-
نقل قول: تشکیل نهاد حمایت از برنامه نویسان
نقل قول:
نوشته شده توسط
engmmrj
حق ما که yii رو بلدیم ضایعه میشه چون باید از پول و وقتمون بگذریم !
اینجاست که شاعر میگه باید گریست:لبخند:
شما دو روز بعدیو از وقتت بذار.
حتما نیاز نیست تو کارگاه شرکت کنی.
مشخصه تو این چند ماه داری کلا ساز "نه" میزنی.
وگرنه این حرفارو آقای شهرکی گفتن پس هیچ اجباری برای شرکت در کارگاه نیست.
فک کنم الآن دیگه مشکلت حل شده باشه!!!!:متفکر:
نهاد بخاطر یک نشست دست از کار بر نمیداره و با قدرت انشالله کارشو ادامه میده.
انشالله در آینده ی نزدیک ثمرشو میبینیم.
-
نقل قول:
نوشته شده توسط
***BiDaK***
اینجاست که شاعر میگه باید گریست:لبخند:
شما دو روز بعدیو از وقتت بذار.
حتما نیاز نیست تو کارگاه شرکت کنی.
مشخصه تو این چند ماه داری کلا ساز "نه" میزنی.
وگرنه این حرفارو آقای شهرکی گفتن پس هیچ اجباری برای شرکت در کارگاه نیست.
فک کنم الآن دیگه مشکلت حل شده باشه!!!!:متفکر:
نهاد بخاطر یک نشست دست از کار بر نمیداره و با قدرت انشالله کارشو ادامه میده.
انشالله در آینده ی نزدیک ثمرشو میبینیم.
باز شما رفتی بالا ممبر ؟
-
نقل قول:
نوشته شده توسط
engmmrj
باز شما رفتی بالا ممبر ؟
خوب ظاهرا مشکل روز کارگاهتونم حل شد.منتظر ثبت نامتون در دو روز دیگش هستیم.
-
نقل قول:
نوشته شده توسط
engmmrj
حق ما که yii رو بلدیم ضایعه میشه چون باید از پول و وقتمون بگذریم !
مطمئنید همه جنبه های Yii رو بطور کامل بلدین؟! برای مثال میتونید برای Yii یک Extension بنویسید؟ بعلاوه شرکت در تمامی روزهای نشست اجباری نیست. کلاً شرکت در نشست اجباری نیست. ولی اگه به حدنصاب نرسه، قطعاً معقول نیست که بخوایم سالن رو با هزینه زیاد برای تعداد کم رزرو کنیم و در شأن اعضا و خود نهاد هم نیست که نشست رو توی پارک! برگزار کنه. یک نکته هم که تهرانیهای عزیز باید بیشتر از بقیه دقت داشته باشن اینه که اگه نشست در شهری مثل تهران که تعداد اعضای زیادی در نهاد داره، بخاطر مسائلی مثل نرسیدن به حدنصاب و... لغو بشه، مطمئناً تا چند وقت نشستی در اون شهر نخواهیم داشت و به نوعی در فهرست سیاه قرار میگیره تا وقتی که نهاد مجدداً به این نتیجه برسه که لازمه توی اون شهر هم نشست برگزار بشه.
-
آقای شهرکی منم به لیست اضافه کنید ... پرداخت کردم :) یه سری از دوستان توی نشست اول شرکت کردند ، بعد توی نشست دوم عذر و بهانه آوردند که نمی تونیم بیایم گفتیم باشه .. حالا این نشست رو چی دارید که بگید ؟ اسم نمیارم ولی خودش میدونه با کی هستم :دی
-
لطفاً اطلاعات پرداخت رو پیامک کنید.
-
ثبت نام کنندگان تا ایجاد بجز بنده و آقا مهرداد، 6 نفر:
1- رضا شیخله
2- محسن نوری
3- محمد سجاد علمداری
4- سبحان محمدی
5- محسن موحد
6- محمد صالحی سده
-
اطلاعات پرداخت منظورتون کدوماست ؟ شماره پیگیری به من نداد !!!
-
نقل قول:
مطمئنید همه جنبه های Yii رو بطور کامل بلدین؟! برای مثال میتونید برای Yii یک Extension بنویسید؟
تا حالا انقدر مطمئن نبودم !
-
نقل قول:
نوشته شده توسط
engmmrj
دوست عزیز نشست اجباری نیست !
