-
نقل قول: تشکیل نهاد حمایت از برنامه نویسان
نقل قول:
دوستان من کشف کردم که دلیل ناکامی ایران اینه که آدامش هاش خیلی به آهنگ گوش میدن. میخوام برم با یکی دوتا از بزرگهای ایران در مورد این بحث صحبت کنم که آقا واقعا دلیل جهان سومی بودن ایران اینه که خیلی به آهنگ گوش میدن! الان شما میگید چه ربطی به آهنگ داره, خوب ربطش اینه که 90% آهنگهای ما در مورد تفکرات منفی و منفی بافیه. همش به روابط بد و منفی میپردازن, همش از بدی و روزهای بد میگن, همش به فکر عشقهای پوچ و خیانت و ... هستن, مخصوصا اینکه من احساس میکنم این ناکامی تو غرب کشور و بخصوص مردم کرد خیلی بیشتره, چون وقتی آنگهای کردی رو بررسی کردم, حدود 30% بدتر از آهنگهای فارسی و ترکی ایرانی بود.(بنده خودم کرد هستم) مثلا سیاوش قمیشی میگه: گریه کن گریه قشنگه, گریه سهم دل تنگه. واقعا این به صورت واضح میزنه رو سر آدم که آقا تو دلت تنگه تو بدبختی, بشین گریه کن که ... و یا ... , متاسفانه چون آزادی بیان نداریم نمیتونم اینو مطرح کنم, وگرنه 100% به نظر من دلیل ناکامی و شکست ایرانی ها یا کشورها و مردومو و نهادو شرکتهای ناموفق همین آهنگهای منفی هستش. مخصوصا ما ایرانی ها همیشه یا داریم گوش میدیم یا خودمون میخونیم!
برای موسیقی پاپ داخلی دقیقا موافقم و اصلا هم گوش نمیدم. آهنگ خیلی گوش میدم اما پاپ نه! خودم هم کمی موسیقی کار میکنم و فقط میتونم بگم انگیزم رو بیشتر میکنه و بهم انرژی میده. اگر محتوای موسیقی پاپ و سنتی رو مقایسه کنید کاملا مشخصه.
لطفا هر نظری هم دارید در این مورد به این پست پاسخ ندید تا تاپیک منحرف نشه.
-
این اسمی که آقای شهرکی انتخاب کردن بد نیست. دل رو بزنید به دریا انتخاب کنید بره. منم والله همیشه توی انتخاب مشکل داشتم و سخت چیزی رو انتخاب می کردم . میخواستم یه اسم برای سایتم پیدا کنم هر چی فکر میکردم هیچی به ذهنم نمی امد هر چی دامین رو دیدم ثبت شده بود . اخرش اسم محله ی قدیم که توش زندگی میکردم روش گذاشتم. چون توی ذهن می موند و ساده و کوتاه بود :لبخند:
این بحثی رو که رنگ در مورد آهنگ مطرح کرد من هم در عمل بهش رسیدم . قبلا که آهنگ زیاد گوش میکردم همه اش افسردگی داشتم از وقتی که آهنگ رو گذاشتم کنار، توی زمینه ی برنامه نویسی هم موفق تر عمل کردم و پیشرفت بهتری داشتم . و می تونم بگم قبلا اصلا نمیتونستم پیشرفتی داشته باشم.
آقای رنگ بیا با هم نتایج تحقیقاتمون رو جمع آوری کنیم و در مجلات معتبر منتشر کنیم. :لبخند:
-
دوستان بحث نهاد رو دارین به کجا میکشونید؟ درمورد اهداف نهاد صحبت کنید نه آهنگ! اون دوستانی هم که میگن نهادها همه با پارتی و... افراد رو بالا میبرن، بد نیست به این نکته دقت کنن که این نهاد متشکل از خود برنامه نویسهاست نه کسی خارج از این مجموعه. همه چیز هم قراره بصورت نظر جمعی اداره بشه. پس لطفاً با اینجور شائبه ها، توی دل بقیه رو خالی نکنید و اگه علاقمند و خوشبین نیستین خیلی ساده از کنار این تاپیک بگذرین. با تشکر از شما
-
نقل قول:
نوشته شده توسط
majidariamanesh
اقای شهرکی منظورش از اخر عمری به اخر عمر برنامه نویسیش اشاره میکنه
آخه برنامه نویس عمر مفیدش 5 سال بعد کلا از هم متلاشی میشه:دی
شما هم هی تکه بنداز :لبخند:
-
سلام
چرا شروع نمی کنید؟
برای شروع به چی نیازه؟
من خودم همه جوره پایه ام (کتابیش چی می شه؟)
امید وارم هر چه زود تر شروع کنید.
-
الان 37 نفر از دوستان نظر دادن کار مفیدی می خواییم انچام بدیم ولی کلا 15 نفر توی این تاپیک شرکت کردن ! مثل نشست اصفهان نشه که کلی از دوستان موافق بودن و فقط 20 نفر با تمام مشکلاتی که داشتند اومدن !!!
جناب شهرکی ، آقا مهرداد و بقیه دوستان لطفا با رعایت مسائل امنیتی که برای نهاد مشکلی پیش نیاد ، اهداف فعلی که توی ذهن دارین عنوان کنید تا با نظر جمع بتونیم یه جمع بندی کامل داشته باشیم
(اینم یه نظره دیگه شاید مورد قبول نباشه ) بعد از تشکیل نهاد ، با گذشت یه تاییم خاص اعضایی که توانایی ورود به بخش مدیریت نهاد رو دارند نامزد بشن ( مدیر های فعلی یا نامزد های جدید ، بجز مدیر کل نهاد ! ) تا اعضا بهشون رای بدن و اگه لازم بود تیم مدیریت تغیراتی کنه ، اگه هم لازم نیود که همون تیم قبلی نهاد رو مدیریت کنه .
