فایل ضمیمه رو خوندین؟ MVC اون چیزی که الآن دارین پیاده سازی میکنید نیست. یکبار دیگه به دقت فایل رو بخونید. کتاب هم Pro PHP MVC خوبه.
Printable View
فایل ضمیمه رو خوندین؟ MVC اون چیزی که الآن دارین پیاده سازی میکنید نیست. یکبار دیگه به دقت فایل رو بخونید. کتاب هم Pro PHP MVC خوبه.
به لطف آقای شهرکی و دوستان یه چیزایی از MVC فهمیدم. ولی من شنیدم به تازگی HMVC جای اون را گرفته. میشه لطفا بفرمائین این دیگه چه صیغه ایه؟
سلام
من موقع اجرا کردن برنامه اقای شهرکی با این متن روبه رو میشم
Internal Server Error
The server encountered an internal error or misconfiguration and was unable to complete your request.
Please contact the server administrator at admin@example.com to inform them of the time this error occurred, and the actions you performed just before this error.
More information about this error may be available in the server error log.
باید چکار کنم ؟
این خطا مربوط به اسکریپت نیست. از htaccess. استفاده کردین؟
بله
من خودم از فایل htaccess. خاصی استفاده نکردم از همان فایلی هست که خود شما درون سورس خود قرار دادید
می خواستم بدونم باید چکار کنم تا این صفحه بره ؟
البته به غیر از پاک کردن فایل htaccess.
برای راحتی کار شما من کدها htaccess رو همین جا می ذارم
Options +FollowSymLinks
RewriteEngine On
RewriteBase /pmvc
RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-d
RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-f
RewriteRule ^(.*)$ index.php?url=$1 [L,NC,QSA]
کسی جواب ما رو نمیده؟:ناراحت:
اگه اسم پوشه رو چیزی غیر از pmvc گذاشتین، توی خط سوم، همون اسم رو بجای pmvc بگذارین (اسلش باید باشه). اگر هم توی پوشه root سرور کپی کردین، خط سوم رو کلاً حذف کنید.
با تشکر از اقای شهرکی که وقتشون رو گذاشتن
خدمت شما عرض کنم پوشه رو تغییر نام ندادم مسیری هم که برنامه رو اجرا می کنم به شکل زیر هست
http://127.0.0.1:8081/pmvc
برنامه شما رو من دارم روی لوکال اجرا می کنم
و از برنامه WAMP هم استفاده می کنم
ولی همچنان مشکل پا برجا هست
خوب وقتی پورت رو دارین تغییر میدین، باید اون رو هم مشخص کنید. این کد htaccess. رو تست کنید:
Options +FollowSymlinks
RewriteEngine On
RewriteBase /pmvc
RewriteCond %{HTTP_PORT} ^8081$
RewriteRule ^(.*)$ /index.php?url=$1 [NC,L]
این کد شما رو عینا کپی کردم و هنوز با این پیغام مواجه هستم
نقل قول:
Internal Server Error
The server encountered an internal error or misconfiguration and was unable to complete your request.
Please contact the server administrator at admin@example.com to inform them of the time this error occurred, and the actions you performed just before this error.
More information about this error may be available in the server error log.
راستش تا اینجا چیزی که از مشکل شما میشه فهمید اینه که مسئله سر همون تغییر پورت پیشفرض Apache هست. توی اینترنت دنبال htaccess rules with non default apache port on localhost جستجو کنید ببینید چی گیرتون میاد.
مشکل من حل شد
این هم کد هایی که استفاده کردم
<IfModule mod_rewrite.c>
Options +FollowSymlinks
RewriteEngine On
RewriteBase /pmvc
RewriteCond %{SERVER_PORT} !^8081$
RewriteRule .* http://127.0.0.1:8081/index.php?url=$1 [L]
</IfModule>
آخ ببخشید شرمنده اصلاً یادم نبود که پورت غیر 80 جزو HTTP محسوب نمیشه و باید از SERVER_PORT استفاده بشه. بهرحال خوشحالم که مشکلتون رفع شد.
این hmvc چیزه خاصی نیست ، در حقیقت بیشتر برای پروژه های بزرگ استفاده میشه ، شما کلا پروژه تون را با یه mvc میویسین ولی در hmvc میان و برای قسمت های مختلف mvc های مختلف استفاده میکنن ، یعنی هر تیکه از برنامه خودش یک الگوی mvc داره ، همینطور که گفتم تویه پروژه های بزرگ استفاده میشه ، همین ، چیزه خاصیم نیست ، یه search بزنین به نتایج خوبی میرسین .
کتاب http://prefiles.com/ac5e4qedn88v/Apr...C.Nov.2012.rar pro php mvc
اموزشی از ام وی سی به تاپیک آموزش مرحله به مرحله PHP از پايه با مثال اضافه شده؟
توی عناوین ندیدم :افسرده:
سلام
من کد نویسی php متوسط رو تازه تموم کردم.
حالا وارد mvc می شم.
یه سوال داشتم
کار این تابع چیه ؟
construct__
توابعی که به ابن صورت با __ شروع می شوند چه کاربرد هایی دارند؟
بی نهایت ممنون
من این مدل رو از روی توضیحات استاد شهرکی ساختم.
حالا موندم کار تابع construct__ تو هر کدوم از کلاس ها چیه؟
ممنون
<?php
class model{
public $string;
public function __construct(){
$this->string="php + mvc";
}
}
class controler{
public $model;
function __construct($model){
$this->model=$model;
}
}
class view{
public $controler;
public $model;
public function __construct($model,$controler){
$this->model=$model;
$this->controler=$controler;
}
function output(){
return '<p>'.$this->model->string.'<p>';
}
}
$model=new model();
$controler=new controler($model);
$view=new view($model,$controler);
echo $view->output();
?>
سلام و خسته نباشید به اساتید عزیز
لطفا به این پروِه ساده یه نگا بندازید.
