نقل قول نوشته شده توسط MMSHFE مشاهده تاپیک
خوب خدا رو شکر. اگه اینطوره پیشنهاد میکنم شما هم در نشست، برای برگزاری کارگاه آموزشی Yii به بنده کمک کنید. یا حتی اگه تمایل دارین، شما کارگاه رو برگزار کنید. فکر نمیکنید اینطوری اهمیت بیشتری پیدا کنه قضیه؟!
واقعاً نمیدونم چی بگم. مسئله به این سادگی رو اینقدر بزرگ و پیچیده میکنید که اینطور بحثها بخواد پیش بیاد. بارها گفتم شرکت در هرکدوم از روزهای نشست اختیاریه. شما اگه بلد هستین، شرکت نکنید. اگر هم احساس میکنید کارگاه میتونه براتون مفید باشه، شرکت کنید. ولی یک نصیحت رو از من بعنوان بزرگتر و کسی که تجربه بیشتری داره، بپذیرید:
افتادگی آموز اگر طالب فیضی / هرگز نخورد آب زمینی که بلند است
ضمناً وقتی فیلمهای آموزشی Yii که مشغول تهیه اونها هستم رو مشاهده کنید، قول میدم به اشتباهتون مبنی بر اطلاع کامل از Yii پی ببرین. البته من خودم هم ادعا نمیکنم کامل بلد هستم ولی حداقل برحسب تجربه بهم ثابت شده کسانی که اینقدر ادعا دارن، در عمل خیلی از ریزه کاریها رو نمیدونن و یا شاید هم خیلی کارها رو انجام بدن ولی دلیلش رو ندونن. درست مثل کسانی که mysql_real_escape_string رو چون توی چندتا کد دیدن، میگذارن ولی چون مفهومش رو درک نکردن، هرجا میخوان یک رشته توی صفحه نشون بدن هم با این تابع به قول خودشون Escape میکنن، غافل از اینکه کارش اصلاً یه چیز دیگه است و کلاً از کاربردش خبر ندارن. البته این یک مثال ساده بود و در مسائلی مثل فریمورکها، مطمئناً ریزه کاریهای خیلی بیشتری وجود داره که امیدوارم همونطور که مدعی هستین، از همه اونها اطلاع کامل داشته باشین. راستی شما که اینقدر اطلاعات کاملی دارین، بعنوان نمونه میتونید یک Extension برای Yii تولید کنید که به دو List Box قابلیت Drag & Drop بده به نحوی که بشه Itemهای یکی رو با ماوس کشید و روی دومی گذاشت و عنصر Drag & Drop شده، از لیست اول حذف و به دومی اضافه بشه؟ میدونم مسئله خیلی ساده ای رو مطرح کردم ولی فقط بعنوان نمونه این موضوع رو گفتم و صرفاً کنجکاو شدم ببینم چقدر روی Yii تسلط دارین. ببخشید که حرفهام طولانی شد.
من فقط گفتم کار گاه آموزشی برای کسانی که Yii رو بلدن وقت تلف کردنه ، حالا دلیل رفتار های بد شما هارو نمی دونم !
من به شما توهین کردم ؟ من از اول به شما میگفتم استاد و همیشه قبول داشتم شما خیلی حرفه ایی هستین .
من خودم از برنامه نویسی کسب در آمد می کنم و . . . !