به قول آقای شهرکی ما یه خانواده ایم ، توی یه خانواده حتی آرزوی کوچیکترین فرد اینه که بتونه کاری کنه که خانوادش راحت تر زندگی کنن
-
نقل قول:
نوشته شده توسط
shpegah
باسلام واحترام به همه دوستان
یک پیشنهاد برای بند های اهداف نهاد داشتم
فکر میکنم این بند هم اضافه بشه بد نیست که برای ارتقا برنامه نویس ها واهدا خیال راحتراز عدم کپی غیر مجاز او ازاینکه اگر کسی کار نوع با خلاقیت وابتکار جدید خودش انجام داد این کار با نام او در همین نهاد ثبت بشه ودر اختیار سایرین قرار بگیره . یعنی دیگران بدون عذاب وجدان از ایده اش برای ارائه کار بهتر استفاده کنند ولی به عنوان یک امتیاز ویژه همه بدانند که اولین بار چه کسی این ابداع را انجام داده و نهاد هم پایین آن را امضا نماید بعنوان شاهد مدعا
دوستان من این تاپیک رو زدم هیچ کس هیچ نظری روش نداد
منظور من از این تاپیک این بود که هرکس راهکاری به ذهنش میرسه در مورد جاانداختن رعایت کپی رایت توسط اعضا والقا اون به بقیه بیان کنه مگر یکی از اهداف نهاداین نیست؟
-
بله هست.
اما باید نهاد شروع به کار کنه غیر از اینه؟
=======================
الان باید مدیران تعیین بشن؟
-
نقل قول:
الان باید مدیران تعیین بشن؟
بله بر اساس این پست رزومه خودتون رو به آقا مهرداد بفرستید
-
نقل قول:
نوشته شده توسط shpegah
باسلام واحترام به همه دوستان
یک پیشنهاد برای بند های اهداف نهاد داشتم
فکر میکنم این بند هم اضافه بشه بد نیست که برای ارتقا برنامه نویس ها واهدا خیال راحتراز عدم کپی غیر مجاز او ازاینکه اگر کسی کار نوع با خلاقیت وابتکار جدید خودش انجام داد این کار با نام او در همین نهاد ثبت بشه ودر اختیار سایرین قرار بگیره . یعنی دیگران بدون عذاب وجدان از ایده اش برای ارائه کار بهتر استفاده کنند ولی به عنوان یک امتیاز ویژه همه بدانند که اولین بار چه کسی این ابداع را انجام داده و نهاد هم پایین آن را امضا نماید بعنوان شاهد مدعا
به نظر من اگه این موضوع رعایت بشه تنها از سمت اعضای نهاد هست و اگه کسی بیرون از نهاد به سورس شما دست پیدا کنه تضمینی نیست که رعایت کنه
-
نقل قول:
نوشته شده توسط
Amir_f
فکر نکنم در حدی باشم که بتونم جوز مدیران باشم.
-
از لحاظ سنی محدودیت داره؟
-
محدودیت خاصی وجود نداره ولی بالأخره باید یکسری شرایط احراز بشه. مثلاً توان مدیریتی و اجرایی. برای مثال، خیلیها هستن که دانش خوبی دارن ولی نمیتونن یک جمع رو مدیریت کنن. بالعکس کسانی هم هستن که دانش بالایی ندارن ولی ذاتاً مدیر هستند. حتی الأمکان ما به دنبال کسانی هستیم (توی هیئت مدیره و مؤسس) که دانش و توان مدیریتی رو با هم داشته باشن. هرکوم از اعضا که چنین خصوصیاتی رو در خودتون سراغ دارین، لطفاً درنگ نکنید.
-
نقل قول:
نوشته شده توسط
shpegah
دوستان من این تاپیک رو زدم هیچ کس هیچ نظری روش نداد
منظور من از این تاپیک این بود که هرکس راهکاری به ذهنش میرسه در مورد جاانداختن رعایت کپی رایت توسط اعضا والقا اون به بقیه بیان کنه مگر یکی از اهداف نهاداین نیست؟
کپی رایت رو باید دولت و پلیس فتا پشتیبانی کنه. ما و نهادو ... برای کپی رایت به جایی نمیرسیم. یکی از سیاست های دولت هم نداشتن حقوق کپی رایت هست که به نظر من سیاست جالبیه و باعث پیشرفت شده.
-
نقل قول:
سایت اختصاصی نهاد برای قبول سفارش جدید و اعلام قیمت مرجع نهاد بعد از مشورت داخلی با اعضا
یعنی این نهاد یک سری افراد پایه ثابت داره ؟
بر چه اساسی انتخاب میشن ؟
-
خب اینکه از بحث مدیران که حل شد.
بایید یکم در مورد بخش آموزش نهاد صحبت کنیم.
به نظر من نهاد باید بخش آموزشش از تکنولوژی نوین استفاده کنه یعنی از آخرین نسخه های موجود مثل PHP5 , HTML5 , CSS3 و... .
و آموزش مجازی یک شرط مهم هست توی این فرآیند ، شاید کسی نتونه توی آموزشگاه به صورت فیزیکی شرکت کنه.
نظر شما چیه؟
-
و یک نظر دیگه ای هم دارم اینکه مدیران روی یک پروژه قیمت بگذارن نه برنامه نویسان.
-
این 2 نظر آقا امین بسیار عالین کاشکی بشه عملیشون کنید.
-
درمورد آموزشها که قطعاً تکنولوژیهای نوین مطرح خواهد شد. آموزش مجازی و تکثیر فیلمهای آموزشی و... هم درنظر گرفته شده. ازطرف دیگه، برنامه نویسها قیمت خودشون رو در هر پروژه اعلام میکنن و نظر نهایی ازطرف تیم مدیریت با جمع بندی قیمتهای اعلام شده و ارزیابی نهایی پروژه اعلام خواهد شد. درواقع همیشه یک قیمت مرجع ازطرف نهاد به مشتری ارائه میشه و این، تفاوت اصلی ما با سایتهایی مثل پونیشا و... هست.