می شه بگید تونستم mvc رو توش پیاده سازی کنم یا نه.
http://s1.picofile.com/file/8101450268/mvc.zip.html
تشکر فراوان
سلام
construct__ ربطي به مدل MVC نداره از مباحث شيگرايي (OOP) هست.
در حقيقت بهش ميگن سازنده ي كلاس يعني تو اين متغيرهاي كلاس مقدار دهي ميشن و يا كارهاي ديگه مثلا تو MVC اضافه كردن لايه هاي مختلف و وقتي شما يه شي جديد از كلاس ميسازيد به صورت خودكار تابع construct__ صدا زده ميشه و هرچي هم توش باشه اجرا ميشه.
جناب شهركي تشكر از اسلايد خوبتون.
من يه سوال كلي داشتم...
اول يه ساختار كلي بگم:
الآن مثلا يه كاربر مياد واسه ثبت نام يه فرم تو View بهش نمايش داده ميشه بالاي اين فرم يه متغير Message واسه اين كه به كاربر اطلاع بديم چه كرده echo ميشه بعد اطلاعاتش رو وارد ميكنه و اين اطلاعات ميره به Controller اين لايه بررسي ميكنه كه مثلا فيلدها خالي نباشن و... (validation) (كه البته اگر نخوايم با js اينا رو انجام بديم تو خود ويو) حالا اين اطلاعات فرستاده ميشن به Model قطعا بايد از طريق Model با يه تابع درج بشن تو ديتابيس اين يه نمونه درج اطلاعات.
حالا كاربر مياد و درخواست نمايش پروفايلشو ميده يه فرم داريم يه لينك توشه كه يه تابع از Controller رو صدا ميزنه يه فايل ويو داريم كه فرم نمايشي اين اطلاعات به همراه مقاديري كه يه پروفايل داره رو داريم و متغيرهايي هست كه هر كدوم سر جاي خودش قرار گرفته تا به صورت پويا مقدار دهي بشن و نمايش داده بشه، حالا كاربر مياد و درخواستش رو به Controller ميده Controller تابع مربوطه از Model رو فراخواني ميكنه Model اطلاعات رو استخراج ميكنه و به View ميفرسته اين هم يه نمونه نمايش اطلاعات.
اول اين كه اين ساختا كه نوشتم همون ساختار MVC به طور كامل هست و اشكالي نداره؟
و دوم اين كه چطور فرم رو نمايش بديم و متغير هايي كه تو فرم هست رو با اين مقادير كه تو Model هستن و از ديتابيس در آورديم تركيب كنيم يا اين مقادير رو به View بفرستيم؟
با تشكر
سلام
می شه چند تا سایت که به روش mvc طراحی شده نام ببرید.
بی نهایت ممنون
چرا کسی جواب نمده؟
سلام
لطفا به این دو پروزه 3 کیلوبایتی یه نگا بندازید.
http://s2.picofile.com/file/8101946118/mvc.rar.html
به نظرتون تو کدومش به طور خوب mvc رعایت شده.
به کدوم یک از اینا ام وی سی جدید میگن.
بی نهایت ممنون
دوتا MVC ها رو دیدم
اصلا جالب نبودن و پایه اصولی رو رعایت نکردن
view فقط برای نمایش هست.. اصل نباید به این صورت با کلاس بندی در خود view تعریف بشه
فایل mvc1 حالا باز خوبی ای که داشت نمایش رو توی template انجام میداد.. ولی باید توی view انجام بشه
اصل کار mvc بین controller و model انجام میشه و view یک کلاس نمایش فقط میشه براش تعریف کرد که هر فایل view ای که خواستیم include کنیم و مقدار هاش رو واسش بفرستیم برای نمایش
البته این نظرات در حد دانش من بود
موفق باشید
سلام
تشکر فراوان از دوست عزیز بابت پاسخ
می شه یکی دو تا پروِزه ساده که خودتون به صورت mvc در آوردین یا تو اینترنت سراغ دارید مثال بزنید.
یه پروِزه ساده که با دیتابیس هم یه ارتباط کوچیکی داشته باشه؟
بی نهایت ممنون
من پیشنهاد میکنم فایل های پست اول تاپیک زیر رو حتما دانلود کنید و ببینید
https://barnamenevis.org/showthread.p...AA%D9%87%D8%A7
چرا کسی سری به این تاپیک نمی زنه؟
دوست عزیز، این تاپیک بصورت آموزش هست نه رفع اشکال. توی تاپیکهای اینچنین، معمولاً سؤالات مرتبط با همون مباحث آموزش داده شده مطرح میشه و برای سؤالاتی مثل «اینی که من ساختم، درسته یا نه» یا «کدوم یکی از این دو روش درسته» و... بهتره تاپیک جداگانه ایجاد کنید. تاپیکهای آموزشی صرفاً بصورت ارائه مقاله هستن و سؤالاتی که درمورد تفهیم مباحث همون مقاله مطرح میشن رو در بر میگیرن. مقالات، یک موضوع رو آموزش میدن و اینکه شما چقدر تونستین اون مباحث رو پیاده سازی کنید، بستگی به خودتون داره. با اینحال اگه میخواین دیگران کمکتون کنن، تاپیک جداگانه ایجاد کنید.