هرکسی به ما نزدیک بشه م هم در مواقع سود رسانی حالا از هر لحاظی اونو به خودمون نزدیک میبینیم اگر هم نه به همون نسبت دور میبینیم یا به شکل یک غریبه
نمیدونم چرا انقدر دوستان حس تنش و کل کل دارند ؟
خوب شما اگه بلد هستید و علاقه مند به شرکت هستید برای کارگاه ها هزینه و وقت نزارید
اگر اصلا علاقه هم ندارید کلا شرکت نکنید
هیچ بحصی هم نمیمونه و شما هم به پست های این چنین ادامه ندید
-
نقل قول:
نوشته شده توسط
Variant
اطلاعات پرداخت منظورتون کدوماست ؟ شماره پیگیری به من نداد !!!
موقع پرداخت، سایت بانک ملی ازت ایمیل میخواد. اگه واردش کرده باشی نتیجه تراکنش رو به ایمیلت ارسال میکنه.
-
اطلاعات پرداخت همونهایی هست که توی پست اول مشخص کردم. قطعاً موقع پرداخت آنلاین یا انتقال وجه بصورت کارت به کارت یا حواله به حساب، شماره پیگیری به شما داده شده. بقیه اطلاعات هم که مربوط به کارت خودتون و مبلغ انتقالی میشه.
-
نقل قول:
نوشته شده توسط
engmmrj
خوب خدا رو شکر. اگه اینطوره پیشنهاد میکنم شما هم در نشست، برای برگزاری کارگاه آموزشی Yii به بنده کمک کنید. یا حتی اگه تمایل دارین، شما کارگاه رو برگزار کنید. فکر نمیکنید اینطوری اهمیت بیشتری پیدا کنه قضیه؟!
واقعاً نمیدونم چی بگم. مسئله به این سادگی رو اینقدر بزرگ و پیچیده میکنید که اینطور بحثها بخواد پیش بیاد. بارها گفتم شرکت در هرکدوم از روزهای نشست اختیاریه. شما اگه بلد هستین، شرکت نکنید. اگر هم احساس میکنید کارگاه میتونه براتون مفید باشه، شرکت کنید. ولی یک نصیحت رو از من بعنوان بزرگتر و کسی که تجربه بیشتری داره، بپذیرید:
افتادگی آموز اگر طالب فیضی / هرگز نخورد آب زمینی که بلند است
ضمناً وقتی فیلمهای آموزشی Yii که مشغول تهیه اونها هستم رو مشاهده کنید، قول میدم به اشتباهتون مبنی بر اطلاع کامل از Yii پی ببرین. البته من خودم هم ادعا نمیکنم کامل بلد هستم ولی حداقل برحسب تجربه بهم ثابت شده کسانی که اینقدر ادعا دارن، در عمل خیلی از ریزه کاریها رو نمیدونن و یا شاید هم خیلی کارها رو انجام بدن ولی دلیلش رو ندونن. درست مثل کسانی که mysql_real_escape_string رو چون توی چندتا کد دیدن، میگذارن ولی چون مفهومش رو درک نکردن، هرجا میخوان یک رشته توی صفحه نشون بدن هم با این تابع به قول خودشون Escape میکنن، غافل از اینکه کارش اصلاً یه چیز دیگه است و کلاً از کاربردش خبر ندارن. البته این یک مثال ساده بود و در مسائلی مثل فریمورکها، مطمئناً ریزه کاریهای خیلی بیشتری وجود داره که امیدوارم همونطور که مدعی هستین، از همه اونها اطلاع کامل داشته باشین. راستی شما که اینقدر اطلاعات کاملی دارین، بعنوان نمونه میتونید یک Extension برای Yii تولید کنید که به دو List Box قابلیت Drag & Drop بده به نحوی که بشه Itemهای یکی رو با ماوس کشید و روی دومی گذاشت و عنصر Drag & Drop شده، از لیست اول حذف و به دومی اضافه بشه؟ میدونم مسئله خیلی ساده ای رو مطرح کردم ولی فقط بعنوان نمونه این موضوع رو گفتم و صرفاً کنجکاو شدم ببینم چقدر روی Yii تسلط دارین. ببخشید که حرفهام طولانی شد.
