-
نقل قول: تشکیل نهاد حمایت از برنامه نویسان
نمیدونم چی بگم !
نه به اون نشست اصفهان که همش گیر میدادن چرا تهران نیست
نه به الان که حتی یک نفر از تهران هم ثبت نام نکرد :متفکر: جناب شهرکی تهرانی داشتیم توی ثبت نامی ها :متفکر:
حتی اون دوستانی هم که به دنبال سالن کنفرانس بودن ثبت نام نکردن :متفکر:
نقل قول:
ظرف چند روز آینده، فعالیت اصلی نهاد شروع میشه و سیستم توزیع درآمد و تقسیم پروژه ها شروع به کار خواهد کرد. جزئیات اونهم به اعضای محترم اطلاع داده خواهد شد. سیستم تکمیل رزومه هم در حال کامل شدنه و اگه خدا بخواد تا آخر هفته ای که میاد، فعال میشه.
منظورتون سایت و سیستم اصلی هست ؟
-
بله منظورم سایت و سیستم توزیع درآمد نهاد هست. منتظر خبرهای خوب باشین. کم کم نهاد قراره از پشت ابر بیرون بیاد! البته سایت اصلی که قالبش انتخاب شده، هنوز درست نشده ولی سیستمهای فرعی که قراره بهش وصل بشن (تکمیل رزومه و مشخصات و سامانه اطلاع رسانی و...) دارن آماده میشن تا وقتی سایت اصلی رو ساختیم، لینکهاش این بخشها در قسمتهای مناسبش قرار بگیره (طراحی پایین به بالا).
-
منم حتما حضور خواهم داشت
هزیش رو فردا میریزم.
-
نقل قول:
نوشته شده توسط
Dead Space
منم حتما حضور خواهم داشت
هزیش رو فردا میریزم.
نشست کنسل شد.نیاز نیست واریز کنید
-
با توجه به عدم استقبال مناسب دوستان، یک نفر از ثبت نام کنندگان هم اعلام انصراف کردن (که بهتره فعلاً اسامی انصراف دهندگان اعلام نشه) و هزینه پرداختیشون به حسابشون برگشت داده شد. بنابراین فعلاً 6 نفر ثبت نام کردن.
-
سلام
آقا شما رو به خدا برای هر نشست یک تاپیک جدا ایجاد کنید. من می خواهم در این نشست حتماً شرکت کنم ولی کاملاً گیج شدم که محل نشست کجا هست و برای ثبت نام باید چکار کنم و ...؟ قبل از پست من 1285 تا پست زده شده و خیلی سخته که بخوام همه پست ها رو بخونم! لطفاً یک تاپیک جدید ایجاد کنید و نتایج بدست آمده و ... رو در پست اول تاپیک قرار دهید و همون پست اول رو بروزرسانی کنید تا نتایج بدست آمده رو خیلی سریع متوجه بشیم.
یا حق...
-
دوست عزیز، اتفاقات مهمی مثل نشست و... نیاز به تاپیک ندارن چون توسط سامانه اطلاع رسانی نهاد، اعضای نهاد مطلع میشن. شرکت افراد غیر عضو در نشستهای نهاد مجاز نیست. اگه عضو نهاد هستین، از سامانه اطلاع رسانی نهاد برای اطلاع از اخبار مهم استفاده کنید. همچنین توسط پیامک، اطلاع رسانیهای لازم انجام خواهد شد. این تاپیک صرفاً برای صحبت و تبادل نظر اعضای نهاد و ارتباط سایرین (افراد غیر عضو) با نهاد درنظر گرفته شده.
-
یک نفر دیگه از دوستان هم اعلام انصراف کردن و هزینه پرداخت شده توسط ایشون هم برگشت داده شد. تعداد ثبت نام کنندگان 5 نفر
-
جناب شهرکی من تو سامانه پیامکی عضو هستم این به منزله ی عضویت در نهاده؟
من هم Yii کار میکنم میتونم تو سایت نهاد کمک کنم اگه نیاز هست . تو بحث طراحی فریمورک اختصاصی که تو پست اول گذاشتین هم همینطور تا جایی که وقت داشته باشم در خدمتم .