-
یه نظر دیگه ای هم دارم.
یک برنامه نویس کمکی هم در پروژه ها داشته باشدم که اگه برنامه نویس اصلی پروژه به هر دلیلی نتونست ادامه بده ، برنامه نویس کمکی جای اون رو بگیره.
انجوری اسم نهاد هم خراب نمیشه.
چه طوره؟
-
بنظرم اگه بجای این کار، برنامه نویسها رو ملزم به رعایت یکسری استانداردها در کدنویسی (مثل کامنت گذاری اصولی و برنامه نویسی شئ گرا با رعایت اصول صحیح و...) کنیم تا درصورت لزوم، برنامه نویس جایگزین به سرعت از پروژه سر در بیاره، بهتره تا اینکه بخوایم نیروی انسانی اضافه درگیر یک پروژه کنیم.
-
سلام
اگر بشه یه کاری کنید سیستم رقابتی هم باشه .
مثلا در آخر هر پروژه هر شخص یه امتیاز از کارفرما بگیره تا حس رقابتی ایجاد شه در ضمن یه کاری کنید هر کسی نیاد بعنوان برنامه نویس کار کنه یه آزمونی چیزی...
ببخشید اگر خیلی خودمونی نوشتم.
-
خوب فک کنم چارچوب مشخص شده تقریبا.بقیه هم میان نظراتشونو میدن.خوب نیست یه جمع بندیه کلی بشه؟
-
ببینید، عضویت در نهاد آزاده. هر کسی میتونه عضو بشه ولی برحسب تخصصش پروژه دریافت میکنه. حالا اگه پروژه های بزرگتر و جدی میخواد، باید با کمک آموزشها و ابزارهای موجود در نهاد، دانش و مهارت خودش رو ارتقا بده. بنظرم اینطوری بهتره تا اینکه بگیم چون تو آزمون قبول نشدی، اصلاً نمیتونی وارد نهاد بشی. امتیاز هم به افراد قاعدتاً داده میشه ولی ازطرف نهاد نه ازطرف کارفرما. درواقع خود نهاد هست که براساس میزان رعایت استانداردها و تطابق پروژه نهایی با نیازهای اولیه مشتری، کارها رو امتیازبندی میکنه. یکی از مشکلاتی که در برخی سایتهای Freelancer هست، همین موضوعه. یعنی یکنفر میاد هم اکانت کارفرما ایجاد میکنه و هم اکانت کارپرداز. سفارش پروژه میده و مینویسه فقط برای فلانی. بعد خودش انجام میده (یا میگه انجام شد) و امتیاز کامل هم میده و اعتبارش رو بالا میبره.
-
ایده خوبیه. فقط یکم زمان نیاز داره تا جا بیوفته.
فقط اینکه ارتباط از طریق نت باشه بهتره. یا حداقل از طریق نت هم بشه در ارتباط بود.
-
نقل قول:
ببینید، عضویت در نهاد آزاده. هر کسی میتونه عضو بشه ولی برحسب تخصصش پروژه دریافت میکنه. حالا اگه پروژه های بزرگتر و جدی میخواد، باید با کمک آموزشها و ابزارهای موجود در نهاد، دانش و مهارت خودش رو ارتقا بده. بنظرم اینطوری بهتره تا اینکه بگیم چون تو آزمون قبول نشدی، اصلاً نمیتونی وارد نهاد بشی.
سلام ، الان از این جنبه بهش نگاه کردم، بنظرم پیشنهاد شما خیلی بهرته.
اما روش دقیق کار نهاد چه جوریه؟ من پست اولتون رو نگاه کردم :
نقل قول:
3- تقسیم پروژه ها به صورت منصفانه و گردشی بین اعضا به نحوی که اعضای نهاد، بیکار نمونن
اگر تعداد افراد بعد مدتی به بالای 500 نفر برسه چطور میتونید همزمان این همه نفر رو مدیریت کنید و این که از کجا می خواهید متوجه شید که سطح سواد هر کدوم برای انجام پروژه چقدر است؟
این طور که به نظر میرسه با این روش نمیشه تعداد افراد زیادی رو مدیریت کرد که هر روز به تعدادشان افزوده می شود و شاید این کار به شکست برسد.
به نظر من خط مشی سایت های مناقصه ای واضح تر است و این که هر چه تعداد کاربرانشان بیشتر شود باز جوابگوی آنان هستند.
-
به نظر من بايد سيستم رجيستر نداشته باشه.
بعد از مثلا گرفتن تست و رزومه مدير(يا مديران) خودش(يا خودشون) براي فرد يك اكانت باز كنن.
-
نقل قول:
نوشته شده توسط
armsoftpc
سلام ، الان از این جنبه بهش نگاه کردم، بنظرم پیشنهاد شما خیلی بهرته.
اما روش دقیق کار نهاد چه جوریه؟ من پست اولتون رو نگاه کردم :
اگر تعداد افراد بعد مدتی به بالای 500 نفر برسه چطور میتونید همزمان این همه نفر رو مدیریت کنید و این که از کجا می خواهید متوجه شید که سطح سواد هر کدوم برای انجام پروژه چقدر است؟
این طور که به نظر میرسه با این روش نمیشه تعداد افراد زیادی رو مدیریت کرد که هر روز به تعدادشان افزوده می شود و شاید این کار به شکست برسد.
به نظر من خط مشی سایت های مناقصه ای واضح تر است و این که هر چه تعداد کاربرانشان بیشتر شود باز جوابگوی آنان هستند.
خوب 500 نفر میتونه تقسیم بشه به چند گروه و هر گروه مدیری داره.بعد پروژه ای که هر گروه میگیره بسته به بزرگیو کوچیکیش مشخص میتونه بشه که فردی انجام بشه یا تیمی.
از طرف دیگه همه ی اعضا پروفایل و ثبت سوابقی دارن که از رو اون و حالا تدابیره دیگه ای که اضافه میشه میتونه کمک کنه که منصفانه بین اعضا تقسیم بشه.
