. رنگها با همدیگه تناسب دارن.
در مورد موارد دیگه :
1- در یک فرم ورود به این اندازه، میتونید از لوگو هم استفاده کنید (در قسمت سرمه ای رنگ)
2- فاصله بین کنترل ها زیاد است
3- کلیدهای ورود و خروج بزرگ است و با سایز متنهای داخل دکمه همخوانی ندارد
4- متن های داخل دکمه ها طولانی است
5- نیازی به کلید خروج نیست
6- فونتهای استفاده شده در فرم لاگین هیچ تناسبی با هم ندارند
7- کنترل ها با هم تراز نیستند (عمودی)
-
1 ضمیمه
با اعمال تغییراتی که در پست قبلی اشاره کردم تقریبا یک چنین چیزی ایجاد میشه:
ضمیمه 145862
-
1 ضمیمه
خوشحال میشم از نظرات همکاران عزیز استفاده کنم
-
نقل قول:
نوشته شده توسط
golbafan
با اعمال تغییراتی که در پست قبلی اشاره کردم تقریبا یک چنین چیزی ایجاد میشه:
ضمیمه 145862
بسیار خوب شده . لوگو ررا چون تو فرم اصلی گذاشتم دیگه اینجا قرارش ندادم
برای فونت ها چیکار کنم بهتر شوند ؟
-
نقل قول:
نوشته شده توسط
vB.N3T
به نظرم این نوع طراحی دیگه از رده خارج شده
-
نقل قول:
نوشته شده توسط
vB.N3T
خوبه طراحی زیبا و رنگبندی خوبی داری ولی میتونی طراحیتو خیلی بهتر از این بکنی استفاده درست کنترل های دیگخ استفاده از انواع منو های دیگه که در کاموننت هایی که استفاده میکنید جای دکمه ها و ....
-
دوستان هیچکدوم از این طراحی ها با روشهای اصولی پیاده سازی نشده! شما یک مقایسه کنید با نسخههای خارجی اصلا قابل مقایسه نیستند. برای اینکه در حد استاندارد و قابل قبول طراحی کنید قبلش در رابطه با مباحث تجربه کاربری (UX) و سپس رابط کاربری (UI) تحقیق کنید حتما طرحهای شما بهتر خواهند شد.
- واسط کاربر
- تعامل انسان و رایانه
- طراحی تعاملی
- کاربردپذیری
- طراحی کاربر محور
- معماری اطلاعات
- ارگونومی
- خوشحال سازی
- دسترس پذیری
- واکنش گرایی
- روان شناسی رنگها
- و هزاران مورد دیگه...
-
سلام
ما خوشحال میشم اگر چند تا از نمونه کارهای خودتون که همه این چیزایی گفتین توش رعایت شده رو هم بزارید.
-
سلام دوستان اگه نظری برای صفحه اول نرم افزارم دارید لطفا بگید بهم ممنون
http://s9.picofile.com/file/8302097576/Untitled.png
-
نقل قول:
نوشته شده توسط
vbhamed
سلام
ما خوشحال میشم اگر چند تا از نمونه کارهای خودتون که همه این چیزایی گفتین توش رعایت شده رو هم بزارید.
من قبلا صفحات ۷..۸ به بعد یه سری نمونه ها گذاشتم قبلا به نکاتی اشاره کردم که بچهها خیلی خوب ازشون الگو گرفتن الان هم وضعیت خیلی بهتر از قبل هست. اما مواردی هم که اشاره کردم رو بهشون توجه کنن خیلی بهتر خواهد شد.
این قسمت هم یک سری نمونه مثال ها از قبل به اشتراک گذاشتم : https://barnamenevis.org/showthread.p...%D8%AF%D8%B1-C
سعی میکنم نمونههای جدیدتری از کامپوننتهایی که دارم به اشتراک بزارم تا الگو گیری بشه.
-
نقل قول:
نوشته شده توسط
barnamenevisjavan
یکم خلاقانه تر!
رنگ پس زمینه با رنگ Progress ها ترکیب شده و این درست نیست. بک گراندت رو سفید در نظر بگیر و بقیه رو برجسته تر کن. پایین استایل بده به این تقویم و ... اون قسمت بالا هم دیگه خز شده! سعی کن خلاقیت به خرج بدی این منو انقدر مورد استفاده قرار گرفته که دیگه نمیشه ازش تجربه خوبی به دست آورد. مهم برقراری تعامل و انتقال تجربیات جدید و خوش حس به کاربر هست.