-
نقل قول:
نوشته شده توسط
MMSHFE
بعنوان نمونه میتونید یک Extension برای Yii تولید کنید که به دو List Box قابلیت Drag & Drop بده به نحوی که بشه Itemهای یکی رو با ماوس کشید و روی دومی گذاشت و عنصر Drag & Drop شده، از لیست اول حذف و به دومی اضافه بشه؟ .
اگه این دوستمون اینکارو کرد لطف کنه توهمین تالار بزاره شما تحلیلش کنید ماهم این وسط یه چیزی یاد بگیریم:متفکر::کف::متعجب:
-
نقل قول:
نوشته شده توسط
MMSHFE
خوب خدا رو شکر. اگه اینطوره پیشنهاد میکنم شما هم در نشست، برای برگزاری کارگاه آموزشی Yii به بنده کمک کنید. یا حتی اگه تمایل دارین، شما کارگاه رو برگزار کنید. فکر نمیکنید اینطوری اهمیت بیشتری پیدا کنه قضیه؟!
واقعاً نمیدونم چی بگم. مسئله به این سادگی رو اینقدر بزرگ و پیچیده میکنید که اینطور بحثها بخواد پیش بیاد. بارها گفتم شرکت در هرکدوم از روزهای نشست اختیاریه. شما اگه بلد هستین، شرکت نکنید. اگر هم احساس میکنید کارگاه میتونه براتون مفید باشه، شرکت کنید. ولی یک نصیحت رو از من بعنوان بزرگتر و کسی که تجربه بیشتری داره، بپذیرید:
افتادگی آموز اگر طالب فیضی / هرگز نخورد آب زمینی که بلند است
ضمناً وقتی فیلمهای آموزشی Yii که مشغول تهیه اونها هستم رو مشاهده کنید، قول میدم به اشتباهتون مبنی بر اطلاع کامل از Yii پی ببرین. البته من خودم هم ادعا نمیکنم کامل بلد هستم ولی حداقل برحسب تجربه بهم ثابت شده کسانی که اینقدر ادعا دارن، در عمل خیلی از ریزه کاریها رو نمیدونن و یا شاید هم خیلی کارها رو انجام بدن ولی دلیلش رو ندونن. درست مثل کسانی که mysql_real_escape_string رو چون توی چندتا کد دیدن، میگذارن ولی چون مفهومش رو درک نکردن، هرجا میخوان یک رشته توی صفحه نشون بدن هم با این تابع به قول خودشون Escape میکنن، غافل از اینکه کارش اصلاً یه چیز دیگه است و کلاً از کاربردش خبر ندارن. البته این یک مثال ساده بود و در مسائلی مثل فریمورکها، مطمئناً ریزه کاریهای خیلی بیشتری وجود داره که امیدوارم همونطور که مدعی هستین، از همه اونها اطلاع کامل داشته باشین. راستی شما که اینقدر اطلاعات کاملی دارین، بعنوان نمونه میتونید یک Extension برای Yii تولید کنید که به دو List Box قابلیت Drag & Drop بده به نحوی که بشه Itemهای یکی رو با ماوس کشید و روی دومی گذاشت و عنصر Drag & Drop شده، از لیست اول حذف و به دومی اضافه بشه؟ میدونم مسئله خیلی ساده ای رو مطرح کردم ولی فقط بعنوان نمونه این موضوع رو گفتم و صرفاً کنجکاو شدم ببینم چقدر روی Yii تسلط دارین. ببخشید که حرفهام طولانی شد.
من فقط گفتم کار گاه آموزشی برای کسانی که Yii رو بلدن وقت تلف کردنه ، حالا دلیل رفتار های بد شما هارو نمی دونم !
من به شما توهین کردم ؟ من از اول به شما میگفتم استاد و همیشه قبول داشتم شما خیلی حرفه ایی هستین .
من خودم از برنامه نویسی کسب در آمد می کنم و . . . !
-
نقل قول:
نوشته شده توسط
shpegah
اگه این دوستمون اینکارو کرد لطف کنه توهمین تالار بزاره شما تحلیلش کنید ماهم این وسط یه چیزی یاد بگیریم:متفکر::کف::متعجب:
به زودی این کارو خواهم کرد !
البته بدون تحلیل !
-
نقل قول:
نوشته شده توسط
engmmrj
من فقط گفتم کارگاه آموزشی برای کسانی که Yii رو بلدن وقت تلف کردنه ، حالا دلیل رفتار های بد شما هارو نمی دونم !