-
بله عضویت در سامانه پیامکی کفایت میکنه. البته ناگفته نمونه که برای عضویت رسمی و فعال، باید مدارک مشخص شده رو به ایمیل بنده ارسال کنید تا اشتراک شما در سامانه اطلاع رسانی نهاد فعال بشه و بتونید اطلاعیه های اون سایت رو مطالعه کنید.
-
من که واقعا تو حسرت کارگاه Yii میمونم خیلی بهش امیدوار بودم
حالا کارای نهاد و میتونستیم بریم تو یه کافه ای بشینیم 2 3 ساعت رسما فقط بابت این موضوع صحبت کنیم و سالن نداشته باشیم
( نشست ها خیلی زیادی اینجوری برگزر میشه )
حالا کع نشد میتونیم واسه یک روز فقط کارگاه و سالن بگیریم
-
نقل قول:
نوشته شده توسط
$ M 3 H R D A D $
من که واقعا تو حسرت کارگاه Yii میمونم خیلی بهش امیدوار بودم
حالا کارای نهاد و میتونستیم بریم تو یه کافه ای بشینیم 2 3 ساعت رسما فقط بابت این موضوع صحبت کنیم و سالن نداشته باشیم
( نشست ها خیلی زیادی اینجوری برگزر میشه )
حالا کع نشد میتونیم واسه یک روز فقط کارگاه و سالن بگیریم
حقیقتش بنده هم چنین پیشنهادی دادم
اما خب جناب شهرکی گفتش که در شان ماها نیست همچین جاهایی
2 حالت داره برگذاری نشست به نظره من
1- برگذاری اون ضروری هستش و باید حتما با دوستان صحبت بشه
2- ضروری نیست اما با برگذار کردنش میشه بهتر تصمیم گیری کرد(میتونه مفید باشه)
اگر از دیدگاه 1 بخوایم بریم جلو،پس هرطور شده باید برگذار بشه حتی با 1 نفر ! مکانش هم میتونه مثلا به قول شما کافه باشه
دیدگاه 2 هم جای بحث داره/
اما واسه yii میتونین پکیج اونرو تهیه کنید که تا چندروز اینده اماده خواهد شد
-
یک حالت سوم هم میشه درنظر گرفت: نشست ضروریه ولی همین ضرورت در کنار جایگاهی که قراره نهاد داشته باشه (نگاهی که از بیرون بهش میشه)، باید درنظر گرفته بشه. متأسفانه جامعه به نهادی که توی کافه و پارک و... جلسه میگیره نگاه مثبتی نداره و کمتر پیش میاد که بقیه، عضو چنین نهادی بشن. من خودم هم مخالف تشریفات و اینجور مسائل هزینه بر هستم ولی باید به وجهه بیرونی نهادمون هم فکر کنیم. متأسفانه در جامعه ای زندگی میکنیم که عقل خیلیها به چشمشونه. حالا یکم صبر کنید (احتمالاً توی دی بتونیم یه نشست خوب همراه با چند کارگاه آموزشی داشته باشیم - حتی چهارروزه). البته فیلمهای آموزشی Yii رو تا همون زمانی که قرار بوده نشست تهران برگزار بشه، آماده تحویل میکنم.
-
سلام
منم با پیشنهاده کارگاه yii که دوستان مطرح کردن توی اون سه روز تعطیلی موافقم .
آقای شهرکی یه پیشنهادی بدید
-
اون سه روز که دیگه فکر کنم موضوعش منتفی باشه چون تعداد به حدنصاب نرسیده که بخوایم هزینه کنیم و دور هم جمع بشیم و سالن بگیریم و کارگاه برگزار کنیم و...
