نقل قول نوشته شده توسط Saeid59_m مشاهده تاپیک
سلام به دوستان عزیزم
منم اوایل برنامه نویسیم خیلی روی ظاهر برنامه کار می کردم و از خیلی چیزا غافل شدم . پیشنهاد من اینه (البته شخصیه)
ما برنامه نویسا یه چیزایی علاوه بر برنامه نویسی و مسائل تکنیکی باید یاد بگیریم

1- برند سازی (خیلی مهمه) یعنی اینکه برای برنامتون تبلیغ کنید و یک برند با نام بزرگ بسازید . واقعا نیاز نیست برنامتون بزرگ باشه (قصد بی ارزش کردن کار دوستان رو ندارم خدای ناکرده ولی مثالش هلو ببینید چقدر فروش کرده)
2- کاربر شما کمتر از یک سوم شما به جزئیات توجه می کنه اگه باورتون نمی شه از کاربراتون بپرسید پس زمینه نرافزارتون چه رنگه ؟ :)
3- به طراحی برنامتون یه نظم خاص بدین یعنی کاربر بدونه همیشه با کلیک روی این آیکن توی تمام برنامه یه عمل انجام می شه و از تو در تو کردن پنجره ها خودداری کنید
4- 80 در صد برنامه های محبوب در دنیا واقعا رنگ ولعاب خاصی نداره برای کاربر خیلی دلچسب تره که پنجره زود بازبشه تا اینکه زیبا باشه ! (مثال firefox و ایرانیش حسابداری نوسا و مال ایران با فروش خیلی زیاد ولی بدون رنگ و لعاب )
5- خودتونو جای کاربر بزارید ، سیستم سفارش داده که چی بشه ... ؟ چی میخواد ؟ واقعا می بینید که اصلا رنگ و ظاهر جزو خواسته هاش بوده ؟ ... باید به خواسته هاش برسیم . من که تا حالا از کاربری نشنیدم بگه فلان برنامه خیلی باحاله چون پنجره هاش قشنگه !
6- دسترسی همزمان به پنجره های مختلف
7- قیمت بالا بودن نرم افزار (نرم افزارهاتون رو مفت نفروشین این کار نه به نفع شما است و نه کسی به این خاطر از شما تشکر می کنه و نه دیگه کسی ازتون می خره !!! ضریب سختی کارتون ، تلاشی که کردین که تابه اینجا برسین و هزینه ای که کردین رو در نظر بگیرید)
8- با کاربراتون بشینید خودمونی حرف بزنید و نظرشون رو درباره برنامه های دیگه (نه برنامه خودتون) بپرسید خیلی چیزا دستگیرتون می شه .
9- اینو همیشه در ذهن داشته باشید که کاربر تمرکزش روی کار خودش و چیزی که رئیسش ازش خواسته ، هست نه برنامه شما ...!

ببخشید زیاده گویی کردم
بهترین نظری که توی این تاپیک دیدیم تا به امروز این نظر بوده!
اتوماسیون اداری میشناختم که شرکتش خودشو کشت تا تِم رو بروز کرد و رابط لمسی واسش ساخت! ولی بالغ بر 90% استفاده کننده ها بعد از 2 سال از ارایه تم جدید از تم قدیم استفاده میکردن! تا شرکت مجبور شد تم قدیم رو از روی تمام نسخه هاش حذف کنه!
به شخصه حتی ذره ای وقت روی زیبا بودن وقت نمیزارم! ترجیح میدم بازخورد برنامه و در دسترس قرار بودن ابزارها برای سهولت استفاده رو مد نظر قرار بدم