بنظرم اگه واسه تعداد بالای اعضا تقسیم به گروه هایی شدن خوبه که جدای از اعضا که سوابقی دارن گروه ها هم همه چیشون ثبت بشه.که با اینکار آمار دست مدیریت باشه که حالا نیاز بود چینش عوض بشه یا برای پروژه های بزرگتر یا یک گروه انتخاب کنه یا از بین گروه ها کساییرو انتخاب کنه و حالا هر کار مثبتی که بشه.اینجوری شاید مدیریت افراد و پروژه ها راحتتر بشه و هم حس رقابت میتونه ایجاد کنه حالا دیگه اینها اثر مثبت داره یا منفی دیگه نمیدونم.
البته اینا همش در حد یه فکر بود.
-
آقا یه پیشنهاد.
بیام وقتی سایت راه اندازی شد. یه جور کسب درآمد برای افراد عادی که وبلاگ و وبسایت هم دارن راه بندازیم. این به نفع پیشرفت نهاد هست. ببینید . ما میایم از وبمستر ها میخوایم که توی یه قسمتی از سایت ثبت نام کنن و لینکی دریافت کنن و اون لینک رو بذارن توی سایت یا وبلاگشون بعد مشتری از اون لینک که وارد سایت بشه و مشتری ما بشه ما میایم یکی دو درصد به وبمستر پورسانت میدیم. همین باعث میشه خیلی ها بهمون اعتماد کنند و آمار متشری ها بره بالا و یه عده ای هم جدا یه درآمدی داشته باشن . باور کنید اگه به طرف هزار تومن هم بدید و بهشون حقیقت رو بگید یه روزه هزار نفر میان تبلیغات ما رو روی سایت و وبلاگشون قرار میدن. باید سعی کنیم حقیقت رو بگیم .
نظر شما چیه؟
-
با سلام ،
دوستان عزیز یه روز گذشته و فقط بحث های حاشیه ای پست میشه. البته من از پیام های خصوصی خبری ندارم و امیدوارم بهتر از وضعیت این تاپیک باشه. به نظر من بهتره بیاین این تاپیک رو توی تالار های .net هم عنوان کنین شاید دوستان اونجا بتونن کمکی کنن یا در پیشبرد اهداف قدمی بردارند. خیلی ها از این موضوع خبری ندارند. بهتره به جای php کاران ، نهاد طراحان و برنامه نویسان وب سایت باشه. الان این تاپیک دارای 128 پست هست و هیچ کس در مورد مواردی که در پست اول عنوان شده نظری نداره. به نظر من بهتره در مورد اون 13 آیتمی که در پست اول بیان شده بحث کنیم. بهتره ستون های نهاد رو هر چه قویتر ایجاد کنیم.
شما فرمودید : تعریف پروژه های جدید مطابق با نیاز روز جامعه IT ، قبول پروژه از مشتریان و قیمتگذاری عادلانه . چه راهکارهایی رو برای جلب مشتری در نظر دارید ؟ پروژه ها رو کیا تعریف می کنن ؟ قیمت گذاری عادلانه یعنی چه ؟؟
تقسیم پروژه ها به صورت منصفانه و گردشی بین اعضا به نحوی که اعضای نهاد، بیکار نمونن . همانطور که دوستان فرمودند اگر اعضا 500 تا که کمه ، 5000 تا شد. چطور پروژه ها رو تقسیم می کنین ؟؟؟!!!!
چه option هایی برای قیمت گذاری پروژه ها در نظر دارید ؟؟ کیفیت کار رو چه طور ارزیابی می کنید . همانطور که میدونید یک پروژه و یا کوچکتر مثلا عوضیت در وب رو هر کی به روش خودش اجرا میکنه و کد مینویسه. البته گفتین قصد ایجاد فریم ورک رو دارید جهت استاندارد سازی (به نظرتون یه مقدار سمبولیک نیست ؟) . به نظر من این نمیتونه جواب بده. به جای اینکار به نظر منه حقیر بهتره کلاس های آموزشی اصول کد نویسی و مستند سازی و تحلیل پروژه و ... برگزار کنین.
دوستان عزیزی که در راس کار هستند لطفا به این سوالات پاسخ بدن و فکر می کنم ایم سوالات ، سوال های دوستان زیاد دیگری هم هست.
-
منم فکر میکنم اگه بشه مثلا برای هر قسمت از کشور(شمال, شرق, جنوب و غرب) گروهی رو با خود افراد ساکن در بخش موردنظر همراه با یک مدیر ارشد که طبق توانایی هاش انتخاب میشه داشته باشیم و مشتریانی از قسمت مربوط به گروه هست رو, گروه مربوطه انجام بده. مثلا اگه مشتری از جنوب کشور داشتیم, گروه مربوط به جنوب کشور کار رو انجام بده.
بعدشم اگه اینطور شد, مدیران ارشد نهاد دیگه لازم نیست هر دستور و قانونی رو برای تمام افراد عضو نهاد ارائه کنن, فقط کافیه دستورات و جریانات کلی رو با مدیر گروه ها انجام داد و در صورت صلاحدید مدیر گروه مطالب و ... رو برای اعضای گروه ارائه بدن.
حتی میتونیم در بخشهای که افراد گروه زیاد هستن, چند گروه تشکیل بشه.
در کل حتما باید چارت سازمانی مشخص و دقیقی داشته باشیم که هر هماهنگی و ... نیاز به ارائه برای X نفر رو نداشته باشه.
در جواب دوستمون که گفتن: کیفیت کار رو چه طور ارزیابی می کنید؟ به نظر من بهتره تو کل نهاد در هر بخشی ( امنیت - دید بصری - پرفورمنس - سرعت - قدرت و ... ) افراد برتری رو با تست ها و توانایی هاشون انتخاب کنیم و ارزیابی و کنترل پروژه ها به گردن این افراد باشه.