اما برای دیماه برنامه های خوبی کنار گذاشتیم. از الآن هم پولهاتون رو پس انداز کنید که اون موقع نگین نمیتونیم 100 هزار تومان بدیم 4 روز بیایم شرکت کنیم. نشست دیماه به احتمال زیاد مجدداً در اصفهان خواهد بود، چون خیالم از بابت رزرو سالن برای کارگاه و نشست و... راحته و هزینه ها هم معقولتر هست و ضمناً وسط کشوره و هیچکس نمیتونه بگه فاصله من، خیلی بیشتر از بقیه بود و نمیتونم بیام. باور کنید شرکت در کارگاههای آموزشی اونهم با این هزینه ها (25 هزار تومان برای یکروز کامل) آرزوی خیلی از علاقمندان به برنامه نویسیه که نمیدونم چرا ولی اعضای نهاد، قدرش رو نمیدونن و مدام بهانه میارن و یه جوری خودشون رو توجیه میکنن تا شرکت نکنن. قصدم ابداً منت گذاشتن نیست ولی باور کنید همین کارگاه رو خیلیها حاضرن یک میلیون تومان یا شاید هم بیشتر بدن که بطور خصوصی براشون برگزار بشه چون سیستم کدنویسی و آینده شغلیشون رو کلاً عوض میکنه. سایتی که دو ماه طول میکشه بسازین رو با فریمورکی مثل Yii و با کمک ابزارهایی مثل Bootstrap و Stmarty و امثال اونها توی 2 هفته میشه ساخت. تازه با کارآیی و یکپارچگی بیشتر و بهتر. چرا باید خیلیها توی سال 2013 هنوز Procedural کد بنویسن و تازه معتقد هم باشن که OOP آنچنان قابلیتهای خاصی نداره که ارزش داشته باشه روش کارشون رو تغییر بدن! مگه OOP فقط همینه که توابع رو توی کلاس جمع کنیم و بهشون بگیم متد؟! پس Inheritance و Containment و Polymorphism و... چیه؟
باز هم تأکید میکنم قدر این کارگاههای آموزشی رو بدونید. خیلی چیزها توی این جلسات و نشستها گیرتون میاد که صحبتهای حضوری و آشنا شدن با چند نفر دیگه که دغدغه اونها هم توی زندگی مثل شماست (عشق به برنامه نویسی و امید به کسب درآمد از شغلی که عاشقش هستن)، کمترین ویژگیش محسوب میشه. بنابراین، لطفاً از الآن برای دیماه پولهاتون رو جمع کنید که بعداً نگین بابام بهم پول توجیبی نداد یا این ماه چک داشتم حواسم نبوده و پول ندارم بیام یا باید برم عروسی برادرم و از اینجور حرفها. نشست بعدی در تاریخ 10 و 11 و 12 و 13 دیماه برگزار میشه که فقط 11 روز معمولیه و سه روز دیگه تعطیله. امیدوارم ایندفعه مثل نشست تهران نباشه که تهرانیها حسابی روسفید! از آزمون بیرون اومدن.
-
نقل قول:
نوشته شده توسط
MMSHFE
نشست بعدی در تاریخ 10 و 11 و 12 و 13 دیماه برگزار میشه که فقط 11 روز معمولیه و سه روز دیگه تعطیله. امیدوارم ایندفعه مثل نشست تهران نباشه که تهرانیها حسابی روسفید! از آزمون بیرون اومدن.
خب بچه هایی که دانشجو هستند و امتحان دارند چی؟
-
سلام به همه دوستان به خصوص سلام گرم به آقای شهرکی عزیز
دست مریزاد وخداقوت عزیز
پیشاپیش فرا رسیدن ماه محرم ، ماه شهادت امام حسین (ع) را به همه دوستان تسلیت عرض می کنم.
بنده همیشه در جریان کار بوده و هستم والبته بحث بهانه نیست ولی خوب باید بگم که یه ماهی هست رفتم سر یه کاری که دائم شبکارم و متاسفانه این ماه هم به این دلیل نمیتونم تکون بخورم
و تا آخر آبان هرشب باید برم و واقعا واقعا واقعا جای هیچ گونه مرخصی و این جور چیزا نبود و از این بابت بدجوری ناراحتم و شرمنده
ونکته بعد اینکه اصولا توی ایام تاسوعاو عاشورا کلا دست و دلم هم به کار نمیره و یه جوریه به نظر بنده البته.
هرچند دیگه برگزار نمیشه اما چه خوب شد که امتحانی خوب برای تهرانی های برگزار بشه که دیدیم چند مرده حلاج بودن و قسم علی هذا!
اما برای نشست بعدی باید بگم که یه کار بهتری گیرم اومده و انشاءالله انشاءالله گوش شیطون کر به احتمال زیاد برای نشست بعدی یکی از اعضا خواهم بود.
در آخر هم باید بگم که در خلال صحبت های دوستان کمی هم کم لطفی نسبت به آقای شهرکی دوست داشتنی شده که واقعا بی انصافیه و باز هم خواهشمندم که بعضی و البته بعضی از دوستان لطفا قبل از ایجاد متن جدید چندبار متن خود را چک کنند.