نمیدونم من چه رفتار بدی داشتم ولی اگه بهرحال جایی به شما اهانت کردم، در حضور همه دوستان از شما عذرخواهی میکنم. حرف من فقط اینه که درحالی که بارها گفته شده شرکت در هرکدوم از روزهای نشست اختیاریه، مطرح کردن این موضوع که کارگاه برای شما سودمند نیست و وقت و پول شما رو هدر میده، دلیل خاصی نمیتونه داشته باشه.
-
نقل قول:
نوشته شده توسط
engmmrj
به زودی این کارو خواهم کرد !
البته بدون تحلیل !
پس الآن که میخواین روی این مسئله کار کنید، لطف کنید و به نحوی باشه که مثل Extensionهای استاندارد، دو آرایه بعنوان پارامتر بگیره و با اونها دو ListBox بسازه و قابلیت Drag & Drop رو به نحوی که گفته شد، به لیستها بده. البته دقت کنید که این ListBoxها تگ select نیستن. منظورم اینه که با Submitشدن فرم، باید مشخص بشه توی هر ListBox چه مقادیری در زمان Submit وجود داشتن. یه چیزی مثل کادرهای Available Items و Selected Items در برنامه ها که میشه Itemها رو بینشون جابجا کرد. اگه بتونید لیستها رو هم به شکلی در بیارین که وقتی Item توی لیست رها شد، سر جای خودش قرار بگیره و لیست نامرتب نشه (همیشه مرتب باشه) که دیگه عالی میشه.
-
نقل قول:
نوشته شده توسط
MMSHFE
ولی اگه به حدنصاب نرسه، قطعاً معقول نیست که بخوایم سالن رو با هزینه زیاد برای تعداد کم رزرو کنیم و در شأن اعضا و خود نهاد هم نیست که نشست رو توی پارک! برگزار کنه.
با توجه به اینکه دوستان اونطور که باید استقبال نکردن
نظرتون در مورد برگذاری یک جلسه، م3 همون جلسه اصفهان که بنده و اقای موحد و محمد خان اومدیم، چیه(تعداد کمتر)
کارگاه رو هم لغو میکنیم، و دیگه نیاز به ویدیو پروژکتور هم نداریم
البته اصفهان نباشه،اصلا حوصله اتوبوس نداریم:افسرده:
-
نقل قول:
نوشته شده توسط
MMSHFE
پس الآن که میخواین روی این مسئله کار کنید، لطف کنید و به نحوی باشه که مثل Extensionهای استاندارد، دو آرایه بعنوان پارامتر بگیره و با اونها دو ListBox بسازه و قابلیت Drag & Drop رو به نحوی که گفته شد، به لیستها بده. البته دقت کنید که این ListBoxها تگ select نیستن. منظورم اینه که با Submitشدن فرم، باید مشخص بشه توی هر ListBox چه مقادیری در زمان Submit وجود داشتن. یه چیزی مثل کادرهای Available Items و Selected Items در برنامه ها که میشه Itemها رو بینشون جابجا کرد. اگه بتونید لیستها رو هم به شکلی در بیارین که وقتی Item توی لیست رها شد، سر جای خودش قرار بگیره و لیست نامرتب نشه (همیشه مرتب باشه) که دیگه عالی میشه.
فکر کنم این چیزی که شما فرمودید مربوط به js باشه !
به هر حال انجام میدم
-
این Extension ترکیبی از PHP و JS و درصورت نیاز jQuery و البته CSS و HTML میشه. بهرحال Extensionها معمولاً این موارد رو با هم دارن. مثل AutoComplete خود Zii
-
نقل قول:
نوشته شده توسط
Veteran
با توجه به اینکه دوستان اونطور که باید استقبال نکردن...
فعلاً که 4 روز دیگه وقت هست. بعد از اون درمورد نشست بعدی صحبت میکنیم. شاید شیراز بگذاریم.
-
حق تهران داره ضایعه میشه ! چطور در اصفهان یا بابل که تعداد افراد خیلی پایین بود لغو نشد ؟ !