-
من به بخش آموزش نهاد بیشتر اهمیت میدم ، چون به نظر من مهم ترین قسمت برای آینده کشور و خود برنامه نویسا است و باید بهش اهمیت داده بشه.
توی آموزش آنلاین قبلا کمی تحقیق کردم.
و یک نظر دیگه ای هم دارم اینکه برای آموزش آنلاین حداقل یک جلسه حضوری برای رفع اشکال یا هر گونه پرسش باید برگذار بشه.
و اینکه آموزش هم به صورت دانلود باشه هم به صورت ارسال DVD به درب منزل که اونایی دسترسی به اینترنت پر سرعت ندارند هم بتونن استفاده لازم رو ببرند.
-
نقل قول:
منم فکر میکنم اگه بشه مثلا برای هر قسمت از کشور(شمال, شرق, جنوب و غرب) گروهی رو با خود افراد ساکن در بخش موردنظر همراه با یک مدیر ارشد که طبق توانایی هاش انتخاب میشه داشته باشیم و مشتریانی از قسمت مربوط به گروه هست رو, گروه مربوطه انجام بده. مثلا اگه مشتری از جنوب کشور داشتیم, گروه مربوط به جنوب کشور کار رو انجام بده.
الان اصفهان که وسط کشوره رو گذاشتی توی کدوم قسمت ؟؟ :لبخند:
-
نقل قول:
نوشته شده توسط
Mohammad Salehi
الان اصفهان که وسط کشوره رو گذاشتی توی کدوم قسمت ؟؟ :لبخند:
هر چهار طرف میشه.
البته میشه استانهای بزرگ رو هر کدام گروه جداگانه ای داد.
-
دقت کنید که پروژه هایی که نهاد تعریف میکنه، معمولاً کوچک نیستن و نیاز به کار گروهی داره و برای تقویت قدرت همکاری و از بین بردن امکان ایجاد قطب در نهاد، توی هر پروژه اعضای گروه از بین کسانی که با توجه به سوابق، توانایی انجام اون پروژه رو دارن و وقتشون هم آزاده، بطور تصادفی انتخاب میشن. بعلاوه وقتی اعضای نهاد زیاد بشه، طبیعتاً پروژه های بزرگتری هم قابلیت اجرا پیدا میکنن. مثلاً ممکنه توی یک پروژه، حدوداً 100 نفر همکار بشن (چنین پروژه ای رو توی شرکت خودمون داریم انجام میدیم و تصورش دور از ذهن نیست، مثلاً پروژه ای در حد FaceBook). مطمئن باشین بازار خلاقیت و نوآوری در صنعت IT اینقدر جا برای رشد داره که 500 نفر که سهله، 50 هزار نفر هم توش بیکار نمونن. ازطرفی همونطور که قبلاً اشاره کردم، فعلاً بنظرم بهتره تمرکزمون روی جامعه PHPکارها باشه و اگه تونستیم توی این جامعه کوچکتر از کل، به موفقیت برسیم و نواقص کار رو سریعاً رفع کنیم و به وضعیت پایداری رسیدیم، اونوقت میتونیم گسترش بدیم چون بقیه تالارها همونطور که اشاره کردین، با روندی که طی شده تا ایده تشکیل نهاد به این مرحله برسه آشنا نیستن و همون اول کار ممکنه مسائلی رو مطرح کنن که توی روحیه خود ما هم تأثیر منفی بگذاره و به شکست منتهی بشیم یا اگه شکست هم نخوریم، نظر بقیه درمورد نهاد بد بشه ولی وقتی نهاد با قدرت شکل گرفته باشه و بقیه برنامه نویسها رو هم جذب کنه، با علاقه و پشتکار و جدیت وارد نهاد خواهند شد.
-
فکر میکنم طرح چند گروهی شدنی رو که من مطرح کردم, خیلی مزایا داره!
اول از همه وقتی مشتری از شرق کشور داشته باشیم, بهتره افراد ساکن در غرب کشور(گروه شرقی) کارشونو تحویل بگیره. اینطوری گروه کارپرداز با سلیقه و آداب و رسوم مردم خودش بیشتر از منی که تو غرب هستم آشناست و بهتر میتونه باهاشون ارتباط برقرار کنه ونهایتا کار بهتری ارائه بده. مطمئنا این میتونه نتایج بهتری داشته باشه. حتی میشه در صورت لزوم گروه یک یا چند جلسه با مشتری به صورت حضوری ملاقات کنه و تحلیل, سوالات و مشکلات مشتری رو بهتره و سریع رفع کنه.
دوم مدیر هر گروه میتونه توانایی ها و استعدادهای که داره رو طی چندین جلسه حظوری برای افراد گروه ارائه بده و یا اگه نیاز به هماهنگی, تشویق و یا رفع اشکالی باشه همه افراد گروه ,سریع دور هم جمع بشن و دیگه لازم نباشه یه فرد 15 ساله تنهایی 20 ساعت تو اتوبوس بشینه باید یه شهر غریب مث اصفهان یا ... .
باید تقسیم بندی رو طوری انجام داد که اعضاء گروهها بتونن تو روز روشن دوره هم جمع شن و تا قبل از شب همگی دوباره پیش خانواده هاشون باشن. خدای نکرده اگه اتفاقی برای یکی از بچه ها بیفته کی میخواد جوابگو باشه؟
سوم چند قطبی بودن نهاد اصلا فکر بدی نیست ها. هر گروه تلاش میکنه تا بخش و منطقه خودش رو پر بارتر و در واقع کاری تر کنه. مثلا تو وب سایتمون گروه ها و حتی افراد برتر رو معرفی میکنیم که حداقل یه حس رقابتی بین گروه ها و اعضا باشه که انگیزه لازم رو بهشون بده. چه میدونم حتی میشه برای گروه های برتر در پایان هر سال جوایز یا ... در نظر گرفت.