با سپاس از همه دوستانی که دغدغه ی پیشرفت جامعه برنامه نویسی را بی ادعا و بدون هیچ گونه چشمداشتی دنبال می کنند
یاعلی
-
نقل قول:
نوشته شده توسط
SAjjADma
خب بچه هایی که دانشجو هستند و امتحان دارند چی؟
تو این چهار روز هیچ دانشگاهی و هیچ مدرسه ای امتحان نداره و هیچ دانشجو و هیچ محصلی هم تو این چهار روز درس نمیخونه! البته معدود کسانی که فکر میکنن درس دانشگاه اینقدر اهمیت داره که به فعالیتهایی که آینده شغلیشون بهش وابسته است نمیتونن برسن، همون بهتر که درسشون رو بخونن و توی چنین فعالیتهایی شرکت نکنن. فقط بعداً گله نکنن که چرا با آموخته های دانشگاه توی بازار کار نمیتونیم فعالیت کنیم و چرا درآمدمون کمه و کلی چراهای دیگه چون جواب این چراها فقط همین جمله است: خودتون نخواستین!
-
سلام
آقای شهرکی، نشست تهران برگزار میشه یا کنسل شده؟
-
نقل قول:
نوشته شده توسط
MMSHFE
تو این چهار روز هیچ دانشگاهی و هیچ مدرسه ای امتحان نداره و هیچ دانشجو و هیچ محصلی هم تو این چهار روز درس نمیخونه! البته معدود کسانی که فکر میکنن درس دانشگاه اینقدر اهمیت داره که به فعالیتهایی که آینده شغلیشون بهش وابسته است نمیتونن برسن، همون بهتر که درسشون رو بخونن و توی چنین فعالیتهایی شرکت نکنن. فقط بعداً گله نکنن که چرا با آموخته های دانشگاه توی بازار کار نمیتونیم فعالیت کنیم و چرا درآمدمون کمه و کلی چراهای دیگه چون جواب این چراها فقط همین جمله است: خودتون نخواستین!
جناب شهركي كم لطفي نكنيد ديگه الآن شما دارين صورت مساله مشكله دانشجوها و كلا محصلها رو از بين ميبرين خب شما واقعا خودتون دوست دارين 3 ماه زحمت بكشيد اصلا واسه گيرم يه كار بيهوده كه آخرش يك نفر ديگه بهتون گفته بيهودست بعد كه ميخواد به نتيجه برسه بعد اين همه تلاش تو اين سه ماه ولش كنيد به هر دليلي بالاخره نميشه كه صورت مساله رو پاك كرد. الآن فكر كنم حداقل 1/3 حالا ما ميگيم كمتر بچه ها محصل هستن نميشه از اينا همه چشم پوشي كرد ميشه؟
الآن اين تاريخ ميافته دقيقا تو فرجه اي كه ما قراره واسه امتحانامون بخونيم نميشه كه ول كنيم همه چيزو.
من خودم قصد داشتم دو يا يه نفر رو تو همين مشهد از اعضاي نهاد پيدا كنم با هم نشست بعدي رو تو مشهد برگذار كنيم اگر تصويب بشه ولي اينطوري كه خودمم نميتونم بيام چه برسه به اين كه برگذاري نشستو قبول كنم.
به نظر من 26 و 27 و 28 و 29 همين ديماه بهتر باشه. 27 و 29ه شم تعطيله.
-
نقل قول:
نوشته شده توسط
r0leX
سلام
آقای شهرکی، نشست تهران برگزار میشه یا کنسل شده؟
نه .. کنسل شد .. قرار شد دیماه توی اصفهان برگزار بشه.
-
نقل قول:
نوشته شده توسط
H:Shojaei
من کلا با تاریخ برگزاری ها مشکلی ندارم ... هر موقعی باشه میام .. ولی با این تاریخ بیشتر موافقم... اگه 26 تا 29 دی باشه خیلی خوب میشه .. اگه همون تاریخی که جناب شهرکی گفت باشه هم می تونم بیام.