-
خود شما قضاوت کنید. نشست توی پایتخت با اونهمه هزینه (روزانه 600 هزار تومان برای سالن و...) فقط با 7 یا 8 نفر برگزار کنیم؟! 600-500 هزار تومان جمع بشه و 1.5 تا 2 میلیون تومان هزینه کنیم؟ که چی بشه؟ اگه تهرانیهای عزیز ادعا میکنن حقی دارن (که بنده معتقدم با اعضای ساکن در هیچکدوم از شهرها و روستاهای کشور ازنظر حق فرقی ندارن)، باید با مشارکت در ثبت نام، این حق رو ثابت کنن. اینکه نشست در اصفهان و بابل با تعداد کمتر برگزار شد فقط به این دلیل بود که با همون تعداد، هزینه برگزاری نشست پوشش داده شد. حالا فوقش 100 تا 200 هزار تومان اضافه از جیبمون گذاشتیم ولی تهران اوضاع هزینه ای و اسکان و... خیلی فرق میکنه. کرایه تاکسی توی تهران معادل هزینه یکشب خواب در هتل در شهرهایی مثل اصفهان و بابل میشه.
-
نقل قول:
نوشته شده توسط
engmmrj
حق تهران داره ضایعه میشه ! چطور در اصفهان یا بابل که تعداد افراد خیلی پایین بود لغو نشد ؟ !
هزینه های تهران نسبت به بابل و اصفهان بیشتره و باید اعضای بیشتری ثبت نام کنند تا هزینه ها برای هر فرد بیاد پایین
مثلا 30 نفر نفری 75 تومن
حالا اگر بخوایم با 15 نفر برگذار کنیم خب باید نفری 150 تومن هزینه کنیم !!!
-
نقل قول:
نوشته شده توسط
Veteran
با توجه به اینکه دوستان اونطور که باید استقبال نکردن
نظرتون در مورد برگذاری یک جلسه، م3 همون جلسه اصفهان که بنده و اقای موحد اومدیم، چیه(تعداد کمتر)
کارگاه رو هم لغو میکنیم، و دیگه نیاز به ویدیو پروژکتور هم نداریم
البته اصفهان نباشه،اصلا حوصله اتوبوس نداریم:افسرده:
اونوقت تو اون جلسه من حضور نداشتم یعنی صبحان خان!
-
نقل قول:
اونوقت تو اون جلسه من حضور نداشتم یعنی صبحان خان!
حقیقتش فراموش کردم،اصلاح شد
-
آقای شهرکی اطلاعات پرداخت رو به پیامک نهاد ارسال کردم
-
ثبت نام کنندگان تا ایجاد بجز بنده و آقا مهرداد، 7 نفر:
1- رضا شیخله
2- محسن نوری
3- محمد سجاد علمداری
4- سبحان محمدی
5- محسن موحد
6- محمد صالحی سده
7- دیاکو محمودی
-
خب الآن ما نمی تونیم ثبت نام کنیم ؟ تا حالا نشد در حضور گرمتون شرکت کنیم حالا که می خواهیم شرکت کنیم نمیشه (جریان یوزرو پسورد این چیزا) دفعه قبلی به دلیل یک سری مشکلات نتونستیم با گروه حضور پیدا کنیم . حتی پول برای یک نفر واریز کردم تا بیاد و منو در جریان کارتون قرار بده که اونم نتونست بیاد .
مهمان نمی خواهید یه سه چهار نفری بشیم و بیاییم
تاریخ دقیق نشست ؟
ابتدای کار انقدر سخت نگیرید ، من رضا قربانی که در جریان کار شما بودم الآن به کل گیج شدم نمی دونم اصلا جریان چیه (از همه طرف نگاه کنید ، یه طوری فکر کنید که سیستم روی به افزایش بره نه کاهش)
در ابتدا محدود کار نکنید بذارید هر کسی مایله در این جمع باشه و برای ثبت نام دردسر نکشه ، راحت و بدون سر در گمی ثبت نام کنه --- سردرگمی اطمینان شخص رو کم می کنه .
-
نقل قول:
نوشته شده توسط
رضا قربانی
خب الآن ما نمی تونیم ثبت نام کنیم ؟ تا حالا نشد در حضور گرمتون شرکت کنیم حالا که می خواهیم شرکت کنیم نمیشه (جریان یوزرو پسورد این چیزا) دفعه قبلی به دلیل یک سری مشکلات نتونستیم با گروه حضور پیدا کنیم . حتی پول برای یک نفر واریز کردم تا بیاد و منو در جریان کارتون قرار بده که اونم نتونست بیاد .