چهارم هم طبق حرف خودتون مثلا اگه اعضای نهاد به 50 هزار نفر برسه( فقط به عنوان مثال) میدونید کنترل, تقسیم و مدیریت این همه عضو که همگی خواهان درآمد بالا و ... هستن یعنی چی؟ این میتونه افراد ناراضی یا حتی دشمنان زیادی رو برای نهادمون همراه داشته باشه.!!
حتی اگه گروه ی در محیط اسکانشون پروژه ای نباشه, باید مجبور به بازاریابی و مشتری یابی برای خدمات و محصولاتمون باشن. اینطوری باید کل کشور رو با نام نهاد تحت تاثیر قرار داد. هر شخصی با رزومه نهاد وارد یه اداره, شرکت و ... ای بشه و اگه کمی توانای بیان داشته باشه میتونه مشتری رو جذب کنه.
حتی میتونیم برای مدیران ارشد گروه ها دوره های مشتری یابی و بازاریابی تشکیل بدیم و مدیران به اعضا گروهشون انتقال بدن, که بنده شخصا تو این کار پایه هستم. قرار نیست همه چی به برنامه نویسی ختم بشه. باید مدیران کلی نهاد انقدر تو همه زمینه ها توانا باشن که قردا پس فردا خواستم پروژه یا گردهمای نشست عمومی چیزی داشتیم بتونیم از نهاد و توانایی هامون دفاع کنیم, حتی اسم و رسم نهاد رو فراگیر کینم.
مطمئنم با توانای های که هر کدام از اعضاء گروهمون دارن, بتونیم طی 3-5 سال پروژه های بزرگ ملی و بین المللی رو دریافت و اجرا کنیم.
-
خب یک مشکل دیگه ای هم هست ، اینجا توی بندرعباس سالی شاید 5 پروژه IT باشه.
اون وقت تکلیف ما چیه؟
در مورد اون نظرتون که پروژه شرق رو غرب انجام بده.
اون وقت به نظر شما پروژه های جنوبی کمتر از پروژه های شمالی نیست؟ اگه اینجوری باشه که شمالی ها ورشکست و جنوبی ها پولدار میشن.:لبخند:
-
نقل قول:
نوشته شده توسط
amin7x
خب یک مشکل دیگه ای هم هست ، اینجا توی بندرعباس سالی شاید 5 پروژه IT باشه.
اون وقت تکلیف ما چیه؟
در مورد اون نظرتون که پروژه شرق رو غرب انجام بده.
اون وقت به نظر شما پروژه های جنوبی کمتر از پروژه های شمالی نیست؟ اگه اینجوری باشه که شمالی ها ورشکست و جنوبی ها پولدار میشن.:لبخند:
تو پست بالا توضیح دادم
-
نمیدونم شاید نظر بقیه جور دیگه ای باشه ولی حقیقتش من با تشکیل قطب در نهاد موافق نیستم چون تجربه ثابت کرده ما ایرانیها جنبه رقابت سالم رو نداریم و بعضاً بجای رشد دادن خودمون، بقیه رو میخوایم تضعیف کنیم. به مرور هم با بزرگ شدن نهاد، کنترل چنین اوضاعی مشکل میشه. البته قطعاً نهاد در شهرهای مختلف نمایندگی خواهد داشت که وظیفه انجام کارهایی مثل مصاحبه درمورد پروژه و تعیین شرایط و نحوه انجام و بطور کلی انجام کارهای مهندسی نرم افزار قبل از انجام پروژه رو بعهده بگیرن ولی نه اینطور که هر گروهی برای خودش تجزیه و تحلیل کنه. اینطوری پروژه های نهاد از حالت یکدست و استاندارد فاصله زیادی میگیره و یک گروه بخاطر اعضای با استعداد بیشتری که داره، خیلی رشد میکنه و گروه دیگه نه. درنتیجه پروژه ها رو دیگه نمیشه به نحوی تقسیم کرد که همه اعضا با هم رشد کنن و همیشه هم پروژه داشته باشن. برخلاف نظر شما، من شخصاً موافق تشکیل یا حتی معرفی نفرات یا گروههای برتر نیستم. دوست ندارم اعضای نهاد مثل وضعیت یک بیابان باشن که توش چندتا گل رز خوشگل هم داشته باشیم. منظورم اینه که گل رز نخواستیم، ولی همه رو حداقل در حد چمن رشد بدیم. به نظر خودتون، یک بیابان با چندتا گل رز قشنگتره یا باغچه ای که گل رز نداره ولی همه اش در حد چمن سرسبزه؟ اینطوری اگه یک پروژه اومد که نیاز به تخصص بالا داشت، همیشه توی نهاد افراد متخصص داریم و مجبور نیستیم کار رو به یک تیم خاص واگذار کنیم. اگه قرار به ایجاد قطب باشه که خارج از نهاد هم میتونن چند نفر با هم تشکیل گروه بدن. دیگه چه نیازی به نهاد هست؟ فقط قراره اسم و برند نهاد رو یدک بکشن و با اعتبارش پروژه بگیرن، حتی به قیمت اینکه بقیه اعضا پروژه خوب گیرشون نیاد؟ ارتباط با ادارات رو هم برحسب تجربه میگم باید بسپریم به خود نهاد و مکاتبات اداری و رسمی. مطمئن باشید توی ایران حتی اگه با اسم گوگل یک شخص وارد یک اداره بشه، تحویلش نمیگیرن ولی اگه با همون اسم گوگل، یک نامه رسمی برای اداره ازطرف خود گوگل نوشته بشه، روی همون نامه قرارداد رو میبندن. البته قطعاً پروژه هایی که اقلیم توش مدنظر باشه (مثل طراحی وب سایت با موضع معرفی یک منطقه خاص و...) به اعضایی از همون منطقه سپرده میشه ولی اینطور نیست که تیم شرق و غرب و... داشته باشیم. چرا یک نفر از شمال کشور نتونه توی یک پروژه که بحث اقلیم توش مطرح نیست، با یک نفر از جنوب کشور همکاری کنه؟