-
به نظرم ی جایی برگذار کنیم که این همه راه میایم و میخوایم 4 روز بمونیم حداقل یکم سفا کنیم :خجالت:
اصفهان ی شهره تاریخیه،ادم دلش میگیره وفتی میاد اونجا وقتی میبینه که چی بودیم حالا چی هستیم
مثلا بابل با بچه ها خیلی سفا داد،ی جایی مثلا بابل باشه خوبه ! یا خوده بابل دوباره
-
آقای شهرکی عزیز ممنون از زحماتی که میکشید
این پکیج آموزش Yii داستانش چیه؟
درحال آماده شدنه؟
یعنی قبل از نشست برای توضیع پکیج اقدام میکنید؟
-
نقل قول:
نوشته شده توسط
H:Shojaei
نمیشه که، امتحان اکثر دانشگاهها اواخر دیماه و اوایل بهمن هستش.
-
سلام
آقای شهرکی چرا دوباره اصفهان؟:متعجب::ناراحت: میشه لطفا اینبار توی فارس باشه؟ با تاریخش مشکل ندارم ولی لطفا اینبار بیاید فارس.خواهش می کنم....
-
به نظر منم تاریخش خوبه. واسه من مشکلی نداره.
نقل قول:
آقای شهرکی چرا دوباره اصفهان؟:متعجب::ناراحت: میشه لطفا اینبار توی فارس باشه؟ با تاریخش مشکل ندارم ولی لطفا اینبار بیاید فارس.خواهش می کنم....
نقل قول:
نشست دیماه به احتمال زیاد مجدداً در اصفهان خواهد بود، چون خیالم از بابت رزرو سالن برای کارگاه و نشست و... راحته و هزینه ها هم معقولتر هست
-
26 و 27 و 28 و 29 دیماه تو شیراز چطوره؟ البته باید شیرازیهای عزیز دنبال رزرو سالن باشن و بهم خبر بدن.
-
نه جناب شهرکی ! عوض کنین تاریخو !
درست وسطه امتحاناته !
دقیقا بنده توی 28 دی 3 تا امتحان دارم ! قطعا دوستان دیگه ایی هم وضعیت مشابه دارن؛
-
نقل قول:
نوشته شده توسط
Veteran
نه جناب شهرکی ! عوض کنین تاریخو !
درست وسطه امتحاناته !
دقیقا بنده توی 28 دی 3 تا امتحان دارم ! قطعا دوستان دیگه ایی هم وضعیت مشابه دارن؛
وضعیت منم همینطوره از 26 دی تا 9 بهمن امتحان دارم.
-
سلام
عالی هست.ممنونم
حتما من تاآخر هفته یا نهایتا شنبه به شما خبر می دهم درباره قیمتها توی شهر من ولی خود شیراز را هفته آینده قیمتش را می گیرم. سالن آمفی تئاتر شهر من ظرفیت 300تا 350 نفری داره .تا سال اول دانشگاه من برای هر همایشی رایگان بود ولی الان هرچقدر هزینه ام بگیرند نسبت به شهرهای بزرگی مثل تهران و اصفهان و شیراز حداقل نصف یا کمتر هست.
دانشگاه عملی کاربردی شهر من هم یک کارگاه کامل با 20کامپیوتر و ویدوئو بروژکتور داره سعی می کنم .رئیس دانشگاه دبیر فیزیک دوران دبیرستانم بوده سعی می کنم رضایتش را جلب کنم وکاری کنم که بچه های کامپیوتر ونرم افزار و It دانشگاه را هم جلب کنم که هم به نفع نهاد باشه و هم به نفع دانشگاهای علمی کاربردی ودانشجویان .دانشگاه علمی کاربردی پاسارگاد جز بهترینهای ایران می باشد.با رئیس علمی کاربردی مرودشت هم صحبت می کنم بینیم چقدر تمایل دارند که دانشجوهاشون شرکت کنند.البته اگر دانشجوهاشون مشکل زمانی نداشته باشند.با یکی از استادهای دوران تحصیلم هم صحبت می کنم تا جایی که می تونه دانشجویان دانشگاهای آزاد اطراف پاسارگاد را تشویق کنه شرکت کنند.