-
این سیستم طراحی فلوئنت جدید مایکروسافت رو هم ببینید بد نیست : https://iostream.ir/blog/products/te...%86%D8%AA.html
طرح توسعه یافته از Universal هست.
-
4 ضمیمه
نقل قول:
نوشته شده توسط
کامبیز اسدزاده
من قبلا صفحات ۷..۸ به بعد یه سری نمونه ها گذاشتم قبلا به نکاتی اشاره کردم که بچهها خیلی خوب ازشون الگو گرفتن الان هم وضعیت خیلی بهتر از قبل هست. اما مواردی هم که اشاره کردم رو بهشون توجه کنن خیلی بهتر خواهد شد.
این قسمت هم یک سری نمونه مثال ها از قبل به اشتراک گذاشتم :
https://barnamenevis.org/showthread.p...%D8%AF%D8%B1-C
سعی میکنم نمونههای جدیدتری از کامپوننتهایی که دارم به اشتراک بزارم تا الگو گیری بشه.
سلام
اون نمونه هاتون رو دیدم ولی به نظرم همه خصوصیاتی که گفتین رو ندارن
کاربردپذیری، ارگونومی، دسترس پذیری : یه مقدار شلوغ و تو هم به نظر میرسه
خوشحال سازی، روان شناسی رنگها : بخاطر نوع رنگ ها و کمرنگ بودن رنگها، اون زنده بودن مورد نظر رو نداره و رنگهای میانی هم به نظر کسل کننده هستند، در کل من اگر کاربر باشم ترجیح میدم زودتر کارم رو با این فرم انجام بدم و خارج بشم
شاید بیشتر فرمتون برای دیدن از دور و انطباق رنگها توی کاری مثل نقاشی خوب باشه ولی برای کاربری که از نزدیک باهاش کار میکنه کمی آزار دهنده باشه
من بیشتر دوست دارم فرم زنده باشه و هیجان انگیز تقریبا شبیه طرح زیر با رنگهای مختلفش
ضمیمه 145944
ضمیمه 145942
ضمیمه 145943
ضمیمه 145946
-
2 ضمیمه
نقل قول:
نوشته شده توسط
vbhamed
سلام
اون نمونه هاتون رو دیدم ولی به نظرم همه خصوصیاتی که گفتین رو ندارن
کاربردپذیری، ارگونومی، دسترس پذیری : یه مقدار شلوغ و تو هم به نظر میرسه
خوشحال سازی، روان شناسی رنگها : بخاطر نوع رنگ ها و کمرنگ بودن رنگها، اون زنده بودن مورد نظر رو نداره و رنگهای میانی هم به نظر کسل کننده هستند، در کل من اگر کاربر باشم ترجیح میدم زودتر کارم رو با این فرم انجام بدم و خارج بشم
شاید بیشتر فرمتون برای دیدن از دور و انطباق رنگها توی کاری مثل نقاشی خوب باشه ولی برای کاربری که از نزدیک باهاش کار میکنه کمی آزار دهنده باشه
من بیشتر دوست دارم فرم زنده باشه و هیجان انگیز تقریبا شبیه طرح زیر با رنگهای مختلفش
ضمیمه 145944
ضمیمه 145942
ضمیمه 145943
ضمیمه 145946
اتفاقا برعکس! طراحی تیره و کپی از محیط های دیگه که خلاقیت نیست!
از بعد روانشناسی تیره هیچ تاثیر مثبتی در ذهن انسان نداره٬ بعد طرحی که گذاشتین کپی کاشیهای بلوکی ویندوز هست و به جای خوشحال سازی بد حال سازی میکنه و هیچ تجربه جدیدی رو القا نمیکنه! ! به هر حال هرکسی سلیقه ای داره!
نمونههای زیر مواردی هستن که از لحاظ هماهنگی در رنگ و بلوکها مناسبند.