-
نقل قول:
نوشته شده توسط
colors
تو پست بالا توضیح دادم
منظورتون از محصولات نهاد چیه؟
-
نقل قول:
نوشته شده توسط
MMSHFE
نمیدونم شاید نظر بقیه جور دیگه ای باشه ولی حقیقتش من با تشکیل قطب در نهاد موافق نیستم چون تجربه ثابت کرده ما ایرانیها جنبه رقابت سالم رو نداریم و بعضاً بجای رشد دادن خودمون، بقیه رو میخوایم تضعیف کنیم. به مرور هم با بزرگ شدن نهاد، کنترل چنین اوضاعی مشکل میشه. البته قطعاً نهاد در شهرهای مختلف نمایندگی خواهد داشت که وظیفه انجام کارهایی مثل مصاحبه درمورد پروژه و تعیین شرایط و نحوه انجام و بطور کلی انجام کارهای مهندسی نرم افزار قبل از انجام پروژه رو بعهده بگیرن ولی نه اینطور که هر گروهی برای خودش تجزیه و تحلیل کنه. اینطوری پروژه های نهاد از حالت یکدست و استاندارد فاصله زیادی میگیره و یک گروه بخاطر اعضای با استعداد بیشتری که داره، خیلی رشد میکنه و گروه دیگه نه. درنتیجه پروژه ها رو دیگه نمیشه به نحوی تقسیم کرد که همه اعضا با هم رشد کنن و همیشه هم پروژه داشته باشن. برخلاف نظر شما، من شخصاً موافق تشکیل یا حتی معرفی نفرات یا گروههای برتر نیستم. دوست ندارم اعضای نهاد مثل وضعیت یک بیابان باشن که توش چندتا گل رز خوشگل هم داشته باشیم. منظورم اینه که گل رز نخواستیم، ولی همه رو حداقل در حد چمن رشد بدیم. به نظر خودتون، یک بیابان با چندتا گل رز قشنگتره یا باغچه ای که گل رز نداره ولی همه اش در حد چمن سرسبزه؟ اینطوری اگه یک پروژه اومد که نیاز به تخصص بالا داشت، همیشه توی نهاد افراد متخصص داریم و مجبور نیستیم کار رو به یک تیم خاص واگذار کنیم. اگه قرار به ایجاد قطب باشه که خارج از نهاد هم میتونن چند نفر با هم تشکیل گروه بدن. دیگه چه نیازی به نهاد هست؟ فقط قراره اسم و برند نهاد رو یدک بکشن و با اعتبارش پروژه بگیرن، حتی به قیمت اینکه بقیه اعضا پروژه خوب گیرشون نیاد؟ ارتباط با ادارات رو هم برحسب تجربه میگم باید بسپریم به خود نهاد و مکاتبات اداری و رسمی. مطمئن باشید توی ایران حتی اگه با اسم گوگل یک شخص وارد یک اداره بشه، تحویلش نمیگیرن ولی اگه با همون اسم گوگل، یک نامه رسمی برای اداره ازطرف خود گوگل نوشته بشه، روی همون نامه قرارداد رو میبندن. البته قطعاً پروژه هایی که اقلیم توش مدنظر باشه (مثل طراحی وب سایت با موضع معرفی یک منطقه خاص و...) به اعضایی از همون منطقه سپرده میشه ولی اینطور نیست که تیم شرق و غرب و... داشته باشیم. چرا یک نفر از شمال کشور نتونه توی یک پروژه که بحث اقلیم توش مطرح نیست، با یک نفر از جنوب کشور همکاری کنه؟
والا نمیدونم, ولی بدون هیچ رقابتی هیچ انگیزه ای وجود نداره.
خلاصه بهتره کمی به افرادی که گل رز نیستن, بها داده بشه که بیشتر روی زندگی و کارشون تلاشو تمرکز کنن. منظورم اینه که وقتی یه آدم بی توجه, به زندگیش, مسئولیتهای مثل مدیریت گروهی رو به عهدش بزاری اونوقته که به خودش میاد و میفهمه که با کمی تلاش میتونه موفق بشه.
بازم خلاصه, با اینکه مهمترین بحث نهاد, درآمد زایی برای اعضا هست, به نظرم کمی هم به اخلاقیات و دیگر جنبه های مثبت زندگی توجه کنیم, نظر شما چیه؟
-
نقل قول:
نوشته شده توسط
amin7x
منظورتون از محصولات نهاد چیه؟
مثلا نهاد میتونه CMS ها یا حتی سرویسهای ارائه پیامک یا هاستینگ و ... رو به صورت اصولی و قوی توی نهاد تولید و برای فروش و کسب درآمد استفاده بشه.
حتی میشه برای تامین هزینه های خود نهاد هم از این محصولات کمک گرفت.
-
راستش فکر نمیکنم کسی که خودش مهارت و تخصص و بازار کار خوب داره اصلاً سراغ نهاد بیاد. این نهاد در اصل برای پیشرفت کسانی هست که مهارت کافی ندارن. امتیاز اصلی که افراد ماهر در نهاد کسب میکنن اینه که تا وقتی که بقیه به مهارت اونها نرسیدن، پروژه هایی که در حیطه تخصص اونهاست فقط به اونها میرسه. بنابراین اگه میخوان باز هم پروژه زیاد داشته باشن، باید مطالب جدیدتر رو یاد بگیرن و این میشه رقابت سالم. نه اینکه توی یک شهر یک گروه اسم و رسم پیدا کنه و هرچی پروژه است بگیره ولی یک گروه دیگه نتونه به موفقیت اون گروه برسه. درواقع ما میخوایم همه جا اسم نهاد بپیچه نه اسم اعضا. اعضای نهاد، رزومه کاری خاص خودشون رو دارن که توی اون مشخص شده در چه پروژه هایی همکاری داشتن ولی فعالیتشون باید همه جا با برند نهاد باشه نه تیم یا شرکت خودشون.
-
سلام
قطبی کردن هم فایده داره هم ضرر.