بازممنونم آقای شهرکی
-
برای همین تاسوعا و عاشورا اگه بتونم جایی و رزرو کنم تو بابل موافق هستید ؟
من فک میکنم برای دی ماه نشه بهتره
تاریخ امتحا بچه ها مهم هست به نظر من
و اینکه اگه فاصله بیافته برای نشست ها درست نیست
و من معتقد هستم کارگاه اهمیتش از فعالیت اصلی ما خیلی کمتر هست
حتی شده برای یک روز تو یک رستوران یا یا یا برای کارهای اصلی نهاد باید دور هم جمع بشیم
چون هدف اصلیمون کارگاه نبوده و این امتیاز خوب هست از طرف مهندس شهرکی که من هم واقعا دوست دارم شرکت کنم اما حرفم اینه که ما نهاد راه ننداختیم که php یاد بگیریم !
نهاد اهدافش خیلی گکندست که یادگیری php توش خیلی کوچیکه
ما قول های زیادی دادیم باید به اونا برسیم
در مورد بابل یا ساری رو من دوباره حساب کنید
هزینه ها خیلی پایین تر از هزینه های تهران هست
اونایی هم که میگن هزینه ها پایین تری و مد نظر بدید تو شهر ها بدونند هزینه ها همین حدود هست
اگه تو بابل 2 روز با اون امکانات توسنتم جا بگیرم خیلی هزینه ها متفرقه انجام دادم و خیلی ارتباطات این وسط باعث شد بتونم رزرو بگیرم که منت که نیست هیچ ! و این و وظیفه خودم میدونم !
و گله میکنم از تهرانی ها برای اولین بار !
چون من فکر میکنم اگه یه تهرانیی که شرکت داشته باشه یا دوستش شرکت داشته باشه هم اگه تو این همه ادم پیدا بشه فک کنم میتونه میزبان 12 13 نفر ادم باشه !
ویدئو پروژ:تور و میشه اجاره کرد حتی !
یعنی یه موقعی اگه نیاز باشه خونه منه مهرداد برای 2 روز جایی بشه برای دور همی دوستام من شخصا حاضرم این کارو کنم !
اهمیت اگه برای همه ما ها باشه ! و بدونیم داریم برای کدوم انقلابی تو کارا و پیشرفتامون این کارها و انجام میدیم هیچوقت کم و کاستی نمیزاریم !
مسئله بعدی اطلاع رسانی هست
ما کل داشته هامون بچه ها خودمون هستند
اما بدونید اینجوری نمیشه یک اجتماع جمع کرد !
باید از شبکه ها اجتماعی
کپی رایت ها تو کارامون
از صفحات تبلیغاتی سایت ها و پروژهامون
باید از هر بستر تبلیغاتی استفاده کنیم تا جمله " نهاد حمایت از برنامه نویسان ایران " و جا بندازیم
کسی اینکارو کرده تا حالا ؟؟
چرا باید ما این تعداد کم عضو داشته باشیم که خیلی هاشون خواب میمونند موقعی که بهشون نیاز داریم ؟
حالا میمونند یه تعداد مشتاق که هی میگن چیشد کارا ؟ چیشد قالب ؟؟؟ چیشد فلان کار !
همین ما ها هرچند کم باید یه فکری برای خودمون کنیم ؟
باید یکاری کنیم واسه خودمون !!!!
نیایم از هم انتقاد کنیم ! باز شروع کنیم هزارتا پست بدیم
این بگه او بگه
کل کل کنیم
زشته به خدا ! خسته شدم من از بس این تنش ها و تحمل کردم !
ما میخوایم نهاد راه بیافته ! پس هرچه داریم و بزاریم وسط !
بسم الله !!!
-
برای آمل رضا قربانی
برای بابل یا ساری خودم
-
من با مهرداد هم عقیده هستم/
اگر بشه برای همین تاسوعا عاشورا برنامه رو ریخت خب عالیه !
کارگاه رو هم از همون اول گفتم فعلا نیاز نیست/چیزی که ضروریه برگذاریه نشست هستش
-
آقای حسین زاده لطفا آمل و بابل نه اینبار فارس.
اینم پیشنهاد من :نه تاسوعا و عاشوار که شما می فرمایید و نه دی ماه که آقای شهرکی می فرمایند آذرماه که وسط این دو موضوع هست .نه امتحانات دوستان هست و نه کسی به خاطر عزاداری امام حسین (ع) توی این دو روز دچار مشکل نمیشه و دل چرکین نیست که عزاداری نمیره .تاریخش را شماها تعیین کنید.