مهمان نمی خواهید یه سه چهار نفری بشیم و بیاییم
تاریخ دقیق نشست ؟
ابتدای کار انقدر سخت نگیرید ، من رضا قربانی که در جریان کار شما بودم الآن به کل گیج شدم نمی دونم اصلا جریان چیه (از همه طرف نگاه کنید ، یه طوری فکر کنید که سیستم روی به افزایش بره نه کاهش)
در ابتدا محدود کار نکنید بذارید هر کسی مایله در این جمع باشه و برای ثبت نام دردسر نکشه ، راحت و بدون سر در گمی ثبت نام کنه --- سردرگمی اطمینان شخص رو کم می کنه .
این سه چهار نفری که چن وقته میگید بالاخره کی قراره بیان؟:لبخند:
نری باز چن ماه دیگه بیای:لبخند:
-
آقا رضای عزیز، گیج شدن نداره که! پست اول رو بخونید و یک پیامک با ساختار مشخص شده، ارسال کنید. نام و نام خانوادگی، ایمیل رسمی و عکس پرسنلی خودتون رو هم به ایمیل بنده (mmshfe@gmail.com) ارسال کنید تا شناسه کاربری برای شما ساخته بشه و اطلاعات ورود به سامانه اطلاع رسانی نهاد برای شما ارسال بشه. بقیه کارها رو طبق اطلاعیه های موجود در سامانه اطلاع رسانی، انجام بدین.
-
آقای شهرکی پیشنهاد میکنم یه بار به تمام شماره هایی که توی سامانه ثبت شدن پیامک بدید ، شاید بعضی دوستان به هر علتی هنوز خبر نشست سوم به گوششون نرسیده باشه...
-
سلام. جریان اسکان چی میشه؟ یعنی شب رو باید کارتون خواب بشیم ؟
من چند وقت پیش این تاپیک رو دنبال می کردم ولی به دلیل مشغله نتونستم تو نشست ها شرکت کنم ولی شمارم رو ثبت کردم که الان یه پیامک اومد که فردا روز اخر ثبت نامه .
تعداد افرادی که ثبت نام کردن خیلی کمه ظاهرا به هر حال اگه مشکل سکونت نباشه منم خیلی علاقه مندم شرکت کنم و لطف کنید یه خلاصه ای از نحوه ی ثبت نام بگید . ممنون
-
نقل قول:
سلام. جریان اسکان چی میشه؟ یعنی شب رو باید کارتون خواب بشیم ؟
نه چرا کارتن؟
خب مثل نشست اصفهان با بچه ها جمع میشیم میریم یه مسافرخونه.
-
آره فکر خوبیه، حدودا هزینه ی این سفر چقد میشه؟ من از اصفهان باید بیام چون تهران هم زیاد نیومدم و از هزینه های اونجا بی خبرم
-
-
نه متاسفانه, نزدیک حد نصاب هم نشدیم که منم ثبت نام کنم!!
-
ظرف چند روز آینده، فعالیت اصلی نهاد شروع میشه و سیستم توزیع درآمد و تقسیم پروژه ها شروع به کار خواهد کرد. جزئیات اونهم به اعضای محترم اطلاع داده خواهد شد. سیستم تکمیل رزومه هم در حال کامل شدنه و اگه خدا بخواد تا آخر هفته ای که میاد، فعال میشه.
-
نقل قول:
نوشته شده توسط
colors
نه متاسفانه, نزدیک حد نصاب هم نشدیم که منم ثبت نام کنم!!
بله نشست تهران لغو شده و برگزار نمیشه. تهرانیهای عزیز واقعاً نا امیدمون کردین. اینهمه میگفتین تهران تهران همین بود؟! انتظارها لااقل از پایتخت یه چیز دیگه بود. بهرحال دوستان عزیزی که هزینه نشست رو واریز کردن لطف کنن و شماره حساب یا کارتشون رو برام پیام خصوصی کنن تا پولشون رو برگردونم. اگر هم فعلاً بهش نیازی ندارین، بهم اعلام کنید تا بعنوان اعتبار حساب براتون محفوظ بمونه تا در موارد بعدی، از اون محل بتونید هزینه های احتمالی رو پرداخت کنید. البته هنوز یک روز دیگه وقت هست ولی فکر نمیکنم با اینهمه فعالیت و شور و شوقی که تهرانیهای گل نشون دادن، توی این یک روز 23 نفر یکجا ثبت نام کنن!