فایده اش اینه که (مثلا :)
مثلا در کردستان شخصی می خواد سایتش رو دو زبانه کنه مسلما کسی که توی کرمان یا بندر عباس نمی تونه بخوبی کسی که در کردستانه سایت رو دو زبانه کنه آخه با زبان کردی آشنا نیست.
و ضررش رو هم آقا امین گفتن ممکه در بندر عباس سالی 5 تا پروژه باشه اما در تهران 50 تا (بعنوان مثال) اینجوری چطوری باید کار کرد؟
نتیجه :فکر کنم باید 1 ماه رو بصورت آزمایشی منطقه ای کرد تا ببینیم چی می شه؟
-
بنظر من بهتره به جای این کار، پروژه های خاصی که احتیاج به نیروی کار بومی دارن (که تعدادشون هم در مقابل حجم کل پروژه ها زیاد نیست) رو بین اعضای همون منطقه تقسیم کنیم. بالأخره خود نهاد میفهمه هر کدوم از اعضاش از چه منطقه کشور هستن. یه ایمیل میزنه به اعضای همون منطقه و پرژه رو مشخص میکنه و میگه اعلام آمادگی کنن و از بین اونها بر اساس شرایط و نیازهای پروژه و تخصص، تعدادی تفکیک میشن و از بین این تعداد، بطور رندوم یک تیم تشکیل میشه. اینطوری مزیت دیگری که داره هماینه که اعضا مرتباً با برنامه نویسهای مختلف و جدیدی در کشور آشنا میشن.
-
منم فکر میکنم قطبی کردن همچین بحث مهمی نیست باید به مسائل مهمتری بپردازیم. الان که کسی فعلا به نامی که آقای شهرکی برای سایت انتخاب کردن مخالفتی نداره پس بریم سراغ بحث بعدی . حالا این سایت رو کی و چجوری میخواید راه اندازی کنید؟ منظورم اینه که به صورت گروهی؟ یا یکی دو نفر فقط میخوان مسئولیت راه اندازیش رو بر عهده بگیرن؟ یا کلاً میخواد بعد از نشست تصمیم به راه اندازیش بگیرد؟ دوستان تماشاچی نباشن و نظرات خودشون رو اعلام کنند.
متشکرم.
-
اگر بخوایم اینجوری پیش بریم سالها طول میکشه تا به نتیجه برسیم
یک سایت میخوایم بزنیم و اونرو ثبت کنیم
===
درسته نظرخواهی از دوستان امر مهمیه
اما کار رو عقب میندازه(به این صورتی که ما داریم بحث میکنیم)
جناب شهرکی اشاره کردن که سایتی مشابه پونیشا خواهد بود با یکسری تفاوت ها
حالا اگر میخواین بزنین بسم الله
اما اینکه بیایم بگیم اسمش چی باشه
نمیدونم دو قطبی باشه 3 قطبی باشه و ....
منو های سایت چی باشه
سال ها به طول خواهد انجامید
بحث الکی چرا میکنین !
4 صفحه پست هست اما .....
اساس سایت امکانات رو مشخص کنین
بگین ایناهاس
اینجوریه.چیزی مده نظر دارین بگین به سایت اصاف و یا تغییر بدیم
-
سلام
موافقم
اسم که انتخاب شده.
بنظرم کار بصورت گروهی باشه بهتره آخه کسی که 1 صفحه رو بتونه کمک کنه می دونه چه زحمتی برای سایت کشیده شده.
-
بیشتر رو این بحث کنید که پروژه ها چطوری تخصیص داده بشه
معیار های رقابتی که میگید چیه ؟
تو سایت های پونیشا به عنان مثال :
رثابت یعنی قیمت پایین بدی و وقت داشته باشی و شک نکن پروژه مال تو هست
بحث بعدی اینه که پارامتر استانداردی برای انجام پروژ] نیست که مثلا فلان فریم ورک باید باشه + فلان تکنولوژی باید باشه و هیچ ضوابطیی نیست....
و از اونور موقع تحویل بعد از 1 ماه معطی راهی مطمون نیست که بتونی پیگیری کنی که چقدر از کار تموم شد و چطوری داره پیش میره و چه نمره ای و تا الان کسب کرده پروژه ؟؟
و از اونور هم هم کارفرما و هم پیمانکار میتونند شونه خالی کنند
اگه کارفرما پول نده وقتش و از دست داده و اگه پیمانگار بد کار کنه کسی هم نمیتونه یقشو بگیره که بگه چرا ؟
باید یک نظم استاندارد باشه برای تقسیم چون اگه قرار نباشه خود نهاد نظارت کنه و کارفما ندونه کدوم نهاد و تیم و برای مسئولیت های اینده بشناسه میشه مثل پونیشا که حتی طرف و نمیتونی پیدا کنی و اطلاعات تماس نداری و قیمت هم هرچی بگه هست...
تازه بحث بعدی اینه که مهر نهاد میخوره پای اون کار...اون نرم افزار اگه اصولی تولید نشه دیگه قابل پشتیبانی نیست اگه داکیومن نویسی نشه دیگه قابل بازیابی مجدد نیست میشه بزن در رو...
-
در حال حاضر بهتره فقط دوستان PHP باشیم.
چون ارایش خودمون و شکل بدیم بهتره و این دوستان ای که با هم هستیم و نسبتا با خصوصیات و تخصص همدیگه اشنایی داریم و بتونیم مدیریت کنیم خیلی خوب هست.
بعد از اون که به یک سیاست و روال خوب برای انجام کارها و اهدافمون رسیدیم میتونیم تو حوضه های دیگه نیرو جذب کنیم تحت قالب خودمون
همینجور میتونیم فریم وردک اختصاصی تولید کنیم
درگیر کردند بچه های دیگه که گاها مارو شاید قبول نداشته باشند دو دستگی پیش میاره
پس ما یک بستر بوجود میاریم تا اونا فقط استفاده کنند