ضمیمه 145950ضمیمه 145951
-
سلام
فکر کنم نتونستم درست منظورم رو برسونم
منظور من زنده بودن رنگ بود حالا میخواد با زمینه تیره انجام بشه یا زمینه روشن و من خودم هم کلا زمینه روشن رو بیشتر از تیره میپسندم
ولی طرحی که زمینه روشن باشه و نوشته های روش هم روشن و کمرنگ باشه چشم رو اذیت میکنه برای خوندن
ضمنا بحث کپی طرح نبود وگرنه همین طرح های پست جدید شما هم کپی اینهمه طرح مترو و bootsrap اینترنت هست دیگه، بهرحال هر طرحی بزنیم به احتمال 99 درصد مشابهش هست و اگر طرح خوبی باشه به نظر من اشکالی نداره این کار
البته بحث سلیقه هم حتما جایگاه خودش رو داره ولی باید دید بیشتر مردم چی رو میپسندن و هنگام کار مخصوصا چطوری راحت هستن، ممکنه در نظر اول از چیزی خوشمون بیاد ولی در حین کار زیاد اذیت بشیم حالا بخاطر رنگ یا چیدمان، شما تو طراحیتون اجزاء رو خیلی نزدیک به هم قرار دادین و خیلی تو هم رفتن
اون نکته روانشناسانه هم نمیدونم طبق چه سندی گفتید ولی مثل این میمونه که بگین نگاه کردن به آسمان شب هیچ تاثیر مثبتی در ذهن آدم نداره
به نظر من اگر طراحی و چیدمان و ارگونومی درست انجام بشه انتخاب رنگ خیلی آسونتره و طبق سلایق مختلف میتوان رنگ بندی های متفاوت با زمینه های روشن یا تیره داشت
شما تصور کنید یه پراید رو رنگ سبز بزنید یا فیروزه ای یا صورتی یا ... چقدر زشت میشه ولی هر رنگی رو دلتون میخواد روی یک مرسدس بنز بزنید، همه دهنشون از تعجب باز میشه، این بخاطر رنگ نیست بلکه بخاطر طراحی زیبا و هماهنگی عالی در بدنه مرسدس بنز هستش
-
نقل قول: نظر در مورد طراحی ظاهر برنامه ...
نقل قول:
نوشته شده توسط
ebrahim.rayatparvar
سلام
ghasem110deh جان
طراحی خوبی کردی به خصوص در انتخاب رنگ فرم ها ولی نوع زراحی منو با رنگش تو ذل برو نیست.
مساله بعدی چرا برناامه رو به سبک قدیمی فرم رو فرم طراحی کردی به نظر خودت با Tab کار میکردی و کاربر همزمان هم بتونه چندتا کار انجام بده مثلا داره فاکنور میزنه وسط فاکتور زدن مدیر میاد میگه همین الان گزارش کل انبار رو میخوام با این کار کاربر باید فرم رو ببنده بره دنبال گزارش بعد بیاد از اول ولی با سیستم تب بندی کردن کافیه گزارش خودشو کلیلک کنه که تو یه تب دیگه باز بشه.
در مورد کامپوننت ها باید بگم به نظر استفاده نکردن از امکانات کامپوننت ها اشتباه بعضی از امکانات هستن که در برنامه الزامی هستن مثلا شما برای گرید برید گرید های devexpress رو ببینید امکاناتی که داره از سرعت برنامه کم نمی کنه هیچ با امکانات این کامپوننت خیلی تو سرعت و زیبایی برنامه تاثیر داره.
سلام
درود بر شما.
در زیبایی و کاربردی بودن کامپوننت های دوو اکسپرس کوچکترین شکی نیست و البته برای استفاده بسیار آسان و کاربردی استفاده از کامپوننت های دوو اکسپرس من خودم فیلمهای آمورشی استفاده از کامپوننت های Devexpress به زبان فارسی رو رایگان دانلود کردم و با دیدن فیلمها نه تنها نکات ریز و درشت آموزشی بسیار مفیدی در سی شارپ رو یاد گرفتم بلکه استفاده از این کامپوننت ها رو در پروژه های خودم بخوبی مسلط شدم و تا الان 4 تا نرم افزار باهاشون نوشتم که هم خودم و هم کاربرهام از گرافیک+ سرعت لود بالا + زیبایی نرم افزارهام با کمترین استفاده از منابع سیستمی لذت می بریم.
-
نقل قول:
نوشته شده توسط
SOU KA
سلام
اندازه فرم خیلی بزرگه و اصلاً ظریف طراحی نشده. فونت ها اصلاً با اندازه فرم همخونی نداره. اون دوتا کلید پائین چه دلیلی داره به این بزرگی باشند؟؟!!!
-
نقل قول:
نوشته شده توسط
vB.N3T
سلام
شرمنده گرید از چه کامپونت استفاده شده؟
-
نقل قول:
نوشته شده توسط