تاسوعا و عاشورا نمیشه از سالن آمفی تئاتر اینجا استفاده کرد چرا که همایش شب شعر عاشورا توی فارس این دوره توی پاسارگاد برگزار میشه.برای این دو روز نمی تونم کار کنم توی شهرم. ولی می تونم از نفوذم روی گروهی از مسئولین آموزشی شهرم برای حمایت از نهاد برنامه نویسان ایران و جاانداختنش توی ذهن دانشجویان مرتبط با رشته های کامپیوتر توی پاسارگاد و مرودشت استفاده کنم.
ولی لطفا اینبار شمال نه.خواهش می کنم.
کاری به بحث کارگاه ها ندارم ولی جلب حمایت دانشگاهها میتونه به ایران نهاد کمک کنه و به نفع ایران نهاد و اعضاش خواهد بود و ظرف چند روز اتفاق نمی افته باید از جایی شروع کنیم و دانشگاههای شهرهای کوچک می تونه شروع خوبی باشه .قبول ندارید؟از یه گام کوچک بریم سراغ گامهای بزرگتر
-
خانم سونیتاج من پیشنهاد دادم اصرار نیست
میتونیم تو فارس هم حساب کنیم
اگه همه چیز اوکی باشه
یه خبرخ وب هم بدم با آقای آرش سوری مجری برنامه بروز کانال 3 ( جمعه ها ) که تو استارتاپ ویکند بابلسر اومده بودند در مورد نهاد صحبت هایی و داشتم و ایشاللاه قول بگیرم برای اینکه تو برنامه هاشون بزارند نهاد و برای ما رسانه ای کنند
براشون جالب بوده اقدام ما !
-
راستشو بخواین وقتی دیدم نشست تهران توی تاسوعا و عاشورا و جمعه بعدش لغو شد، برای اون هفته برنامه ریختم که هم پکیج Yii رو کامل کنم و هم اینکه سری به شیراز بزنم. دارم خودمو منتقل میکنم به شیراز تا اگه خدا بخواد اولین شعبه رسمی ایران نهاد رو اونجا راه اندازی کنم و بعدش کم کم بقیه شعب افتتاح بشن. درمورد جزئیات مکان و فعالیتهایی که قراره انجام بشه، فعلاً چیزی نمیتونم بگم تا وقتی که برای خودم یکسری چیزها مشخص بشه. توی آذرماه یک مشکل عمده داریم و اونهم اینه که اصلاً تعطیلی توش نیست و بنابراین طبیعتاً حضور خیلیها سخت میشه. اما توی دیماه دو تاریخ مناسب هست. یکی همون 10 تا 13 دیماه که میشه 4 روز و یکی هم 27 تا 29 دیماه هست که میشه 3 روز. لطفاً یکی از این دو تاریخ رو انتخاب کنید. بالأخره توی هرکدوم از اونها یکسری از افراد مشکل برای حضور دارن ولی فکر کنم اولی با توجه به اینکه زمان در دسترس ما 4 روز میشه و توی فرجه ها هست و نه توی زمان برگزاری خود امتحانات، مشکلات کمتری ایجاد میکنه. مکان رو هم اگه اجازه بدین، این بار شیراز بگذاریم چون توی نشستهای قبلی، تعداد زیادی از شرکت کنندگان از اصفهان و شهرهای جنوبی کشور بودن و فکر میکنم شیراز به نوعی مرکزیت داشته باشه. بقیه دوستان حاضر در نشستهای قبلی هم نشون دادن که اگه توی اقیانوس آرام هم نشست بگذاریم، کم نمیگذارن و تشریف میارن. درصورت موافقت، زودتر اعلام کنید تا هماهنگیهای لازم برای سالن و... توسط شیرازیهای عزیز انجام بشه.
-
-
من تو هیچ کدوم از این تاریخ ها امتحان ندارم. هر کدومشون انخاب بشه میام.
ولی در مورد مکان نشست فکر کنم اگه مرکز باشه بهتره. چون شمال واسه بعضی از دوستان احتمالا دور بشه.
اصفهان یا شیراز فرقی نداره.(خدایا دوباره باید 16.5 ساعت باید بشینم تو اوتوبوس:لبخند:)
-
منم احتمالا یه 24 ساعتی باید توو راه باشم:لبخند:
هر کدوم ازین تاریخ ها مشخص شد میام.
ولی زودتر تعداد مشخص بشه تا بقیه هم که دقیقه نودن سریعتر ثبت نام کنن.